Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Εγώ πιστεύω... I believe I can fly! Γκουχ, ωραίο το off-topic break.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Antony88 Eστειλαν μεηλ την Κυριακη σε οσους ηταν γραμμενοι στην Ευρωλιγκα οτι θα βγουν Δευτερα.Εγω το εμαθα απο GWF. Την Δευτερα το πρωι βγαλαν ανακοινωση οτι 12 το μεσημερι(1 για μας) ξεκινανε. Βασικα ακου τι παιζει. Οι 4 ομαδες του Φ4 θα παρουν αλλα 1000 ο καθενας. Επισης οσοι πηραν αλλα δεν θα περασουν (και οι πιο επιφοβοι αυτοι την στιγμη που πηραν πολλα εισητηρια αλλα θα παιξουν με μειονεκτημα εδρας στα πλευοφς ειναι ο γαυρος και η Μακαμπι) ή θα τα γυρισουν ή θα τα πουλησουν.Οποτε περιμενε να δεις πιοι 4 θα πανε και αν ειμαστε μεσα, ψαξε σε e-bay ή φορουμ οπαδων να αγορασεις. ΤΩΡΑ αυτα που θα επιστραφουν ειναι τα ταξιδιωτικα.Δηλαδη αν ο Μακαμπαιος εχει κλεισει απο πρακτορειο.Αυτα πανε πισω στην Ευρωλιγκα. ΟΜΩΣ αυτα ΛΟΓΙΚΑ δεν θα βγουν στο ιντερνετ αλλα θα ειναι προς διαθεση στις διοικησεις των 4 ομαδων που θα πανε. ΕΠΙΣΗΣ καποιες ομαδες(πχ Ταου) δεν θα φερουν λογικα πολυ κοσμο, και μπορει ο Παναθηναικος να ζητησει τα δικα τους. Οποτε υπολογισε 1000 σιγουρα ΣΥΝ αλλα 2000 περιπου απο επιστροφες παντος τυπου ΟΛΑ ΟΜΩΣ μεσω Παναθηναικου πλεον και οχι Ευρολιγκας. Τα μονο που μπορεις να βρεις στο νετ ειναι οσα θα πουλανε σε φορουμς και ebay μεμονωμενοι οπαδοι.
Alsos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ξεσηκωμό έχει προκαλέσει στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ, η δηλώση-«βόμβα» του πρώην αρχηγού της ομάδας, Σήφη Κορωνάκη, για τον πρόεδρο της κρητικής ομάδας, Φανούρη Βατσινά, τον οποίο χαρακτήρισε...«υπάλληλο του Βαρδινογιάννη». Εκατό οπαδοί του ΟΦΗ, βρέθηκαν, μάλιστα, χθες το βράδυ έξω από τοπικό κανάλι στο οποίο κ. Κορωνάκης έκανε τις δηλώσεις, με σκοπό να τον αποθεώσουν, ενώ σήμερα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την ικανοποίηση και τη δικαίωση που νιώθουν για τα όσα κατήγγειλε δημοσίως ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ομάδας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αντίδραση και από την μεριά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός κτητικής ομάδας προέβη σε βαριές αποκαλύψεις για την «πράσινη» διοίκηση και τη σχέση που τη διέπει με τον ΟΦΗ. «Ο Λιβαθηνός κάνει κουμάντο στον ΟΦΗ...», δήλωσε χαρακτηριστικά. ο κοσμος τοχει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ε, αφού το' χει τούμπανο, τι το συζητάμε; Trolling και baiting μέχρι τελικής...καλή συνέχεια
lak10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Παυλο Θεε Παρε Την Παε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
antreaslam Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 lak10 , μήπως έχεις αντιγράψει την υπογραφή μου (λέω εγώ τώρα)? όχι ότι με πειράζει δηλαδή,αλλά μη νομίζει ο κόσμος ότι ειμαστε το ίδιο πρόσωπο!
geovard Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Λιβαθηνός! Ο άνθρωπος πού χώνεται παντού.Ο σύμβουλος με τα χίλια πρόσωπα.Με βολεμένους σε διάφορα πόστα στον Παναθηναικό όλους τούς συγγενείς του μέχρι δευτέρου βαθμού.Καί σείς μιλάτε γιά την ιδέα Παναθηναικός!Όλο το περιβάλλον Τζίγγερ είναι σάπιο.Θέλουν να απομυζήσουν από την ομάδα καί όχι να βοηθήσου αληθινά.Το κακό είναι ότι ο Λιβαθηνός κατάφερε ο Τζίγγερ να τον θεωρεί τον καλύτερό του φίλο.Πως ξεκολλά τώρα? Αλλά τα πλοκάμια του να φτάνουν μέχρι το Ηράκλειο?Τώρα πού έγινε γνωστό δεν νομίζω να έχει το θάρρος να επισκεφτεί ξανά το Ηράκλειο.Παιδιά εδώ ετοιμάζονται κινητοποιήσεις με άγριες διαθέσεις.Δεν είναι δυνατόν παίχτες πού λάμπρυναν την ιστορία τού ΟΦΗ να μην μπορούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο την ομάδα.Μαχλάς,Νιόπλιας,Σαμαράς,Βλαστός κ.λ.π απομακρύνθηκαν με άσχημο τρόπο από την ομάδα. Ο Σήφης ο Κορωνάκης ήταν ο μόνος κι αυτός δεν άντεξε καί τα ξέρασε όλα. Ο Βατσινάς έκανε μήνυση στον Κορωνάκη αλλά οι Snakes ετοιμάζονται να πάνε όλοι στα δικαστήρια εναντίον Βατσινά καί υπέρ Κορωνάκη. Ο Αρώνης ένας σοβαρός επιχειρηματίας ζήτησε να αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών αλλά η απάντηση Τζίγγερ ήταν κοφτή.Δεν πουλάμε! edit: Υποθέτω ότι όλοι αγαπάμε την διαφάνεια καί τις καθαρές δουλειές.Όχι ομάδες δορυφόροι γιά ένα καθαρότερο πρωτάθλημα.Καί βέβαια τα ματς ΟΦΗ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ είναι καθαρά μέσα στο γήπεδο(έχει κανείς αντίρρηση?Τέσσερις βαθμοί χαμένοι είναι τρανή απόδειξη) όμως ο Τζίγγερ μπλοκάρει τούς όποιους μεταγραφικούς σχεδιασμούς γίνονται στον ΟΦΗ.Εδώ έχει αποτύχει στον Παναθηναικό τον ΟΦΗ θα κοιτάει?Σας λέω η κατάσταση είναι τεταμένη στο Ηράκλειο.Δεν είναι λίγοι αυτοί πού επιθυμούν να πέσει κατηγορία ο ΟΦΗ μήπως καί τον αφήσει ήσυχο η οικογένεια. Ο Ράινε Μάουρερ όταν είχε αναλάβει τον ΟΦΗ καί έμαθε γιά το ιδιοκτησιακό καθεστώς έθεσε όρο να παίζονται τα παιχνίδια καθαρά γιατί αλλιώς την κοπανάει.Δεν μπορείς να κάνεις μαγκιές με Γερμανούς προπονητές.Να είναι κανένας Ιταλός μπορεί να είναι μαφιόζος. Κάνω μιά ερώτηση.Τι είναι πιό εύκολο.Να στηθεί ένα ματς ΟΦΗ-ΠΑΟ ή π.χ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ? Καί εννοώ ποιό θα καταπιεί πιό εύκολα ο φίλαθλος?
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ρε για κοιτα κατι "παραρτηματα"...με Χ μεσα εξω οταν κατι αλλοι τους πηραν νικες μεσα εξω.
omnislash Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ρε omni, κατάλαβε επιτέλους ότι αυτά που γράφεις μπορείς να τα λες ελεύθερα με τα "αδέρφια" στο forum του τσουκαλά. Όμως, εδώ ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ POST ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, περί χούντας, περί ναζί, περί κάθε @@ που σου έρχεται στο κεφάλι. οταν οι άλλοι λένε πράκτορα της Στάζι τον Κόκαλη είναι ωραία δλδ.
omnislash Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Να ρε Kaizer αυτό είανι το πρόβλημα μου .Οτι τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑο τους αφήνουν να λένε ότι θέλουν.Εμάς δε μας αφήνουν Μα αφου ειναι... Δείξε μου μια δικαστική απόφαση
geovard Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δείξε μου μια δικαστική απόφαση Ο καλός πράκτορας δεν πιάνεται.Δεν βλέπεις τον James Bond?
Alsos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ρε omni, κατάλαβε επιτέλους ότι αυτά που γράφεις μπορείς να τα λες ελεύθερα με τα "αδέρφια" στο forum του τσουκαλά. Όμως, εδώ ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ POST ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, περί χούντας, περί ναζί, περί κάθε @@ που σου έρχεται στο κεφάλι. σας προσβαλλαν τα post που μιλανε περι χουντας,ναζι κτλ κτλ κτλ..? ποιους? τους παναθηναικους? Και στο thread του ολυμπιακου εγιναν πολλα posts που προσβαλλαν τους ολυμπιακους σχετικα με μνημοσυνα/θυρα 7/κοκκαλη κτλ κτλ κτλ.. αλλα εκει δεν σε ειδα να παιρνεις θεση... δλδ φυλαμε το πρασινο thread και ολα τα αλλα να πανε να..καουν? Απο τους κανονες του μπλα-μπλα.. 2. Απαγορεύεται αυστηρά η αναγραφή υβριστικών ή προσβλητικών εκφράσεων. Σεβαστείτε τους συνομιλητές σας - ιδίως όταν διαφωνείτε με τις απόψεις τους. Θυμηθείτε ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες αλλά όχι στους ανθρώπους που τις εκφέρουν. 3. Απαγορεύονται αυστηρά εκφράσεις που θίγουν φιλοσοφικές, σεξουαλικές, πολιτικές, αθλητικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους. Αυτοι οι κανονες ισχυουν? γιατι ουτε ο 2ος τηρειται και ο 3ος εχει σβηστει με λοβοτομη απο τους χρηστες... ουτε αυτο σε πειραξε? Αυτος εδω ο κανονας 4. Απαγορεύονται αυστηρά αμιγώς πολιτικές συζητήσεις και κομματικές αντιπαραθέσεις. δε σας εχει πειραξει που τουλαχιστον 2 threads ενεργα αυτη τη στιγμη εχουν πολιτικο περιεχομενο? οχι φανταζομαι... προσοχη μονο μην προσβαλουμε τον παο ΠΡΟΣΟΧΗ!
Mika Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Που προσεβληθη το μνημοσυνο μονο εσυ το ξερεις... ασε που εχετε μεγαλη καψα μπας και σας προσβαλλει κανεις την προεδραρα σας
Alsos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 δεν καταλαβες.. οπως ο the_edge δεν επιτρεπει POST ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ τον παο περι χουντας και δε ξερω γω τι αλλο τι..ετσι και εγω με τη σειρα μου δεν επιτρεπω κατι αντιστοιχο για τον ολυμπιακο... ιδια μετρα και σταθμα.. τωρα αν προσεβληθη το μνημοσυνο ασε δεν θα ξαναασχοληθω.. ματια εχεις τραβα διαβασε τι λεγανε.. και ποσα που σβηστηκαν ε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.