Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Κορυφαία στιγμή του αγώνα η είσοδος του λουκά βύντρα για να ανατρέψει την κατάσταση ! Εμένα περισσότερο μου βρωμάει η νίκη στο καραϊσκάκη Συμφωνώ για το Λουκά. Διαφωνώ ως προς το Καραϊσκάκη. Σιγά μην ξεφτιλίστηκε ο Ολυμπιακός για να στήσουν την ΑΕΚ και μια βδομάδα μετά σκορποχώρι με τον Εργοτέλη. It doesn't add up, όπως λέγανε και στο χωριό του μυτόγκα.
firewalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Πιστεύω ότι πάει και η δεύτερη θέση. Δική μας. Ναι, να είσαι σίγουρος !!!
Freakster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ειναι καραφλος με μουσι και ταζει σε παικτες "σπιτικες" φανελες...σε βοηθησα?
dark_banishing Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Συμφωνώ για το Λουκά. Διαφωνώ ως προς το Καραϊσκάκη. Σιγά μην ξεφτιλίστηκε ο Ολυμπιακός για να στήσουν την ΑΕΚ και μια βδομάδα μετά σκορποχώρι με τον Εργοτέλη. It doesn't add up, όπως λέγανε και στο χωριό του μυτόγκα. Νομίζω πρέπει να δούμε και τι θα γίνει στη συνέχεια για να γίνει ολοκληρωμένη καφενιακή συζήτηση περί στησίματος. Το σκορποχώρι μπορεί να μην ήταν στο κόλπο ή μπορεί και το κόλπο να έχει και συνέχεια ή μπορεί και να μην υπάρχει κόλπο. Πάντως τις τελευταίες αγωνιστικές είναι εύκολο να φτιάχνεις σενάρια συνομωσίας.
Alsos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 φοβερο ποδοσφαιρο εντυπωσιαστηκα... μπραβο μπραβο ωραια τα πρασινα καρατε kids..! το φοβερο συστημα μουνιοθ "κλωτσαμε μπροστα και καποτε θα μπει" σε πληρη εφαρμογη .. ατυχια ομως...
KWSN_Men Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Αφού το στήσαμε ρε παιδιά, τι λέτε τώρα. Για να πέσει το Αιγάλεω.
Strategos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 O ραλακιας κρητικός δεν είναι , ε κανονισμένα ειναι όλα. LoL
Alsos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 εγω βασικα λυπαμαι που τα παιδια χασανε το πριμ.. κριμα δλδ τωρα πως θα αγορασει ο νινης τις νεες καρτες ποκεμον?
adi32 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 α ναι το ειχαμε ξεχασει αυτο κατι θα ηξερε ο driver και τον λεμε και ασχετο
Σκύμνος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 φοβερο ποδοσφαιρο εντυπωσιαστηκα... μπραβο μπραβο ωραια τα πρασινα καρατε kids..!το φοβερο συστημα μουνιοθ "κλωτσαμε μπροστα και καποτε θα μπει" σε πληρη εφαρμογη .. ατυχια ομως... ενώ από το τρομερό διαστημικό ποδόσφαιρο της ομάδας σου έχεις συγκλονιστεί τόσο, ώστε όταν βλέπεις την κόκκινη αρμάδα στο γήπεδο σου θυμίζει κάτι από Βραζιλία του 70; Και επειδή στα μεταξύ μας παιχνίδια η σούπερ ντούπερ ομαδάρα σας έχασε το φως της, γι' αυτό για να κάνετε τουμπεκί για φέτος...
LL_NEO Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Εγώ πάντως ρε συ Alsos ειλικρινά δεν έχω να σου πω τίποτα. Άλλωστε εσείς το καθήκον σας το κάνατε με το παραπάνω. Ιππασία μέσα έξω.
Alsos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 "Απλά τα πράγματα. Καθαρίζεις τους θεωρητικά ασθενέστερους, ελαχιστοποιείς τις γκέλες σου και παίρνεις τον τίτλο. Αλλιώς χάνεις από τον Ιωνικό, την Κέρκυρα,την ΑΕΚ, τον ΜΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη και κυνηγάς με τη γλώσσα έξω τους αντιπάλους σου." δεν θελει κοπο...θελει τροπο..τοπιασες? εμεις ειμαστε μια χαρα εσεις παλευετε για την δευτερη θεση.. και μονο απο αυτα που μου λες εχεις νοοτροπια τριτου
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 O επομενος που θα μπει στον κοπο να απαντησει οτιδηποτε στον Αλσος κερδιζει επαξια τον τιτλο του "Ιnsomnia Official Giwtompalo"
Alsos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 @KaizerSoze τςςς τι ειπε το ατομο.. καλυτερα να μασας ..παρα να γραφεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.