Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Διαμαντιδης-Χατζηβρετας-Σισκαουσκας-Μπατιστ/Ντικουδης-Γιαφτοκας

Πωπω με έπιασε κρύος ιδρώτας

20+ πόντοι ακούγονται αυτοί σε κάποιον που ξέρει 2 δράμια μπάσκετ...

Δημοσ.

Α ναι και εγώ που νόμιζα πως η μεγάλη βίβλος του μπάσκετ έλεγε πως είναι +10 ποντοι. Μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα

Δημοσ.
Α ναι και εγώ που νόμιζα πως η μεγάλη βίβλος του μπάσκετ έλεγε πως είναι +10 ποντοι. Μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα

Ποια είναι ακριβώς η σχέση που έχεις με το μπάσκετ; Τι γνωρίζεις για αυτό;

ΥΓ: Γιατί δε βάζεις και τον Αλέφα στην υπογραφή σου να ρωτάει γιατί δεν τον πήρε τηλέφωνο;

Δημοσ.

Καλα η υπογραφη του Πραιβετιρ ολα τα λεφτα!!! :):)

9 κουπες ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ...ΛΟΟΟΛ και φωναζουν για τον Δουρο....

Αλλα να μου πεις αν ηταν να κολλησουν τη φατσα καθε διαιτητη που τουσ ΧΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ και απο ενα τιτλο στην μπαλα δεν θα χρειαζοντουσταν κυππελο,θα θελανε ολο το σερβιτσιο

Οσο για το μπασκετ ,φιλε μοδερατορα μαλλον εισαι λιγο μυρουδιας ε???

Φετος με 5αρι τον τραυματια τομασεβιτς,με ελαφρο 4αρι τον Τσαρτσαρη και με 3 αρι...τον Διαμαντιδη εφαγες 30 ποντους στο σπιτι σου στο Κυππελο και στους τελικους οφειλω να ομολογησω πως εισουν ατυχος.Επεσες σε Μουντιαλ οποτε με το καλημερα 3-0 για να μπορει ο κοσμος να βλεπει ολα τα ματς

Και φυσικα δεν υπαρχει λογος για κρυο ιδρωτα.Εδω πηρες τον πασιγνωστο Σκουνι Πεν(καλα που δεν πηρατε τον Σον Πεν) τι να σου κλασει ο Διαμαντιδης

Εδω πηρατε τον γιγαντα Ντομερκαντ με 4 και 5 ποντους αντιστοιχα φετος εναντιον του Παναθηναικου (ρε μηπως θελατε τον Γκρειντζερ που μας εβαλε 30 ποντους και μπερδεψατε τους μαυρους? )

Και φυσικα τον Μασιγιουσκας με τα 45 Ευρωπαικα και τα 45,τι λεω 55 λεπτα Μ.Ο. συμμετοχης στο ΝΒΑ.Στο τσακ τον κλεψατε απο το Μιαμι

Α,ναι,τον "wannabe"-Ντικουδη,τον Μπουρουση,γιατι εμεις πηραμε τον αυθεντικο και τον Στακ.Ο Παντιους σας ξεφυγε.

Δημοσ.

9 κουπες ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ...

Ναι...Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις???:mrgreen:

Αλλα να μου πεις αν ηταν να κολλησουν τη φατσα καθε διαιτητη που τουσ ΧΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ και απο ενα τιτλο στην μπαλα δεν θα χρειαζοντουσταν κυππελο' date='θα θελανε ολο το σερβιτσιο

[/quote']

Ποιο σερβίτσιο??Ολόκληρη τραπεζαρία χρειάζονται....:mrgreen:

Δημοσ.

Μα γιατί τους τη σπάτε; Αφήστε να πιστεύουν ότι θέλουν τα παλικάρια. Πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι ο Ελληνιάδης θα φωνάζει για κλίμα τρομοκρατίας ως δικαιολογία ότι τους αυτώσαμε σε ένα άβολο και στενόχωρο μέρος (και δεν εννοώ στο πίσω κάθισμα σκαραβαίου...)

Είναι τόση η χαρά τους που μπορεί και να σταυρώσουν φέτος νίκη στα Playoff που ο Πράκτορας (καρκίνος και τερηδόνα σε όλο του το σόι) έχασε τα αυγά και τα πασχάλια και ευχήθηκε καλή τύχη στη Λιθουανία...

Δημοσ.
Μα γιατί τους τη σπάτε; Αφήστε να πιστεύουν ότι θέλουν τα παλικάρια. Πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι ο Ελληνιάδης θα φωνάζει για κλίμα τρομοκρατίας ως δικαιολογία ότι τους αυτώσαμε σε ένα άβολο και στενόχωρο μέρος (και δεν εννοώ στο πίσω κάθισμα σκαραβαίου...)

Είναι τόση η χαρά τους που μπορεί και να σταυρώσουν φέτος νίκη στα Playoff που ο Πράκτορας (καρκίνος και τερηδόνα σε όλο του το σόι) έχασε τα αυγά και τα πασχάλια και ευχήθηκε καλή τύχη στη Λιθουανία...

Ναι, και ποιον έχει αντίπαλο η Λιθουανία; Την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός να νικάει και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθούν (μαζί και η Εθνική Ελλάδος).

Δημοσ.
Ναι' date=' και ποιον έχει αντίπαλο η Λιθουανία; Την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός να νικάει και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθούν (μαζί και η Εθνική Ελλάδος).[/quote']

Οποία προσβολή!!!!!!Ντροπή σου!!!!!!!:evil: :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.
Όχι είμαι χαζός,εξήγησέ μου εσύ........

Ίσως βοηθούσε αν διάβαζες καλύτερα το μήνυμά μου. Ίσως να καταλάβαινες ότι αυτό δεν είναι κάτι με το οποίο συμφωνώ. Ίσως...

Δημοσ.

Αν και είμαι παο λόγο θανάση και ΜΟΝΟ έχω να πω στους γαύρους τα εξής:

Τόσο ο Domencart όσο και ο Στακ έχουν προβληματάκια υγείας, ο μεν πρώτος είχει την ασθένεια που είχε και ο Tomasebits => να δούμε πόσα παιχνίδια θα παίξει (η ασθένεια αυτή είναι αρκετά σοβαρή με την έννοια ότι δεν περνάει εύκολα... . Όσο για τον Στακ όσοι τον είδαν στα παιχνίδια Αρης-ΠΑΟ καταλαβαίνουν τι θέλω να πω

Πάρα ταύτα ΑΝ ο ΠΑΟ δεν βρεί αξιόλογους στις 1 & 2 τότε ο ΟΣΦΠ πλησιάζει την ποιότητα του ΠΑΟ (δεν είπα την φτάνει) κάτι που συμαίνει πως πλέον μιλάμε για real fight και μάλιστα αν κρίνονται όλα στο ένα match (π.χ ημιτελικός final4 τότε μην είναι σίγουρα τα βαζελάκια ότι θα ξεμπερδέψουν εύκολα.

Υ.Γ

Ο χρόνος θα δείξει (και δεν εννοώ τα παιχνίδια αλλά τι θα κάνει η οικογέννεια...)

Δημοσ.

Ο Ντομερκατ, ο Πεν και ο Μασιγιαουσκας για το μονο που ειναι ικανοι ειναι για να στελεχωσουνε ομαδα στην Α ΕΣΚΑ αθηνων.

Επεκτεινοντας τη σκεψη μου για να αποδειξω οτι πολλοι απο αυτους που μας παρουσιαζουν ως παιχταραδες παγκοσμιως ειναι μεγαλα παλτα, ακολουθωντας την υπερμεγιστη Kaisersozotheory (βραβειο χρυσου ντενεκε 05/06) εχω να πω τα εξης :

Ο Τζορνταν ειναι παλτο γιατι σε ενα παιχνιδι με τους Χορνετς ειχε βαλει μολις 4 ποντους.Μαλιστα, στο δευτερο γυρο με την ιδια ομαδα εβαλε 9 ποντους και οι 5 με βολες. Και δεν φτανουν αυτα, εφαγε και μια ταπα απο τον Barkley σε παιχνιδι με τους Suns. Μιλαμε για τρελο παλτο.

P.S: Αν και δεν μιλαμε για ποδοσφαιρο ενημερωτικα να πω οτι οποιος θελει μπορω να του αναπτυξω την ποδοσφαιρικη πλευρα της θεωρειας που αποδυκνειει οτι ο Μαραντονα ηταν αχρηστος γιατι μια χρονιά δεν εβαλε κανενα γκολ στους 2 αγωνες του πρωταθληματος με τη Γιουβεντους.

Επισης οσοι δεν εχουν γεννηθει ονοματα καλο ειναι να μην ασχοληθουμε με το μπασκετ και να μην πανε σε ακαδημιες γιατι δεν εχει κανενα νοημα για αυτους. Εξαιρεση ισως αποτελει ο Σκολα που παρολο που δεν ειναι ονομα αυτο για μπασκετμπολιστα (θυμιζει σχολειο αγγλιστι), εγινε παικταρας (αν και πλακα πλακα μια φορα ειχε βαλει 1 ποντο με τριποντο σε εναν αγωνα οποτε...)...

Τελος,όποιος δεν εχει χρονο συμμετοχης στο NBA ειναι μεγαλο παλτο γιατι στο πρωταθλημα αυτο πανε που πανε ολοι οι ασχετοι, αν δεν παιζεις κιολας καλυτερα να παρεις και ενα σακακι (πχ κανα Γιασκεβιτσιους) και μαζι με το παλτο να κανεις ενα τελειο χειμερινο ντυσιμο για επισκεψη στον προεδρο της δημοκρατιας....

Δημοσ.
Ο Ντομερκατ' date=' ο Πεν και ο Μασιγιαουσκας για το μονο που ειναι ικανοι ειναι για να στελεχωσουνε ομαδα στην Α ΕΣΚΑ αθηνων.

Επεκτεινοντας τη σκεψη μου για να αποδειξω οτι πολλοι απο αυτους που μας παρουσιαζουν ως παιχταραδες παγκοσμιως ειναι μεγαλα παλτα, ακολουθωντας την υπερμεγιστη Kaisersozotheory (βραβειο χρυσου ντενεκε 05/06) εχω να πω τα εξης :

Ο Τζορνταν ειναι παλτο γιατι σε ενα παιχνιδι με τους Χορνετς ειχε βαλει μολις 4 ποντους.Μαλιστα, στο δευτερο γυρο με την ιδια ομαδα εβαλε 9 ποντους και οι 5 με βολες. Και δεν φτανουν αυτα, εφαγε και μια ταπα απο τον Barkley σε παιχνιδι με τους Suns. Μιλαμε για τρελο παλτο.

P.S: Αν και δεν μιλαμε για ποδοσφαιρο ενημερωτικα να πω οτι οποιος θελει μπορω να του αναπτυξω την ποδοσφαιρικη πλευρα της θεωρειας που αποδυκνειει οτι ο Μαραντονα ηταν αχρηστος γιατι μια χρονιά δεν εβαλε κανενα γκολ στους 2 αγωνες του πρωταθληματος με τη Γιουβεντους.

Επισης οσοι δεν εχουν γεννηθει ονοματα καλο ειναι να μην ασχοληθουμε με το μπασκετ και να μην πανε σε ακαδημιες γιατι δεν εχει κανενα νοημα για αυτους. Εξαιρεση ισως αποτελει ο Σκολα που παρολο που δεν ειναι ονομα αυτο για μπασκετμπολιστα (θυμιζει σχολειο αγγλιστι), εγινε παικταρας (αν και πλακα πλακα μια φορα ειχε βαλει 1 ποντο με τριποντο σε εναν αγωνα οποτε...)...

Τελος,όποιος δεν εχει χρονο συμμετοχης στο NBA ειναι μεγαλο παλτο γιατι στο πρωταθλημα αυτο πανε που πανε ολοι οι ασχετοι, αν δεν παιζεις κιολας καλυτερα να παρεις και ενα σακακι (πχ κανα Γιασκεβιτσιους) και μαζι με το παλτο να κανεις ενα τελειο χειμερινο ντυσιμο για επισκεψη στον προεδρο της δημοκρατιας....[/quote']

Χεχεχε

Μεγάλη απελπισία οι γαύροι... Ο Μασιγιαουσκας είναι ο Jordan...

Χιχιχιχιχι

Χοχοχοχο

Να σε καλά βρε αδελφέ, γελάσαμε πρωί πρωί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...