KaizerSoze Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Mην μασας,δεν παιζει.Το πως δουλευει η φαμπρικα το ξαναεγραψα νωριτερα Αν και να σου πω την αληθεια εγω απο την μια θελω να ερθει γιατι και παικταρας ειναι και θαθελα να δω,θα του τα δωσει τελικα ο Τζιγγερ τα λεφτα ή ειναι αλλο ενα κολπο "Δωσε-στον-Σαβιολα-5εκ-ευρω-αφου-ετσι-κιαλλιως-δεν-θαρθει". Απο την αλλη απο το να παιζω με Σαβιολα και Γκουμα-Τζιολη-Σεριτς-Βυντρα θα προτιμουσα να μην ειχα Σαβιολα και να ειχα ενα δεξι μπακ και ενα τρεχαντηρι αμυντικο χαφ.Το διλημα ειναι...αν δεν ερθει ο Σαβιολα θα τα δωσει για μπακ και χαφ ή δεν θα παρει τιποτα,οποτε απο το τιποτα ας ερθει ο Σαβιολα και ας παιζει το 1-2 με τον Γκεκα?
LL_NEO Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Panathinaikos/124883.html Γαμώ την πουτάνα μου γαμώ. Δίκιο έχει και το παιδί αλλά μας αφήνει στα κρύα του λουτρού....
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Εχω αρχισει και συφιλιαζομαι Για τον Βλακοβιτς σταρχιδια μου,αλλα για τον Βλακοβιτς ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ με τον Σπανουλη,εδω εχουμε προβλημα.Και αν ισχυει της ΑΗ που λεει για Μπλακνει-Κυριτση,αστα να πανε.Εννοω οτι και παλι η πρωτη 5αδα (Διαμαντιδης-Χατζηβρετας-Σισκαουσκας-Μπατιστ-Γιαβτοκας) περνει Ευρολιγκα ανικητη αλλα γαμωτο η 2η θα αξιζει μονο στους ψηλους με Τσαρτσαρη-Ντικουδη-Τομασεβιτς...στους κοντους του παγκου θαχουμε φοβερο προβλημα(θα μου πεις και τον Σπανουλη σαν "Κυριτση" τον πειραμε περσυ και βλεπετε,αλλα λαχεια δεν σου κληρωνουν καθε μερα)
zaxoys Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 ¨Οντως έτσι είναι αλλά δεν νομίζω οτι ιθα μείνουμε έτσι ,κατα πάσα πιθανότητα θα πάρουμε παίκτη μεγάλο όνομα που να πάιζει ασσόδυο.Άντε να δούμε ...
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Aυτη τη στιγμη υπαρχει ενα ονομα που παιζει και εμενα μου κανει.Καρλος Ντελφινο,Αργεντινος απο τους Πιστονς αλλα αποτι ακουω μαλλον κλεινει Μπαρτσελονα
strassenmeister Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Aυτη τη στιγμη υπαρχει ενα ονομα που παιζει και εμενα μου κανει.Καρλος Ντελφινο,Αργεντινος απο τους Πιστονς αλλα αποτι ακουω μαλλον κλεινει Μπαρτσελονα Για κοινοτικος παιζει να ειναι ο καλυτερος αυτη τη στιγμη απο τους διαθεσιμους,εχεις δικιο.Εχει ιταλικο διαβατηριο.Πιστευω παντως πως ο Παυλαρας θα κανει μεγαλο μπαμ τωρα,ειδικα αφου εφερε ο γαυρος τον Μασιγιαουσκας.Εγω θελω Ντελφινο και εναν ακομα απο ΝΒΑ,να κατσουν στα αυγα τους οι διεκδικητες..
LL_NEO Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 αλλα αποτι ακουω μαλλον κλεινει Μπαρτσελονα αν δεν έχει κλείσει ακόμα και ο Ζέλικο πει "μου κάνει" πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να μην το φέρουν τα αδέλφια;
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Καμια Και πιστευω πως ο Ζοτς θα φερει ενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σκορερ Εχασε 2 απο τους βασικους του σκορερ και ηρθε μονο ο Σισκαουσκας.Αυτη την στιγμη υπαρχει μονο 1 παικτης που μπορει να βαλει σε πανω απο 1 παιχνιδι 20 ποντους οποτε ενας σταρ περιφερειακος θα ερθει.Και με το 1-1,5 πουναι πλεον διαθεσιμο πιστευω οτι θα βρει.Απλα δεν ξερω ποτε και ποιον,οι Ευρωπαιοι (η καλυτερα οσοι δεν περιμενουν κατι απο ΝΒΑ) εχουν ηδη κλεισει
talikra Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 O bill htan enas kai oudemia sxesh exei me kyritsh k.t.l.p gia osous exoun paixsei basket kai to katexoun to athlima o spanoulhs sto teleutaio tou xrono me to marousi htan apla KILL BILL kai h poreia pou eixe me ton pao mono ekplhjh den prokalese (ki as mhn ta eixe paei toso kala sto eurobasket pou ekei oi logoi htan alloi...) Synepws to point is THE CURSE OF VLACOVITS, dioti o typakos einai me epiikia ma@@@@kas pou twra me apwleia bill to problhma ginete oratotato. Synepws pame gia 2 paiktes pou 1) tha einai 1 kai grhgoros alla kai me kalo sout 2) tha einai 2 me kalo sout prwtistos alla kai tha boithaei sto katebasma ths mpallas kai to basiko tha mporoun na paixsoun kai oi duo kala to picken roll me to psilo OK autous tous paiktes endexetai na tous breis alla na dio stoixeia pou einai arketa dyskola na breis: thn aristerh diisdhsh tou blakovits & to apisteuto drive (polles fores apo to kentro ths mpasketas) pou eixe o BILL Kaka ta psemata paidia an kai den exw dei delfino prepei na pesoume se labrakia (blepe periptwsh giaftokas pou kaneis den to perimene) gia na kleisoume ta kena sthn perifereia. Y.G Mhpws o MATSE exei metanoiwsh pou den perimene duo meres akoma? Y.G Mono o Nick tha mporouse na antikatastisei ton BILL (oxi apolyta alla ok h omada tha diathrountan sta idia epipeda)
nontasg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα και από μένα!!Εγώ πάντως πιστεύω ότι η φοβερή χρονιά του βάζελου στο μπάσκετ(για ποδόσφαιρο δε μιλάω,δε με παίρνει... )θα επαναληφθεί για πολλά χρόνια ακόμα,καθώς έχουμε πολύ καλά οργανωμένη ομάδα!!:twisted:
Critter Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ο ΠΑΟ δυστυχως γι'αυτον, δεν προσεχει για να εχει. Οταν ολη τη χρονια οι ροκετς παρακολουθουν τον σπανουλη και δεν το ψαχνουν να δουν τι παιζει, ξαφνινα τσουπ...κεραυνος εν αιθρια. Και ξαφνικα δεν εχουν αμεση εναλλακτικη λυση. Επισης μια τοσο οργανωμενη ομαδα πρεπει να προβλεπει και φυγες τυπου λακοβιτς. Μυριζε εδω και καιρο απ'οτι λενε. Με λιγα λογια αν προσεχανε, θα ειχανε κανει τις καβαντζες τους και δεν θα χρειαζοταν να κυνηγανε να σπασουν συμβολαια απο μεγαλους παιχτες για να καλυψουν τα κενα. Γιατι ολοι οι καλοι ελευθεροι εχουν κλεισει οπως και καποια καλα συμβολαια εχουν σπασει. Και ειμαι σιγουρος οτι αν ο ΠΑΟ ηξερε και για τον Σπανουλη θα ειχε μπει πολυ δυνατα και για τον Μασιγιαουσκας σχετικα με την περιφερεια αλλα τωρα ειναι αργα.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ο ΠΑΟ δυστυχως γι'αυτον' date=' δεν προσεχει για να εχει.Οταν ολη τη χρονια οι ροκετς παρακολουθουν τον σπανουλη και δεν το ψαχνουν να δουν τι παιζει, ξαφνινα τσουπ...κεραυνος εν αιθρια. Και ξαφνικα δεν εχουν αμεση εναλλακτικη λυση. Επισης μια τοσο οργανωμενη ομαδα πρεπει να προβλεπει και φυγες τυπου λακοβιτς. Μυριζε εδω και καιρο απ'οτι λενε. Με λιγα λογια αν προσεχανε, θα ειχανε κανει τις καβαντζες τους και δεν θα χρειαζοταν να κυνηγανε να σπασουν συμβολαια απο μεγαλους παιχτες για να καλυψουν τα κενα. Γιατι ολοι οι καλοι ελευθεροι εχουν κλεισει οπως και καποια καλα συμβολαια εχουν σπασει. Και ειμαι σιγουρος οτι αν ο ΠΑΟ ηξερε και για τον Σπανουλη θα ειχε μπει πολυ δυνατα και για τον Μασιγιαουσκας σχετικα με την περιφερεια αλλα τωρα ειναι αργα.[/quote'] Όχι ρε γαμώτο, άρχισαν και οι γαύροι τώρα να παρακολουθούν μπάσκετ... Μη χαίρεστε και πολύ, πάλι μεγάλες πίκρες θα πάρετε, όπως φέτος...
blueviper Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Την έπαρση πολύ αγάπησαν, τον επηρμένο ουδείς. Σ' αυτή τη ζωή ποτέ δεν ξέρεις...γι' αυτό καλύτερα να μην προβαίνεις εκ προοιμίου σε βαρβάτες δηλώσεις.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ο ΠΑΟ δυστυχως γι'αυτον' date=' δεν προσεχει για να εχει.Οταν ολη τη χρονια οι ροκετς παρακολουθουν τον σπανουλη και δεν το ψαχνουν να δουν τι παιζει, ξαφνινα τσουπ...κεραυνος εν αιθρια. Και ξαφνικα δεν εχουν αμεση εναλλακτικη λυση. Επισης μια τοσο οργανωμενη ομαδα πρεπει να προβλεπει και φυγες τυπου λακοβιτς. Μυριζε εδω και καιρο απ'οτι λενε. Με λιγα λογια αν προσεχανε, θα ειχανε κανει τις καβαντζες τους και δεν θα χρειαζοταν να κυνηγανε να σπασουν συμβολαια απο μεγαλους παιχτες για να καλυψουν τα κενα. Γιατι ολοι οι καλοι ελευθεροι εχουν κλεισει οπως και καποια καλα συμβολαια εχουν σπασει. Και ειμαι σιγουρος οτι αν ο ΠΑΟ ηξερε και για τον Σπανουλη θα ειχε μπει πολυ δυνατα και για τον Μασιγιαουσκας σχετικα με την περιφερεια αλλα τωρα ειναι αργα.[/quote'] α. ΤΙ ΛΕΣ??? Πρωτον... Οι Ροκετς ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ τον Σπανουλη.Ειχαν τα δικαιωματα.Δεν ειπαν "Ρε δεν περνουμε ενα περιφεριακο απο Ευρωπη?Α,να τον Σπανουλη".Μια χαρα ηξερε ο Παναθηναικος οτι οι Ροκετς εχουν τα δικαιωματα του ΣΠανουλη.Ομως δεν υπολογιζε το εξης Οτι οι Ροκετς στα ντραφτς και με τις ανταλλαγες δεν πηραν πολλους περιφεριακους.Οποτε λενε "Εχουμε πουχουμε τα δικαιωματα,δεν παμε να τον παρουμε σαν μπακ-απ?" (γιατι για μπακ-απ παει) Το θεμα εσκασε μεσα σε 2 μερες,δεν προλαβαμε να κανουμε κιχ Το ΜΟΝΟ ΠΙΘΑΝΟ ΛΑΘΟΣ ειναι που δεν καναμε το κολπο Σκολα-Ταου.Να βαλουμε ρητρα,οχι 10εκ οπως εχει ο Σκολα αλλα 2εκ.Οι ομαδες του ΝΒΑ δεν μπορουνε να δωσουν πανω απο 350,000 δολλλαρια για να σπασοθυν συμβολαιο παικτη πουχουν τα δικαιωματα.Οποτε η Ταου εβαλε 10εκ.Σου λεει καμια Ευρωπαικη δεν εχει 10εκ και στο ΝΒΑ που εχουν δεν επιτρεπεται να δωσουν Αυτο ομως δειχνει και την γεννεοδωρια των αδελφων Γιαννακοπουλων και ποσο εκτιμουν την μπεσα,τον λογο,την προφορικη συμφωνια.Ουτε ο μανατζερ του Σπανουλη πιστευε οτι θα εμπενε τοσο μικρη ρητρα(ελπιζαν σε 1εκ ωστε να δωσει 350,000 η ομαδα και αλλα 650,000 ο ιδιιος ο Σπανουλης) Και φυσικα κανεις δεν κακολογει τον ιδιο τον Σπανουλη. Ουτε για τα φραγκα μας αφησε,ουτε σε τιποτα Μπαρτσελονες πηγε σαν τον Βλακοβιτς.ΝΒΑ πηγε το παιδι,ετοιμος-ξεετοιμος δικο του θεμα Στο καλο Μπιλυ και καλη τυχη β. Να παρουμε ΠΟΙΟΝ ΜΑΣΙΓΙΑΟΥΣΚΑΣ και ΓΙΑΤΙ?? ΔΕΝ το λεω απο κακια και ζηλεια.Ο Μασιγιαουσκας ειναι πολυτελεια.Ειναι ενας ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΟΥΤΕΡ-ΣΚΟΡΕΡ.Αυτα.Δεν μπορει να παρει τιτλο μονος του,εδω δεν πηρε στην Ταου πουχε Σκολα και αλλους.Ειναι ενα επιπεδο κατω απο τον Γιασικεβιτσιους.Στο ΝΒΑ ετριβε παγκο. Αμυντικος καλος δεν ειναι,πολυ καλη διεισδυση δεν εχει.Ο Ζοτς θελει πιο ολοκληρωμενους παικτες Δεν μειωνω τον Μασιγιαουσκας,απλα στην φιλοσοφια του Παναθηναικου με την σκυλισια αμυνα και τα πικ εντ ρολς δεν ειχε θεση Στον Ολυμπιακο πιστευω επρεπε να παει του χρονου.Αυτη την στιγμη ειναι πολυτελεια να φτιαχνεις νεα ομαδα και να περνεις τον Μασιγιαουσκας.Ειναι σαν εμας που θελουμε τον Σαβιολα για να του δινει πασες ο Κωτσιος.Θυμηθειτε τον τελικο της Ευρολιγκα περσυ,πιασανε τον Μασιγιαουσκας και τελος,εμεινε στους 4-5 ποντους αν θυμαμαι καλα ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Λεω οτι πειρατε μια μοντερνα και βελτιωμενη εκδοση του Πρελεβιτς
Marcos_Aurilius Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 γι' αυτό καλύτερα να μην προβαίνεις εκ προοιμίου σε βαρβάτες δηλώσεις. Απ' την άλλη, αν δεν προβούμε κι εμείς οι πράσινοι σε δηλώσεις για το μπάσκετ, (ποιος να προβεί) ή (για πού αλλού να προβούμε)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.