Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε σε καταλαβαινω The_Edge ..

ναι καταλαβα τι εγινε! ειπα κριμα για τα γεγονοτα και οτι ειναι για λυπηση...

δλδ τι θες να κανω?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άλλη φορά καλύτερα να περιμένεις λίγο να συγκεντρωθούν μερικές απαντήσεις, πριν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.

Δημοσ.

φτάσαμε κ σε νεκρούς λοιπόν...

ΥΓ: προσωπική γνώμη...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ αυτοί που μπλέκουν σε τέτοια γεγονότα. Δεν την πάτησε κάποιος αθώος ,αλλά κάποιος που πιθανότατα κουβαλούσε μαχαίρι,με σκοπό να τραυματίσει-σκοτώσει κάποιον αντιπαλο οπαδό.

Κ τολέω εν γνώσει μου αυτό,ότι ο νεκρός ήταν οπαδός του παο.

ΥΓ2: Δυστυχώς, θα έχουμε ανταπόδωση σε αυτίς τις μλκιες,γιατί έτσι ενεργούν οι ανεγκέφαλοι.

ΥΓ3:μην ακούσω πάλι για διάλυση οργανωμένων συνδέσμων κλπ,δεν είναι αυτό το πρόβλημα!

ΥΓ4:καταλαβαίνετε τώρα οι "υπρασπιστές" της ελ.αστυνομίας, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ? ήταν μπροστά ρε,το καταλαβαινετε? ακολουθούσαν την πορεία των οπαδών του οσφπ,αλλά έκατσαν στην ακρη,κ τους άφησαν να σκοτώνονται, κ παρενέβησαν μόνο όταν η κατάσταση εκτραχύνθηκε.....

Δημοσ.

ΥΓ: προσωπική γνώμη...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ αυτοί που μπλέκουν σε τέτοια γεγονότα. Δεν την πάτησε κάποιος αθώος ,αλλά κάποιος που πιθανότατα κουβαλούσε μαχαίρι,με σκοπό να τραυματίσει-σκοτώσει κάποιον αντιπαλο οπαδό. Κ τολέω εν γνώσει μου αυτό,ότι ο νεκρός ήταν οπαδός του παο.

Γεια στο χέρι σου. Έτσι είναι τα πράγματα και δεν αποτελεί ύβρις προς το νεκρό. Οργανωμένες στρατιές συγκεντρώνονται από πριν σε προαποφασισμένα σημεία, έχοντας πληρη επίγνωση του που πάνε να μπλέξουν. Αν έστω κι ένας από αυτούς που κουβαλάει μαχαίρι, μπαλτά, καδρόνι, σιδερογροθιά, τσουγκράνα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, πάθει το παραμικρό, ευθύνεται αποκλειστικά. Οι μαγκιές πληρώνονται, ενίοτε με τη ζωή μας κι αυτό αποδείχθηκε και πάλι περίτρανα.

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα από antreaslam

ΥΓ: προσωπική γνώμη...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ αυτοί που μπλέκουν σε τέτοια γεγονότα. Δεν την πάτησε κάποιος αθώος ,αλλά κάποιος που πιθανότατα κουβαλούσε μαχαίρι,με σκοπό να τραυματίσει-σκοτώσει κάποιον αντιπαλο οπαδό.

Κ τολέω εν γνώσει μου αυτό,ότι ο νεκρός ήταν οπαδός του παο.

ΥΓ2: Δυστυχώς, θα έχουμε ανταπόδωση σε αυτίς τις μλκιες,γιατί έτσι ενεργούν οι ανεγκέφαλοι.

ΥΓ3:μην ακούσω πάλι για διάλυση οργανωμένων συνδέσμων κλπ,δεν είναι αυτό το πρόβλημα!

ΥΓ4:καταλαβαίνετε τώρα οι "υπρασπιστές" της ελ.αστυνομίας, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ? ήταν μπροστά ρε,το καταλαβαινετε? ακολουθούσαν την πορεία των οπαδών του οσφπ,αλλά έκατσαν στην ακρη,κ τους άφησαν να σκοτώνονται, κ παρενέβησαν μόνο όταν η κατάσταση εκτραχύνθηκε.....

Όσο καλά κι αν αρχίζεις το μήνυμα, στο τέλος πάντα θα το χαλάς, στην προκείμενη περίπτωση το χάλασε το τέταρτο υστερόγραφο.Σε τέτοια περιστατικά το θέμα δεν είναι ποιος οπαδός σκοτώνει ποιον και αν η αστυνομία αφήνει κάποιους συγκεκριμένους να κάνουν αίσχη.Με την ίδια λογική μπορώ να σου πω και εγώ ότι τους άφησε επίτηδες για να εκτεθούν αυτοί στο τέλος όπως και έγινε.Πέρα από αυτό ξαναλέω ότι τέτοιοι άνανδροι και απροσάρμοστοι άνθρωποι που πολλές φορές μπορεί να καταλήξουν και φονιάδες, καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με τον αθλητισμό και με κανένα άθλημα, απλώς αυτή είναι η ζωή τους και αυτό κάνουν.Όσο για τον άτυχο οπαδό, αν πράγματι πήγε εκεί γυρεύοντας να συμμετάσχει και να κάνει ότι και οι άλλοι, τότε τα'θελε και τα'παθε, στην τελική όταν πηγαίνεις να κάνεις αυτά τα καραγκιοζιλίκια με ρίσκο την ζωή σου, ή εσύ θα σκοτώσεις (και κατά πάσα πιθανότητα θα μπουζουριαστείς ισόβια), ή εσύ θα σκοτωθείς.

Δημοσ.

serpe7,έχεις άδικο. Δεν το είπα ως αβάντα των μπάτσων στους οπαδούς του οσφπ,αλλά ως ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ κ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ των μπατσων.

Δημοσ.

ρε παιδιά τι φταίνε οι μπάτσοι... ντάξει δεν τους παω ούτε εγώ, και πραγματικά είμαι παρα πολύ προβληματισμένος τώρα, αλλα δεν μπορώ να πω ότι είναι δικη τους ευθύνη άμα μαζεύονται 10-20-30-100-400 βλαμμένα για να σκοτωθούν..ας κατσουν να κανουν οι οργανωμενοι και των 2 (μαζι με της αεκ, του παοκ κτλ) να τα λυσουν μονοι τους.. δεν παει αλλο αυτο το πραγμα..

Δημοσ.

Heliaskes,οι μπάτσοι,ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ,ήταν εκεί...κ δεν ήταν η 1η φορά.

Αν θεωρούν ότι δεν πρέπει να συνοδεύουν τους "στρατούς" των οργανωμένων, ας μας το πουν με ανακοίνωση,να προσλάβουμε σεκιούριτυ να προστατεύουν τις περιουσίες μας....

ΥΓ: δεν ξέρω αν είναι ανίκανοι ή ηλίθιοι....καταλήγω μάλλον ότι είναι κ τα 2...

Δημοσ.

Ρε παιδιά σκοτώθηκε άνθρωπος?Τώρα το είδα.Αίσχος δεν πάει παρακάτω.Είμαστε πιό κάτω από τριτοκοσμική χώρα.Επεισόδια γιά γυναικείο βόλευ?Γιά τις ψόλες ρε γμτ?Τι προβλήματα έχουν ρε σείς οι άνθρωποι να τούς τα λύσουμε.Έτσι ξεσπάνε?Γιά όνομα Θεού.Δεν μπορεί να γίνονται αυτά στις μέρες μας.Συγχωρείστε μου την οργή αλλά δεν διάβασα λεπτομέρεις....

Δημοσ.

αν πράγματι ο άνθρωπος που σκοτώθηκε δεν ήταν καταλάθος θύμα αλλά πήγαινε γυρεύοντας και αυτός όπως οι άλλοι

και αν όντως το κράτος δεν σκοπεύει να κάνει κάτι γι αυτό

τότε ίσως είναι καλύτερα να γίνει ένας αγώνας να τους βάλουν μέσα χωρίς αστυνομία και κάγγελα μπας και σκοτωθούν όλοι και ησυχάσει ο τόπος

τις περιουσίες του κοσμάκι λυπάμαι πιο πολύ που μπορεί να πάσχησαν χρόνια για να πάρουν ένα κωλάμαξο ή να πληρώνουν δόσεις για το μαγαζί και πάνε τα τσογλάνια και τα σπάνε.

με συγχωρήτε.

Δημοσ.

εμενα μου κανει εντυπωση που σοκαρεστε. πριν λιγα χρονια δεν ειχαμε νεκρο παλι στο γαλατσι? εδω οταν πηγαινα στο μπασκετ παο ολυμπιακος στην σταση του περισου μας κανανε πεσιμο στο βαγονι αεκτζηδες που ριχναν φωτοβολιδες απο τα δυο μετρα και μονο ενα δυο ατομα φορουσαν διακριτικα του παναθηναικου ως προς τι το σοκ. λες και δεν τα ξερετε. και εσυ serpe κατι εγραφες σε ενα προηγουμενο σου ποστ οτι ειμαστε πρωταθλητες στην εγκαταλειψη δικυκλων οποτε μην μου το παιζεις αθωα περιστερα , κατα βαθος τα ψιλογουσταρεις τα επεισοδια απο μακρυα αλλα δεν εχεις τυχει σε κανενα χοντρο σκηνικο να δεις τι τραγωδια ειναι. οι μπατσοι ειχαν ειδοποιηθει αλλα πολυ απλα δεν πηγαν κανουν σαμποταζ στον υπουργο. παντως δυστυχως θα εχουμε πολυ συντομα και αλλα περιστατικα.

Δημοσ.

Ψόφο σε όλους τους. Μακάρι να υπήρχε κάποιος να ρίξει μία νευροτοξίνη σε όλα τα παιδάκια που είχαν "ραντεβού" εκεί και να είχαν τον ποιο βασανιστικό θάνατο που υπάρχει. Ελπίζω το θύμα να μην ήταν άσχετος περαστικός (ας μας ενημερώσει κάποιος). Αν ήταν από αυτά τα καλόπαιδα λυπάμαι που ψόφησε μόνο ένας.

Δημοσ.
Ψόφο σε όλους τους. Μακάρι να υπήρχε κάποιος να ρίξει μία νευροτοξίνη σε όλα τα παιδάκια που είχαν "ραντεβού" εκεί και να είχαν τον ποιο βασανιστικό θάνατο που υπάρχει. Ελπίζω το θύμα να μην ήταν άσχετος περαστικός (ας μας ενημερώσει κάποιος). Αν ήταν από αυτά τα καλόπαιδα λυπάμαι που ψόφησε μόνο ένας.

τα παιδακια που πανε σε τετοια ραντεβου ειναι ειτε ψυχοπαθεις ειτε ναρκομανεις

αλλου ειναι το προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...