Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε με τόσα χαχαχαχαχα μας μπέρδεψαν

στα 100 χαχαχαχα ανα παράγραφο πάντως ισως μας πείσουν πως δεν τους πείραξε

Δημοσ.

@1980: Κοίτα, ούτε εγώ γουστάρω το στυλ του, αλλά όπως έχω ξαναπεί πολλάκις, όσο είναι εντός κανόνων αναφορικά με τις εκφράσεις του, δν μπορώ -και δν θέλω- να κάνω κάτι μόνο κ μόνο επειδή είναι εριστικός. Αν το κάνω μια επειδή κάποιος δν παλεύει δούλεμα -5χρονου ή μη- θα ακολουθήσουν άλλοι 50 που θα βρίσκουν προσβλητικό το "ωωω φάγατε γκολ" και μετά ποιός τα μαζεύει.

Προτείνω ανεπιφύλακτα ignore.

Δημοσ.
σταματα τις κλαψες.. τα ιδια και τα ιδια .. ξερεις τη συνεχεια..

εσενα σου ειπα αν παραθεσω τα π.μ. που ανταλλαξαμε θα γελασει ο καθε πικραμενος. μην με προκαλεις. και η πλακα ειναι οτι δεν ντρεπεσαι που βριζεις τριτους που

δεν εχουν να κανουν με την αντιπαραθεση σου με καποιον. να μου πεις εδω δεν σεβεσε τον εαυτο σου τους τριτους θα σεβαστεις.τεσπα με εσενα εχω τελειωσει ξερεις απο ποτε.

@1980: Κοίτα, ούτε εγώ γουστάρω το στυλ του, αλλά όπως έχω ξαναπεί πολλάκις, όσο είναι εντός κανόνων αναφορικά με τις εκφράσεις του, δν μπορώ -και δν θέλω- να κάνω κάτι μόνο κ μόνο επειδή είναι εριστικός. Αν το κάνω μια επειδή κάποιος δν παλεύει δούλεμα -5χρονου ή μη- θα ακολουθήσουν άλλοι 50 που θα βρίσκουν προσβλητικό το "ωωω φάγατε γκολ" και μετά ποιός τα μαζεύει.

Προτείνω ανεπιφύλακτα ignore.

δεν ενοω αυτο ειπες οτι εχει πολλαπλα αccount εν γνωση σου. τεσπα εσυ εχεις το μαχαιρι και το καρπουζι οχι εγω. απλα αναρωτιεμαι. απλα δεν γουσταρω να κανω

ignore κοσμο.

Δημοσ.

δεν εχω προβλημα κανε οτι γουσταρεις..

να παραθεσω μετα και εγω αυτα που εχω δεχτει απο τους 3 κλασικους βαζελους του forum.. μικρε μου net hool :)

edit: ποτε θα καταλαβεις οτι με ενα account μπαινω? να το ζωγραφισω?

:αντε καληνυχτες:

Δημοσ.
δεν εχω προβλημα κανε οτι γουσταρεις..

να παραθεσω μετα και εγω αυτα που εχω δεχτει απο τους 3 κλασικους βαζελους του forum.. μικρε μου net hool :)

net hool σου απεδειξα ποιος ειναι. δεν με ενοχλεις σαν οπαδος του ολυμπιακου αλλα σαν ανθρωπος. εχω πολλους φιλους ολυμπιακους και το ντερμπι με ολυμπιακο το

ειδα παρεα και γελαγαμε με αυτα που βλεπαμε.και σου ξαναλεω δεν με ενδιαφερει τι γραφει ο

αλλος με μενα μιλας. δεν τα παραθετω γιατι δεν θελω να υποστουν τοσο ασχημο λεξιλογιο ανθρωποι που δεν φταινε σε τιποτα. να μου πεις τι σου λεω τωρα. τεσπα οτι

και να σου λεω βλεπω οτι δεν καταλαβαινεις.

Δημοσ.
να παραθεσω μετα και εγω αυτα που εχω δεχτει απο τους 3 κλασικους βαζελους του forum

μπρρρρρρρρ φόβος και τρόμος

Δημοσ.

το 8εμα ειναι η ουσια του πραγματος και αν ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος και οχι απο την εικονα του αγωνα οπως ελεγε ο βαζελος διπλα στο βερνικο ο ολυμπιακος 8α το παρει και αυτο το πρωταθλιμα ουσιαστικα σε μια κουρσα οπου ετρεχε μονος του οποτε να ποια ειναι ι καλυτερη ομαδα για να μη μαλωνουμε

το δευτερο με το οποιο παραμυθιαζεστε ολοι εσεις οι παναθιναικοι ειναι οτι εχετε νεους παικτες με ταλεντο που του χρονου 8α κατατροπςσουν τον ολυμπιακο και αλλα τετοια ωραια...ναι υπαρχουν καλοι παικτες μικροι σε ηλικια οι οποιοι ομως γαλουχουνται τα τελευταια 2 χρονια σε μια λογικη δευτερου.δηλ ο μικρος παναθιναικος που 8α παιζει στην εδρα του απεναντι στον μεγαλο ολυμπιακο ,8α παιζει το επιτυχιμενο φετος συστημα μουνιοθ "οπου φυγει φυγει" και εναν ταλαιπωρο στην επι8εση ( οπου επι8εση βαλτε πισω απο το κεντρο του γηπεδου ) να περιμενει μηπως και του πεσει καμια καμιναδα στα ποδια κανει καμια λαλακια ο αμυντικος ή μπει κανα αυτογκολ απο το που8ενα. ετσι τους μα8αινετε τους μικρους σε ηλικια παικταραδες σας και αυτο θαναι και το μελλον τους θα γινουν απιαστοι στο να παιζουν τη γατα με το ποντικι απεναντι στον ολυμπιακο και θα πανιγυριζουν σαν να πηραν το cl τη μειωση της διαφορας απο τον μεγαλο ολυμπιακο απο 11 σε 8 βαθμους ( και αν αυτο δεν ειναι φιλοσοφια δευτερης ομαδας τοτε τι ειναι? )

εν τω μεταξυ εσεις 8α απαξιωνετε τα πρωταθληματα που θα παιρνει ανετα ο ολυμπιακος και 8α πανιγυριζετε σε καθε δυσφημιση μεχρι βιασμο της εννοιας του αθληματος ( θεαμα ) που 8α επιφερει νικες χωρις αντικρισμα-σπανιες- επι του ολυμπιακου και ισοπαλιες απεναντι σε δευτερες και τριτοτεταρτες ομαδες του ουεφα ωστε να συντηρειται το παραμυθι της ευροπαναθας

η ιστορια ομως θυμαται μονο τον πρωτο και οχι τον δευτερο ποσο μαλλον τον τριτο ι τον τεταρτο ι αυτον στο βαθος που πηγαινει βαθμους στην ελλαδα...

Δημοσ.

.πεσε για υπνο τωρα.

Εγω μια χαρα θα κοιμηθω αλλοι φαινεται οτι χασανε τον υπνο τους απο Κυριακη βραδυ :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...