Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα ποιός είναι τέλος πάντων ο Βέλιτς ο οποίος λέει θα αποφασίσει γιά το ποιός θα είναι ο επόμενος προπονητής στον Παναθηναικό?Ποιές είναι οι περγαμηνές τού κ. Βέλιτς?

Εδώ υπάρχουν τόσοι παλαίμαχοι παιχταράδες πού μάτωναν τη φανέλα τόσα χρόνια όταν ο Τζίγγερ έπαιζε με τα αυτοκινητάκια του καί οι άνθρωποι βρίσκονται στο περιθώριο της ομάδας.Από πότε δηλαδή ο Βέλιτς ο συνεργάτης τού Σάντος στην ΑΕΚ μπορεί να αποφασίζει καλύτερα π.χ από τον Καρούλια τον Δομάζο τον Σαραβάκο κ.λ.π.

Σύμφωνα με μιά εκδοχή ο Μπάγεβιτς δεν θέλει να πάει στον Παναθηναικό επειδή δεν γουστάρει τεχνικούς διευθυντές.'Ετσι έμαθε να λειτουργεί καί αφού με τον τρόπο αυτό φέρνει προκοπή στις ομάδες πού πάει καλά κάνει.

Έπειτα πρόεδροι πού ενεργούν με ερασιτεχνικό τρόπο θέλουν να έχουν λόγο στην εντεκάδα καί τέτοια.Ο Μπάγεβιτς όμως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε τέτοια θέματα.Να γιατί λέω ότι δεν θα πάει τελικά στον Παναθηναικό.

Καί όμως τη δεδομένη στιγμή χρειαζόταν ένας τέτοιος προπονητής-φόβητρο γιά να σφίξουν λίγο οι κώλοι όπως τού Παπαδόπουλου τού Μόρρις τού Μάντζιου πού στην τελευταία προπόνηση από πληροφορίες τού sportfm είπε σε μιά διαφωνία πού είχε με τον Μουνιόθ 'Δεν γουστάρω μίστερ'!

Μήπως λοιπόν ο Μουνιόθ είναι υπερβολικά μαλακός άνθρωπος?Εγώ έτσι το εξηγώ αν σκεφτούμε ότι παρά την κακή απόδοση των Γκαλίνοβιτς καί Βιντρα δεν τούς πετούσε έξω από την εντεκάδα γιά να μην τούς δημιουργήσει λέει ψυχολογικά προβλήματα.Δηλαδή θυσιάζεται η ομάδα προς χάριν τού ατόμου ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο.

edit:

Εγώ το έχω πεί πολλές φορές φωνάξτε το καί σεις μήπως καί το ακούσει καί ο Τζίγγερ ότι με αυτό το υλικό πού έχει δεν πάει πουθενά.Με τις λίγες μεταγραφές πού σκοπεύει να κάνει διατηρώντας το βασικό σώμα της ομάδας τού χρόνου βλέπω να τον προσπερνάει καί ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης.

Δείτε πόσους προπονητές έχει φάει αυτό το υλικό καί αν δεν αλλάξει θα φάει ακόμη καί άλους ίσως άξιους προπονητές.Αλλά κάπου φταίνε καί αυτοί πού θέλουν να κοουτσάρουν οπωσδήποτε το μεγάλο όνομα πού κουβαλάει η ομάδα αδιαφορώντας γιά την αξία των παιχτών.Δεν είναι κορόιδο ο Μπάγεβιτς λοιπόν καί τού βγάζω το καπέλο πού αντιστέκεται και το σκέφτεται πολύ αν πρέπει να πάει να μπλέξει.Καί να σκεφτείτε ότι σαν χαρακτήρας ο Μπάγεβιτς είναι ο μόνος πού δεν γουστάρω καί δεν θα έκανα ποτέ φίλο.Γιά να μην νομίσει κανείς ότι λιβανίζω με πρόθεση.

Θυμάμαι την εποχή με Ζάετς καί Σαραβάκο.Έπαιρνε λοιπόν την μπάλλα ο Ζάετς από το αμυντικό χαφ(όταν δεν έπαιζε ο ίδιος την θέση αυτή)καί με τη μεγάλη μαεστρία καί προπάντων σιγουριά πού είχε ότι δεν θα την χάσει,την κουβάλαγε στην επίθεση κερδίζοντας μέτρα(πού κανείς από τούς σημερινούς δεν μπορεί να το κάνει) καί με διαβήτη μπαλλιά έβγαζε τον γρήγορο Σαραβάκο πού ερχόταν από μέσα δεξιά, μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα καί τις πιό πολλές φορές σκόραρε.

Παρ ότι λοιπόν προβλέψιμος αυτός ο τρόπος πάντα πετύχαινε γιατί το σύστημα το εφάρμοζαν παιχταράδες πού όλοι μαζί οι σημερινοί δεν αξίζουν όσο ο ένας από αυτούς.

Πως είναι δυνατόν κάποτε η ομάδα να διέθετε τούς Νικοπολίδη, Χαλκιά(καταπληκτικός στο Καραισκάκη προχθές), Κοτσώλη καί όμως σήμερα να ψάχνει γιά τερματοφύλακα.Μα καλά θέλουν να φτειάξουν ή να διαλύσουν τον Παναθηναικό?

Καί κάτι γιά να γελάσουμε.

Βγαίνει λοιπόν ένας οπαδός τού Ολυμπιακού στην εκπομπή τού Λεάνη,μετά τον αγώνα πού ο Ατρόμητος κέρδισε τον Παναθηναικό καί πειραχτικά λέει.

Αλήθεια ότι μετά τον Μουνιόθ ο Παναθηναικός πάει να φέρει τον Μουνίτις?

Καί ο ετοιμόλογος Λεάνης αντιλέγει.

Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να φέρει τον Καπούτσο?:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα σε όλους να διαβάσουν αυτό το άρθρο του Σωτηρακόπουλου.

Ενδιαφέροντα επιχειρήματα, νομίζω.

Δημοσ.
Εγώ θα πρότεινα σε όλους να διαβάσουν αυτό το άρθρο του Σωτηρακόπουλου.

Ενδιαφέροντα επιχειρήματα, νομίζω.

Να οποία με βρίσκουν σύμφωνω θα έλεγα. Αμυντικογενή φιλοσοφία έχει λέει ο Μουνιόθ. Το κακό είναι ότι έχουμε και λίγη μνήμη μερικοί και βλέπουμε και λίγο μπάλα εκτός Ελλάδας.

geovard ο Μπάγιεβιτς κάνει ΚΡΑ για να έρθει στον ΠΑΟ. Όλα τα υπόλοιπα είναι νάζια γκόμενας.

Δημοσ.

Όποιος βλέπει μπάλα καταλαβαίνει πως η αμυντικογένής φιλοσόφία του Μουνιόθ φταίει που οι τεχνίτες Μπόβιο-Τζιώλης περιορίζονται στο κέντρο κ δεν οργανώνουν το παιχνίδι της ομάδας όπως τόσο καλά ξέρουν...

Ή που ο Παπαδόπουλος μέχρι να κάνει κοντρόλ έχουν επιστρέψει μέχρι κ οι επιθετικοί της αντίπαλης ομάδας..

Να δώ τι σκατά θα καταλάβει ο βλάκας αν θα κάνει τον Βέλιτς νταβατζή τον αποδυτηρίων..

Οι παίκτες λέγεται πως ήδη δεν τον χωνεύουν γιατί έδωσε μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα των πριμ από όσο έπρεπε κ παραποίησε λέει τα όσα είπαν οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους...

Εγώ βλέπω πως η σαπίλα της ομάδας ξεκινάει από την κορυφή της πυραμίδας κ καταλήγει στη βάση της..

Λάθος άνθρωποι στα λάθος πόστα τη λάθος στιγμή...κ το κυριότερο ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ....

Δημοσ.

παιδια γαι μενα δεν φταιει ο μουνιοθ που διαχειριζεται τα λαθη του τζιγγερ και του μπακε.δεν εκαναν ουτε μια εισηγηση του για μεταγραφη πραξη.

Δημοσ.

Αίσχος ! Επεισόδια και στο μπάσκετ σε αγώνα μάλιστα που γνωρίζουμε ήδη το αποτέλεσμα και ουσιαστικα πήγαν για την απονομή και το θέαμα ...

Δημοσ.

Έλεος με τους καραγκιόζηδες. Επεισόδια με τον ΑΓΟΡ; Κάποιοι άνθρωποι τελικά πρέπει να λοβοτομούνται.

Δημοσ.

Ηλίθιοι...

Έλεος!!!!

Εξορία ρε πστη μου...

Ο κάθε κομπλεξάκης υπάνθρωπος να χαλάει την εικόνα ενός τελικού-γιορτής..

Δημοσ.

Α στο διάολο!

Ως Ρεθεμνιώτης - Παναθηναϊκός πήγα στο γήπεδο για να χαρώ, γιατί να μου χαλάσουν τη γιορτή 50 μαλακισμένα;

Δημοσ.

Ξεκολλατε λιγο ρε παιδια... τα επεισοδεια δεν εγινε με τον ΑΓΟΡ... απλα καποιοι φιλτατοι γαυροι αποφασισαν να βαλουν τα μπλουζακια της ομαδας τους και να ερθουν να υποστηριξουν τον ΑΓΟΡ μεσα στο ΟΑΚΑ... μεχρι και το πανω της θυρας 7 Ρεθυμνου φερανε αλλα τελικα μαλλον μετανοιωσαν για την επιλογη τους :D

Τεσπα 491 τίτλοι και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.

Δημοσ.

Το ξέρω, απέναντι ήμουν.

Και ήταν πραγματικά ΤΟΣΟ συγκλονιστικό και πρωτοφανές που έπρεπε τα 50 αυτά ΖΩΑ να κοντέψουν να διαλύσουν ένα ματς-γιορτή. Έλεος....

Οι δύο τελευταίες μέρες ήταν μια τρανή απόδειξη του πόσο άξεστοι και ηλίθιοι είμαστε ως φίλαθλοι. Όχι μόνο επειδή 50 μαλάκες μαλάκες, αλλά και επειδή μια μεγάλη πλειοψηφία στις άλλες θύρες σχεδόν τους επιδοκίμαζε...

Τι να πω πια; Ο διπλανός μου είχε φέρει το παιδάκι του 7-8 χρονών και εκτός του ότι ο ίδιος έβριζε συνέχεια, του μάθαινε να λέει και τα συνθήματα που βρίζουν τον Ολυμπιακό. Ήμαρτον.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...