anthony_88 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Ρε συ kaizer, ειπαν πουθενα οτι θα τα βγαλουν σημερα??? Δεν τα προλαβα ρε γαμωτο το κερατο μου!!
lak10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Παιδια ο Παο δεν εχει εναν μπορελι εγω δεν τον εζησα ειμαι γενημενος το 90 αλλα ηταν παιχταρασ τον οποι καταστρεψαμε και του γυρισαμε την πλατη, ο παο συνεχιζει τα ολεθρια σφαλματα διωχνοντας παικτες.και περνοντας κατωτερους. εσεις τον θυμαστε τον μπορελι?
johnyboy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 εγω που τον προλαβα ηταν καλος οταν αυτος ηθελε.Οταν βαριοταν να παιξει εκοβε βολτες.Οι αργεντινοι παιζουν οποτε τους κ@.......σει και δεν ειναι σταθεροι.Πχ Μεσσι.Οταν θελει δεν σταματιεται.Απο τον ΠΑΟ λειπει ο προεδρος ο μαγκας και ο τσαμπουκας που θα τους υποσχεθει κατι και θα το κανει.Τωρα και να τους υποσχεθει πριμ πρωταθληματος δεν προκειτε να παιξουν γιατι απλα δεν θα το δωσει ποτε.Για αυτο εφυγαν ολοι οι παιχτες.
small change Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Λίγο αργοπορημένο, αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι είχα την τύχη να βρίσκομαι στο Αμπντί Ιπεκτσί την Πέμπτη που πατήσαμε την Εφές. Πολύ το χάρηκα, δεν είχα ξανά την ευκαιρία να δω την ομάδα σε μεγάλο αγώνα...
The_Edge Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ρε omni, κατάλαβε επιτέλους ότι αυτά που γράφεις μπορείς να τα λες ελεύθερα με τα "αδέρφια" στο forum του τσουκαλά. Όμως, εδώ ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ POST ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, περί χούντας, περί ναζί, περί κάθε @@ που σου έρχεται στο κεφάλι. Μία μόνο τελευταία ευκαιρία σου δίνω. Δε θα ανεχτούμε άλλα τέτοια σχόλια. Βαρεθήκαμε να σβήνουμε τα μηνύματά σου. Edit: Αντρέα σβήνω το post σου αφού είναι απάντηση στο σχόλιο που σβήστηκε.
antreaslam Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 The_Edge , θα ήθελα πολύ να το αφήσεις, να το διαβάσει ο ομνιτέτοιος,να δω αν μπορεί να απαντήσει,κάτι που ιδιαίτερα αμφιβάλω ότι μπορεί να κάνει! Άσε που κατα βάθος ελπίζω να με βάλει κ εμένα στη λίστα των χρηστών που έχει αποκλείσει!
gvaggis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Εγώ διάβασα πως τα εισητήρια έχουν δοθεί όλα(εξού κ το sold out στη σελίδα της Ευρωλίγκα). Αλλά ΔΕΝ έχουν πουληθεί όλα. Έχουν δοθεί στους χορηγούς κ σε PR καταστάσεις που τα είχαν ζητήσει. Κάθε χρόνο λένε υπάρχουν επιστροφές οι οποίες ξαναμοιράζονται αργότερα κ στις οποίες θα έχουμε πρόσβαση. Αλλά βέβαια όποιος περιμένει να βρεί χαρτάκι τότε θα πρέπει να φανεί πιο τυχερός κ από τον Γκαστόνε. Ο Σισκάουσκας θα μείνει έξω 3 βδομάδες. Οριακά.. Λίγο παραπάνω κ θα ξεκινούσαν τα βαριά παιχνίδια..
system Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Εγώ πιστεύω πως ο Παναθηναικός έχει πέσει πολύ τελευταία!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δες τα μηνύματα του system στα thread των τριών ομάδων του πάλαι ποτέ ΠΟΚ και θα έχεις την απάντησή σου.
antreaslam Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Εγώ πιστεύω πως ο Παναθηναικός έχει πέσει πολύ τελευταία! εγώ πάλι έχω πεθάνει στα γέλια με τα επιχειρηματά σου....
fanpan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Εγώ πιστεύω πως ο Παναθηναικός έχει πέσει πολύ τελευταία! Που να ανέβει κι όλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.