johnyboy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ρε μαγκες μας δουλευει ο ραλακιας?Για αυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα.Δειτε εδω το πρωτοσελιδο του sportime. http://www.sportime.gr
adi32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 μα δεν το περίμενε ο άνθρωπος και άρχισε τις εκπτώσεις ειναι απιστευτος
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Όλοι ίδιοι καραγκιόζηδες είναι. Τον είδα και το χουβαρντά το Σωκράτη που τους είπε μετά το κάζο "χάσατε το πριμ". Ποιο πριμ; Εκείνο που κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό. Όποιος θέλει, τον πιστεύει.
firewalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Αυτοί αν μπορούσαν να κάνουν κηδεία με ξένα κόλλυβα θα την κάναν...
geovard Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Παιδιά έκανα μεγάλο λάθος καί είπα σε προηγούμενο μήνυμα ότι κάτι φαίνεται να αλλάζει καί ο Τζίγγερ να βάζει μυαλό αλλά μάλλον δεν θα αλλάξει κάτι με αυτή την άτιμη την οικογένεια πού μπλέξαμε.Δεν είναι δυνατόν να παλεύουν τα παιδιά μέσα στο Καραισκάκη χύνοντας τον ιδρώτα τους καί ο άλλος να αθετεί την υπόσχεσή του.Αν ήταν οι Γιαννακόπουλοι σίγουρα θα διπλασίαζαν το πριμ ενώ η παλιοοικογένεια έκανε εκπτώσεις.Ντροπή!Ο Παπαδόπουλος αντέδρασε αγρίως εκ μέρους των συμπαικτών του.Ο έρημος ο Μουνιόθ προσπαθεί να φτειάξει ψυχολογία καί η αυτοκαταστροφική οικογένεια έρχεται να χαλάσει το κλίμα.Γι' αυτό λοιπόν λέω ότι μάλλον δεν προβλέπω τίποτα σπουδαίο στις μελλοντικές μεταγραφές αφού έρχεται καί συζητάει αν θα δώσει έπειτα από μιά σπουδαία νίκη ακόμη εκατό χιλιάδες euros γιά πριμ τα οποία σαν άντρας είχε υποσχεθεί.Βρε ούστ πιά αυτοί δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό.Αλλαγή ηγεσίας με πραξικόπημα προτείνω. Κάτι άσχημο πρέπει να παίζει καί με την εξέλιξη στα τού γηπέδου.Ο κύριος Τσίπρας ο υποψήφιος δήμαρχος τού Συνασπισμού δημιουργεί εμπόδια στο θέμα τού γηπέδου μέσα στο δήμο.Αυτά από πληροφορίες τού Τάσου Νικολογιάννη.
blueviper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Όλοι ίδιοι καραγκιόζηδες είναι. Τον είδα και το χουβαρντά το Σωκράτη που τους είπε μετά το κάζο "χάσατε το πριμ". Ποιο πριμ; Εκείνο που κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό. Όποιος θέλει, τον πιστεύει. Δε νομίζω πως στο συγκεκριμένο τομέα έχει υπάρξει τόσο φειδωλός ο κατάσκοπος. Μην ψάχνουμε συνεχώς πάτημα για να αποδώσουμε ψόγο. Κι άλλες φορές το έχει κρατήσει μυστικό κι αποδείχτηκε διόλου ευκαταφρόνητο εν τέλει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δε νομίζω πως στο συγκεκριμένο τομέα έχει υπάρξει τόσο φειδωλός ο κατάσκοπος. Μην ψάχνουμε συνεχώς πάτημα για να αποδώσουμε ψόγο. Κι άλλες φορές το έχει κρατήσει μυστικό κι αποδείχτηκε διόλου ευκαταφρόνητο εν τέλει. Ωραιότατη γενίκευση. Άστοχη μεν, ωραιότατη δε. Προσωπικά, και τις άλλες φορές που έδωσε χωρίς να έχει τάξει και τώρα, γελοιότητα μου φαίνεται. Εξάλλου, έχει φανεί η καβουρίτιδα του Σωκράτη στις Σολιντικές μεταγραφές. Δε χρειαζόταν το "παρολίγον" πριν για να υποψιαστώ ότι έχει κολλήσει από τους Βαρδινογιάννηδες.
firewalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μπορούσε κάλλιστα ο Βέλιτς να καλέσει τους αρχηγούς και να του πει έτσι και έτσι. Και όχι να πάει στα αποδυτήρια και να το ανακοινώσει (φασιστικά σχεδόν) μπροστά σε όλους. Λάθος και η αντίδραση του Παπαδόπουλου (απόλυτα κατανοητή βέβαια) που έπρεπε επί προσωπικού να μιλήσει στον Βέλιτς μαζί με τους άλλους δύο αρχηγούς και να μην πει αυτά που είπε μπροστά στους άλλους παίχτες. Όχι ότι φταίει ο Βέλιτς και αυτός με κρύα καρδιά πήγε και τους το είπε, εντολές εκτελεί. Με αυτά και αυτά επιστρέφουμε στο παλιό γνωστό: Φύγε Τζίγκερ άχρηστε - άσχετε (ποδοσφαιρικά), Φύγε
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δε νομίζω να υποστηρίζει κανείς ότι ο ΠΑΟ το χειρίστηκε σωστά το θέμα. Εντωμεταξύ, το sportime λέει ότι τους έκοψε 100.000, ενώ το sport24 και το supersport fm λένε ότι τους χάρισε τα 100.000 πρόστιμο από την Κέρκυρα. Οι διάλογοι, πάνω-κάτω, ίδιοι είναι. Πόσο κοστολογείται η ΠΑΕ;
blueviper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ωραιότατη γενίκευση. Άστοχη μεν, ωραιότατη δε. Αν σε χαλάει η γενίκευση, είναι προϊόν μιας προηγούμενης δικής σου εμπνεύσεως. Προσωπικά, και τις άλλες φορές που έδωσε χωρίς να έχει τάξει και τώρα, γελοιότητα μου φαίνεται. Ούτε εμένα μου αρέσει η τακτική, αλλά δεν έχει αποδείξει πως σε επίπεδα πριμ είναι ασυνεπέστατος, υποκριτής και σφιχτοχέρης. Δόξα συ ο Θεός, έχουν λάβει ουκ ολίγα πριμ τα παληκάρια μας. Είπα...να του προσάπτουμε χίλια αρνητικά, αλλά όχι να εξισώνουμε και περιπτώσεις που ιστορικά έχει αποδειχτεί πως δεν έχουν συνάφεια. Εξάλλου, έχει φανεί η καβουρίτιδα του Σωκράτη στις Σολιντικές μεταγραφές. Δε χρειαζόταν το "παρολίγον" πριν για να υποψιαστώ ότι έχει κολλήσει από τους Βαρδινογιάννηδες. Που ακριβώς έγραψα για μεταγραφές; Μίλησα για πριμ, όπως ακριβώς τα σχολίασες κι ο ίδιος.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Snoob Πριν χρονια (επι δραχμης) ειχαν ζητησει απο τον Παυλο 100δις ΧΩΡΙΣ την Παιανια και ΧΩΡΙΣ την εμπορικη εκμεταλλευση του σηματος.Οποτε...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Αν σε χαλάει η γενίκευση, είναι προϊόν μιας προηγούμενης δικής σου εμπνεύσεως. Το ότι τη θεωρώ άστοχη, δε σημαίνει ότι με χαλάει. Σιγά μη χαλαστώ επειδή δε συμφωνώ με την άποψή σου. Απλά, τη σχολιάζω. Λανθασμένα θεωρείς ότι το "όλοι ίδιοι καραγκιόζηδες είναι" δικαιολογείται αποκλειστικά από την ιστορία των πριμ. Φυσικά, δικαίωμά σου να ερμηνεύεις ό,τι θέλεις, όπως θέλεις. Ούτε εμένα μου αρέσει η τακτική, αλλά δεν έχει αποδείξει πως σε επίπεδα πριμ είναι ασυνεπέστατος, υποκριτής και σφιχτοχέρης. Δόξα συ ο Θεός, έχουν λάβει ουκ ολίγα πριμ τα παληκάρια μας. Είπα...να του προσάπτουμε χίλια αρνητικά, αλλά όχι να εξισώνουμε και περιπτώσεις που ιστορικά έχει αποδειχτεί πως δεν έχουν συνάφεια. Το ότι "ιστορικά" ο Σωκράτης ήταν πιο χουβαρντάς με τα πριμ, δε σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση (την οποία του τη χαρίζεις λόγω πρότερου έντιμου βίου) φέρθηκε σωστά. Νομίζω, μάλιστα, ότι φέρθηκε γελοία. Με αφετηρία (και όχι μόνη αιτιολογία) αυτό, τον χαρακτήρισα όπως τον χαρακτήρισα. Και ακριβώς επειδή του τη χαρίζεις λόγω πρότερου έντιμου βίου περνάμε στην πρόσφατη ιστορία και λέω ότι τον έχω δει εδώ και δύο χρόνια τι χουβαρντάς που είναι με τις μεταγραφές που κάνει. Οπότε, όταν αναρωτιέσαι: Που ακριβώς έγραψα για μεταγραφές; Μίλησα για πριμ, όπως ακριβώς τα σχολίασες κι ο ίδιος. η απάντηση είναι ότι οι μεταγραφές αποδεικνύουν ότι έχει αρχίσει και ρέπει επικίνδυνα προς άλλες συμπεριφορές. Βέβαια, το χουβαρνταλίκι διοχετεύεται αλλού: στα Πρίνου, για να αδυνατίσει ο Ντάνι, στον ψυχολόγο για να ισορροπήσει ο Ουαντού, στις πληρωμένες διακοπές του Λέμανς, στο φυσιοθεραπευτή του Καψή, κτλ. κτλ. Υ.Γ. Ουδεμία πρεμούρα έχω να υπερασπιστώ το Βαρδινογιάννη. Επισήμανα, όμως, ότι η ιστορία με το πριμ παρουσιάστηκε διαφορετικά από 3 πηγές. Και, από ό,τι φαίνεται, τίποτε δεν τους είχε ταγμένο. Αυτά ως προς την ασυνέπεια.
blueviper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Συνεχίζεις να παραγνωρίζεις μια πραγματικότητα και να υποθέτεις αυθαίρετα. Όταν γράφεις: "τον είδα και το χουβαρντά το Σωκράτη που τους είπε μετά το κάζο "χάσατε το πριμ". Ποιο πριμ; Εκείνο που κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό. Όποιος θέλει, τον πιστεύει."...σημαίνει πολύ απλά πως θεωρείς δεδομένο πως ο κατάσκοπος θα τους έδινε (αν τους έδινε κι όλας) φραγκοδίφραγκα για πριμ. Και συνεχίζω να επισημαίνω πως στο παρελθόν που και πάλι έχει χρησιμοποιήσει το παρόν τέχνασμα, έχει αποδείξει έμπρακτα πως τα σπρώχνει πλουσιοπάροχα (για ευνοήτους λόγους). Εσύ ακριβώς την πεποίθησή σου για την ασυνέπειά λόγων και πράξεων την βασίζεις μονάχα στις μεταγραφικές κινήσεις; Μα μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό τομέα επικοινωνιακής πολιτικής, από τον οποίο δεν μπορούν να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα. Επαναλαμβάνω λοιπόν...ο πρότερος έντιμος βίος του στο συγκεκριμένο πάντα ζήτημα, δεν αρκεί για να υπάρχει μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για την διάθεσή του να πριμοδοτήσει αδρά; Και ξαναλέω...διαφωνώ με την τακτική του να μην ανακοινώνει εκ των προτέρων το ποσό, αλλά ποτέ ως τώρα δεν έχει δείξει πως δεν βγάζει το χέρι από την τσέπη γεμάτο και συνήθως με περισσότερο περιεχόμενο από ό,τι περίμεναν κι οι παίχτες του. Προς τι λοιπόν η αμφιβολία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.