johnyboy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Τι να πω πια; Ο διπλανός μου είχε φέρει το παιδάκι του 7-8 χρονών και εκτός του ότι ο ίδιος έβριζε συνέχεια, του μάθαινε να λέει και τα συνθήματα που βρίζουν τον Ολυμπιακό. Ήμαρτον..... Ε ναι πως θα γινει ο μικρος χουλιγκαν οταν μεγαλωσει? οταν γινει 20 θα πρεπει να σπαει καθισματα και να βαραει κοσμο.
Mika Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 κοιτα Βαγγελη εσυ μπορει να ανεχεσαι να σου κανουν κωλοδαχτυλα γαυροι σε ασχετο ματς μεσα στην εδρα σου... εγω προσωπικα δικαιολογω απολυτα οσους πηγαν για τσαμπουκα...
vastravoud Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Όταν έγιναν τα επεισόδια οι παίκτες μούδιασαν, και τι να κάνουν οι άνθρωποι. Ο Μπατιστ άραξε στο παρκέ, και ο Διαμαντίδης με το Χατζηβρέττα κοιτούσανε απορημένοι και ο Ομπράντοβιτς το πάλευε. Είναι δυνατόν άνθρωποι εγρατικοί, 100% επαγγελματίες και απόλυτα πευχημένοι στο χώρο τους να κάθονται να παρακαλάνε τον κάθε τιποτένιο;
vastravoud Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 κοιτα Βαγγελη εσυ μπορει να ανεχεσαι να σου κανουν κωλοδαχτυλα γαυροι σε ασχετο ματς μεσα στην εδρα σου... εγω προσωπικα δικαιολογω απολυτα οσους πηγαν για τσαμπουκα... για να μη σου πω ότι έπρεπε να τον σκοτώσουν κιόλας! Κατά την ίδια έννοια που αυτός σε προκάλεσε, εσύ τι δουλειά είχες να βρίζεις τον Ολυμπιακό σε ΄'ασχετο ματς; Αυτό δε δείχνει κόμπλεξ; Βλέπεις, τα πάντα έχουν δύο όψεις! Προσωπικά, ΧΕΣΤΗΚΑ για τον κάθε ένα που πάει γήπεδο να προκαλέσει είτε είναι κάφρος "από τους δικούς" μας ή από "τους άλλους", απλά αυτά τα δίποδα δε με αφορούν.
andreapaog328 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Τι να πω πια; Ο διπλανός μου είχε φέρει το παιδάκι του 7-8 χρονών και εκτός του ότι ο ίδιος έβριζε συνέχεια, του μάθαινε να λέει και τα συνθήματα που βρίζουν τον Ολυμπιακό. Ήμαρτον..... Εντάξει σε 5-6 χρόνια θα τον δείς με την μολοτοφ στο χερι και την κουκουλα στο κεφάλι. Και ύστερα ψάχνουν να βρούν ευθύνες.Μερικοί μου φαινεται δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι παρακολουθούν ενα παιχνίδι. Μπορούμε μαλλον νο το παρομοιάσουμε με την αρχαιοτητα .Ο ανθρωπος πηγαινε θέατρο, έβλεπε μια παράσταση, άφηνε όλα τα προβλήματα του πίσω και αφωσιονώταν στην παράσταση. Σήμερα ξυπνάνε κάποιοι το πρωί και λένε...Α θα πάμε γήπεδο !!! Παίρνουν λοιπόν τα στυλιάρια τις φωτοβολίδες, πάνε γήπεδο ρίχνουν ξύλο, φωνάζουν , βρίζουν (μάνες,αδερφές,γάτες,σκύλους).Το βράδυ γυρνούν σπίτι, πέφτουν στο κρεβάτι και λένε ... Ααααχχχχχ ωραία πέρασα σημερα. :shock: Βέβαια υπάρχει και ο αληθινός φιλαθλος που θα πάει γηπεδο,θα υποστηρίξει την ομάδα του αλλα ως εκεί ομως...
Mika Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 για να μη σου πω ότι έπρεπε να τον σκοτώσουν κιόλας! δεν σου λεω αυτο... σου λεω οτι ηταν αναμενομενο να γινει σε οποιοδηποτε γηπεδο της Ελλαδας. Αν η ευθυνη πρεπει να βαρυνει καποιους αυτοι ειναι οσοι επιτρεψαν την εισοδο στο ΟΑΚΑ με διακριτικα οσφπ.. οσο για τα συνθηματα προφανως και οταν ξερεις απο πριν τον αγωνα οτι υπαρχουνσ το γηπεδο ολυμπιακοι (λογω πανω ρεθυμνου του οσφπ) καταλαβαινεις γιατι ακουγονται
vastravoud Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δηλαδή όταν παίζουν ΠΑΟ ή Ολυμπιακός με ξένες ομάδες δε βρίζει κανείς τον αιώνιο, ε; Συμφωνώ ότι φταίει ΚΑΙ αυτός που προκαλεί, αλλά ακόμα περισσότερο φταίει αυτός που απαντά με ακόμα χειρότερο τρόπο. Εγώ όταν αναφέρομαι σε ΖΩΑ αναφέρομαι σε όλους, όχι μόνο στους δικούς μας. Και αυτή είναι η διαφορά μας.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Συμφωνω και με τις 2 αποψεις... Γαυροι ηταν αυτοι και καλα κανανε και τους βριζανε. Ομως μαλακια που πηγανε εναντιον τους σε ματς 40 ποντων. Κανονικα επρεπε 50-50 υπερ μας και εναντιον των γαυρων. Ουτε ενα συνθημα εναντιον του ΑΓΟΡ, ολα εναντιον των γαυρων. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΥΝΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??? Εχει παρει Κυπελλο ο Παναθηναικος, η 1η ομαδα που φτανει τα 10 κυπελλα, μολις εχει σφυριξει ο διαιτητης και αυτος να μιλαει 30'' για τον παπΑρη και τον Γκαλη και τον Γιαννακη και το μεγαλο ρεκορ του Αρη που δεν εσπασε.Αντε στην τρυπα σου κομπλεξικο σκουληκι, μπουκωσου τωρα με την 1η κουπα, ερχονται αλλες 2.
Mika Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Η συγκομιδη τιτλων αυτης της ομαδας ειναι απιστευτη Μπραβο στα παιδια του ΑΓΟΡ υπενθυμιζω οτι η εξεδρα των φανατικων οπαδων του ΠΑΟ καταχειροκροτησε τους παιχτες του Ρεθυμνου που καταφεραν και εφτασαν ως τον τελικο Αλλες 2 κουπες για τον μπασκετικο Παναθηναικο απομενουν!
gvaggis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Το σκηνικό με το ρεκόρ είναι απλά αστείο.. Δηλαδή ο ΠΑΟ έπρεπε να αποδείξει ότι είναι μεγάλη ομάδα ρίχνοντας 40άρα στο Ρέθυμνο;; Άλλο να παίζεις με τον Γαύρο, τον Άρη ή τον Πανιώνιο και να του τη ρίξεις στα αυτιά κ άλλο με τους Κρητικούς σε έναν ιδιαίτερο τελικό... Χαίρομαι που στο τέλος του ματς όταν ρωτήθηκε παίκτης μας για το αν κυνηγούσαν το ρεκόρ απάντησε πως δεν είχε ιδέα! Το αντίθετο θα με ξενέρωνε απίστευτα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Κατά πρώτον, συγχαρητήρια για το Κύπελλο στο μπάσκετ. Εδώ, σας έχω ένα άρθρο για τα ποδοσφαιρικά. Ωραιότατη ανάλυση. Δε λέει τίποτε, βέβαια, αλλά είναι εξαιρετικό δείγμα σύγχρονης "δημοσιογραφίας" και δη αθλητικής. Η φράση-κλειδί του "ρεπορτάζ" στο απόσπασμα που ακολουθεί: "Ο προπονητής του «τριφυλλιού» επιστρέφει στην Ελλάδα σήμερα και ίσως έχουμε εξελίξεις σε κάποια θέματα, ίσως όμως και όχι." Ήξεις, αφήξεις ου θνήξεις εν τω πολέμω και το δεύτερο κόμμα το βάζουμε όπου θέλουμε ώστε αύριο το λαγωνικό να δικαιωθεί...
antreaslam Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 χμμμ... ευτυχώς έλειπα εκτός ελλάδος, και δεν είδα ούτε την εμφανισάρα του τερματοφύλακα-μέλους, ούτε τίποτα άλλο. Όμως, το να διαβάζω ότι κακώς την έπεσαν στους γάβρους του γηπέδου (σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έσκασαν μύτη με μπλούζες θύρας (λ)εφτά),είναι σα να λέμε, ότι εγώ περπατάω στο καραισκάκη με πράσινη μπλούζα "πατήσια κ κορυδαλλό, στη νίκαια,στο φάληρο",την ημέρα της φιέστας τους,κ μετά τους κατηγορώ που με σάπισαν στο ξύλο! από κει κ πέρα,αν πράγματι έχει ειπωθεί το απίστευτο του σκουντή, ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ... Να βγάζει ο καθένας τον κομπλεξισμό του,και να νομίζει ότι είναι κάποιος, κ εγώ να του το βουλώνω συνέχεια (ως ομάδα εννοώ)... αν τον χαλάει πάντως...ξύδι! ΥΓ:Με λίγη προσπάθεια,μέχρι που 500αρίζουμε φέτος!!!!!!! (οκ,αδύνατον,αλλά για του χρόνου το έχουμε εύκολα)!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 από κει κ πέρα,αν πράγματι έχει ειπωθεί το απίστευτο του σκουντή, ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ... Αυτό, και άλλα πολλά. Γενικά, αφού κλάφτηκε κάμποση ώρα με τα "θλιβερά επεισόδια" που "χάλασαν τη φιέστα" και τη "διάθεσή μας" (πως μ' αρέσει ο πληθυντικός) στο δεύτερο πιάστηκαν με τα ρεκόρ, της μεγαλύτερης διαφοράς και της χειρότερης επίθεσης. Σπάσιμο. Πρήξιμο. "Τώρα η διαφορά είναι τόσο" (το ξέρουμε, γι' αυτό προβάλει το σκορ η τηλεόραση), "Το Ρέθυμνο θέλει τόσους πόντους ακόμη", "κακώς μέτρησε το τελευταίο καλάθι του ΠΑΟ" (στη 2η περίοδο), "κακώς δε μέτρησε αυτό του Ρεθύμνου", "μα γιατί τους σφυρίζουν έτσι αυστηρά;", "το γράμμα του κανονισμού και το πνεύμα του κανονισμού" και γενικά τέτοιες αηδίες. Ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ημίχρονο. Μετά έλεγε για το Γκάλη και το Γιαννάκη, τα ιερά τέρατα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ κτλ, κτλ. Σπάσιμο νεύρων. Έβαλε ένας παίκτης του Ρεθύμνου τρίποντο. "Επιθετικός παίκτης ο [τάδε, δε θυμάμαι το όνομά του], έχει επαφή με το καλάθι. Με το τρίποντο αυτό έφτασε τους [παύση αμηχανίας] πέντε πόντους". Τεράστια επαφή. Μη, Μανούσο μ', όχι εκεί, όχι τόση επαφή...
Critter Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 κοιτα Βαγγελη εσυ μπορει να ανεχεσαι να σου κανουν κωλοδαχτυλα γαυροι σε ασχετο ματς μεσα στην εδρα σου... εγω προσωπικα δικαιολογω απολυτα οσους πηγαν για τσαμπουκα... Και γω ως γαυρος δικαιολογω τον Mika σε αυτα που λεει. Μικρο παιδακι ειναι και βραζει το αιμα του. Θα τελειωσει το σχολειο, και θα αλλάξει γνωμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.