Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Κορυφαία στιγμή του αγώνα η είσοδος του λουκά βύντρα για να ανατρέψει την κατάσταση !

Εμένα περισσότερο μου βρωμάει η νίκη στο καραϊσκάκη

Συμφωνώ για το Λουκά.

Διαφωνώ ως προς το Καραϊσκάκη. Σιγά μην ξεφτιλίστηκε ο Ολυμπιακός για να στήσουν την ΑΕΚ και μια βδομάδα μετά σκορποχώρι με τον Εργοτέλη.

It doesn't add up, όπως λέγανε και στο χωριό του μυτόγκα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συμφωνώ για το Λουκά.

Διαφωνώ ως προς το Καραϊσκάκη. Σιγά μην ξεφτιλίστηκε ο Ολυμπιακός για να στήσουν την ΑΕΚ και μια βδομάδα μετά σκορποχώρι με τον Εργοτέλη.

It doesn't add up, όπως λέγανε και στο χωριό του μυτόγκα.

Νομίζω πρέπει να δούμε και τι θα γίνει στη συνέχεια για να γίνει ολοκληρωμένη καφενιακή συζήτηση περί στησίματος.

Το σκορποχώρι μπορεί να μην ήταν στο κόλπο ή μπορεί και το κόλπο να έχει και συνέχεια ή μπορεί και να μην υπάρχει κόλπο.

Πάντως τις τελευταίες αγωνιστικές είναι εύκολο να φτιάχνεις σενάρια συνομωσίας.

Δημοσ.

φοβερο ποδοσφαιρο εντυπωσιαστηκα... μπραβο μπραβο ωραια τα πρασινα καρατε kids..!

το φοβερο συστημα μουνιοθ "κλωτσαμε μπροστα και καποτε θα μπει" σε πληρη εφαρμογη .. ατυχια ομως...

Δημοσ.
φοβερο ποδοσφαιρο εντυπωσιαστηκα... μπραβο μπραβο ωραια τα πρασινα καρατε kids..!

το φοβερο συστημα μουνιοθ "κλωτσαμε μπροστα και καποτε θα μπει" σε πληρη εφαρμογη .. ατυχια ομως...

ενώ από το τρομερό διαστημικό ποδόσφαιρο της ομάδας σου έχεις συγκλονιστεί τόσο, ώστε όταν βλέπεις την κόκκινη αρμάδα στο γήπεδο σου θυμίζει κάτι από Βραζιλία του 70;:confused:

Και επειδή στα μεταξύ μας παιχνίδια η σούπερ ντούπερ ομαδάρα σας έχασε το φως της, γι' αυτό για να κάνετε τουμπεκί για φέτος... :mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ πάντως ρε συ Alsos ειλικρινά δεν έχω να σου πω τίποτα. Άλλωστε εσείς το καθήκον σας το κάνατε με το παραπάνω. Ιππασία μέσα έξω.

Δημοσ.
"Απλά τα πράγματα. Καθαρίζεις τους θεωρητικά ασθενέστερους, ελαχιστοποιείς τις γκέλες σου και παίρνεις τον τίτλο. Αλλιώς χάνεις από τον Ιωνικό, την Κέρκυρα,την ΑΕΚ, τον ΜΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη και κυνηγάς με τη γλώσσα έξω τους αντιπάλους σου."

δεν θελει κοπο...θελει τροπο..τοπιασες? εμεις ειμαστε μια χαρα εσεις παλευετε για την δευτερη θεση.. και μονο απο αυτα που μου λες εχεις νοοτροπια τριτου :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...