geovard Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Λοιπόν αδέρφια ο Μουνιόθ είναι καλός προπονητής καί το έχει αποδείξει ήδη στις ομάδες πού έχει δουλέψει ίσως στο καλύτερο πρωτάθλημα τού κόσμου,παίχτης ο ίδιος γιά πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα με μιά άλλη ποδοσφαιρική κουλτούρα από αυτή των Αλέφαντου Λεμονή Μπάγεβιτς Χατζάρα κ.λ.π.Γιά να μην παρατηρείται λοιπόν το οξύμωρο σχήμα ναί μεν να κερδίζει αυτούς τούς προπονητές στα μεταξύ τους παιχνίδια αλλά να χάνει τα πρωταθλήματα σκέφτηκα να περαθέσουμε τη γνώμη μας γιά την τακτική πού πρέπει να ακολουθήσει ο Παναθηναικός ώστε να μην πετά τσάμπα βαθμούς καί να δωρίζει πρωταθλήματα. Εγώ νομίζω ότι όσο μεγάλος προπονητής καί να είναι δεν μπορεί να κάνει καί πολλά αν δεν διαθέτει παίχτες με προσωπικότητα.Το μόνο πού μπορεί να κάνει με συνηθισμένους παίχτες είναι να κρατά την ομάδα σε ένα επίπεδο αλλά όχι κορυφής.Άρα λοιπόν μεταγραφές με δυό τρία μεγάλα ονόματα όπου θα δέσουν με τούς νεαρούς παίχτες πού έχει τώρα, καί έτσι θα έχουν καί αυτοί να μάθουν πολλά με βάση το κίνητρο πού θα έχουν παίζοντας πλάι σε μεγάλα ονόματα.Αλλά πιό πολύ πιστεύω σημασία πρέπει να δοθεί στη σωστή ψυχολογική κυρίως προετοιμασία καί στην πίστη ότι δεν πρέπει να χάνονται με τίποτα ματς με μικρές ομάδες.(Εκεί ακριβώς υπερτερεί ο Ολυμπιακός γιατί είναι γενικά ομάδα γιά μικρά παιχνίδια πού είναι περισότερα αφού το πρωτάθλημά μας δεν είναι ανταγωνιστικό).Το ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός είναι συνεχώς πρωταθλητής είναι μαγική εικόνα αν εξαιρέσουμε τα τελευταία χρόνια,γιατί άλλοτε η ΑΕΚ καί άλλοτε ο Παναθηναικός έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο.Γιά σκεφτείτε γιατί ταίριαξε στον Ριβάλντο το Ελληνικό πρωτάθλημα καί γλείφεται καί τώρα ακόμη στον Κόκκαλη να τον κρατήσει.Μα απλά γιατί είναι πολύ εύκολο.Δεν νοιώθει καμμιά πίεση ο εν λόγω παίχτης ο οποίος κουβαλάει καί ένα όνομα το οποίο σέβονται παραπάνω απ όσο θα έπρεπε παίχτες καί προπονητές.Σε κανένα άλλο πρωτάθλημα μιλάμε γιά προηγμένα πρωταθλήματα δεν θα είχε αυτή την αντιμετώπιση.Στην Μίλαν αν θυμάμαι καλά αν καί νεώτερος γυάλιζε πάγκο. Α ξέχασα επίσης να πω ότι καλό είναι ο Τζίγγερ να σταματήσει τα περί αντρίκιων νικών καί πρωταθλημάτων καί να πιάσει κι αυτός τη διαπλοκή μέσω της διαιτησίας, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να δεί πρωτάθλημα.Εγώ δεν είμαι σύμφωνος με αυτό γιατί πιστέψτε με ποτέ δεν με ενδιέφερε το πρωτάθλημα παρά μόνο η Ευρώπη αλλά υπάρχουν καί φίλαθλοι πού το γουστάρουν τόσο πολύ, απλά γιά να έχουν να την πούν στούς Ολυμπιακούς. Οι Παναθηναικοί πιστεύω δεν έχασαν την περηφάνεια τους εκ των έσω αλλά γιατί τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη καί έχει χάσει την καλή Ευρωπαική της μαρτυρία.Φανταστείτε να κατακτούσε η ομάδα το κύπελο uefa.Ποιός νοιαζόταν τότε αν ο Ολυμπιακός έπερνε μερικά...κιλά πρωταθλήματα ακόμη. Πιστεύω ότι ούτε στα υπανάπτυκτα πρωταθλήματα δεν χειραγωγείται τόσο η διαιτησία όσο στην Ελλάδα.Μόνο εμείς ενδιαφερόμαστε περισσότερο καί από τη σύνθεση της ομάδας μας γιά το ποιός είναι ο διαιτητής τού επόμενου αγώνα.Στο σημείο αυτό είναι να μας συχαίνεται κανείς.
Powerline Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μεγάλα ονόματα ναι, αλλά αν πρόκειται να πάρουμε πάλι κανένα Μπίσκαν ή κνέναν Κονσεϊσάο, προτιμώ να γυρίσει ο Καραγκούνης. Αυτός τουλάχιστον δεν θα έρθει για τα ένσημα μόνο. Εδώ κοτζάμ Βίκτορ πήραμε και ακόμα Βίκτορ δεν είδαμε. Και έτσι όπως πάει, θα την κάνει το καλοκαίρι, έχοντας πάρει ένα πολύ καλό χαρτζηλίκι με τζάμπα διακοπές στο Ελλάντα. Η ομάδα έχει ανάγκη απο παίχτες που έχουν πολύ ταλέντο, μεγάλη δίψα για διάκριση και πολύ γερό στομάχι, για να αντέξουν το χάος που δημιουργούμε οι ίδιοι με κάθε ευκαιρία. Και μπόλικα κιλά α@&(%$α, για να μπούν στα βαθιά όταν χρειαστεί. Όλα αυτά σε συνδυασμό με έναν προπονητή, που τον έχουμε ήδη και συμφωνούμε όλοι σε αυτό, που θα τους κάνει να δώσουν το 1000% αυτού που μπορούν.
comfuzio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Παρελθόν από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα αποτελεί από το απόγευμα του Σαββάτου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.http://www.contra.gr/Soccer/Serbia/RedStar/145606.html
ata1983 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 άρχισαν τα όργανα... ελπίζω όχι Πρέπει να στείλουμε μαζικά mail
firewalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Για πείτε, τι αποτελεί για εσάς ο γνωστός πολυνίκης προπονητής Ντούσαν Μπάγεβιτς; Πρίγκηπας ή βάτραχος; Με άλλα λόγια τον θέλετε ή όχι στην ομάδα του Παναθηναϊκού; Άσχετα αν είναι καλός ή όχι. Αρχίζω εγώ: Δεν τον θέλω στην ομάδα.
Sta Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ο Ντούσαν, ο απόλυτος γνώστης της "ελληνικής πραγματικότητας", είναι τρελλό βατράχι και δεν τον θέλω στην ομάδα ούτε κι εγώ.
vastravoud Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Αν με ρώταγες πέρσι θα σου έλεγα ότι τον ήθελα, αλλά τώρα με το Μουνιόθ είμαστε καλύτερα.
HaPagan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Και εγώ πέρσι δεν ήμουν σίγουρος αν τον ήθελα ή όχι μιας και ήξερα ότι ο Τζιγκερ δεν επρόκειτο να μας φέρει κάποιο προπονητή της προκοπής. Δηλαδή ήταν μια κατάσταση επιλογής του λιγότερο κακού... Αλλά με τον Μουνιόθ αυτή τη στιγμή στον πάγκο μας δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη λύση από την παραμονή του!!!
Freakster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Επειδη δε παρακολουθω το thread, τι ακουστηκε, φερνουν το Μπαγεβιτς στον Παναθηναικο;
firewalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Επειδη δε παρακολουθω το thread, τι ακουστηκε, φερνουν το Μπαγεβιτς στον Παναθηναικο; Όχι απλώς έφυγε από την ομάδα που ήταν, καιν όταν τον ρώτησαν αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα είπε μπορεί. Οπότε άρχισαν τα σενάρια. Μάλλον για καμιά Ξάνθη τον κόβω.
Freakster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Καλη ιδεα να παει στη Ξανθη, ισως μπορεσει να γαλουχησει καποια νεα ταλεντα απο εκει. Παντως δε σας προβληματιζει το γεγονος οτι ο Μουνιοθ δε θελει να ανανεωσει; Ισως να χρησιμοποιουσουν το Μπαγεβιτς ως μοχλο πιεσης προς τον Μουνιοθ, αλλα ισως και να καταληξουν σε αυτον ως λυση για το παγκο, τεσπα, θα δουμε..
johnyboy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Εαν δεν ανενεωσει ο μουνιοθ θ ειναι γιατι ο ραλακιας δεν θα του φερει παιχτες.Εαν δεν θελει να μεινει ο μουνιοθ ας τον παρουμε.Αν ομως διωξουμε μουνιοθ για βατραχο θα ειναι μεγαλη μ@λ@κι@
genius_13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ο Μουνιου θελει να μείνει..ολοι θελουν...οπαδοι/παικτες..δεν βλεπω τον λογο για να μην μεινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.