KWSN_Men Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 http://www.fifa.com/en/comp/index/0,2442,133674,00.html?comp=U17&year=2007&articleid=133674
KaizerSoze Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 γεγονότα είναι κ τα 2 που αναφέρεις.πράγματι ο ντελκ προσπαθεί, κ πράγματι ο γιαφτόκας,παραιτήθηκε. απλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα το καλοκαίρι που θα συζητάμε, θα είναι το ίδιο (ουφ, ξεφορτωθήκαμε 2 παλτά-άντε, 1 παλτό κ 1 ημίπαλτο), Μονο που για φετος ετσι οπως παει ο Γιαφτοκας μου δειχνει οτι πρεπει να τον εχω ξεγραμμενο ενω ο Ντελκ οτι μπορει να κανει τα 2-3 καλα παιχνιδια στο τελος.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Για φέτος ο Γιαφτόκας μάλλον είναι ξεγραμμένος. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου μπορεί να πάει πολύ καλύτερα. Όσο για τον Ντελκ, μια και το σουτ το έχει σίγουρα, μπορεί σε δύσκολο σημείο για την ομάδα να το γυρίσει μόνος του, ακόμα και εκτός συστήματος.
johnyboy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Καλοι ειναι και οι δυο.Ο Γιαφτοκας για μενα ειναι στιλιαρι (οπως λενε και στο χωριο μου) αλλα μεσα στην ρακετα το παλευει το θεμα,αμυντικα τουλαχιστον.Ο Ντελκ ειναι καλος αλλα σαν αυτον εχουμε και αλλους.Θα πρεπει στην θεση του να παρουμε ενα καλο play maker που να εχει και το σουτ οταν οι αλλοι δεν θα τραβανε.
firewalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 http://www.fifa.com/en/comp/index/0,2442,133674,00.html?comp=U17&year=2007&articleid=133674 Σώπε βρε συ... Και αφιέρωμα; Μπράβο του. Ποιος το υπογράφει όμως;
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Καλοι ειναι και οι δυο.Ο Γιαφτοκας για μενα ειναι στιλιαρι (οπως λενε και στο χωριο μου) αλλα μεσα στην ρακετα το παλευει το θεμα,αμυντικα τουλαχιστον. Με την καμια!!! ΑΚΡΙΒΩΣ εκει ειναι απαραδεκτος, που υποτιθεται ειναι και το δυνατο του.Οκ, τα πικ εν ρολ δεν μπορει να τα μαρκαρει και λαθος του Ζοτς που του το ζηταει.Αλλα χτες εχασε κατα κρατος την μαχη στο προσωπικο απο τον Μπεσοκ!!! και τον Αντερσεν!!! Δηλαδη ελεος, τον Μπεσοκ? 20 ποντους υψος ναχα ακομα, εγω τον εσβηνα τον Μπεσοκ. Ειδικα εκει που βγαζει ο Ζοτς τον Σερβο για standing ovation και βαζει τον βλακα, η διαφορα φανηκε τρελα... Ο Ντελκ ειναι καλος αλλα σαν αυτον εχουμε και αλλους.Θα πρεπει στην θεση του να παρουμε ενα καλο play maker που να εχει και το σουτ οταν οι αλλοι δεν θα τραβανε. 1. Η θεση του Ντελκ ΠΟΤΕ δεν ηταν πλευμεηκερ. 2. Εχεις ασο με φαρμακερο σουτ.Λεγεται Βουγιανιτς. Χθες καρφωσε 3. Ακομα και αυτη την στιγμη ο Μιλος εχει πολυ καλο σουτ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ μας τα χαλαει για ασος...(ακομα)
johnyboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Του δινει μερικες ευκαιρειες μεχρι να βρει καλυτερο.Οσο για τον ασο ενοο παιχτη να κανει παιχνιδι οταν ο μητσαρας για φχψ λογο δεν μπορει.
revil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Ενω ο πανιβλακας Ειδες ρε φιλαρακι καιζερ γιατι πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι? Θυμασαι τι λεγαμε το καλοκαιρι για το γιαφτοκας,ετσι?
KWSN_Men Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Σώπε βρε συ... Και αφιέρωμα; Μπράβο του. Ποιος το υπογράφει όμως; Απ΄ ότι άκουσα, ξένος.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Ειδες ρε φιλαρακι καιζερ γιατι πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι?Θυμασαι τι λεγαμε το καλοκαιρι για το γιαφτοκας,ετσι? Καλα μωρε, εκτιμήσεις καναμε το καλοκαιρι,μεταγραφες ειναι. Τα ιδια και με τον αλλο Λιθουανο τουριστα που πρεπει να εχει γαγραινα στο ποδι.Γενικα απο Λιθουανια μονο ο Σισκα βλεπει προκοπη σε αυτη την χωρα
geovard Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Τελικά γουστάρετε Μπάγεβιτς ή όχι? Ψηφίστε. http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=788381&lngDtrID=1101
Sebastienomnia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Συμφωνα με το ρεπορταζ της "γατας" ο Παναθηναικος εκλεισε Χριστοδουλοπουλο...
johnyboy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Τι καταντια ειναι αυτη στο ποδοσφαιρο.Απο το κακο στο χειροτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.