adi32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ρε συ adi32 να σου πω. Επειδή όντως έχεις δίκιο μου δίνεις Ζεβλάκωφ να σου δώσω Νίνη; Btw on a side note είσαι 39 χρονών άνθρωπος και τα γραφομενά σου ομοιάζουν επικίνδυνα με αυτά των 2 ταλέντων. Στη θέση σου θα αγχωνόμουν λίγο... ποτε εγινα 39? δεν περιμενα να σε πειραξουν παντως αυτα που ειπα για τον μικρο φανηκε καθαρα οτι τα ελεγα για πλακιτσα για την ανταλλαγη δεχομαι ο μικρος μ αρεσει αν και προχτες τα ειχε κανει επανω του
geovard Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Είναι γιά πολλά γέλια η προσπάθεια των φίλων τού Ολυμπιακού να διακιολογήσουν την ήττα επικαλούμενοι ευκαιρίες καί συστήματα όταν μετά τα πέτρινα χρόνια έλεγαν οτι, κούπα νάναι ότι νάναι καί όπως νάναι.Κύπελα ακόμη καί παγωτού.Είναι ίσως οι μόνοι φίλαθλοι πού δεν τούς ενδιαφέρει ο τρόπος κατάκτησης της νίκης(παράγκα τού Καραγκιόζη),αλλά μόνο τίτλοι τίτλοι.Είναι πράγματι αχώνευτη γιά τούς οπαδούς τού Ολυμπιακού αυτή η ήττα γιατί στήθηκαν στη γωνία καί έγινε ακριβώς όπως το φαντάζονταν οι φίλοι τού Παναθηναικού.Ένα καί να καίει στο 90'.Ξέρετε ο άνθρωπος αντιδρά έτσι καί τρελένεται όταν δεν τού αφήνεις περιθώρια. Γιά τον Νίνη τώρα.Νομίζω ότι το παιδί εξέθεσε με τη συμπεριφορά του μερικούς παίκτες τού Ολυμπιακού καί ιδιαίτερα τον Καστίγιο.Ξέρεις τι είναι να είσαι έτοιμος να αρπαχτείς καί απέναντί σου να βλέπεις δυό χαμογελαστά μάτια να σε κοιτάνε καί να σού δίνουν το χέρι να σηκωθείς?Εσύ ο κακομαθημένος ο μουρτζούφλης ο καπετάν φασαρίας, αναγκάζεσαι να δώσεις το χέρι γιατί αλλιώς είσαι υπόλογος μπροστά στούς καλούς τρόπους τού μικρού.Μιλάμε γιά πολύ στρίμωγμα.Δεν σού άφηνε περιθώρια το καλόπαιδο.Βέβαια μέσα από τα δόντια θα σιχτίριζε ο Νέρι μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο.
antreaslam Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 edit: ποτε θα καταλαβεις οτι με ενα account μπαινω? να το ζωγραφισω? :αντε καληνυχτες: ναι...γεγονός...ΤΩΡΑ, κ επαναλαμβάνω, ΤΩΡΑ,μπαίνεις με ένα λογ/σμο... Πριν να γίνεις αλσος όμως , ήσουν μαζί ....scider....tzoni...tzoni007 (και ποιος ξέρει πόσα άλλα)! Κ υπήρξαν κ αμίμητες στιγμές, που ο τζόνι007, έδινε δίκιο στον scider... (μπας κ έχεις καμία συγγένεια με τον ομνιτέτοιο?δε θα μου έκανε καμία εντύπωση)!!! απλά προς αποκατάσταση της αλήθειας....
fanpan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μάγγες δεν ξέρω αν αληθέυει αλλά διάβασα ότι ο Μουνιόθ βάζει ορισμένους όρους για να μείνει.Και όταν λέω όρους ενοώ μεταγραφική ενίσχυση.Θα πρέπει να τα ακουμπήσει δηλαδή ο Τζιγκερ, και κάτι τέτοιο τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση γιατί ξέρει ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο να τον αφήσει να φύγει.H μεγαλύτερη μ@λ@κία που θα έχει κάνει από τότε που ανέλαβε θα είναι να μην του το ανανεώσει.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ναι αλλά έχει δώσει και κάποια λεφτά στο βρόντο όσα χρόνια είναι επικεφαλής. Οπότε καλύτερα να δώσει παραπάνω και να πιάσουν και τόπο παρά μόνο μαλακίες. Ο Μουνιόθ Ισπανός όντας ξέρει σίγουρα την Ισπανική αγορά και όχι μόνο.
Σκύμνος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μάγγες δεν ξέρω αν αληθέυει αλλά διάβασα ότι ο Μουνιόθ βάζει ορισμένους όρους για να μείνει.Και όταν λέω όρους ενοώ μεταγραφική ενίσχυση.Θα πρέπει να τα ακουμπήσει δηλαδή ο Τζιγκερ, και κάτι τέτοιο τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση γιατί ξέρει ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο να τον αφήσει να φύγει.H μεγαλύτερη μ@λ@κία που θα έχει κάνει από τότε που ανέλαβε θα είναι να μην του το ανανεώσει. Αν αληθεύει αυτό, τότε είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Μουνιόθ ΔΕΝ θα μείνει...
Powerline Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Μάγγες δεν ξέρω αν αληθέυει αλλά διάβασα ότι ο Μουνιόθ βάζει ορισμένους όρους για να μείνει.Και όταν λέω όρους ενοώ μεταγραφική ενίσχυση.Θα πρέπει να τα ακουμπήσει δηλαδή ο Τζιγκερ, και κάτι τέτοιο τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση γιατί ξέρει ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο να τον αφήσει να φύγει.H μεγαλύτερη μ@λ@κία που θα έχει κάνει από τότε που ανέλαβε θα είναι να μην του το ανανεώσει. Το έγραφα λίγο καιρό πριν, σχετικά με το Μπάγεβιτς. Κάθε φορά που κάνουε ρόμπα το συνοθύλευμα του Κόκκαλη, κάτι σκάει σαν ανώνυμη πληροφορία και γινόμαστε... καταλαβαίνετε όλοι τι γινόμαστε. Έσκασε αρχικά οτι έχει κλείσει ήδη ο Μπάγεβιτς, τώρα αυτό. Και ξαναρωτάω... Ποιός άραγε έχει κέρδος απο όλες αυτές τις καταστάσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.