1980 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 αυτα πεστα face to face στους γονεις του παιδιου και το παιδι αυτο ψυχολογικο προβλημα ειχε για να βρισκετε εκει. και τα face to face αστα για καναν αλλον.
Alsos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 οτι και να ειχε δεν ηταν λογος να πεθανει ετσι γκεγκε?
firewalker Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 αυτα πεστα face to face στους γονεις του παιδιου Τι σχέση έχουν οι γονείς; Και σε ποιους γονείς; Του αποθανόντα ή στους γονείς του άλλου που θα σκότωνε αυτός αν ζούσε; Η δουλεία των γονέων δεν έγινε όταν έπρεπε. Αλλά και να έγινε ίσως είναι αυτό που λέμε ότι αν το DNA σου είναι βλαμμένο...
1980 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 οτι και να ειχε δεν ηταν λογος να πεθανει ετσι γκεγκε? δεν εχω την απαιτηση απο εσενα να καταλαβεις τι λεω.
Γηρυόνης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Για διαβάστε αυτό να δείτε που φτάσαμε.http://www.contra.gr/Volleyball/Hellas/Panathinaikos_Olympiacos/147965.html Υ.Γ. Φίλε alsos με μια πρώτη ματιά στο site του Ολυμπιακού ο αριθμός των τίτλων που έχεις στην υπογραφή σου είναι λάθος. Και στα 4 αθλήματα.. Λυπάμαι.... που δε σκοτώθηκαν και οι υπόλοιποι, να ησυχάσουμε μια και καλή με τους αλητάμπουρες...
Alsos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 εδω δε καταλαβαινεις εσυ ο ιδιος τι πετας εχεις την απαιτηση να καταλαβει ο αλλος? ασε μας ρε φιλε μην ασχολησε μαζι μας συνεχισε την διατριβη σου πανω στην ψυχολογια.. @Γηρυόνης: φιλε την συνεχεια την διαβασες?
1980 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 αν λυπαστε που δεν σκοτωθηκαν και οι υπολοιποι ειστε <<χειροτεροι>> απο αυτους που συμετεχουν σε φονικα ραντεβου. εδω δε καταλαβαινεις εσυ ο ιδιος τι πετας εχεις την απαιτηση να καταλαβει ο αλλος?ασε μας ρε φιλε μην ασχολησε μαζι μας συνεχισε την διατριβη σου πανω στην ψυχολογια.. @Γηρυόνης: φιλε την συνεχεια την διαβασες? καποιος σου απαντησε ηδη για εμενα αλλα ακομα να καταλαβεις. αλλα σου ξαναλεω δεν εχω την απαιτηση απο εσενα να καταλαβεις.
Alsos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 ναι ρε ποατζη δε καταλαβαινω , αλλα και εγω δεν εχω την απαιτηση απο εσενα να καταλαβεις. οποτε μη το κουραζεις
1980 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 ναι ρε ποατζη δε καταλαβαινω , αλλα και εγω δεν εχω την απαιτηση απο εσενα να καταλαβεις. οποτε μη το κουραζεις αλσος μεταξυ εμου και εσου δεν ειναι δυνατον να υπαρξει διαλογος βλεπεις οτι σε αποφευγω θα σε παρακαλουσα να μην ξαναπαντησεις σε δικο μου ποστ. ελπιζω αυτο τουλαχιστον να το σεβαστεις.
Alsos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 καταλαβετο οτι οταν καποιος πεταει κατι το οποιο δε με βρισκει συμφωνο , τοτε ειναι σαν να με προκαλει να απαντησω.. αν δε σου αρεσουν οι απαντησεις μου κανε με ignore.. ειναι πολυ απλο.. σεβασου και εσυ αυτο edit: αυτο που ειπα πιο πανω σχετικα με το face to face δεν αναφεροταν στο δικο σου post που το εκανες οταν εγραφα οποτε δεν το ειχα δει, αλλα στον firewalker που εγραψε πριν απο σενα.. ετσι για να ξερουμε τι λεμε..
Γηρυόνης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 @Γηρυόνης: φιλε την συνεχεια την διαβασες? Ναι, και; .
1980 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 καταλαβετο οτι οταν καποιος πεταει κατι το οποιο δε με βρισκει συμφωνο , τοτε ειναι σαν να με προκαλει να απαντησω.. αν δε σου αρεσουν οι απαντησεις μου κανε με ignore.. ειναι πολυ απλο.. σεβασου και εσυ αυτο edit: αυτο που ειπα πιο πανω σχετικα με το face to face δεν αναφεροταν στο δικο σου post που το εκανες οταν εγραφα οποτε δεν το ειχα δει, αλλα στον firewalker που εγραψε πριν απο σενα.. ετσι για να ξερουμε τι λεμε.. οκ απλα το ειπα για να μην εκνευριζομαστε. ignore εγω δεν κανω κανεναν δεν μου ταιριαζει. τελοσπαντων δεν τρεχει τιποτα. edit: μαλλον υπηρχαν και <<εισαγωμενοι>> απο το εξωτερικο στα επεισοδια. και μαλλον υπεκηψε αλλος ενας στα τραυματα.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Πάντως, όπως άκουσα εγώ δεν επρόκειτο για ραντεβού, αλλά για ενέδρα. Και ναι, την πλήρωσαν και αθώοι.
Alsos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το μεγαλύτερο μέρος των επεισοδίων έλαβε χώρα στο ύψος του αριθμού 180 της οδού, όπου περίπου 200 οπαδοί του «τριφυλλιού» είχαν στήσει ενέδρα στους αντίστοιχους των «ερυθρολεύκων». Μόλις εθεάθησαν οι περίπου 250 «κόκκινοι» έγινε το «έλα να δεις». Πέτρες, καδρόνια, τούβλα, αλυσίδες, μαχαίρια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε έπεφταν βροχή, με άμεση συνέπεια να καταστραφούν πολλά αυτοκίνητα. Αμέτρητες μαχαιριές ο νεκρός, που αναγνωρίστηκε! Κάπου εκεί, ο άτυχος φίλαθλος των «πράσινων», ηλικίας 25 ετών, μαχαιρώθηκε πολλές φορές στα γεννητικά όργανα και τους μηρούς, αλλά οι γιατροί τόνισαν ότι έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο, μετά τις μαχαιριές που του κατέφεραν, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και χτύπησε στο κεφάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.