1980 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Είναι θλιβερό να τσακώνεστε γι' αυτό το ματς, νοιώθω ήδη μαβλάκας που έχασα 90τόσα λεπτά απ' τη ζωή μου να βλέπω αυτό το ρεσιτάλ κουλαμάρας και από τους 2. Σας παρακαλώ, μην παραφερθείτε, μη με κάνετε να ασχοληθώ και άλλο. λουσιφερ τα πνευματα ειχαν ηρεμισει εντελως μεχρι που μπηκαν παλι οι γνωστοι omnislash, scider-johny-alsos, kage ( καινουργιος). ειπαμε τον γαβρο νικησαμε οχι καμια σοβαρη ομαδα π.χ. μπαρτσελονα. αλλα δεν γινετε να ακουμε και παραλογα πραγματα επειδη εχασαν. καταντησε αηδια ρε παιδια τιποτα αλλο δεν εχετε να κανετε απο το να μας σπατε τα νευρα?
Alsos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 1980 θες να λες μπαρουφες και να καθομαστε να σε ακουμε? εχουμε το καθε δικαιωμα να απανταμε στα προκλητικα σχολια σας.. δες πιο πανω ο KaizerSoze σα 15χρονο νομιζει τωρα οτι μου την ειπε.. ναι ρε με κερδισες και τι εγινε? μετα απο 12 χρονια πηρες νικη.. οπως σε εστησα στα 4 στο μπασκετ στο ΟΑΚΑ ( στο αθλημα που λετε οτι νικαει μονο ο καλυτερος...) οποτε αστο μην κλαψουριζεις αδικα.. να δουμε τον κυριο KaizerSoze πως θα τιμωρηθει με τα συνεχομενα posts με βρισιδια... ωραιος ο νεος!
1980 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 1980 θες να λες μπαρουφες και να καθομαστε να σε ακουμε? εχουμε το καθε δικαιωμα να απανταμε στα προκλητικα σχολια σας.. δες πιο πανω ο KaizerSoze σα 15χρονο νομιζει τωρα οτι μου την ειπε.. ναι ρε με κερδισες και τι εγινε? μετα απο 12 χρονια πηρες νικη.. οπως σε εστησα στα 4 στο μπασκετ στο ΟΑΚΑ ( στο αθλημα που λετε οτι νικαει μονο ο καλυτερος...) οποτε αστο μην κλαψουριζεις αδικα.. να δουμε τον κυριο KaizerSoze πως θα τιμωρηθει με τα συνεχομενα posts με βρισιδια... ωραιος ο νεος! πες μου εγω προσωπικα τι μπαρουφα (λεξη και αυτη σου ειπα μαθε να μιλας) εγραψα . περιμενω να μου την γραψεις. edit: αυτο που φοβαμαι ειναι μην σκασει και κανενας lucky strike στα αθλητικα.
LL_NEO Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 οπως σε εστησα στα 4 στο μπασκετ στο ΟΑΚΑ το επι μέρους φετινό σκορ το θυμάσαι; Διότι αν το θυμάσαι οι αμυγδαλές σου θα πρέπει να πονάνε ακόμα...
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 δες πιο πανω ο KaizerSoze σα 15χρονο νομιζει τωρα οτι μου την ειπε.. Δεν νομιζω Στην ειπα Και δεν σε χαλουλου καθολουλου καθοτι προβλεπεται για την ΕΣΣΟ σου γιατι εισαι νεοπαρντ και ψαρας ναι ρε με κερδισες και τι εγινε? μετα απο 12 χρονια πηρες νικη.. Ετσι, ετσι, καταπιε το, μην το φτυνεις, δεν εχει κουκουτσια. οπως σε εστησα στα 4 στο μπασκετ στο ΟΑΚΑ ( στο αθλημα που λετε οτι νικαει μονο ο καλυτερος...) οποτε αστο μην κλαψουριζεις αδικα.. Ποιο ρε?Σε 1 ολη κιολη προπονηση? Σε εχω γλεντησει ηδη 2 φορες στο μπασκετ που σωστα λες κερδιζει ο καλυτερος οποτε αντε κιαντιο θα σε δω στο πλοιο να δουμε τον κυριο KaizerSoze πως θα τιμωρηθει με τα συνεχομενα posts με βρισιδια... ωραιος ο νεος! Μα δεν εβρισα κανενα, ειπα απλα τι θα ΜΠΟΡΟΥΣΑ να πω...αλλα δεν λεω
Alsos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μα δεν εβρισα κανενα, ειπα απλα τι θα ΜΠΟΡΟΥΣΑ να πω...αλλα δεν λεω χουχου τρεχα τωρα στο λαγουμι σου ωρα για υπνο..
1980 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ωραια ας μιλησουμε με εικονες γιατι δεν υφισταται διαλογος με χαχχαχαχα και χοχοοχοοχουυου. εγω προσωπικα με ατομα που εχουν καψει τα εγκεφαλικα τους κυταρα κατα πεδιον του αρεως μερια την προηγουμενη δεκαετια δεν μπορω να συνενοηθω χωρις να με ευχαριστει αυτο.
Alsos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ναι ντροπη μια εικονα 1000 λεξεις κατι πιο προσφατο για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουριοι τιτλοι τελους
Str Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 θεικη η γκομενα!!!!!!!!!!! ειχα να τη θυμηθω κατι χρονια!!!!! χαχαχααχαχαχαχαχαχαχ η φοτο πρεπει να ειναι πολυ παλια, ας μου θυμησει καποιος...
1980 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ναι ντροπη μια εικονα 1000 λεξεις κατι πιο προσφατο για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουριοι τιτλοι τελους απο τις τεσσερις εικονες εγω δεχομαι μονο την τεσσαρα. ολα τα αλλα ειναι ψευτομαγκιες που αρμοζουν στο ειδος σου. αμα μου βαζεις τωρα μεσα τον αντζα που ειναι τοσο γελοιος που του πηδουσε την γυναικα ολη η ομαδα τοτε στα λογια μου ερχεσε. τσαμπα μαγκας. ας ετρωγες και εσυ τουβλα, μπετα , ξυλο απο φουσκωτους μεσα στην φυσουνα και ολα τα γνωστα και θα σου ελεγα αν θα ειχες παθει σοκ. δηλαδη θελεις να πεσω στο επιπεδο σου και να σου δειξω το ξυλο που εφαγε ο τζιοβανι απο τον κυριακο? αλλα οσο συνεχιζεις να απαντας σε ολους απλα επιβεβεωνεις αυτα που ειπαν τα παιδια παραπανω. σε ποναει παρα πολυ που εχασες. μα παρα πολυ. εγω σου ειπα τον γαβρο νικησαμε οχι καμια σοβαρη ομαδα ενα βραδυ χαρας ηταν και τιποτα παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.