Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πολλή φασρία ρε παιδιά στην KAE

http://www.sport24.gr/html/ent/938/ent.170938.asp

Προσπαθούν ρε πστη μου να βγάλουν προβλήματα από το πουθενά..

Γιατί ως γνωστόν η απόδοση στο final-4 θα εξαρτηθεί από τις σχέσεις του νομικού τμήματος με το τμήμα μάρκετινγκ..

Εκέι κρίνονται οι κούπες..

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν διαβάσατε για την παραίτηση του ανθρώπου του ΠΑΟ που αφορά το γήπεδο.Έχει αρχίσει και στραβώνει επικύνδυνα το θέμα του γηπέδου παίδες.....

Δημοσ.

ρε συ Stoumbos , την έχεις έμφυτη έτσι?

ΥΓ:ας παραιτηθεί όποιος μπαλτάκος θέλει, καμία σημασία δεν έχει! απλά λίγες αναταράξεις προκαλεί στα διοικητικά....

Δημοσ.

ρε στούμπε, γράψε ό,τι θες αλλά γράψτο στα ελληνικά για να μην αναγκαζόμαστε να στα σβήνουμε συνέχεια.

ή μήπως φοβάσαι μήπως αναγνωρίσουμε τον γραφικό σου χαρακτήρα?

Δημοσ.

The_Edge μήπως ήταν λίγο υπερβολική η αντίδρασή σου να σβήσεις το post μου; Δεν είχε τίποτα υβριστικό.

Anyway, μακάρι να μην υπάρξει νέα καθυστέρηση στο γηπεδικό λόγω Μπαλτάκου. Αλλιώς μας βλέπω να γιορτάζουμε τα ... 200 χρόνια μας στο νέο γήπεδο !

Δημοσ.

Στα ελληνικά ε? Εγινε

Super Moderator εισαι κατι θα ξερεις..

Λοιπον ελεγα οτι αν παρετε και τιτλο στην σκοποβολη μην ξετρελαθειτε εχετε πολυ ακομα μεχρι τους 526!!!

Δημοσ.

δωρα παιρνει μονο ο βαζελος..

μεχρι και το thread σας ολυμπιακος το ανοιξε.. μια ζωη με τις πλατες αλλων ;)

Δημοσ.

Εχετε παρει το 1991 τιτλο στην ποδοσφαιριση..

Λοιπον φετος μπορειτε ξανα, αλλαξτε υπογραφες προσθεστε κι αυτον,οτι παιρνετε μην το παραβλεπετε να το γραφετε..εχετε δρομο μεχρι τους 500..

Και να υπολογιζετε οτι ο Αυτοκρατορας του Ελληνικου Αθλητισμου Ολυμπιακος Συνδεσμος Φιλαθλων Πειραιως ειναι στα 82 χρονια ζωης του ακομα..

526 τιτλοι δοξας και υπεροχης

Δημοσ.

Ρε πατε καλα? Απαντατε στα γιωτομπαλα? Στους πελατες? Σε αυτους που μας εχουν κερδισει φετος μονο στο ΟΑΚΑ (α ναι ρε, και στο πολο)? Τι να πω ρε γαμωτο, ειναι δυνατον να ανοιγετε διαολογο και να προσπαθειτε να τους πεισετε?Ποιους τωρα, αυτους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...