bingo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Εαν δεν ανενεωσει ο μουνιοθ θ ειναι γιατι ο ραλακιας δεν θα του φερει παιχτες.Εαν δεν θελει να μεινει ο μουνιοθ ας τον παρουμε.Αν ομως διωξουμε μουνιοθ για βατραχο θα ειναι μεγαλη μ@λ@κι@ +1 (πάρε και 10 χαρακτήρες και κάτι παραπάνω,τσιγκουνιές θα κάνουμε?)
geovard Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Επιτέλους βρέθηκε ένας προπονητής της προκοπής.Ας μην κάνει ο Τζίγγερ άλλες μλκς.Αν διώξει τον Μουνιόθ τη στιγμή βέβαια πού ο άνθρωπος δεν έχει αντίρρηση να μείνει,προτείνω ανένδοτο αγώνα σε όλα τα μέτωπα.
Panathinaikara Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 εγώ πάντως είμαι πεπεισμένος ότι μόνο με Μπάγεβιτς πρόκειται να πετύχει κάτι ο ΠΑΟ. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά του εχω ιδιαίτερη συμπάθεια αφού σε όποια ομάδα πήγε κατόρθωσε και να παίζει μπάλα η ομάδα και τίτλους πήρε(ακόμη και με το διαλυμένο ΠΑΟΚ με απλήρωτους παίκτες και ανύπαρκτη διοίκηση) και γιαυτό του βγάζω το καπέλο.
Σκύμνος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Συντάσσομαι με τα παιδιά που λένε ότι πριν τον Μουνιόθ καλός θα ήταν ο Μπάγεβιτς, αλλά τώρα πρέπει να μείνει ο Μουνιόθ. Αλλά ο ραλάκιας θα φροντίσει να τα σκατώσει για άλλη μια φορά...
johnyboy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Χρονια τωρα το συγγενολοοι εχει την ομαδα για περιπτερο, τωρα θα αλαξει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Λοιπόν, για να φουντώσει λίγο το τόπικ, έχω να πω δύο ονόματα: Μπάγεβιτς (ο Μουνιόθ εγκεφαλικό πρέπει να έπαθε σήμερα) και... ...ναι, το μαντέψατε: Φάνης Γκέκας.
Strategos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Πως καταφερνουν και κάνουν ολα τα παιχνιδια ντερμπι τα παιδεια δεν μπορω να το καταλάβω. Να δω τι μεταγραφές θα γίνουν το καλοκαίρι μονο. Αυτος ο παπαδόπουλος και ο σαλπιγγιδης κάπου χαμένη σημερα.
geovard Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Άλλη μιά απόδειξη από το σημερινό ματς γιά όσους ισχυρίζονται ότι το υλικό τού Παναθηναικού αξίζει.Εδώ καί πάρα πολύ καιρό φωνάζω ότι οι περισσότεροι παίχτες ειναι περίπου γιά τα..μπάζα αλλά κάτι ακραιφνείς Παναθηναικοί έχουν άλλη άποψη.Γι αυτό λοιπόν θα δείτε να τρώγεται άλλος ένας(αυτή τη φορά άξιος) προπονητής,από τούς παίχτες.Ο θείος ασχολείται με Ντούντου καί άλλους ενώ ο Τζίγγερ κοιτάζει πρώτα πού θα καταλήξει η ομάδα.Καί θα καταλήξει τρίτη, γιατί εκεί είναι η φυσική της θέση τα τελευταία χρόνια. Εγώ αμφιβάλλω αν δεχτεί καί ο Μπάγεβιτς να καθίσει στον πάγκο γιατί αυτός πάει σε ομάδες υπό προυποθέσεις.Στον Ερυθρό Αστέρα εδώ καί πάρα πολύ καιρό ήταν σε ένταση με τον πρόεδρο γιατί πήγε καί αποδυνάμωσε την ομάδα πουλώντας τούς πιό καλούς παίχτες.Αν λοιπόν ο Λάντσια Δέλτα Ιντεγκράλε δεν αγοράσει σούπερ παίχτες ο Μπάγεβιτς δεν πρόκειται να δεχτεί να ρεζιλευτεί πάλι όπως στον Αστέρα. Δεν είναι δυνατόν να έχεις ένα παιδάκι από το οποίο να περιμένεις να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.Τη στιγμή πού έπρεπε απλά να μπαίνει αλλαγή στο τέλος γιά να μαζεύει εμπειρίες.Είναι ντροπή.Εξ άλλου η παιδική εργασία απαγορεύεται με νόμο! Μιλάμε γιά τον Νίνη από τον οποίο απαιτούν να τα βάλει με τούς... πατεράδες του (βλέπε Κορδονούρη,Χατζί κ.λ.π)
KaizerSoze Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 1. Aυτη την στιγμη ΓΙΑ ΤΟΣΑ ειναι η ομαδα. Του υψους και του βαθους, νικη στο Καραισκακη, ηττα στο ΟΑΚΑ 2. Βρωμαει "βατραχιλα" το ματσακι σημερα. Και οποιος καταλαβε...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 2. Βρωμαει "βατραχιλα" το ματσακι σημερα. Και οποιος καταλαβε... Όχι μισές δουλειές, παρακαλώ. Ποιος έστησε τον Βίκτορα, αποκάλυψη τώρα!
Bougas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 το σημερινο παιχνιδι θα το βγαλει η αθλητικη ηχω,σε DVD με τις ευρωπαικες σας πορειες?
dark_banishing Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Κορυφαία στιγμή του αγώνα η είσοδος του λουκά βύντρα για να ανατρέψει την κατάσταση ! .... 2. Βρωμαει "βατραχιλα" το ματσακι σημερα. Και οποιος καταλαβε... Εμένα περισσότερο μου βρωμάει η νίκη στο καραϊσκάκη
KaizerSoze Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ειναι καραφλος με μουσι και ταζει σε παικτες "σπιτικες" φανελες...σε βοηθησα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.