The_Edge Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 To "τώρα αρχίζουν τα δύσκολα" που είπε όταν ο Σάλπι έκανε την μπαλλιά στον Παπαδόπουλο ήταν όλα τα λεφτά! Kαι προδίδει κάπως τη σκοπιά από την οποία έβλεπε το ματς.
Powerline Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Γιατί ρε παιδιά, έχετε απορία για το ποιά ομάδα θα υποστήριζε ο Βερνίκος; Είναι στάνταρ πολιτική της ΕΡΤ, να παίζει υπέρ της έδρας τις εκφωνήσεις. Κάθε αγώνας έχει για σχολιαστή έναν σχετικό με το γηπεδούχο, τα σχόλια είναι πάντοτε, και απο τον εκφωνητή, υπέρ του γηπεδούχου, οι φάσεις που παίζουν υπο αμφισβήτηση, εκτός απο τις οφθαλμοφανείς, είναι πάντοτε του γηπεδούχου. Την ώρα της μετάδοσης, προϊόν τους είναι και πρέπει να το προωθήσουν. Παραμονεύει και η Nova στη γωνία, να ξαναπάρει μονοπωλιακά τη λίγκα. Πρέπει να χαϊδεύουν τα εκάστοτε αυτιά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Αυτά θα ίσχυαν για Ευρώπη (όπου δεν ακούς μετάδοση αγώνα, ακούς τον Πρωταθλητή ή την Ηχώ, ανάλογα). Σε Ελληνικά ματς, τέτοιες πατάτες δεν επιτρέπονται. Αλλά, βεβαίως, γίνονται συνέχεια.
genius_13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Σορυ που θα ξαναβγω εκτος θεματος αλλα πρεπει να απαντησω σε καποια ποστ που εγιναν πριν 2-3 σελιδες. genius_13...μάλλον το nickname δεν ταυτίζεται με την πραγματικότητα. Δε χρειάζεται να είσαι και genius για να αντιληφθείς, αφενός πως οι δεσμοί που δίνεις παραπέμπουν σε παράνομο περιεχόμενο, αφετέρου η υπογραφή σου είναι μισό μίλι (αλλά πράσινο πάντα) Εχω ποσταρι τοσες φορες λινκς για να κατεβασει καποιος τα γκολ ή ακομα και φουλ αγωνες.(τα ειχα και στην υπογραφη μου) Μεχρι χθες δεν μου ειχε πει κανενας τιποτα γιαυτο. Οντως απο καποιο λαθος μου εβαλα πολυ μεγαλυτερο size.Δεν το προσεξα για να το διορθώσω καθως μολις αλλαξα την υπογραφη αποσυνδεθηκα. Αν έχεις και καμιά πειρατική κόπια των Vista, μην αμελήσεις να την ποστάρεις! Φυσικα και εχω..αλλα προτιμώ να ποσταρο λινκς σε αλλα forums.. Καταλαβαίνω πάντως πως έχεις κι εσύ ένα forum να συντηρήσεις. Ζήτω το spam. Απαγορεύεται η διαφήμιση ενός φορουμ στο Insomnia? Δεν το νομιζω.Ο Καθενας εχει λινκ στην υπογραφη του για την προσοπικη του σελιδα. Μάιστα...να υποθέσω λοιπόν Poweline πως το "Φουλ ο αγωνας Λανς-ΠΑΟ" αναφέρεται σε "φάσεις των γκολ"; Αν δε με απατά μάλιστα το μικρό μυαλό μου, τα δικαιώματα συνεχίζουν να ανήκουν στην ΕΡΤ (και στο εκάστοτε κανάλι), για να μπορεί να αποφασίζει το ίδιο αν θα τα παράσχει προς τρίτους και σε ποια μορφή. Το γεγονός πως πληρώνεις φόρους κάθε δίμηνο, δε σημαίνει πως θα διαχειρίζεσαι κι ελεύθερα οπτικοακουστικό υλικό που δε σου ανήκει. Αν ήταν έτσι, να περνάγαμε άπαντες μια βόλτα από το αρχειακό της υλικό στη Μεσογείων και να να το παίρναμε στο σπιτάκι μας, για να μη χρειάζεται να κατεβάζουμε κι από το rapidshare χωρίς premium. Νομίζεις πως το Sport.gr κι όποια άλλα -νόμιμα- site διαθέτουν τις φάσεις, δεν έχουν σκάσει δραχμή; Υπαρχουν παρα πολλα ατομα που ζουν στο εξωτερικο και δεν μπορουν να δουν τους αγωνες.Αφου υπαρχει η δυνατοτητα να τους προσφερω τον αγωνα γιατι να μην το κανω..τωρα μας επιασε ο πονος..και ειδικα για την ΕΡΤ.Εδω ρε φιλε εδωσαν 10Εκ Ευρο για να βλεπουμε τον ΠΑΟ και τον Ολυμπιακο αυτο μας πείραξε .. Αυτα τα λιγα...Αν και εισαι ο μονος που διαμαρτυρήθηκες για αυτο θα βαλω σαν υπογραφη"Θέλετε να δειτε τα γκολ του Παναθηναικου ? Στειλε ΠΜ..."
geovard Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 εγω ειμαι της γνωμης οτι ο Γκονζαλες πρεπει να φυγει οπως και ο Βικτορ. Ναί ναί.Όχι άλλα κουτσά άλογα.Ανανέωση δεν γίνεται με αυτούς. Όσο γιά τηλεοπτικά δικαιώματα είναι τρίχες αυτά πού λέτε.Γιά να υπάρχει παράβαση πρέπει να υπάρχει οικονομική ζημιά της net με παράλληλο κέρδος από τον..αντίδικο.Υπάρχουν λοιπόν τέτοια μεσα από ένα link απ' όπου παρακολουθεί κανείς κάποιο γκολ?
The_Edge Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Tέσπα, τους κανόνες για τις υπογραφές τους ξέρετε, προσπαθήστε να τους τηρείτε. Aς μη συνεχιστεί αυτή η συζήτηση.
antonisid Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ναί ναί.Όχι άλλα κουτσά άλογα.Ανανέωση δεν γίνεται με αυτούς. Όσο γιά τηλεοπτικά δικαιώματα είναι τρίχες αυτά πού λέτε.Γιά να υπάρχει παράβαση πρέπει να υπάρχει οικονομική ζημιά της net με παράλληλο κέρδος από τον..αντίδικο.Υπάρχουν λοιπόν τέτοια μεσα από ένα link απ' όπου παρακολουθεί κανείς κάποιο γκολ? Δηλαδή με την πρώτη στραβή ξεγράφουμε κάποιον παίχτη?Έναν παίχτη που έχει δεθεί με την ομάδα όσο λίγοι?Όχι επειδή νικήσαμε τον γαύρο να τα ισοπεδώσουμε όλα,διότι Τζιόλης Μπόβιο μια μπαλιά δε μπορούνε να περάσουνε,δε γίναμε υπερομάδα και ο Αργεντίνος γι αυτήν την θέση είναι ότι πρέπει!!!
geovard Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δηλαδή με την πρώτη στραβή ξεγράφουμε κάποιον παίχτη?Έναν παίχτη που έχει δεθεί με την ομάδα όσο λίγοι?Όχι επειδή νικήσαμε τον γαύρο να τα ισοπεδώσουμε όλα,διότι Τζιόλης Μπόβιο μια μπαλιά δε μπορούνε να περάσουνε,δε γίναμε υπερομάδα και ο Αργεντίνος γι αυτήν την θέση είναι ότι πρέπει!!! Ο Γκονζάλες τώρα πιά αποκλείεται να επανέλθει πλήρως.Άρα ας τον κρατήσει γιά.. σημαία, γιά ψυχολογικούς κυρίως λόγους.Αλλά άμα σκοπεύεις να κτίσεις νέα ομάδα δεν μπορείς να βασιστείς στον Γκονζάλες.Χρειάζεται νέο αίμα.Κι εγώ τον θέλω τον Γκονζάλες αλλά όχι να σέρνεται. Με Βίκτορ(Σάντσεθ) καί Έκι θα έχεις μιά από τα ίδια δηλαδή στασιμότητα.Ο Τζίγκερ καθώς φαίνεται αφού έφαγε πολλές σφαλιάρες φαίνεται να διδάσκεται καί είναι έτοιμος γιά μεγάλα πράγματα.Λέω λοιπόν σε όλους τούς φίλους τού Παναθηναικού να είναι αισιόδοξοι γιατί φαίνεται το νερό να μπαίνει στο αυλάκι.Κυρίως διοικητικά. Προσωπικά δεν τρελάθηκα πού νικήσαμε την γερουσία τού Ολυμπιακού καί δεν τρελάθηκα γιατί δεν μού άρεσε το ποδόσφαιρο πού παίξαμε.Περίμενα καλύτερα πράγματα.Αλλά όλη τη χρονιά φωνάζουμε γιά το υλικό της ομάδας πού δεν είναι γιά πολύ μεγάλα πράγματα.Καλή είναι η καζούρα πού γίνεται στούς φίλους Ολυμπιακούς αλλά ας μιλήσουμε καί γιά την ουσία.Έπειτα ας μην αρκούνται καί αυτοί στις ευκαιρίες πού δεν έκαναν γκολ.Γιά να μην μπορείς να κάνεις γκολ κάτι σημαίνει τελικά.Καί ο Παναθηναικός στο ματς πρωταθλήματος στην Ξάνθη έχασε ένα τσουβάλι γκολ.Κανείς όμως δεν το θυμάται παρά μόνο τα κουλουράκια. Ελπίζω στο μέλλον πού έρχεται καί κυρίως να αποκατασταθεί το όνομα τού Παναθηναικού στην Ευρώπη πού είναι γιά μενα το μεγάλο ζητούμενο γιατί έχει τρωθεί αρκετά.Το να κερδίζεις σε μιά χρονιά τον Ολυμπιακό δύο φορές καί να χάνεις από Ιωνικό(πού πέφτει) καί Κέρκυρα(πού δεν στέκει καλά) είσαι άξιος της μοίρας σου.Είναι τελικά πολύ απλό να πάρεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα φτάνει να μαλακίζεσαι λογότερο από τον άλλον.
Σκύμνος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ο Γκονζάλες τώρα πιά αποκλείεται να επανέλθει πλήρως.Άρα ας τον κρατήσει γιά.. σημαία, γιά ψυχολογικούς κυρίως λόγους.Αλλά άμα σκοπεύεις να κτίσεις νέα ομάδα δεν μπορείς να βασιστείς στον Γκονζάλες.Χρειάζεται νέο αίμα.Κι εγώ τον θέλω τον Γκονζάλες αλλά όχι να σέρνεται.Με Βίκτορ(Σάντσεθ) καί Έκι θα έχεις μιά από τα ίδια δηλαδή στασιμότητα. Δεν νομίζω φίλε μου ότι έχει προσφέρει πολλά πράγματα ο Ιεζεκιήλ. Πόσο μάλλον τώρα που τραυματίστηκε. Για μένα καλύτερα να φύγει. Αλλά φυσικά δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Τζίγκερ καθώς φαίνεται αφού έφαγε πολλές σφαλιάρες φαίνεται να διδάσκεται καί είναι έτοιμος γιά μεγάλα πράγματα.Λέω λοιπόν σε όλους τούς φίλους τού Παναθηναικού να είναι αισιόδοξοι γιατί φαίνεται το νερό να μπαίνει στο αυλάκι.Κυρίως διοικητικά. Τι σε κάνει να πιστεύεις κάτι τέτοιο; Τι μεγάλα πράγματα ετοιμάζει δηλαδή; Λες να σταμάτησε να βλέπει τα στελέχη της ομάδας σαν υπαλλήλους; Μήπως έκλεισε τον Μουνιόθ; Τι άλλαξε και δεν πήρα χαμπάρι; Πάντως, αν έχει ήδη κλείσει τον Μπάγιεβιτς πρέπει να έφαγε πολλή στενοχώρια χθες ο ραλάκιας...
johnyboy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Αν εκλεισε Μπαγεβιτς εγω δηλωνω απο τωρα οτι αλλαζω ομαδα.Θα γινω Α.Ο Τρικαλα.
Members gsarig Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Έβλεπα με καλό μάτι την πρόσληψη του Μπάγεβιτς, μέχρι που ήρθε ο Μουνιόθ. Πιστεύω πως με τα σημερινά δεδομένα θα ήταν πολύ κακή κίνηση γιατί έτσι κι αλλιώς ο Μπάγεβιτς έχει αντιπάθειες στον κόσμο - αν όμως έρθει ως αντικαταστάτης του Μουνιόθ θα τα ακούσει διπλά από την εξέδρα. Αν επί Μπάκε οι συνθήκες ήταν οι καλύτερες για τον Μπάγεβιτς ώστε να γίνει αποδεκτός, αυτή τη στιγμή νομίζω πως είναι οι χειρότερες.
Powerline Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μια απορία έχω. Εδώ και τρία χρόνια, ακούμε οτι έχουμε κλείσει το Μπάγεβιτς. Έφυγε απο το γαύρο, κατακαλόκαιρο, και είχαν αρχίσει και τα πρωτοσέλιδα οτι έκλεισε ήδη και έρχεται. Έφυγε ο Μαλεζάνι, έρχεται ο Μπάγεβιτς. Πρώτο θέμα στα αθλητικά των καναλιών, στα ραδιόφωνα, στις εφημερίδες. Φεύγει ο Μπάκε, ξανά έρχεται ο Μπάγεβιτς. Τώρα, πάλι έρχεται ο Μπάγεβιτς. Και πάντοτε, κυκλοφορεί η βεβαιότητα οτι ο Σέρβος έχει ήδη κλείσει. Πάντοτε δε, η φήμη τρέχει, όταν αρχίζουμε να δείχνουμε πλεονεκτικά απέναντι στο γαύρο, αρχίζει η μουρμούρα, σπάμε σε ομάδες φίλων και εχθρών του Μπάγεβιτς, με αποτέλεσμα,λ είτε έρθει είτε όχι, να μείνει η γκρίνια, κυρίως αν δεν έχει κυριαρχήσει η ομάδα αγωνιστικά. Αν πάλι τύχει και δείξει καλό πρόσωπο η ομάδα, ξαναφουντώνει η φήμη οτι ο μικρός, έχει ήδη κλείσει το Σέρβο και δεν θα κρατήσει τον προπονηταρά που έχουμε. Τελικά, ποιος έχει κέρδος απο τέτοιες καταστάσεις;
geovard Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ήμουνα σφόδρα υπέρ Μπάγεβιτς μόλις διώχτηκε ο Μπάκε αλλά αν γίνει τώρα κάτι καί έρθει ο Μπάγεβιτς μόνο αναστάτωση θα προκαλέσει καί τίποτα παραπάνω.Διότι ο Μουνιόθ είναι ασυγκρίτως καλύτερος προπονητής,φαίνεται ότι αγαπάει αυτό πού κάνει,έχει δεθεί με τούς παίχτες,έχει υποσχεθεί ότι θα προωθήσει καί άλλα φυντάνια από τις ακαδημίες καί γενικά δεν μπορώ να φανταστώ στη θέση ενός συμπαθέστατου ανθρώπου,την ξυνισμένη φάτσα τού πρίγκιπα.Άσε πού το σκέφτεται μάλλον κι αυτός γιατί φιβάται ότι θα τον κυνηγάνε οι οπαδοί όλων των ομάδων μαζί.Αλλά επειδή ο Τζίγκερ έχει ένα αυτοκαταστροφικό περιβάλλον φοβούμαι ότι οι συμβουλάτορες μπορεί να τον παρασύρουν καί να προσλάβει Μπάγεβιτς.Θα δούμε.Απρίλης Μάης κοντά το θέρος πού λέει καί ο λαός.
kage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 χαχαχα ρε λαγοι τοσο χαρηκατε π το πανηγυρισατε στην παιανια? ε βεβαια ηταν μακρινο ονειρο για σας μετα απο 12 χρονια...μιας κ πρωταθλημα ειναι μακρινο ονειρο. πιο πισω μιλησα για τυχη,κ ενας βαζελος απαντησε ποια τυχη...την τυχη π ειπε κ παιχτης σας οταν μιλουσε για την ομαδα....ενας μαλλιας ισως λεοντιου χαχαχα οποτε καταλαβαινεις τι σημαινε κ γι αυτους την επομενη παιξτε 1-1-8 ετσι παιζουν κ ολες οι ομαδες π φοβουνται τους αντιπαλους τους...ααα κ στην β γ κατηγορια
1980 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 χαχαχα ρε λαγοι τοσο χαρηκατε π το πανηγυρισατε στην παιανια?ε βεβαια ηταν μακρινο ονειρο για σας μετα απο 12 χρονια...μιας κ πρωταθλημα ειναι μακρινο ονειρο. πιο πισω μιλησα για τυχη,κ ενας βαζελος απαντησε ποια τυχη...την τυχη π ειπε κ παιχτης σας οταν μιλουσε για την ομαδα....ενας μαλλιας ισως λεοντιου χαχαχα οποτε καταλαβαινεις τι σημαινε κ γι αυτους την επομενη παιξτε 1-1-8 ετσι παιζουν κ ολες οι ομαδες π φοβουνται τους αντιπαλους τους...ααα κ στην β γ κατηγορια παλι καλα που δεν τελειωσες οπως αρχισες με τα χαχαχα . και δεν υπαρχει τυχη μονο ικανοτητα και ανικανοτητα. οποιος μιλαει για τυχη και ας ειναι παιχτης της ομαδας μου απλα φοβαται να δεχθει τις ευθυνες του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.