Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ο βασικός (γενικός) λόγος που θεωρώ ότι ο Σωκράτης πέταξε μια κουβέντα εύκολη και ανέξοδη είναι γιατί έχει πολύ καιρό που ακολουθεί αυτή την τακτική. Το πριμ φυσικά και δεν μπορώ να ξέρω αν θα το έδινε ή όχι. Έχω λόγους να υποψιάζομαι ότι δεν του περνούσε καν από το μυαλό. Και βέβαια, την ασυνέπεια λόγων και πράξεων δε τη βασίζω μόνο στο τεράστιας σημασίας ζήτημα των μεταγραφών. Τη στηρίζω στον εγνωσμένης αξίας "Ψυχρό Μάγο", στον Βαλντερέι Σερ Τάκη Λουξεμπούργκο, στο τσέπωμα των χρημάτων από τη μεταγραφή του "παλιόπαιδου" Τουρέ, στην ξαφνική πρεμούρα της ανανέωσης και των ντεμέκ μεγάλων μεταγραφών ενόψει διαρκείας, κ.ο.κ. Τη στηρίζω, κοντολογίς, στο τρελό "συμμάζεμα" εξόδων που έπεσε τώρα τελευταία (κανά δυο-τρία, τέσσερα χρονάκια, δηλαδή), όπως θα τη στήριζα αν ανέτρεχα μερικά χρόνια πριν στον τρόπο που εγκατέλειψε το μπάσκετ όταν βρήκε τρόπο να βγαίνει μάγκας σε πιο δημοφιλές άθλημα, κτλ., κτλ. Το θέμα, πρωτίστως, δεν είναι ότι δεν ανακοίνωσε το ποσό. Είναι ότι δεν ήξερε κανείς για πριμ. Άρα, λόγια του αέρα. Το ότι μπορεί να έδινε κάτι, λίγα ή πολλά δεν έχει σημασία, δεν αναιρεί ότι τη στιγμή που επέλεξε να το πει και με δεδομένο ότι δε θα καλούταν να αποδείξει ότι το εννοούσε, ήταν καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού, κούφιο καραγκιοζιλίκι. Κι επειδή η κουβέντα άρχισε από τον ΠΑΟ, εγώ ακόμη να καταλάβω αν ο Τζίγκερ τους είχε τάξει πριμ, ή ήταν έκπληξη. Μέχρι στιγμή, supersort fm, sport 24 λένε ότι δεν ήταν ταγμένο (αν διαβάζω σωστά) ενώ το sportime λέει ότι ήταν ταγμένο...
comfuzio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Εμένα πάντως που ο κολλητός μου είναι φροντιστής στον ΠΑΟ δεν μου είπε τίποτα για ταγμένα λεφτά. Μόνο ότι θα δοθεί ένα πριμ 200.000€ αλλά λόγο της ήττας στην Κέρκυρα τους είχε επιβληθεί ένα πρόστιμο 100.000€ άρα 200.000 – 100.000 = 100.000 το οποίο θα τους δοθεί αν κερδίσουν τα 2 επόμενα παιχνίδια. Αν τώρα σε μερικούς παίχτες δεν τους αρέσει καλά να πάθουν γιατί η ομάδα δεν τους τα χρωστά και ούτε ήταν όρος του συμβολαίου τους.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Παρένθεση, ειδικά ο Παπαδόπουλος (ναι, ο μυτόγκας που έβαλε το γκολ που του σέρβιρε στο πιάτο ο Σαλπιγγίδης) δε θα έπρεπε να μιλάει καθόλου, είτε ήταν ταγμένα τα χρήματα, είτε όχι, δεδομένης της τραγελαφικής παρουσίας του στην ομάδα εδώ και πολύ καιρό...
antreaslam Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Παρένθεση, ειδικά ο Παπαδόπουλος (ναι, ο μυτόγκας που έβαλε το γκολ που του σέρβιρε στο πιάτο ο Σαλπιγγίδης) δε θα έπρεπε να μιλάει καθόλου, είτε ήταν ταγμένα τα χρήματα, είτε όχι, δεδομένης της τραγελαφικής παρουσίας του στην ομάδα εδώ και πολύ καιρό... εδώ θα διαφωνήσω,παρότι ένας απο τους παίχτες που κράζω ΜΟΝΙΜΑ φέτος είναι ο παπ,γιατί η λέξη ΣΕΡΝΕΤΑΙ είναι λίγη για τη φετινή του απόδοση.... Μην ξεχνάς ότι είναι αρχηγός της ομάδας,με ένα ρόλο να υπεράσπιζεται τα συμφέροντα της ομάδας προς τα εξώ (το έχει αναλάβει ο γκούμας αυτό!), κ ένα δεύτερο να προασπίζει τα συμφέροντα των συμπαικτών του απέναντι στη διοίκηση. αν για οποιοδήποτε λόγο, έκανε μόκο, κάποιος από τους συμπαίκτες του που δεν τον συμπαθεί,θα άφηνε να διαρεύσει στις φυλλάδες ότι ο παπ τώρα που πήρε τα χοντρά πακέτα κάνει τουμπεκί, καβάλησε το καλάμι κλπ... Που καταλήγω? Ακόμα κ αν αρχηγός ήταν ο τάκης φύσσας,ο λουκάς βύντρα, ο σανμαρτεάν,ο ροναλντίνιο ή ο παπ, κ αν σέρνεται ή αν πετάει, δεν έχει σημασία! ΥΓ: αυτό που ξέρω εγώ για πρόταση,από ενα μικρό διοικητικό παράγοντα της παε, είναι ότι ο παύλος περίπου το 98 έδινε 20 δις δρχ (τότε), για την παιανία, ισχυριζόμενος ότι την παε πρέπει να την πάρει 1 ευρώ ,όσο δηλ δεσμευόταν γραπτά ότι θα την πουλούσε κιόλας-το ίδιο έχει κάνει στο μπάσκετ,το ίδιο έκανε στο βολλευ),κ ο καπετάνιος ζητούσε 20 δις για παιανία,κ περίπου άλλα τόσα για την παε.... στις τότε συζητήσεις μάλιστα,είχε αναφερθεί να μπει κατά 20% ο παύλος στη διοίκηση,κ να αναλάβει το τμήμα μάρκετινγκ,αλλά σκάλωσαν όλα, εξαιτίας της πολύμηνης δικαστικής υπόθεσης των βαρδινογγιάνηδων με την αραμκο)....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ο Γκούμας, από ό,τι διαβάζω, το έπαιξε πολύ πιο διπλωματικά το θέμα. Θα νικήσουμε, όλα θα πάνε καλά, κτλ., κτλ. Την περίπτωση ο Παπ να έπρεπε να φωνάξει έστω για την έξωθεν καλή μαρτυρία θα την εξέταζα αν με έπειθαν τα όσα γράφονται ότι ο Τζίγκερ τους τα είχε ταγμένα. Για κάποιο λόγο, όμως, δεν πείθομαι οπότε (φτου, φτου, τζιζ) μάλλον συντάσσομαι με τη διοίκηση εν προκειμένω και μέχρι αποδείξεως ότι τους τα είχε ταγμένα. Υ.Γ. Για το χάρισμα του προστίμου των 100.000 ευρώ (το οποίο είχε άμεση εφαρμογή και δεν εξαρτάται από αποτελέσματα) είπε κανένας ευχαριστώ;
blueviper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ο βασικός (γενικός) λόγος που θεωρώ ότι ο Σωκράτης πέταξε μια κουβέντα εύκολη και ανέξοδη είναι γιατί έχει πολύ καιρό που ακολουθεί αυτή την τακτική. Το πριμ φυσικά και δεν μπορώ να ξέρω αν θα το έδινε ή όχι. Έχω λόγους να υποψιάζομαι ότι δεν του περνούσε καν από το μυαλό. Είσαι λάθος Snoob. Μόλις πριν από έναν περίπου χρόνο, μετά το μεταξύ μας παιχνίδι (Γενάρη μήνα), ο πράκτορας έδωσε σε σφραγισμένο φάκελο τόσο το πριμ, όσο και την ποινή για ενδεχόμενη νίκη/ήττα. Όταν αυτή η πρώτη ήλθε, το περιεχόμενο ήταν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 350.000?. Κατάλαβε κάτι...τα περί σφιχτής τσέπης δεν ισχύουν στα πριμ του, αλλά στους υπόλοιπους τομείς της επιχειρηματικής του δραστηριότητας. Ο Σώκρατες είναι έρμαιο των εντυπώσεων. Είναι ικανός να σκάσει μισό μίλιον μόνο και μόνο επειδή κατατρόπωσε τους αιώνιους ή να συντηρεί μια άχρηστη μεταγραφή, από το να προβεί σε μια αξιόλογη που θα του κοστίσει κάτι παραπάνω. Αυτός ΕΙΝΑΙ ο πράκτορας των τελευταίων 4-5 χρόνων...όχι όμως, επαναλαμβάνω, στον τομέα των πριμ. Αν είχανε παράπονο κι εκεί τα παληκάρια μας, καλύτερα να τους παίρναμε με τις πέτρες όλοι εμείς που αγνοούμε τι εστί πριμ στην εργασία μας. Επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω τι είχε συζητηθεί κατ' ιδίαν στα αποδυτήρια για το ενδεχόμενο bonus. Δεν αποκλείω όμως ακόμα κι αν είχε γίνει μηδενική συζήτηση, να έπαιρνε πρωτοβουλία και να τα έσκαγε όπως και να έχει, έτσι για να αποδείξει ακόμα περισσότερο στον αντίπαλο πόσο ανοιχτοχέρης και large άτομο είναι. Λόγια του αέρα όμως στα πριμ δεν έχει δώσει, για να δέχεται κι αυτό το χτύπημα. Να του τα χώνουμε σε κάθε ευκαιρία, όπως συνηθίζω κι ο ίδιος να το κάνω (μια και δεν τον έχω και σε καμία υπόληψη), αλλά όχι με όσα απλώς υποθέτουμε, χωρίς στο μεταξύ να μας έχει δώσει αφορμή ανάλογη στο παρελθόν. Εκεί απλώς γινόμαστε άδικοι. Δεν το συνεχίζω όμως περαιτέρω...ούτως ή άλλως δεν αφορά τον Παναθηναϊκό άμεσα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ομάδα-μηχανή ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. Τι τέταρτο δεκάλεπτο ήταν αυτό...
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Στο μπασκετ τον χαβα τους... Μαγκες ελατε την αλλη βδομαδα ΟΑΚΑ διοτι αν δεν το εχετε καταλαβει πιθανοτατα ειναι το προτελευταιο Ευρωπαικο παιχνιδι που βλεπετε(εκτος αν εχετε διαρκειας ή εχετε κλεισει εισητηριο για Φ4)
KWSN_Men Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Απλά επειδή είναι λιιιίγο σχετικό, να σημειώσω την εξωπραγματική απόδοση του Φώτση με 28 πόντους (7/9 2π, 3/5 3π, 5/5 1π), 10 ριμπάουντς (7 αμ., 3 επ.), 1 ασσίστ, 1 κόψιμο και ένα λάθος. Τον πήρε μόνος του τον Άρη (που στάθηκε πολύ καλά).
genius_13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μπραβο στην ομαδα του μπασκετ που μας κανει καθε φορα υπερήφανους.
geovard Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 μα δεν το περίμενε ο άνθρωπος και άρχισε τις εκπτώσεις ειναι απιστευτος Δεν είναι πως δεν το περίμενε γιατί με αυτόν τον Ολυμπιακό όλα μπορεί κανείς να τα περιμένει δεν συμφωνείς?Απλά αν έταξε ο Τζίγγερ χρήματα καί δεν τα έδωσε είναι ανέντιμος άνθρωπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.