Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω πιστευω οτι δεν θα εχουμε πανω απο 12.000 κοσμο. το σαβατο που πηγα και πηρα εισητηρια ειδα κατι πακετα τεραστια ολα εκει ειναι. κριμα για την ομαδα θα ειναι ρε παιδια το αξιζουν τα παιδια πρεπει να γεμισει.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πιθανά links για να δείτε live από το Ιντερνετ το Παναθηναικός-Δυναμο σήμερα εδώ:http://www.soccer-fans.gr/index.php?showtopic=688&pid=8941&st=15entry8941

Το ξαναλέω ΠΙΘΑΝΑ :-o

Δημοσ.
Δεν είναι δικαιολογία...
Φίλε Ανδρέα, δεν θα ήταν ίσως δικαιολογία, άν ήταν να πάω μόνος μου.

Μούχουν φάει τ' αυτιά οι μικροί για το Ολυμπιακός-Ταού. Αλλά πού να ξέρω άν δεν έχουν ορίσει τη ρεβάνς του γνωστού θλιβερού περιστατικού για μεθαύριο γύρω απ' το ΣΕΦ; Και πώς ν' αδικήσω το φίλαθλο του Παναθηναϊκού, που έχει να συνοδέψει παιδιά, άν έχει τους ίδιους φόβους γι' απόψε και το ΟΑΚΑ;

Συγγνώμη, απ' όσους θεωρούν το μήνυμα off-topic...

Δημοσ.

Αν ειχε μαλλια και ηταν 5 ποντους πιο κοντος ο Σισκαουσκας ανετα περναγε για Διαμαντιδης

Παντως ο Ρομπι ειναι Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Τ Ι Κ Ο Σ.Δεν τον περιμενα τοσο χαλια.Αφου και ο Ζοτς σου λεει απο το να δινω χρονο στον βλακα καλυτερα να δωσω στον Μαικ-που φαινεται οτι ειναι πισω απο τον τραυματισμο του-που στο φιναλε ακομα και τοσο κατω που ειναι 5 πραγματα τα προσφερει

Δημοσ.

πρωτη φορα βλεπω το οακα γεματο και να μην ακουγετε τιποτα. πολυ βαρυ το

κλιμα πραγματικα. ρε παιδια αυτη η ομαδα η δυναμο πως περασε στους 8 λες και

παιζαμε με τον πανελληνιο ενοιωθα που φοραγαν και τα μπλε τι χαλι ηταν αυτο. αυτος ο γιαφτοκας δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα σε παιχτη , να εχει τετια

σωματοδομη και ειναι αχρηστος κατω απο την ρακετα τι πραγμα ειναι αυτο. και οσο του δινει ευκαιριες τοσο πιο πολυ εκτειθετε αυτος ο παιχτης δεν προκειτε να στρωσει

με τιποτα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγνώμη αλλά με το Delk τι γίνεται; Σήμερα ήταν μπάγκο με πολιτικά ήταν τραυματίας ή όχι; Αν όχι τότε τι υπάρχει μέσα στην ομάδα;

Ξέρεις κανείς κάτι;

Δημοσ.

Kατα τ'αλλα ο Ντελκ μας φταιει, που εχει κανει και 5 παιχνιδια. Αυτος εδω ειναι για μπατσες, θα τρωει τάπα απο τον Βουγιανιτς σε λιγο

Δημοσ.

το κλιμα παιδια ειναι πολυ βαρυ γενικα παντου.Πιστευω οτι θα αλλαξουν πολλα μετα τα εκτροπα που εγιναν.Ετσι πιστευω δηλαδη.Προσωπικη αποψη.Οσο για το μπασκετ πιστευω δεν εχουμε αντιπαλο φετος.

Δημοσ.
Οσο για το μπασκετ πιστευω δεν εχουμε αντιπαλο φετος.

Μην είσαι τόσο απόλυτος γιατί η Ταού είναι πολύ δυνατή.Μην ξεχνάς ότι πέρυσι έσπασε το πλεονέκτημα έδρας τού Παναθηναικού καί απ' ότι την είδα σε κανά δυό ματς μού φαίνεται πιό ισχυρή από πέρυσι.Έχει καί δυό Τούρκους στο ρόστερ της οπότε βλέπω να ανεβαίνει το θερμόμετρο τού εθνικισμού πάλι.

Υπομονή καί θα δούμε τι θα γίνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...