Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέσανε πάλι μέσα οι δημοσιογράφοι σχετικά με τη πρόκριση Λεβερκούζεν ή Λανς.Έφαγε μιά τριάρα η Λανς καί πήγε σπίτι της.Μ άρεσε πού έλεγαν ότι άμα περνούσε τη Λανς ο Παναθηναικός θα είχε γιά πλάκα τη Λεβερκούζεν!

Τελικά χωρίς να πολεμήσει ο Μπάγεβιτς έχει κατακτήσει την Ελλάδα!Ρε γμτ δεν υπάρχουν πιά σε ολόκληρο τον κόσμο άλλοι προπονητές καί πρέπει μιά χώρα να κρέμεται από τ@22222@ τού Μπάγεβιτς.Μήπως έχει κληρονομικό δικαίωμα ο πρίγκηψ?Τι γίνεται στη χώρα τού Σωκράτη εν έτει 2007!

Ο Τζιγγερ λοιπόν σκέφτεται καί λέει.

Παίκτες άλλαξα πάρα πολλούς καί τελικά έκανα μιά τρύπα στο νερό.

Προπονητές άλλαξα με το τσουβάλι καί πάλι έκανα μιά τρύπα στο νερό.

Καί τώρα τι γίνεται?Μήπως πρέπει να αλλάξω ιδιοκτησία μήπως καί δούν οι φίλοι του Παναθηναικού πράσινη μέρα?:mrgreen:

Το πρόβλημα είναι ότι δεν σκέφτεται το τελευταίο.

Η πιό χαρακτηριστική διαφορά ανάμεσα σε ένα οπαδό τού Παναθηναικού καί σε ένα τού Ολυμπιακού είναι ότι ο πράσινος οπαδός δεν έχει κανένα πρόβλημα να σιχτιρίσει τον πρόεδρό του σε αντίθεση με τον κόκκινο οπαδό ο οποίος έχει θεοποιήσει Κοσκωτάδες Σαλιαρέλληδες Κόκαλη.Συμπέρασμα?Δεν χειραγωγούνται εύκολα οι οπαδοί τού Παναθηναικού καί βάζουν περισσότερο το μυαλό να δουλέψει.Μιλάμε πάντα γιά τη μεγάλη μάζα όχι γιά μερικούς όμοιους με τούς κόκκινους.

Δείτε εδώ

http://www.snakes4.com/video/sifis_korwnakis.wmv

κι εδώ

http://www.krites.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

τι λένε οι σύνδεσμοι τού ΟΦΗ.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φιλε Sorry Αλλα Μου Αρεσε Η Υπογραφη Σου

οκ, κανένα πρόβλημα να συνεχίσεις να την έχεις, απλά το είπα μη με κράξει κανείς για διπλό λογ/σμο, κ ότι απαντάω στον εαυτό μου...όπως έκανε παλαιότερα μια ψυχή (scider-tzoni-tzoni007-alsos-klp klp)!

Δημοσ.

Στο χαλαρό πήραμε την πρώτη θέση και περιμένουμε αντίπαλο. Και με τα δύο μεγαλύτερα συμβόλαια εκτός ρυθμού ομάδας. Αν έπαιζαν συμπαθητικά αυτοί δηλαδή λογικά σε κάθε πόλη που πήγαινε η ομάδα θα παρέδιδαν και μια νεαρή παρθένα για να τους λυπηθούμε.

Δημοσ.

Εισαι λιγο άδικος για τον σημερινο Ντελκ.Συμπαθητικουλης ήταν, ή να στο πω αλλιως δεν ηταν χειροτερος του Χ''βρετα.Αν εξεραισεις 2 εκβιαστικα σουτ, δεν πιστευω οτι εκανε κατι στραβο μην σου πω οτι εδειξε και ενα περιεργο παθος στην αμυνα

Σε αντιθεση με τον Λιθουανο βλακα που και σημερα απεδειξε οτι σε αυτη την ομαδα υπαρχει μονο ενας Λιθουανος μπασκετμπολιστας. Δεν παιζουν καν το ιδιο αθλημα. Εδω εχω αρχίσει να αμφιβαλλω οτι ειναι απο την ιδια χωρα...

ΥΓ Στην Λιθουανια τον λένε Κουρνικοβα γιατι he looks better than he plays

Δημοσ.

πλάκα πλάκα Ντελκ, Γιαβτόκας έφτιαξαν την ωραιότερη φάση στο τέλος του αγώνα(προσωπική γνώμη πάντα). Καλά όχι ότι και οι άλλοι πάλευαν την άμυνα αλλά όσο να ναι γουστάρεις να βλέπεις τέτοιες φάσεις από την ομάδα σου. Μιλάω για την alley-oop πάσα του Ντελκ στο Γιαβτόκας 1-2 λεπτά πριν το τέλος αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

Η φαση του αγωνα ηταν η Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η πασα του Τομασεβιτς στον Μητσο.

Πρεπει να ειναι ο καλυτερος πασερ σεντερ απο την εποχη του Σαμπονις, ισως καλυτερος και απο τον Αρβιντας

Δημοσ.

ΥΓ Στην Λιθουανια τον λένε Κουρνικοβα γιατι he looks better than he plays

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Πάντως φίλε κάιζερ, δε μπορείς να δεχτείς με τίποτα ότι ο ντελκ δεν μπορεί να προσαρμοστεί,κ άρα να προσφέρει!!!! του έχεις μια...αδυναμία!

(τώρα,ότι βρέθηκε 2άρι,που να είναι καλύτερος από το Χ''βρεττα,δεν το βρίσκω κ πολύ δύσκολο,καθότι σε υψηλό επιπέδο,νομίζω ότι είναι το χειρότερο 2άρι,κ βασικά,ΜΕΓΑΛΗ κότα)!

Οι φήμες λένε,ότι τον ντελκ δεν τον έδιωξε ο ζέλικο,γιατί 1)δε μπορούσε να βρει άλλο παίχτη 2)είναι απόλυτος επαγγελματίας στις προπονήσεις, δε διαμαρτυρεται,κλπ.

Απλά, δε μπορεί με τίποτα να μάθει τα συστήματα της ομάδας, βγαίνει εκτός λειτουργίας μετά τα 14-15 δευτερόλεπτα επίθεσης, κλπ κλπ, κ για όλα αυτά, τον έχει επιλογή λίγο καλύτερη από τον καλαιτζή!

Δημοσ.

Κοιτα, οτι του έχω αδυναμια του έχω. Κυριως γιατι στο ΝΒΑ ήταν απο τους πιο "ισορροπημενους" παικτες.

Οτι δεν μπορει να προσαρμοστει το βλεπω. Το θεμα ειναι ομως οτι προσπαθει!!!Ακομα και τωρα...Και αυτο το εκτιμω.Χτες εριξε 2-3 τουβλα αλλα στην αμυνα το παλευε πολυ, εγω δεν το περιμενα. Ρε εδω πηρε 8ρ τι να λεμε

Τωρα για την επιθεση, αποτι εχω καταλαβει πλεον, επειδη τον βλεπω να ακροβολιζεται απο την αρχη, ειναι οτι δεν εχει ρολο.ΔΕΝ υπαρχει συστημα για να παρει ο Ντελκ την μπαλα, δεν υπαρχει συστημα για να δωσει πασα ή να στην γωνια, γενικα ο Ζοτς δεν του εχει δωσει κανένα ρολο. Ομως το παλευει. Ενω ο πανιβλακας ταχει γραψει ολα στα @@ του. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!Και αν βρεθει κανας χαζος και τον παρει ΝΒΑ εκει να δεις γελια. Εκει που ακομα και το σωμα του θα ειναι "ενα απο τον σωρο". Εκει που θα τρωει χειροτερο παγκο μην σου πω θα τον αφηνουν στην injury list

Δημοσ.

γεγονότα είναι κ τα 2 που αναφέρεις.

πράγματι ο ντελκ προσπαθεί, κ πράγματι ο γιαφτόκας,παραιτήθηκε.

απλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα το καλοκαίρι που θα συζητάμε, θα είναι το ίδιο (ουφ, ξεφορτωθήκαμε 2 παλτά-άντε, 1 παλτό κ 1 ημίπαλτο),κ του χρόνου θα το ΞΑΝΑσηκώσουμε χαλαρά με τις νέες μεταγραφές του Παύλου (ιδανικό-ΗΔΟΝΙΚΟ σενάριο.... του χρόνου ως γνωστόν παίζουμε λεωφόρο μπάλα! στο τέλος της χρονιάς,το μπάσκετ να έχει μεγαλύτερο μέσο όρο εισητηρίων)!!

Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ με τον Κάιζερ, η πάσα του Τομάσεβιτς ήταν όλα τα λεφτά, απίστευτα εγκεφαλικός παίκτης. Άν ήταν υγιής και δυνατός θα ήταν πραγματικά απίστευτος.

Δημοσ.

Ρε μαγκες δεν την ειδα και αν υπαρχει σε βιντεο πολυ θα ηθελα να δω τι κανανε.Στο μπασκετ το εχουμε και μας παει και φορες που δεν παιζουμε καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...