nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ρε παιδιά όπως και φέτος έτσι και του χρόνου οι γάβροι θα λένε "καλώς τα 3-0":mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Άν βέβαια κατορθώσουν να φτάσουν στον τελικό.... :mrgreen: :mrgreen: Όσον αφορά το Σπανούλη,συμφωνώ ότι καλά έκανε και έφυγε το παιδί,αν και είναι απώλεια για μας.Μακάρι να διαπρέψει στο ΝΒΑ....
Critter Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 α. Ε!Αρα μια χαρα τα λεω. Και μονο που ειχαν καποια δικαιωματα του οπως λες οι Ροκετς' date=' και απο τι στιγμη που τον παρακολουθουν μια ολοκληρη χρονια πρεπει να υπαρχει backup, ρητρες κτλ μιας και απο στιγμη σε στιγμη μπορει να σκασει η μεταραφη. Λες να τον παρακολουθουσαν 1 χρονια ολοκληρη για να τον παρουν σε 2 χρονια? Για φετος τον θελαν (αν δεν βρισκαν κατι αλλο) και το πραγμα βρωμαγε. Πως να στο πω ρε παιδι μου? εστω και ενα 10% να υπηρχε πιθανοτητα να φυγει, επρεπε να ειχαν κανει ενα 10% μελετη για την περιπτωση που φυγει. Οχι να βρεθουν ξαφνικα ξεκρεμαστοι. β. Να παρουμε ΠΟΙΟΝ ΜΑΣΙΓΙΑΟΥΣΚΑΣ και ΓΙΑΤΙ?? Αν δεν κανω λαθος σας λειπει περιφερειακος. Αυτος ειναι ενας πολυ απλος λογος. Η άμυνα βρισκεται απο εναν παιχτη εαν θελει και μπορει να ακολουθησει τα πλανα του προπονητη. Δηλαδη ολοι οι παιχτες του ΠΑΟ που φημιζονται για την αμυνα τους ηταν κατεξοχιν τελειοι αμυντικοι? Απλα κολλησανε στο συστημα και ξεδιπλωσαν της αρετες τους και στο αμυντικο κομματι. Anyway,δεν μας χαλασε που δεν τον θελατε εσεις (αν και αντιθετα με σενα ο ομπραντοβιτς τον ηθελε και δεν τον πηραν επειδη δεν θελανε να υπαρχουν τεραστιες διαφορες στις αμοιβες τον παιχτων για να μη χαλασουν οι ισορροπιες στην ομαδα....)....
LL_NEO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Αν δεν κανω λαθος σας λειπει περιφερειακος. Αυτος ειναι ενας πολυ απλος λογος. Σιγά να μην πάρουμε και τον ...Καρέα επειδή μας λείπει περιφερειακός. Έχουν γνώση οι φύλακες...
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Σιγά να μην πάρουμε και τον ...Καρέα επειδή μας λείπει περιφερειακός. Έχουν γνώση οι φύλακες... Έλα ντε.....Έχουμε παίκτες να καλύψουμε τα κενά μας...Εξάλλου το πολύ πολύ να πάρουμε του χρόνου τον τελικό με 3-1 και όχι με 3-0.Δεν πειράζει και έτσι καλά είναι... :mrgreen:
revil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 με 3-1 και όχι με 3-0 loool Καλό αδερφέ μου αλλά όπου ακούω πολύ σιγουριά από αντιπάλους μου το χαίρομαι απίστευτα. Οσο για τον ολυμπιακό,έχω αρχίσει να ξενερώνω απίστευτα και θα σας πω το γιατί.Πέρισυ βασιστήκαμε στα πιτσιρίκια που(αντικειμένικα)το μόνο που τους έλειπε ήταν η εμπειρία.Είπαμε επιτέλους ωραία δε θα ξαναδιαλείσουμε ομάδα όπως κάναμε τα τελευταία χρόνια.Και τώρα το κάνουμε.. Με λίγα λόγια αν κρατάγαμε τους περσινούς και διώχναμε μόνο το Τζέρυ Λιούις θα ήταν υπεραρκετό το να πάρουμε Μάτσε,Πεν,Στακ,Μπουρούση. Νέα,Ταλαντούχα ομάδα με έμπειρους παίχτες και αρκετά δεμένη αφου θα είναι μαζί ενα χρόνο ήδη.Τώρα φτου και πάλι απτην αρχή edit:LL_neo απαυτά που έχω διαβάσει από σένα δε περίμενα ποτέ να "ρίξεις"την αξία κάποιου παίχτη επειδή πήγε στην αντίπαλη ομάδα.Κρίμα
talikra Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Σωστός είσαι KaizerSoze, έτσι έχουν τα πράγματα. Και η Παυλάρα δεν κόβει τα φτερά σε κανέναν για αυτό και ο Σπανούλης αν δεν τα πάει καλά στο NBA (που το αντέυχομαι, να χουμε και μεις και κανά κίνητρο να βλέπουμε NBA) σε ποιά ομάδα θα γυρίσει πίσω τρέχοντας χωρίς δεύτερη κουβέντα Υ.Γ 1 Λέτε να παικτή το ίδιο σενάριο με τον Τούρκο ........ Υ.Γ 2 Δεν μπορώ να καταλάβω πως η Ηχώ γράφει για Σόλομον είπαμε γράψτε μαλ@@@@@ αλλά όχι και τέτοια. Ήμαρτον που έλεγε και ο άλλος
KaizerSoze Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 [ α. Ε!Αρα μια χαρα τα λεω. Και μονο που ειχαν καποια δικαιωματα του οπως λες οι Ροκετς' date= και απο τι στιγμη που τον παρακολουθουν μια ολοκληρη χρονια πρεπει να υπαρχει backup, ρητρες κτλ μιας και απο στιγμη σε στιγμη μπορει να σκασει η μεταραφη. Λες να τον παρακολουθουσαν 1 χρονια ολοκληρη για να τον παρουν σε 2 χρονια? Για φετος τον θελαν (αν δεν βρισκαν κατι αλλο) και το πραγμα βρωμαγε. Πως να στο πω ρε παιδι μου? εστω και ενα 10% να υπηρχε πιθανοτητα να φυγει, επρεπε να ειχαν κανει ενα 10% μελετη για την περιπτωση που φυγει. Οχι να βρεθουν ξαφνικα ξεκρεμαστοι.[/quote]Μα τι σου φαινεται δυσκολο να καταλαβεις?Οι Ροκετς οπως και ολες οι ομαδες του ΝΒΑ παρακολουθουν ΟΛΟΥΣ τους παικτες που εχουν τα δικαιωματα Οταν λοιπον το ΝΒΑ εχει τελειωσει 1 μηνα και οι Ροκετς πουθενα λες δεν τον θελουν για φετος αλλα για του χρονου Αμα λαχει και ο Τσαρτσαρης νομιζω εχει γινει ντραφτ Δεν γινεται να εχεις εναλλακτικη ΕΤΟΙΜΗ για τον Σπανουλη.Δεν ειναι Παπαρικολαου ή Ξανθοπουλος.Δηλαδη ΠΩΣ εχεις ετοιμη ενναλακτικη του Σπανουλη?Λες στον Παπαλουκα ή τον Ζηση "Περιμεντε με σαν μαλακες τελη Ιουλιου ή αρχες Αυγουστου ΜΠΑΣ ΚΑΙ παει ο Σπανουλης στους Ροκετς" Δεν γινονται αυτα Αν δεν κανω λαθος σας λειπει περιφερειακος. Αυτος ειναι ενας πολυ απλος λογος. Nαι,οκ,ας παρουμε τοτε τον Διαμαντοπουλο,περιφερειακος ειναι.Η μαλλον ας παρουμε τον Ιβερσον...:-? Φοβερο επιχειρημα Η άμυνα βρισκεται απο εναν παιχτη εαν θελει και μπορει να ακολουθησει τα πλανα του προπονητη. Δηλαδη ολοι οι παιχτες του ΠΑΟ που φημιζονται για την αμυνα τους ηταν κατεξοχιν τελειοι αμυντικοι? Απλα κολλησανε στο συστημα και ξεδιπλωσαν της αρετες τους και στο αμυντικο κομματι. Δεν υπαρχει λογος να πληρωσεις τον Μασιγιαουσκας 2,2 εκ ευρω για να του μαθεις αμυνα και πασσινγκ γκεημ γιατι στην ουσια θα τον περιορισεις την στιγμη που ειχες Σπανουλη-Διαμαντιδη-Χατζηβρετα.Με 1-1,5 εκατομυριο επερνες καλυτερο αντικαταστατη και απο τον Λακοβιτς που να ηταν πιο κοντα σε αυτο που θελεις.Μια ομαδα στυλ Μακαμπι που στηριζεται περισσοτερο στο πηγαιο ταλεντο των παικτων εκανε περισσοτερο για τον Μασιγιαουσκας. Anyway,δεν μας χαλασε που δεν τον θελατε εσεις (αν και αντιθετα με σενα ο ομπραντοβιτς τον ηθελε και δεν τον πηραν επειδη δεν θελανε να υπαρχουν τεραστιες διαφορες στις αμοιβες τον παιχτων για να μη χαλασουν οι ισορροπιες στην ομαδα....).... Ο Γιαφτοκας περνει 1,6 και απο τους παλιους μονο ο Τομασεβιτς εφτανε το 1εκ Αυτα ειναι βλακειες.Ο Μποντιρογκα,ο Κατας και ο Ρεμπρατσα επερναν πακτωλους χρηματων.Μια χαρα του καναν του Ζοτς Α,και μπορει να μην σας χαλασε που δεν τον θελαμε εμεις,μηπως ομως θα επρεπε να σε χαλαει που δεν τον ηθελε ουτε η Μακαμπι,ουτε η Μπαρτσελονα ουτε η παλια του ομαδα η Ταου?
revil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 μηπως ομως θα επρεπε να σε χαλαει που δεν τον ηθελε ουτε η Μακαμπι,ουτε η Μπαρτσελονα ουτε η παλια του ομαδα η Ταου? Ρε κάιζερ κοροιδευόμαστε τώρα?? Δε πα να μη τον ήθελε ούτε ο ΑΟ Γαλατσίου,αν έρθει και βάζει 25άρες σε κάθε αγώνα εμένα αυτό μου αρκεί. Απορώ ρε μάγκες τι κρίνετε από τώρα.Μπορεί να πιάσει μπορεί και όχι,απο κει και πέρα με τι ασχολούμαστε?Τα μέντιουμ κάνουμε?
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ρε κάιζερ κοροιδευόμαστε τώρα??Δε πα να μη τον ήθελε ούτε ο ΑΟ Γαλατσίου' date='αν έρθει και βάζει 25άρες σε κάθε αγώνα εμένα αυτό μου αρκεί. Απορώ ρε μάγκες τι κρίνετε από τώρα.Μπορεί να πιάσει μπορεί και όχι,απο κει και πέρα με τι ασχολούμαστε?Τα μέντιουμ κάνουμε?[/quote'] Έστω ότι τον κλειδώνει μια άμυνα στο στυλ του Παναθηναϊκού. Ποιος θα παίξει μετά;
revil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Αυτοί που έπαιζαν και πέρισυ. Ουφ μπερδέψαμε τη λουτσα με τη βούρτσα εγω δε λεω οτι θα κερδίσουμε το παναθηναικό,έλεος,αυτό που λεω είναι ότι έγινε μια καλή κίνηση και αμέσως να την περάσουμε από κόσκινο.Υπομονή ρε μάγκες,θα τα δούμε όλα. Και δε κατάλαβα δλδ τέλειωσαν οι μεταγραφές?
KaizerSoze Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Αυτοί που έπαιζαν και πέρισυ. :mrgreen: ΜΑΚΑΡΙ!!!
LL_NEO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 edit:LL_neo απαυτά που έχω διαβάσει από σένα δε περίμενα ποτέ να "ρίξεις"την αξία κάποιου παίχτη επειδή πήγε στην αντίπαλη ομάδα.Κρίμα Κοίτα παρόλο που γενικώς είμαι κάφρος (ποτέ δεν το έκρυψα) στην προκειμένη περίπτωση μάλλον με αδικείς. Κανείς μας δεν είπε ότι ο Μασιγιάουσκας δεν είναι καλός παίχτης.Απλώς διατύπωσα ένσταση στη λογική του φίλου critter η οποία είναι σας λείπει περιφερειακός, χάσατε το Μασιγιάουσκας που είναι περιφερειακός...
Founes Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Βαζελάκια φιλαράκια μου... εχουν στενέψει πολύ τα περιθώρια φέτος και το ξέρετε πολύ καλά! Αντε σας αφήνω, σε λίγο ξεκινάει η τουρ μου στο Αιγαίο !!!
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Βαζελάκια φιλαράκια μου... εχουν στενέψει πολύ τα περιθώρια φέτος και το ξέρετε πολύ καλά! Αντε σας αφήνω' date=' σε λίγο ξεκινάει η τουρ μου στο Αιγαίο !!![/quote'] Ειλικρινά, θα μου κάνει εντύπωση αν μας πάρετε αγώνα εφέτος, σε οποιαδήποτε διοργάνωση, σε οποιοδήποτε γήπεδο...
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Mε οποιαδηποτε 5αδα Σκεψου τωρα τον μεσο γαυρο Φουνες πουχει παραμυθιαστει με το τερας του μπασκετ Μασιγιαουσκας(αληθεια ποσες Ευρολιγκες εχει?Ποσα πρωταθληματα Ισπανιας?Ποσα χρονια επαιξε στο ΝΒΑ?Απο στατιστικα πως πηγε? ) και κατεβαινουν στο γηπεδο Πεν-Μασιγιαουσκας-Ντομερκαντ-Σχορτσιανιτης-Στακ και απο μας Διαμαντιδης-Χατζηβρετας-Σισκαουσκας-Μπατιστ/Ντικουδης-Γιαφτοκας Ε ρε γλεντια πουχουν να πεσουν φετος Κατι ακουγεται για Μπελινελι+Μπειτσιροβιτς!!!Ετσι και ερθουν(ειδικα ο 1ος) θα ριξουμε ΤΟ ΓΕΛΙΟ φετος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.