Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
η ομάδα κέρδισε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ εύκολα, ο αντίπαλος φάνταζε (ενώ δεν είναι ) πολύ μικρής δυναμικότητας, κ έτσι επικεντρώθηκα σε κάποια άλλα πραγματάκια!

Αποψη μου ΕΙΝΑΙ υπερβολικα ευκολη ομαδα η Δυναμο. Ειναι ομαδα 2 παικτων. Ειλικρινα το πιστευω. Μολις βρηκε εμας(την Ταου, την ΤΣΣΚΑ δεν εχει σημασια), μια ομαδα που μπορει να αχρηστευσει τον Λαζο και τον Φωτση (αυτο ειναι πιο ευκολο) χωρις να εχει καν παικτες γομαρια τα εκλασε. Το να παιξεις τον Λαζο δεν ειναι δυσκολο, τον αφηνεις να κανει τις βλακειες του μπροστα και τον φορτωνεις καλαθια και φαουλ πισω. Γιατι δεν το εκαναν και οι αλλες ομαδες?Γιατι δεν εχουν το ιδιο οπλοστασιο και στην αμυνα δουλευαν ολοι για να προστατεψουν τον Λαζο.Ο δε Φωτσης ειναι ΧΑΛΑΡΑ ατομικος παικτης.Αμα του στειλεις ενα "Σισκαουσκας" ή γενικα τον παιξεις αμυνα σε αυτον, δεν βοηθαει πολυ το συστημα.

Βεβαια δεν λεω οτι αυτο μπορει να βγει καθε φορα.Στην Μοσχα μπορει να χασουμε.Ομως σε μια σειρα 3 παιχνιδιων,με τα 2 στο ΟΑΚΑ αποκλειω να χασουμε 2/3.Ειμαι ιδιεταιρα αισιοδοξος, αν οχι για σουιπ, για 2/2 στο ΟΑΚΑ.

μετά το τετ α τετ του ντελκ με τον ζοτς, το οτι τον άφησε εκτός, δείχνει ότι μάλλον υπάρχει πολύ χοντρό πρόβλημα.

Ε, δειχνει οτι δεν τον υπολογιζει, απλα καταλαβε οτι δεν εχει νοημα να τον αλλαξει τωρα.Αστον να υπαρχει, δεν ξερεις.

ο γιαφτόκας τώρα...όταν τον πήραμε,χέστηκα από τη χαρά μου... τελικά αποδεικνυεται...παπαγιάννης(για τους παλαιοτερους)!τρομερό κριάρι!

Φιλε μπροστα του ο Μιροσλαβ ο Πετσαρσκι μοιαζει Ντινο Ρατζα. Μην σου πω το ονομα-φοβητρο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΚΟΣ και σκιαχτεις:shock:

όσο για το ποιον αντίπαλο θέλω..?

δε με ενδιαφέρει,αλλά θα προτιμούσα όχι την ταού (αν κ ελπίζω να προλάβει να την κάνει κώλο ο μαλκοβιτς)!

νομίζω όμως, ότι την τσσκα την έχουμε,το ίδιο κ τους ισπανούς!

Αποψη μου, δουλεμενη και πιο ομαδα οι Ρωσσοι, πιο ταλεντο οι Ισπανοι. Ο Παναθηναικος ειναι στυλακι ΤΣΣΚΑ.Επομενως ημιτελικο που παμε με Ισπανους(δεν νομιζω να κερδισει ο γαυρος στην Βιτορια) θα παιχτει "Το στυλ σας-το στυλ μας-να δουμε ποιος θα κερδισει" ενω (μακαρι) στον τελικο με Ρωσσους "Ποιος απο τους δυο παιζει καλυτερα το ιδιο μπασκετ"

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όσο αξιόπιστη είναι αυτοί που λένε αυτά, άλλο τόσο αξιόπιστοι είναι αυτοί που κατέθεσαν ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν πράκτορας εναντίων της Ελλάδας. Νομίζω εκείνη την εποχή έκανε τα πρώτα του βήματα ο Κρόκους. Λέτε να ήταν παρόν στην αγοραπωλησία του αγώνα; Από ότι άκουσα ο Κρόκους κανονίζει και το Μπάσκετ. Για τον λόγο αυτό έχασαν χθες τα ποντικάκια.

Δημοσ.

Φιλε μπροστα του ο Μιροσλαβ ο Πετσαρσκι μοιαζει Ντινο Ρατζα. Μην σου πω το ονομα-φοβητρο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΚΟΣ και σκιαχτεις:shock:

Κ μη σας πω εγώ πως δίνει άλλη αξία στη μεταγραφή του Σάσα Χούπμαν!

Θυμήθηκα κ τον Μαρτίνεθ τώρα..

Ήξερε από μπάσκετ..

Αλλά κορμί αθλητή ήταν αυτό ρε παιδάκι μου...;

Για να μη πούμε για τη φάτσα...

All time geek!

Στον αγώνα πάντως βοηθηθήκαμε κ από τα γρήγορα φάουλ του Λάζου,έτσι..;

Δε λέω, τα επιδιώξαμε, δεν έγιναν τυχαία..

Στη Ρωσία πιστεύω πως αν παίξουν κ λίγο έδρα(που είναι κ λογικό..)οι ρεφ θα έχουμε δυσκολούτσικο ματσάκι..

Όπως κ να έχει με εμφανίσεις όπως η χθεσινή...

Το χουμε ρε πστη μου!!!

Δημοσ.

καιζερ,ο τσέκος δε μπορεί να εμπίπτει στην κατηγορία μπασκετμπολίστα!!!!!!

είχε πλάκα με τον πετσάρσκι, που τον έβαζε για γούρι στην 5αδα, έκανε ενα κάρφωμα στα πρώτα 3 λεπτά,κ μας έδειχνε τα μουσκουλα του, κ μετά έβαζε τον οικονομου σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι!

(ο μαρτίνεθ,δεν ήταν κακός παίχτης,απλά είχε πιο βλαμμένη φάτσα κ από τον μίστερ μπιν)!

ΥΓ:Ρε άλσος, μήπως έχεις ΄τιποτα έγκυρες πηγές, που να λένε ότι όταν είχατε φάει 8, το είχε στήσει ο βενιζέλος με τον τρικούπη?

ΥΓ2:kwsn,να δεις που μετά από παπαδοπούλου, στυλιανοπούλου,κλπ, θα αρχίσουν να μιλάνε η καίτη γκρέυ,η καίτη φίνου,ο φίνος φίλμ κλπ...

Δημοσ.
καιζερ,ο τσέκος δε μπορεί να εμπίπτει στην κατηγορία μπασκετμπολίστα!!!!!!

είχε πλάκα με τον πετσάρσκι, που τον έβαζε για γούρι στην 5αδα, έκανε ενα κάρφωμα στα πρώτα 3 λεπτά,κ μας έδειχνε τα μουσκουλα του, κ μετά έβαζε τον οικονομου σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι!

(ο μαρτίνεθ,δεν ήταν κακός παίχτης,απλά είχε πιο βλαμμένη φάτσα κ από τον μίστερ μπιν)!

ΥΓ:Ρε άλσος, μήπως έχεις ΄τιποτα έγκυρες πηγές, που να λένε ότι όταν είχατε φάει 8, το είχε στήσει ο βενιζέλος με τον τρικούπη?

ΥΓ2:kwsn,να δεις που μετά από παπαδοπούλου, στυλιανοπούλου,κλπ, θα αρχίσουν να μιλάνε η καίτη γκρέυ,η καίτη φίνου,ο φίνος φίλμ κλπ...

Ε λοιπόν δε μπορώ να μη το πώ εδώ το έχω ......Παπαχρόνης!!!!!

Αρχές δεκαετίας 90 Σαραγόσα σουτάρει μια βολή και την χάνει.Ο διαιιτητής σφυρά επανάληψη.....ο Παπαχρόνης σφίγγει την μπάλα δείχνοντας τα μούσκουλα......σουτάρει με μίσος την άτιμή που δε μπήκε πρίν και..........airball φυσικά!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Βόμβα... λάσπης κατά της πιο μεγάλης συλλογικής ποδοσφαιρικής επιτυχίας της χώρας μας –την πρόκρισης του Παναθηναϊκού στον τελικό του Γουέμπλεϊ το 1971 – εξαπέλυσε το βράδυ της Μ. Τρίτης μέσα από την εκπομπή «Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά στο MEGA η Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Η σύζυγος του δικτάτορα αναφέρθηκε στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα του «τριφυλλιού» με τον Ερυθρό Αστέρα, που έγινε στη Λεωφόρο, όπου η ομάδα του Φέρεντς Πούσκας επιβλήθηκε 3-0, ανατρέποντας το 4-1 του πρώτου παιχνιδιού, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό με τον Άγιαξ. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η κ. Παπαδοπούλου, δήλωσε ότι το συγκεκριμένο ματς ήταν «στημένο»!

Όπως είπε, είχε πάει στο γήπεδο για να δει τη συνάντηση και καθόταν ανάμεσα στον Στυλιανό Παττακό και τον πρέσβη της Γιουγκοσλαβίας. Όταν το σκορ είχε φτάσει στο 3-0, αγωνιούσε μήπως ο Παναθηναϊκός δεχθεί γκολ αφού σε αυτήν την περίπτωση θα αποκλειόταν. Τότε ο Παττακός γύρισε και της είπε ότι δεν πρέπει να έχει αγωνία γιατί το παιχνίδι είναι... πληρωμένο.

«Μην τα λέτε αυτά, κ. Παττακέ, δίπλα μας κάθεται ο πρέσβης της Γιουγκοσλαβίας», απάντησε η κ. Παπαδοπούλου. Ο κ. Παττακός της είπε να μη φοβάται επειδή εκείνος δεν γνωρίζει ελληνικά, αλλά την επόμενη στιγμή ο Γιουγκοσλάβος πρέσβης γύρισε στη σύζυγο του δικτάτορα και της είπε: «Αλήθεια είναι κυρία Παπαδοπούλου. Το παιχνίδι το έχετε πληρώσει και θα το πάρετε»!

-Μαλλον θα την εβαλε ο Σωκρατες να τα πει...

Για να μην ξεχνιόμαστε

xountafo2.th.jpg

Δημοσ.

Ο Μουνιόθ δήλωσε σε Ισπανό δημοσιογράφο ότι στη Ελλάδα οι φίλαθλοι επηρεάζονται πολύ από τις εφημερίδες.Έχει δίκιο ο άνθρωπος.

Εν ολίγοις ήθελε να πεί ότι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι κορόιδα καί μασάνε καί καταπίνουν εύκολα ότι μλκα κατεβάσει η κεφάλα τού αλφα ανίδεου δημοσιογραφίσκου.Δεν μας τιμά καθόλου η δήλωσή του καί δείχνει γιά μιά φορά ακόμη πόσο απέχουμε από τούς υπόλοιπους Ευρωπαίους πού έχουν την ικανότητα να κρίνουν.

Όσο γιά το θέμα με τον Παπαχελά.Μπορώ να κάνω κάποια σχόλια.Είμαι σίγουρος ότι η χούντα όχι μόνο δωροδοκία θα μπορούσε να κάνει αλλά καί ολόκληρη την αντίπαλη ομάδα θα ήθελε να αγοράσει με σκοπό να οικειοποιηθεί μιά διεθνή επιτυχία όπως κάνουν όλες οι 'καλές' χούντες τού κόσμου.Το ερώτημα είναι τι κάνει η άλλη πλευρά.Μα είναι δυνατόν το κάθεστώς Τιτο της Γιουγκοσλαβίας πού λίγο διέφερε από το δικό μας αλλά κινούμενο αριστερά να δεχτεί να γίνει σικέ παιχνίδι?Αφού θυμηθείτε τα πρώην ανατολικοευρωπαικά κράτη (κυρίως Ανατολική Γερμανία)πού ακριβώς στήριζαν την ύπαρξή τους.Μα στις επιτυχίες τους στον αθλητισμό καί κυρίως στον στίβο.

Έχετε ακουστά γιά τον Τίτο?Από τούς πιό σκληρούς κομμουνιστές.Δεν νομίζω να συνδιαλεγόταν με ένα φασίστα Παπαδόπουλο γιά μερικά ψωροχιλιάρικα!

Εξ άλλου ρωτήθηκε μετά από το ρεπορτάζ Παπαχελά,ο ίδιος ο Παττακός(ζεί ακόμη ο άτιμος) καί αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο.Καί μη μού πείτε ότι ήταν φυσικό πού το αρνήθηκε γιατί οι δικτάτορες δεν έχουν τον Θεό τους.Θα μπορούσε αν ήταν αλήθεια να το πεί αφού έτσι θα υποστήριζε ότι κάναμε ότι ήταν δυνατόν χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα γιά να ακουστεί η χώρα.'Εχουν ενδοιασμούς ή ηθικούς φραγμούς οι χουντικοί?

Είναι απλά τα πράγματα.Οι χούντες σε όλο το κόσμο εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες(μεταξύ μας τις εκμεταλεύονται καί οι σημερινοί πολιτικοί με το να φωτογραφίζονται δίπλα στον Πύρρο Δήμα καί άλλους).Έτσι πήραν κι αυτοί από την λάμψη εκείνης της πορείας τού Παναθηναικού.

Καί έρχονται σήμερα ό αντίπαλοι οπαδοί τού Παναθηναικού πολλοί από τούς οποίους δεν γνωρίζουν καν τι θα πεί χούντα καί λένε ήταν σικέ το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα!

Εδώ είπαν ότι ήταν σικέ το ματς στο Καραισκάκη μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναικού!

Ή ότι ο Νικοπολίδης τα πήρε με τούς Τούρκους.Πόσο μάλλον το ματς με το Ερυθρό Αστέρα πού ήταν καί το καθεστώς τέτοιο.Έτσι είναι ο Έλληνας.Προσπάθεια υποβάθμισης της επιτυχίας τού αντιπάλου.Λέτε να είναι τυχαίο πού το ΦΩΣ άρπαξε σήμερα το θέμα?Ρίξτε μιά ματιά στο πρωτοσέλιδό του.ΒΟΜΒΑ ΔΕΣΠΟΝΑΣ!

Να κάνουμε λοιπόν την υπόθεση ότι εκείνο το ματς ήταν σικέ.

Ήταν σικέ καί όλα τα προηγούμενα?Ας πούμε Εβερτον-Παναθηναικός 1-1 πού χάριν τού εκτός έδρας γκολ πέρασε στην επόμενη φάση?Όχι βέβαια.

Άρα γιά άλλη μιά φορά ό Παναθηναικός έφτασε τότε με το σπαθί του στούς τέσσερις τις Ευρώπης πού γιά τις άλλες Ελληνικές ομάδες μόνο στα όνειρά τους μπορέι να συμβεί.Δεν είναι καλός ό συλλογισμός?Ακούω ενστάσεις.

Υ/Γ

Γιά όσους έζησαν την εποχή έστω καί μικροί σε ηλικία, ας σκεφτούν τι ομάδα είχε τότε ο Παναθηναικός καί μετά να μού πού αν δεν θα έπαιρνε αήττητος το πρωτάθλημα σήμερα!

edit:

Μεταφέρω από το σημερινό sportime.gr:

Ο Στυλιανος Παττακός έδωσε την δική του απάντηση στα όσα δήλωσε η Δέσποινα Παπαδοπούλου:

«Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Μάλιστα, έχω στείλει και ιδιόχειρο έγγραφο περί τούτου στον βιογράφο μου, τον κ. Χατζηγώγο, γιατί χθες με πήραν πολλοί τηλέφωνο και με ρώτησαν τι με έπιασε και είπα ότι είχαμε αγοράσει εκείνον τον αγώνα. Αυτός ο διάλογος δεν έγινε ποτέ. Άλλωστε, αυτά τα πράγματα δεν μαθαίνονται, δεν θα ήταν κρυφό κάτι τέτοιο». σχολίασε ο τότε αντιπρόεδρος της στρατιωτικής χούντας.

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηγώγος δήλωσε: «Ειπώθηκε η φράση “το τι αγωνιάς και έχει λυσσάξει, τον έχουμε αγοράσει τον αγώνα”, αλλά χάριν αστεϊσμού γιατί η Δέσποινα είχε αγωνία και έτρωγε τα νύχια της. Όμως δεν ξαναρώτησε ποτέ για αυτό το θέμα, ο Παττακός δεν της είπε ότι της έκανε πλάκα. Αυτό που προκαλούσε εντύπωση είναι πόσο μειωτικά μιλούσε προχθές για την Δέσποινα στο σημείο που έλεγε ότι: “Θα ήθελε να κάνει τα γλυκά μάτια στον Παπαχελά και έκατσε και είπε τέτοιες βλακείες η Δέσποινα. Δεν είναι δα και τόσο μεγάλη να τα έχει χάσει”. Απορούσε μάλιστα πως δεν πήραμε χαμπάρι την πιο σοβαρή πλευρά της συνέντευξης που αποκάλυπτε πως ο δικτάτορας ήθελε το 1967 να αυτοκτονήσει επειδή η Δέσποινα τον είχε απατήσει».

Δημοσ.

συγχαρητήρια για τον τρόπο σκέψης σου,συμφωνώ μαζί σου στο 99% όσων έγραψες για την υπόθση της χούντας. Απλά,κάνεις την ίδια μλκια που κάνω κ εγώ. Δεν προσπαθείς να συνδιαλλαγείς με κάποιους νοήμονες ανθρώπους,αλλά με απόγονους (κ μάλιστα γνήσιους) του κάθε τσουκαλά. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν κ λαμπροί γάβροι εδώ μέσα (ευτυχώς....λίγοι!!!)!!!

ΥΓ: μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα! αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά, πιστεύεις πραγματικά ότι ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ (τότε)δομάζος,θα μπορούσε να παίξει πάνω από την παναχαική σήμερα? τότε το ποδόσφαιρο ηταν τελείως διαφορετικό. ίσως να ήταν καλύτερο τότε,αλλά σημασία εχει ότι ήταν διαφορετικό! μπορούσες να βγεις το βραδυ,να μαμήσεις την μοσχολιού 4-5 φορές,να πιεις μισο μπουκαλάκι,κ την επόμενη μέρα να είσαι ο καλύτερος του γηπέδου! ο σημερινός αθλητισμός,ζητάει άλλα,κ ας υπάρχει λιγότερο ταλέντο!

ΥΓ2:δεν ξέρω μέχρι που φτάνει η κουμπαριά των 2 σέρβων, αλλά επειδή τους έχω για μεγάλα....νουνάκια, κ επειδή δεν ξέρω κατά πόσο θα "δεχθεί" ο ιβκοβιτς διασυρμό από τον "μαθητή του",δεν αποκλείω δύσκολη ήττα σήμερα,κ εύκολη επικράτηση την επόμενη εβδομάδα!

ΥΓ3:5αδα παπανικολάου-χατζηβρεττα-γιαφτόκας-βούγιανιτς-ντικούδη, με μικρές παραλλαγές , έπαιξε για κανα 15λεπτο προχθες... μιλάμε,εξαιρώντας τον δήμο, είναι η 5αδα των άμπαλων κ ηλιθίων!!!!!!

ΥΓ4:επιμένω,ότι ο μουνιόθ δείχνει τρομερή όρεξη για δουλειά,κ αυτό από μονο του,μαζί με τις εμπειρίες του κ τις γνώσεις του,έπρεπε να του εξασφαλίσει τουλάχιστον 1-2 χρόνια ακόμα δουλειά,με το μπάτζετ που θέλει....

Δημοσ.

η οποια γυναικα του πατακου ηταν μια ξεπεσμενη ελαφρων ηθων που πηγαινε

και την επεφτε σε οποιον εβρισκε στα αποδυτηρια του παναθηναικου τοτε.

πραγματικα αξιοπιστο ατομο και ο λογος της εχει μεγαλη βαρυτητα. το πνευμα

του τσουκαλα ζει και βασιλευει στις ταξεις των οπαδων στρατιωτων που εχει

δημιουργησει το καναλι του κατασκοπου. μαλιστα εκεινη την στιγμη που

εγραψε το μηνυμα ο αλσος το ειχα ανοιξει να δω τι δικαιολογιες θα πουνε παλι

για την πανωλεθρια για την ταου και σκαει μηνυμα πειτε τι ειπε η γυναικα του

παπαδοπουλου. οι παρουσιαστες δεν ηξεραν και ως αλλος deus eux machina οι

παρουσιαστες λενε με στομφο οτι θελει να επεμβει ο μεγιστος διευθυντης

προγραματος του καναλιου ο οποιος ειπε με το νι και με το σιγμα το κειμενο

που εγραψε ο αλσος. καλα εγραφε το πανo στο οακα ειμαστε οπαδοι του παο

και οχι στρατιωτες.

Δημοσ.
Για να μην ξεχνιόμαστε

xountafo2.th.jpg

Σιγά... Εδώ πριν μερικά χρόνια του φτιάξανε γήπεδο τσάμπα και μετά το χάρισαν σε ανώνυμη εταιρία που πρόεδρος είναι ο Κρόκους. Αυτό και αν ήταν...

Δημοσ.
Λέτε να είναι τυχαίο πού το ΦΩΣ άρπαξε σήμερα το θέμα?Ρίξτε μιά ματιά στο πρωτοσέλιδό του.ΒΟΜΒΑ ΔΕΣΠΟΝΑΣ!

Φιλε μου αυτες οι εφημεριδες που ειχαν μεχρι πριν 2 μερες μονο μαυρα πρωτοσελιδα και εγραφαν σε αυτα οτι φταιμε ολοι παραγοντες-δημοσιογραφοι κτλ...

οι ιδιοι απο εδω και περα θα οπλιζουν και παλι (οπως εκαναν παντα αλλωστε) τον καθε ανεγκεφαλο και θα εχουμε παλι τα ιδια καποια στιγμη...

Αν αυτοι που υποτιθεται οτι εχουν σπουδασει ειναι τοσο αισχροι ... περιμενουν απο το καθε ζωο στην κερκιδα να διδαξει πολιτισμο???

Για το θεμα του Γουεμπλει απλα σκεφτειτε αυτους του παιχτες που ζουσαν σε μια ποιο ''ρομαντικη'' εποχη και ισως η μεγαλυτερη αμοιβη τους να ειναι οχι τα λεφτα αλλα αυτη η ριμαδα η υστεροφημια...

πως θα αισθανονται οταν η κουβεντα μιας κατινας εγινε θεμα συζητησης και μαλιστα θεωρειται και ως αποδειξη απο καποιους...

Δημοσ.

Mα ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ λογικο ρε παιδια η κορυφαια ομαδα μιας χωρας σαν την Γιουκοσλαβια του αριστερου Τιτο με βαρια βιομηχανια και σιγουρα πιο πλουσια το '71 απο την Ελλαδα του '71 με την δεξια δικτατορια να κατσει να χασει για τα λεφτα αντι να παει στον τελικο,γιατι ειδικα στην Γιουκοσλαβια του Τιτο κανεις δεν θα το μαθαινε και αν το μαθαινε θα το ενεκριναν

Δημοσ.

Απο την επίσημη ιστοσελίδα της UEFΑ

Για μένα όλα τα υπόλοιπα χουντοαναθρεμένα ή όχι είναι λαλακίες για λαική κατανάλωησ και αποπροσανατολισμό απο πραγματικά σοβαρά ζήτήματα.

Δημοσ.
Ε λοιπόν δε μπορώ να μη το πώ εδώ το έχω ......Παπαχρόνης!!!!!

Τωρα το προσεξα...Αχ τι μου θυμισες...ΠΟΣΟ ΜΑΡΕΣΕΙ, Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΜΗΛΙΑΡΕΣΗ!!!

Αυτος δεν ξεκινησε στον Ηρακλη εποχες ΜακΝτανιελς και ετσι?Με Ινγκλις τοτε, Κακιουζη κτλ...

Ανηκει στο πανθεον παικτων οπως ο Χρυσανθακοπουλος, ο Μιχαλης Ρωμανιδης, ο Ιγκορ Μωραιτοφ, και φυσικα ο τρισμεγιστος Κωστας Φασουρας

Δημοσ.
Φιλε μου αυτες οι εφημεριδες που ειχαν μεχρι πριν 2 μερες μονο μαυρα πρωτοσελιδα και εγραφαν σε αυτα οτι φταιμε ολοι παραγοντες-δημοσιογραφοι κτλ...

οι ιδιοι απο εδω και περα θα οπλιζουν και παλι (οπως εκαναν παντα αλλωστε) τον καθε ανεγκεφαλο και θα εχουμε παλι τα ιδια καποια στιγμη...

Αν αυτοι που υποτιθεται οτι εχουν σπουδασει ειναι τοσο αισχροι ...

περιμενουν απο το καθε ζωο στην κερκιδα να διδαξει πολιτισμο???

η τυπισσα δεν ειναι απλα κατινα ρωτηστε τους γονεις σας η μεγαλυτερους

ανθρωπους να μαθετε πεντε πραγματα γιαυτην. πολυ ελαφρων ηθων και

ανεγκεφαλη.

τι εχουν σπουδασει ρε παιδαρελια ειναι στρατιωτες του σωκρατη αρχισαν παλι

να δυναμιτιζουν το κλιμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...