konnak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ξέρει κανείς σχετικά με Final Four πότε θα ξανακυκλοφορήσουν εισιτήρια, και σε ποια σελίδα κάνεις κράτηση; Θυμάμαι πριν μήνες που είχαν δοθεί κάποια πρώτα και αρκετοί είχαν κλείσει.
anthony_88 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Eισητηρια βλεπεις αν βγαινουν στο site της Euroleague.net Οσο για το ποτε θα ξανακυκλοφορησουν, ακομα δεν ξερουμε τιποτα! Αποτοτε που λες, δεν ξανακυκλοφορησαν.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Πιθανοτερη ημερα αυτη την στιγμη ειναι η 22α Μαρτιου ΑΛΛΑ μονος ως πρωτευουσα φημη, οχι ως επιβεβαιωμενο γεγονος
Kotsolis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ηρεμία αδέρφια, Ο Αλέξης από Χαλάνδρι ο τεκμηριωμένος, βγήκε φόρα παρτίδα και τα είπε όλα για το ντέρμπι! Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τα Best Of του Αλέξη από Χαλάνδρι! Ντελίριο ενθουσιασμού!
antreaslam Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 εγώ πάντως, βρήκα καβάτζα! 2 συνάδελφοι γάβροι, πρόλαβαν κ έκλεισαν εισητήρια των 80 ευρώ, από την 1η δοση!!!!!!!!!!!
HaPagan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Στο μπασκετ τον χαβα τους... Μαγκες ελατε την αλλη βδομαδα ΟΑΚΑ διοτι αν δεν το εχετε καταλαβει πιθανοτατα ειναι το προτελευταιο Ευρωπαικο παιχνιδι που βλεπετε(εκτος αν εχετε διαρκειας ή εχετε κλεισει εισητηριο για Φ4) Νοιώθω πραγματικά πολύ τυχερός που από την πρώτη μέρα έχω κλείσει εισιτήρια για το Final4!!! Α ρε Πανάθα, γερά!!! Την άλλη βδομάδα δεν ξέρω σίγουρα αν θα καταφέρω να πάω στο ΟΑΚΑ αλλά στους 8 θα είμαι μέσα βρέξει-χιονίσει!!!
zaxoys Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Τελικά αφού είδε και αποείδε με τον Τόνι Ντελκ, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή, που πολλοί περίμεναν. Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς επιστρέφει στην Α1 και θα αντικαταστήσει τον Αμερικανό, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός αλλάζει για δεύτερη φορά ξένους για το ελληνικό πρωτάθλημα αφού είχε προηγηθεί η αλλαγή του Τομάσεβιτς με τον Βούγιανιτς στον πρώτο γύρο. Ο Ντελκ αποτελεί πλέον κοινό μυστικό ότι δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον "Ζοτς" αφού δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού του Σέρβου.Οι πράσινοι ενημέρωσαν τον ΕΣΑΚΕ για την αλλαγή και πλέον έχουν το δικαίωμα να κάνουν άλλη μια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας εφ'οσον βέβαια το επιθυμούν . http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=43670
antreaslam Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Κυκλοφορεί η φήμη, ότι ο παύλος πρότεινε στον ζέλικο να αλλάξει παίχτη (όποιον θέλει), θορυβημένος ελαφρώς από την καταπληκτική εμφάνιση της τσσκα στο σεφ. Του πρότειναν (λένε οι φήμες) να λύσει συνεργασία με γιαφτόκας ή ντελκ(αν δε βρει τίποτα καλό στην ευρώπη). Αλλα από ότι φαίνεται,εκείνος αρνήθηκε!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, πού θα μπορούσε να αναζητήσει αντικαταστάτη; Παρένθεση, συνεχίζω να είμαι φαν του Χάισλιπ, παρότι η ομάδα του ηττήθηκε για 4η φορά χθες (πανάξια) από τον ΠΑΟ.
vastravoud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 ΟΚ, Παπαλουκά προφανώς με τίποτα δεν παίρνουμε αλλά ο Ζήσης θα ήταν μια εξαιρετικά καλή περίπτωση για την περιφέρειά μας.
antreaslam Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 παρότι ήμουν πάντα της αποψης οτι ο παπαλουκάς είναι ο συγχρονος παταβούκας (δηλ, για μικρές ομάδες,ή για μεγάλες ομάδες στα μικρά παιχνίδια), ομολογώ ότι πρέπει να ...αποσύρω την άποψή μου,ως ολότελα λανθασμένη! Ο ζήσης μου φαίνεται ένας απλά καλός παίχτης,ενώ είμαι ψιλοσίγουρος οτι το καλοκαιρι,θα γυρίσει ο μπιλυς!! κ επειδή ο ζήσης έχει δηλώσει ότι θέλει οπωσδήποτε να παίξει συμπαίκτης με τον μπίλυ (είναι ...εκ παιδιώθεν κολλητοί), τους βλέπω να ερχονται πακέτο... Snoob,συμφωνώ, αν δε βρεις κάποιον σέρβο , οπου αλλού κ να κοιτάξεις, ακόμα κ παιχταρά να βρεις, μέχρι να προσαρμοστεί θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα! ΥΓ:πραγματικά πιστεύω ότι με προπονητή τον γκέρσον, ο ντελκ (κ αντίστοιχα ο μασιγιάουσκας), θα βάζει 20άρες σε κάθε παιχνίδι. Ο ζέλικο παίζει διαφορετικά,κ όχι τόσο απείθαρχα κ γρήγορα όσο ο γκέρσον! (προσωπικά? προτιμώ ζέλικο,κ ας κάψει αλλους 10 ντελκ!!!!!)!!!
Mika Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια εγω ξερω οτι απαξ και ξεκινησει η φαση των16 στην Ευρωλιγκα ΔΕΝ μπορεις να αλλαξεις παιχτη στο ροστερ.
Mika Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Αλλη μια φορα μπορουμε να αλλαξουμε στην Α1 παιχτη (σημερα αλλαξαμε τον Ντελκ με τον Τομασεβιτς). Το γραψα αυτο για το τοπ 16 επειδη ειπε ο andreas οτι θορυβηθηκε ο Παυλος που ειδε την ΤΣΣΚΑ. Αν και προσωπικα δεν πιστευω οτι ισχυει κατι τετοιο. Θα τον πιουν οι Ρωσοι στον τελικο κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.