zaxoys Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Συμφωνώ δεν βλέπω κανένα λόγω για να γίνει η συγκεκριμένη αλλαγή .Ίσως πάλι να υπάρχουν πράγματα μέσα στην ομάδα τα οποία εμείς δεν γνωρίζουμε .Είδα δε έναν αγώνα αυτής της Δυναμο #2 με το Μαρούσι φέτος και το επίπεδο ήταν τραγικό
antreaslam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=80249 μια απόψη απο δημοσιογράφο για την αλλαγή του ντελκ,η οποία κ με βρίσκει σύμφωνο σε μεγάλο βαθμό! (έχω την εντύπωση φίλε κάιζερ,ότι δε μπορείς να αλλάξεις τον βουγιανιτς,με αμερικανό,κ επίσης, δεν ξέρω μήπως τον κρατάει για του χρόνου τον σέρβο,να κάνει προετοιμασία με την ομάδα)!
KaizerSoze Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Mια χαρα μπορεις να αλλαξεις! Εχεις δικαιωμα να εχεις 6 μη ελληνες, μονο οι 2Αμερικανοι. Αμα θες να παρεις 5 Αμερικανους και 1 κοινοτικο, και να εχεις τους 4 Αμερικανους να παιζουν μονο Ευρωλίγκα δικαιωμα σου.Τον ΕΣΑΚΕ δεν τον νοιαζει ποσους ξενους πληρωνεις, μονο τι δηλωνεις για το πρωταθλημα Ωραια, για του χρονου τον Βουγιανιτς, και φετος που εχεις δηλαδη την μεγαλη ευκαιρια θα παιζεις με -1 στην Ευρωπη?Τι να τον κανω του χρονου τον Βουγιανιτς?Λες και θα ειναι βασικος.Λες και εμενα με καιει μην χαλασει η ψυχολογια του 2ου πλευμεηκερ μου Ωραια μας τα λεει ο δημοσιογραφος, αυτο που δεν λεει ειναι 1. Οτι μενεις -1 στην Ευρωλιγκα 2. Οτι αλλαζεις τον ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ πλευμεηκερ σου.Δηλαδη ο Μητσος τωρα θα παιζει 10'???Οχι βεβαια, απλα αντι για 25 αντε να παιζει 20.Δηλαδη δεν φερνουμε τον Στηβ Νας ετσι? Ανταλλασεις δηλαδη μια παρουσια στην Ευρωπη με μια βελτιωση και μαλιστα οχι βασικου αναληρωματικου
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μήπως ο Ομπράντοβιτς πείστηκε ότι η περιβόητη "ανάσταση" του Ντελκ, αυτό το "μπαμ" όταν θα είχε "σημασία", δε θα ερχόταν ποτέ; Δεν ξέρω, μια σκέψη...
antreaslam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 ρε Stoumbos , ούτε ο πρωταθλητής δεν γράφει τόσους! snoob, κ εγω αυτό πιστεύω, ότι θα είδε ότι ξαφνικά ο ντελκ άρχισε να τα παρατάει - αδιαφορεί, κ προτιμά να διασφαλίσει το πρωτάθλημα στα σίγουρα, να κρατήσει ΛΙΙΙΙΙΙΓΓΓΓΟΟΟ πιο ξεκούραστο τον μήτσο για την ευρώπη,βάζοντας τον μαυρούκο στα ελληνικά, κ να βγάλει από την ομάδα κάποιον που πιθανολογώ ότι είχε αρχίσει την γκρίνια!
andrip Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 60 ΜΠΑΣΚΕΤ 20 ΒΟΛΕΥ 37 ΠΟΛΟ 34 ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ 57 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ 68 ΣΤΙΒΟΣ 50 ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ 134 ΠΑΛΗ 3 ΠΥΓΜΑΧΙΑ 10 ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ 28 ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ 3 ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ 9 ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ 6 ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ 7 Συνολο 526 ΚΟΥΠΕΣ ωραία απο το ένα thread στο άλλο προσθέσαμε και 39 τίτλους gogo τα ακούσατε έτσι; οτι η ομάδα μπάσκετ θα παίξει με houston & san antonio τον οκτώβριο. Μιλάμε απίστευτο πραγματικά. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον!!! Εκδρομούλα στο αμέρικα... μμμ
KaizerSoze Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μήπως ο Ομπράντοβιτς πείστηκε ότι η περιβόητη "ανάσταση" του Ντελκ, αυτό το "μπαμ" όταν θα είχε "σημασία", δε θα ερχόταν ποτέ; Δεν ξέρω, μια σκέψη... Kαι ξαναλεω... Με αποτελεσμα 1-Λεφτα δεν γλυτωνεις 2-Τον Μητσο θα τον ξεκουρασεις ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝ και μονο στην Ελλαδα (γιατι στην καλυτερη με Μπλακνευ αντι Βουγιανιτς να σου παιζει ο Μητσος 25 και οχι 30 ξερω γω, στην χειροτερη να βγει ακομα χειροτερος και επειδη δεν θα εχεις δικαιωμα αλλης αλλαγης ο Μητσος να παιζει 35') 3- Χανεις ενα παικτη απο Ευρωπη, ακομα και αν αυτος εχει την σημερινη προσφορα του Ντελκ (αλλα και το ονομα του Ντελκ) Δηλαδη ειναι πιο λογικο να περιμενεις την "ανασταση" του Βουγιανιτς?
andrip Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 χαχα το έσβησε το προηγούμενο post του του αυτοκράτορα και πλανητάρχη του υπεργαλαξιακού συστήματος
1980 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 526 einai oi titloi tou Olympiakou tou Autokratora tou Ellinikou Athlitismou!!! 526!!!! πολυ star wars βλεπεις αυτοκρατορα. τα εισητηρια με την δυναμο ποτε βγαινουν?
gvaggis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Εγώ με τη σειρά μου να καταθέσω μια ένσταση.. Ο Ντελκ (βάσει αυτών που γράφονταν στις αρχές της σεζόν) ήταν επιλογή του Ζοτς κ του Ιτούδη.. Δεν ήταν ο παίχτης που φορτώθηκε από την διοίκηση στον προπονητή. (http://www.palefip.gr/new.php?id=1093) Τον είχαν μελετήσει. Τον ήξεραν. Δεν τον έμαθαν αφού ήρθε στην Αθήνα. Δεν είναι κακό να κάνεις λάθη. Ακόμα κ αν είσαι ο Ζοτς.Δεν περιμένει κανένας από εμάς να είναι ο σέρβος αλάνθαστος.. Κ όταν δεν σκοπεύεις να φτιάξεις έστω κ ένα σύστημα για να εκμετάλλευτείς τον αμερικάνο,πες το.. Μη τα ρίχνουμε όλα σε αυτόν. Και ο Σισκάουσκας άργησε λιγάκι να πάρει μπρος.. Και ο Μπέτσι δεν άναψε μετά τα Χριστούγεννα;; Ο Γιαβτόκας δε θα πάρει ποτε!! Και είναι κ Ευρωπαίοι... Πόσο μάλλον ο 32χρονος NBAer... Δεν κατηγορώ τον Ζέλικο. Απλά πιστεύω πως το δίκαιο είναι να λέμε πως έκανε μια επιλογή το καλοκαίρι,δεν του βγήκε. Όχι πως ο αμερικάνος είναι στη κοσμάρα του, ή αδιάφορος.. Πόσο μάλλον πως κάνει "περίεργη ζωή".. Τι μαλκίες είναι αυτές...;
KWSN_Men Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Εγώ, αν και λίγο σκουπόξυλο, τον πιστεύω τον Γιαφτόκας. Αλλά από του χρόνου. Φέτος, τώρα τελευταία άρχισε να ξεψαρώνει. Για κάποιους μήνες έμπενε μέσα χεσμένος.
gvaggis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Ρε συ τον είδες στον αγώνα με τους κρητικούς; Έφαγε 3 καλάθια από πολύ κοντύτερους παίκτες κ αμφιβόλου ποιότητας.. Μετά από αυτό εγώ προσωπικά τον εγκαταλείπω!!! Βέβαια πάσχα έρχεται.. "... πιστεύω εις ανάστασιν νεκρών...κτλ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.