Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στημένο ήτανε ρεεεεεεεε... ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!! για να πέσει το αιγάλεω... αλλά κατι μου λέει πως στο ματς ολυμπιακός-αιγάλεω θα δούμε άλλη μια ανατροπή..

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ασθενέστατη κ επιλεκτική μνήμη... δε θυμάται ας πούμε τα συνεχόμενα 0-4, κ 1-4 (κ να ανοίγουν οι πόρτες για αποχώρηση από το 60), ούτε ότι μετά τους 35 στο μπάσκετ, το σεφ έχει γίνει 2η έδρα μας...

(βλέπεις, μαζί με αυτές τις πραγματικά μεγάλες νίκες σας, υπάρχει κ ο κουκούλας,ο παπουτσέλης,ο ευθυμιάδης, ο παπαδάκος, κλπ κλπ)

οπως παντα αναφερουμε και το μπασκετ για να καλυψουμε την κατωτεροτητα στο ποδοσφαιρο...γνωστη βαζελοτακτικη

Δημοσ.

Μπα μετά τον Λεβαδειακό δεν πιστεύω να ξαναπαίξει ο ΟΣΦΠ για την ιστορία του...

Πάντως αν και βγήκαμε off topic πραγματικά συμφωνώ οτι το Αιγάλεω έχει παίξει με διαφορά την χειρότερη μπάλα από αυτές που κινδυνεύουν , δεν συγκρίνεται πχ με Καλαμαριά /Κέρκυρα κλπ

(Αν δεχτούμε οτι ο Ηρα έπεσε ήδη)

Σισκάουσκας μόλις άκουσα 3 εβδομάδες έξω

Δημοσ.
οπως παντα αναφερουμε και το μπασκετ για να καλυψουμε την κατωτεροτητα στο ποδοσφαιρο...γνωστη βαζελοτακτικη

σου απάντησα κ για το ποδόσφαιρο,ασχετα αν προσπάθησες να το...ξεχάσεις!

Κ αν εσύ μου απαντήσεις για το πόλο, όπου όπως έχω πολλάκις αναφέρει, πραγματικά χρειαζόμαστε μπρατσάκια όταν παίζουμε αντίπαλοι, δε θα μειώσω αυτην την επιτυχία (εσείς οι ίδιοι την μειώνετε άλλωστε,όταν πηγαίνετε 30 ατόμα)!

Επίσης, όπως έχω ξαναρωτήσει ΠΟΛΥ κόσμο του οσφπ, αλλά κανένας δε μου έχει απαντήσει, το Π στο όνομάς σας,σημαίνει ποδοσφαίρου?

ΥΓ: τέλος πάντων... σε δουλειά να βρισκόμαστε είναι ο διάλογος,γιατί κάποιοι έχουν ασθενέστατη μνήμη...

Δημοσ.

Το λέω γιά πολλοστή φορά καί ας γίνομαι κουραστικός.Μικροί παίχτες μικρή ομάδα.Το είπε καί ο Γκέκας(Λες καί είναι κι αυτός κανένας Βαν Μπάστεν!).Δεν σώζουν την κατάσταση οι προπονητές.Αυτός ο Παπαδόπουλος επειδή έβαλε ένα γκολ στο Καραισκάκη γιά το οποίο άλλος δούλεψε,νομίζει ότι ξαφνικά έκανε τα πάντα καί θέλει καί πριμ?Δεν καταλαβαίμω γιατί δεν τον άφησε να πάει στον αγύριστο ο Τζίγκερ μόνο κρεμόταν από τα..φρύδια του μέχρι να τού πάρει το ναί.

Δεν πρόκειται να κάνει ομάδα ο Παναθηναικός(Μόνο ο Νικολογιάννης καί ο Γκότζος πιστεύουν το αντίθετο),γιατί δεν χρειάζετονται μόνο τρείς παίχτες ένας σε κάθε γραμμή αλλά δεκατρείς.Πράγμα πού δεν θα κάνει ο Καλντερόν,συγγνώμη ο Τζίγγερ ήθελα να πω.Ξυπνήστε ρε καί μην παραμυθιάζεστε.Επειδή νίκησε τον Ολυμπιακό έγινε ομάδα?Ο οποίος Ολυμπιακός είναι μάννα γιά κάτι μικρά ματσάκια τα οποία καθορίζουν καί τον πρωταθλητή άσε μετά πού έρχεται η αποκάλυψη της Ευρώπης.

Αν είχε σοβαρή ομάδα ο Παναθηναικός θα πέρναγε τη Λανς η οποία δεν είναι δα καί το φόβητρο.Λοιπόν το λέω γιά άλλη μιά φορά.Με μικρούς παίχτες καί συμβούλους σαν τον Λιβαθηνό καί άλλους το μέλλον θα είναι μαύρο.

edit:

Αυτή η κακή ατμόσφαιρα πού υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Παναθηναικό θα επηρεάσει αρνητικά κυρίως τον Νίνη.Το παιδί ξεκίνησε φουριόζικο με μιά διάθεση ερασιτεχνισμού να παίξει μπάλλα καί δεν νομίζω στο μυαλό του να ήταν σκέψεις γιά πριμ καί άλλα τέτοια πού σκέφτονταν οι υπόλοιποι.Τι να σού κάνει λοιπόν ένα παιδί όταν γούσταρε να παίξει μπάλλα αλλά η ομάδα δεν παίζει αλλά ασχολείται με άλλα?Καί γιατί παρακαλώ ο Παπαδόπουλος μετά την νίκη επί τού Ολυμπιακού πήγε στα μπουζούκια στην Κελεκίδου?Γιά να γιορτάσει το πρωτάθλημα ή την έξοδο στο CL?

Είναι κατάντια να έχεις ένα εκ των αρχηγών τον Παπαδόπουλο.Οι ανεγκέφαλοι οπαδοί τού Παναθηναικού πού μόνο τους μέλημα είναι πως να ταπώσουν τον Ολυμπιακό έστω καί χωρίς ομάδα,τον έκαναν Θεό επειδή στο Καραισκάκη έκανε όλο κι όλο ένα σούτ καί πέτυχε γκόλ.Πρέπει να καταλάβουμε ότι όποιος παίζει στον Παναθηναικό πρέπει καί να το αξίζει αλλιώς δρόμο!

Πάντα ήξερα ότι οι φίλαθλοι τού Παναθηναικού είναι συνήθως σκεπτόμενοι καί απαιτητικοί άνθρωποι.Τόσο εκφυλίστηκαν λοιπόν?Καί γιά τού λόγου το αληθές,ρώτησα φίλο τι προτιμούσε, την πρόκριση επί της Λανς καί ήττα με 3-0 στο Καραισκάκη ή νικη επί του Ολυμπιακού καί αποκλεισμό από την Λανς.Περιττό να σας πω τι μού απάντησε γιατί το πιάσατε.Σήμερα λοιπόν πού τον συνάντησα τού αντιπαρέθεσα ότι και ο Παναθηναικός έριξε τέσσερα στη ΑΕΚ αλλά βαθμολογικά είναι από κάτω γιά να τού δείξω ότι τα ντέρμπυ λένε τη μισή αλήθεια.

edit 2:

Οι αθλητικοί συντάκτες πρέπει κάποια στιγμή ανεπίσημα να λογοδοτήσουν καί να ζητήσουν συγγνώμη γιά όσα αλλοπρόσαλλλα γράφουν.Λένε λοιπόν ότι οι φίλαθλοι άγονται καί φέρονται καί είναι προπονητές τού καναπέ κ.λ.π.

Δεν σκέφτονται ότι την κοινή γνώμη τη διαμορφώνουν οι ίδιοι.Τη μιά μέρα λοιπόν λέει ο Χελάκης γιά τη σοβαρή ομάδα πού έχει ο ΟΦΗ καί την άλλη ότι τον ξετίναξε η Κέρκυρα γιατί έχει αδυναμίες στις γραμμές του κ.λ.π

Κανείς δεν ξεχνά το αμίμητο πού πρώτος αυτός είπε ότι ο Παναθηναικός είναι η ομάδα πού έρχεται καί ο Ολυμπιακός αυτή πού φεύγει.Κάποιος εύστοχα είπε μήπως έρχεται με την όπισθεν γι αυτό αργεί?

Καί μακάρι να ήταν ο Χελάκης μόνο.Οι Νικολογιάννης,Νικολακόπουλος επίσημοι ρεπόρτερς ΠΑΟ,ΟΣΦΠ λένε καθημερινά ένα κάρο μλκς πού αύριο αναγκάζονται γι αυτά να απολογηθούν.Δηλαδή εν ολίγοις όλο το σύστημα πού λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο μαζί καί ο τύπος νοσεί βαθύτατα.

edit 3

Αν ο Μουνιόθ σέβεται τον εαυτό του καί με δεδομένο ότι δεν θα γίνουν αρκετές καλές μεταγραφές,θα πρέπει να σηκωθεί να φύγει καί να μην κάθεται να εξευτελίζεται στι μίζερο Ελληνικό πρωτάθλημα.Δεν αξίζει ένας τέτοιος καλός προπονητής στον τωρινό Παναθηναικό.Κάπου διάβασα σήμερα ότι αποδείχτηκε ότι Τάσιτς καί Ζούνιορ είναι καλύτεροι από Τζιώλη καί Μπόβιο.Αφού λοιπόν ο Εργοτέλης έχει καλύτερο κέντρο τι να κάτσει ο άνθρωπος να ρεζιλεύεται στον Παναθηναικό?

Εγώ τον θυμάμαι τον Μουνιόθ αχνά να παίζει στην Εθνική Ισπανίας καί να ζωγραφίζει από τα δεξιά στα χαφ ο άνθρωπος.Πως μπορεί να βλέπει τα τσέρκουλα τύπου Λεοντίου,Τζιώλη,μπόβιο να μην μπορούν να αλλάξουν μιά πάσα?

Με αυτά καί άλλα πολλά ο Παναθηναικός έχει χάσει το σεβασμό πού τού έδειχναν κάποτε εχθροί καί φίλοι.Να τι γράφει μεταξύ άλλων ο Αντώνης Καρπετόπουλος

Ο ΠΑΟ το «πιστολίδι» (όπως αποκαλείται στη γλώσσα της διαιτησίας ένα λάθος σαν αυτό που έκανε ο Νικολακόπουλος) το έψαχνε εδώ και καιρό με τη διοικητική παθητικότητά του: στην Τούμπα στο Κύπελλο του έκαναν πλάκα με δύο άκυρα γκολ, στην Ξάνθη τον σταματούσαν οι επόπτες γελώντας, με τον ΟΦΗ δεν αποβλήθηκε ο Ισά -άγνωστο γιατί-, στο Καραϊσκάκη ο Κασναφέρης δεν του έδωσε το καθαρότερο πέναλτι του πρωταθλήματος -αργά ή γρήγορα θα γινόταν ένα χοντρό λάθος που θα πληρωνόταν ακριβά: περαστικά. Το θέμα είναι τι θα γίνει στη συνέχεια και του χρόνου: γιατί αν μετά τον συνεταιρισμό με τον Κόκκαλη (δηλαδή τη Σούπερ Λίγκα) ο Τζίγκερ κάνει και ένα συνεταιρισμό με τον Γκαγκάτση (για να φτιάξει τη διαιτησία!), την επόμενη σεζόν προβλέπω πιστολίδι-φαρ ουέστ, με τον ΠΑΟ στον ρόλο του τενεκέ που οι πιστολάδες σημαδεύουν για να εξασκηθούν στη σκοποβολή! Ενώ η ΑΕΚ μετά το ματς με τον Εργοτέλη (σύμπτωση, ε; ) ξεσήκωσε το σύμπαν, ο ΠΑΟ πίστευε ότι φτάνει η βελτίωσή του για να έρθει τουλάχιστον δεύτερος. Αμ δε!

Δημοσ.
Ποστάραμε την ίδια στιγμή καί μάλλον η συγκατάβασή σου δεν έχει να κάνει με το δικό μου μήνυμα ε?

Το ποστ μου είχε να κάνει με την είδηση για τον Σισκάουσκας. Έκανα edit για να φαίνεται το quote στο αρχικό μήνυμα.

Δημοσ.
σου απάντησα κ για το ποδόσφαιρο,ασχετα αν προσπάθησες να το...ξεχάσεις!

Κ αν εσύ μου απαντήσεις για το πόλο, όπου όπως έχω πολλάκις αναφέρει, πραγματικά χρειαζόμαστε μπρατσάκια όταν παίζουμε αντίπαλοι, δε θα μειώσω αυτην την επιτυχία (εσείς οι ίδιοι την μειώνετε άλλωστε,όταν πηγαίνετε 30 ατόμα)!

Επίσης, όπως έχω ξαναρωτήσει ΠΟΛΥ κόσμο του οσφπ, αλλά κανένας δε μου έχει απαντήσει, το Π στο όνομάς σας,σημαίνει ποδοσφαίρου?

ΥΓ: τέλος πάντων... σε δουλειά να βρισκόμαστε είναι ο διάλογος,γιατί κάποιοι έχουν ασθενέστατη μνήμη...

σορρυ αλλα δεν μπορω να ξερω τι εχει γινει πριν το '90 γιατι πολυ απλα δεν υπηρχα...Εχω μεγαλωσει ομως σε μια περιοδο που ο ολυμπιακος κυριαρχει(στο ποδοσφαιρο τουλαχιστον,γιατι στο μπασκετ δεν παιζεστε)

Δημοσ.

Εχτες ειδα στην ερτ την Μπασκετουπολη και ειχε συνεντευξη στον Νταριλ Μιντλετον.Οταν τον ρωτησαν τι θα γινει στο final4 τους απαντησε με μια παρα πολυ σιγουρια οτι - μα φυσικα θα το παρει ο ΠΑΟ.Και μετα ειχαν τον μπαρλο στην εκμπομπη και ελεγε πως θα προσπαθησουν και μπλα μπλα μπλα.Απολυτο ξενερωμα να σε ρωτανε τη θα κανεις στην ευρωπη και να απαντας θα πρωσπαθησουμε.Δεν ξερω αλλα φετος ειμαστε το απολυτο φαβορι για την ευρωπη και μας βλεπω να τρωμε καμια ξενερα στο τελος.

Δημοσ.

13:01 εκανα login, το παλευα μεχρι τις 13:27, κλεινω 2, καπακια προσπαθει ο φιλος μου να βρει για την γκομενα του 1!!! εισητηριο, και 28 ολα νεκρα!!!.Μεχρι 1:39' ειχε βγει και επισημα οτι εισητηρια τελος!!

ΜΕΓΑΛΟΕΙΔΕΣΤΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ο Σισκα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...