firewalker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Τα ποντικάκια δεν ξέρουν να χάνουν... Το στομάχι τους έχει δεθεί κόμπο! Δέκα μέρες θα κάνουν να φάνε. Σήμερα στις 00:00 έως και τις 03:00 στην ΕΡΑ Σπορτ έχει εκπομπή ο Χρήστος Κοντός με ζωντανή επικοινωνία με τον κόσμο. Έχουν να κλάψουν ποντικομανούλες...
johnyboy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Αυτη την φορα δεν ειχαν και τους διαιτητες μαζι.Αν και ο κασναφερης εκανε μια ψιλοπατατα στο penalty.
geovard Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 χαχαχα ρε λαγοι τοσο χαρηκατε π το πανηγυρισατε στην παιανια?ε βεβαια ηταν μακρινο ονειρο για σας μετα απο 12 χρονια...μιας κ πρωταθλημα ειναι μακρινο ονειρο. πιο πισω μιλησα για τυχη,κ ενας βαζελος απαντησε ποια τυχη...την τυχη π ειπε κ παιχτης σας οταν μιλουσε για την ομαδα....ενας μαλλιας ισως λεοντιου χαχαχα οποτε καταλαβαινεις τι σημαινε κ γι αυτους την επομενη παιξτε 1-1-8 ετσι παιζουν κ ολες οι ομαδες π φοβουνται τους αντιπαλους τους...ααα κ στην β γ κατηγορια Εγώ αν ήμουν στη θέση σου καί μετά από δέκα τόσα πρωταθλήματα θα απαξιούσα να αντιπαρατεθώ με ένα βάζελο γιατί θα ήμουν ανώτερος γιατί γιατί...Εσείς μιά πάρτι φαίνεται να μην πολυπιστεύετε στα τίμια πρωταθλήματα επειδή στην άκρη τού μυαλού σας το έχετε δεί επανειλημμένα αυτό το έργο καί επειδή αναρωτιέστε γιατί αυτή η γκαντεμιά άμα τη εξόδω από τη χώρα. Καί στο φινάλε ας φανείτε κάποια στιγμή άντρες καί να πείτε.Ναί χάσαμε γιατί δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ ενώ ο Παναθηναικός έβαλε.Πρέπει να απαντήσετε θαρραλέα αν αμφισβητείτε αυτή τη νίκη,γιά το αν έχει στήσει παράγκα ο Παναθηναικός κ.λ.π Παιδιά χθες πού έβγαινε ο Σωκράτης από το γήπεδο τον πλησίασε δημοσιογράφος να τον ρωτήσει κάτι καί αυτός τον κοίταγε με τέτοιο τρόπο πού ο δημοσιογράφος ..κοκκάλωσε.Είχε τέτοια συννεφιά ο θείος πού αν τον έκοβες αίμα δεν θα έβγαζε.Έχουν βλέπεις συνηθίσει τόσα χρόνια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τα καθαρίζουν τα ματσάκια.
1980 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Εγώ αν ήμουν στη θέση σου καί μετά από δέκα τόσα πρωταθλήματα θα απαξιούσα να αντιπαρατεθώ με ένα βάζελο γιατί θα ήμουν ανώτερος γιατί γιατί...Εσείς μιά πάρτι φαίνεται να μην πολυπιστεύετε στα τίμια πρωταθλήματα επειδή στην άκρη τού μυαλού σας το έχετε δεί επανειλημμένα αυτό το έργο καί επειδή αναρωτιέστε γιατί αυτή η γκαντεμιά άμα τη εξόδω από τη χώρα.Καί στο φινάλε ας φανείτε κάποια στιγμή άντρες καί να πείτε.Ναί χάσαμε γιατί δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ ενώ ο Παναθηναικός έβαλε.Πρέπει να απαντήσετε θαρραλέα αν αμφισβητείτε αυτή τη νίκη,γιά το αν έχει στήσει παράγκα ο Παναθηναικός κ.λ.π ε τωρα και εσυ δεν βλεπεις τον τροπο γραφης του απο τον συγκεκριμενο περιμενεις σοβαρη απαντηση? και οσον αφορα τους 700 που πηγανε τα ειπαμε και χτες δεν ηταν σοβαρη κινηση αυτη τον ολυμπιακο κερδισαμε οχι καμια σοβαρη ομαδα.
The_Edge Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 χαχαχα ρε λαγοι τοσο χαρηκατε π το πανηγυρισατε στην παιανια?ε βεβαια ηταν μακρινο ονειρο για σας μετα απο 12 χρονια...μιας κ πρωταθλημα ειναι μακρινο ονειρο. πιο πισω μιλησα για τυχη,κ ενας βαζελος απαντησε ποια τυχη...την τυχη π ειπε κ παιχτης σας οταν μιλουσε για την ομαδα....ενας μαλλιας ισως λεοντιου χαχαχα οποτε καταλαβαινεις τι σημαινε κ γι αυτους την επομενη παιξτε 1-1-8 ετσι παιζουν κ ολες οι ομαδες π φοβουνται τους αντιπαλους τους...ααα κ στην β γ κατηγορια Τελικά κατάφερες να κοιμηθείς χτες το βράδυ? Ή ήταν πολύ μουσκεμένο το μαξιλάρι σου?
firewalker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Τελικά κατάφερες να κοιμηθείς χτες το βράδυ? Ή ήταν πολύ μουσκεμένο το μαξιλάρι σου? Push them to The_Edge...
kage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 ο δικος σ ο παικτης μιλαει για τυχη κ συ λες οχι ειναι θεμα ικανοτητας οκ. ο δικος σ ο προπονητης λεει οτι ο 1ος αξιζει να ειναι 1οσ κ συ λες οχι.οκ. μπααα παγακια εβαζα στα @@ μ γιατι μ τα πριξαν απο αυτα π γραφετε κ απο τα γ@$#α τοσων χρονων. πως σ ακουγεται αυτο για απαντηση?ή λογο mod θα θιχτεις ? διαιτητες?χμμ καραμελα... βαζελακια μαθετε την ιστορια σας εσεις ειστε οι απατεωνες με βουλα... ελπιζω μονο να ξερετε σε τι αναφαιρομαι κ οχι να περιμενετε να τα μαθετε απο μενα. για τον ολυμπιακο δεν υπαρχουν αποδειξεις μονο ενδειξεις
The_Edge Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 ο δικος σ ο παικτης μιλαει για τυχη κ συ λες οχι ειναι θεμα ικανοτητας οκ.ο δικος σ ο προπονητης λεει οτι ο 1ος αξιζει να ειναι 1οσ κ συ λες οχι.οκ. μπααα παγακια εβαζα στα @@ μ γιατι μ τα πριξαν απο αυτα π γραφετε κ απο τα γ@$#α τοσων χρονων. πως σ ακουγεται αυτο για απαντηση?ή λογο mod θα θιχτεις ? Μου ακούγεται τουλάχιστον διασκεδαστική :-D Διασκεδάζω αφάνταστα να σας βλέπω φρικαρισμένους :-D
1980 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 ο δικος σ ο παικτης μιλαει για τυχη κ συ λες οχι ειναι θεμα ικανοτητας οκ.ο δικος σ ο προπονητης λεει οτι ο 1ος αξιζει να ειναι 1οσ κ συ λες οχι.οκ. μπααα παγακια εβαζα στα @@ μ γιατι μ τα πριξαν απο αυτα π γραφετε κ απο τα γ@$#α τοσων χρονων. πως σ ακουγεται αυτο για απαντηση?ή λογο mod θα θιχτεις ? τι δουλεια εχει το μυαλο του προπονητη μου και του παιχτη μου με το δικο μου. σε παναθηναικο μιλας οχι σε ολυμπιακο. δεν ασπαζομαι οτι λεει ο καθενας επειδη φοραει την πρασινη φανελα. σου λεω οτι οποιος αναφερετε σε τυχη απλα ειναι λογο του οτι γενικα στο ποδοσφαιρο πολλοι δεν θελουν να δεχτουν την διαφορα ικανοτητας και ανικανοτητας. τυχη δεν υπαρχει. οταν εχεις εναν πεσμενο τερματοφυλακα και κλωτσανε τρεις πεχτες την μπαλα πανω του εισαι ανικανος οχι ο αντιπαλος τυχερος. αυτα ειναι δικαιολογιες.
geovard Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 διαιτητες?χμμ καραμελα... βαζελακια μαθετε την ιστορια σας εσεις ειστε οι απατεωνες με βουλα... ελπιζω μονο να ξερετε σε τι αναφαιρομαι κ οχι να περιμενετε να τα μαθετε απο μενα. για τον ολυμπιακο δεν υπαρχουν αποδειξεις μονο ενδειξεις Αλήθεια πως τον έλεγαν τον διαιτητή από τον Πειραιά πού ήταν διαπλεκόμενος με την παράγκα καί είχε πεί το αμίμητο .<< Μόνο ο Ολυμπιακός καί το Αιγάλεω καί οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν!>> Δεν έχεις αποδείξεις ε?Τα είχαμε ακούσει τότε όλα στού Τριανταφυλλόπουλου. Θυμήστε μου το όνομα αυτού τού διαιτητή.Νίκας νομίζω?
firewalker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 για τον ολυμπιακο δεν υπαρχουν αποδειξεις μονο ενδειξεις Τις αποδείξεις τις έσβησε ο Κρόκους. Ξέρει από αυτά.
1980 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Τις αποδείξεις τις έσβησε ο Κρόκους. Ξέρει από αυτά. σταζι μερια.
kage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 ναι το βρηκες ειδες π κατεληξε το αιγαλεω κ το βιντεο αυτο κ η παραγκα...ενω για σας.... @1980 το βρηκες...τουλ εμεις εχουμε ριξει κ προπονητες κ παικτες... δεν βλεπω να διαμαρτυρηθηκε κανεις γι αυτο π ειπε(μουνιοθ κ παικτης)...αρα το δεχεστε. @Edge k γω σας βλεπω με 8 ποντους πισω κ διασκεδαζω οταν γραφω εδω εναντιων μιας νικης γοητρου μετα απο 12 χρονια κ για πανηγυρισμους μετα απο αυτη... δεν ειδα την ομαδα σου κ καμμια αλλη να κανει θεμα το βιντεο...ουτε εσυ. 1980...οπως πολυ καλα ξερεις εχει γινει ηδη δικαστηριο κ εχει αθωωθει .εκτος κ αν δεν πιστευεις ουτε το δικαστηριο κ εισαι μονο εσυ υπερανω ολων
geovard Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Γιά άλλη μιά φορά ο Νίνης δίδαξε ήθος.Πήγε πού λέτε με νοοτροπία ..αλανιάρη(της αλάνας) παίχτη ο Καστίγιο να ρεζιλέψει το παιδάκι κάνοντας κάτι κόλπα πού μπορεί να τα κάνει ο καθένας, περνώντας την μπάλλα πάνω από το κεφάλι του κ.λ.π. Ο Νίνης χαμογελαστός κάποια στιγμή βάζει το πόδι καί έτσι απλά την πετάει out ενώ ο Καστίγιο στο τζαρτζάρισμα έπεσε.Τού δίνει το χέρι ο Νίνης καί ο λεβέντης Νέρι ήταν έτοιμος να αρπαχτεί, αλλά μπροστά στο χαμόγελο τού παιδιού κώλωσε!Καί έτσι έδωσε το χέρι του! Απλή λογική? Μπορώ να κερδίζω τον Ολυμπιακό Με κερδίζει ο Ιωνικός καί μάλιστα στην έδρα μου. Άρα ο Ιωνικός είναι καλύτερος τού Ολυμπιακού?
1980 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 ναι το βρηκες ειδες π κατεληξε το αιγαλεω κ το βιντεο αυτο κ η παραγκα...ενω για σας.... @1980 το βρηκες...τουλ εμεις εχουμε ριξει κ προπονητες κ παικτες... δεν βλεπω να διαμαρτυρηθηκε κανεις γι αυτο π ειπε(μουνιοθ κ παικτης)...αρα το δεχεστε. @Edge k γω σας βλεπω με 8 ποντους πισω κ διασκεδαζω οταν γραφω εδω εναντιων μιας νικης γοητρου μετα απο 12 χρονια κ για πανηγυρισμους μετα απο αυτη... με κορνεδες? ναι οταν πεσει και το τελευταιο οχυρο της προπαγανδας οπως χτες ακομα και σε καταστολη να ησουν θα ξυπνουσες. σου ξαναλεω εγω εκφραζω την δικη μου γνωμη δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι. και η προπαγανδα συνεχιζετε στο καναλι του κατασκοπου. θα τα βολεψει αυτος μην φοβασαι το οχυρο του ειναι ο ολυμπιακος. η μαζα χειραγωγειτε ευκολα απο εξυπνους και εκπαιδευμενους ανθρωπους οπως αυτος. ευτυχως που υπαρχουν ακομα ολυμπιακοι οπως ο ρεβιλ που τα βλεπουν οπως ειναι και υπαρχουν και πολλοι αλλοι σαν αυτον κοιτα τα δικα του σχολια και τα δικα σου και βγαλε το συμπερασμα μονος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.