Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Spam; Και τι ακριβώς διαφημίζω ρε παληκάρι μου; Τους νέους κανόνες του Insomnia που κάνουν μονάχα 5 σέντσια η δεκάδα και με κάθε παραγγελία τριών, χαρίζουμε και μια υπογραφή της αρεσκείας σας; Τελικά κι ο όρος spam έχει καταντήσει τραβεστί. Τον ξεχειλώνει ο καθένας όπως του κάτσει.

Αν γουστάρεις που ο παίχτης διαφημίζει το forum του και μάλιστα διαθέτοντας παράνομο υλικό προς άγρα hits, κομπλέ. Αν πάλι απλώς μανουριάζεις όταν κάποιος γράφει τα αυτονόητα, δεν μπορώ να κάνω πολλά.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άντε ας κάνω ένα post μετά από τόσο καιρό....Το σηκώνει η περίσταση για δύο λόγους :

α) Η Πανάθα νίκησε τον γάβρο μέσα στο σπίτι του(κοινώς του έκλεισε το σπίτι :mrgreen: ),με γκολ του Παπ μετά από περίτεχνη ενέργεια του Σαλπί.'Ένα γκολ που πολύ το πανηγύρισα.Βέβαια ο γάβρος ήταν καλύτερος στο σύνολο του παιχνιδιού,αλλά ο Παναθηναϊκός πιο ουσιαστικός και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε μετά από τόσα χρόνια στο Καραϊσκάκη.

β) σήμερα συνδέθηκα μετά από καιρό να δω τι λέγεται γενικά για το ντέρμπυ και είδα μέσα σε μια μέρα ένα σωρό μηνύματα από,τον αγαπημένο μου βεβαίως,SMOD The_edge.Τι έγινε ρε παιδιά,γκρεμίστηκε κανένας φούρνος και αποφάσισε να ποστάρει πιο συχνά; :mrgreen: :mrgreen:

ΥΣ:The_edge no offense ε;Πλάκα κάνουμε...:)

Άντε καλό βράδυ και συγχαρητήρια στην Πανάθα για τη νίκη της. :twisted:

Δημοσ.
Spam; Και τι ακριβώς διαφημίζω ρε παληκάρι μου; Τους νέους κανόνες του Insomnia που κάνουν μονάχα 5 σέντσια η δεκάδα και με κάθε παραγγελία τριών, χαρίζουμε και μια υπογραφή της αρεσκείας σας; Τελικά κι ο όρος spam έχει καταντήσει τραβεστί. Τον ξεχειλώνει ο καθένας όπως του κάτσει.

Αν γουστάρεις που ο παίχτης διαφημίζει το forum του και μάλιστα διαθέτοντας παράνομο υλικό προς άγρα hits, κομπλέ. Αν πάλι απλώς μανουριάζεις όταν κάποιος γράφει τα αυτονόητα, δεν μπορώ να κάνω πολλά.[/quote

συγνωμη spam δεν σημαινει να γραφεις κατι που ειναι ασχετο με το θεμα?

Δημοσ.
συγνωμη spam δεν σημαινει να γραφεις κατι που ειναι ασχετο με το θεμα?

οχι αυτο ειναι το off topic :oops:

Δημοσ.

Spam is the posting of advertisements, abusive, or unneeded messages on Internet forums.

Μαυτη τη λογικη το70% εδω των μυνηματων εδω μεσα ειναι spam..! ακομα και αυτο και του comfuzio

Δημοσ.
οχι αυτο ειναι το off topic :oops:

α ναι? καλα και παλι δεν με πειραζει εμενα προσωπικα ουτε μπατσος ειμαι ουτε

μοντ. να που εμαθα και κατι καινουργιο.

Δημοσ.

Ας γίνω λίγο off-topic

Βασικά spam, αν και όλοι το ξέρουμε πιθανότατα, ήταν κάποια μάρκα luncheon meat που έγινε διάσημη απο τους Μόντυ Πάϊθον. Απο τη σάτιρά τους έμεινε ο όρος που χρησιμοποιούμε εμείς σήμερα στο internet. Στο δικό μας κόσμο, spam είναι το μαζικό και χωρίς τη συγκατάθεσή σου μύνημα, διαφημιστικού χαρακτήρα σχεδόν πάντοτε, συνήθως αυτοματοποιημένα δημιουργημένο και απεσταλμένο. Απο τη στιγμή που οι μισές υπογραφές όμως, είναι Links σε άλλα site, θα έπρεπε να είναι και αυτές spam, τη στιγμή μάλιστα που κάποιες απο αυτές αποσκοπούν και σε κέρδος του φέροντος, είτε άμεσα οικονομικό, είτε και σχετικά με κάποια δραστηριότητα. Όσο για το παράνομο της υπόθεσης, οι φάσεις των γκόλ, ΔΕΝ είναι παράνομες, τόσο απο το γεγονός της δημοσιοποίησής τους για ενημερωτικούς σκοπούς, το γνωστό ειδησειογραφικό τρίλεπτο, όσο και απο το γεγονός οτι το λογότυπο του καναλιού δεν έχει αφαιρεθεί. Ο αγώνας τώρα, είναι απο την κρατική τηλεόραση, αν θυμάμαι καλά. Δεν νομίζω οτι, πληρώνοντας φόρους κάθε δίμηνο για την ΕΡΤ, οτι μου ειναι απαγορευμένο να αναμεταδώσω ένα αθλητικό γεγονός που η ίδια μετέδωσε στο παρελθόν.

Δημοσ.
kaizer θα σου πω κατι.

Καταρχας στο μπασκετ νικησα μια απο τις 2 καλυτερες ομαδες της ευρωπης.

Καλα κανανε και πηγανε.

Οχι αν θες οπως λενε τα ΜΜΕ και οι Αγγελοπουλοι να ισχυριζεσαι πως ανηκεις αναμεσα τους εδω και τωρα.

επισης.ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ :D:D:D:D:D

Αφου ξερεις, παντα με ταπεινοφροσυνη και ευλαβεια και αφου την θεσω ως το ανωτατο στανταρντ.In Nemanja we trust.

Δημοσ.

Μάιστα...να υποθέσω λοιπόν Poweline πως το "Φουλ ο αγωνας Λανς-ΠΑΟ" αναφέρεται σε "φάσεις των γκολ"; Αν δε με απατά μάλιστα το μικρό μυαλό μου, τα δικαιώματα συνεχίζουν να ανήκουν στην ΕΡΤ (και στο εκάστοτε κανάλι), για να μπορεί να αποφασίζει το ίδιο αν θα τα παράσχει προς τρίτους και σε ποια μορφή. Το γεγονός πως πληρώνεις φόρους κάθε δίμηνο, δε σημαίνει πως θα διαχειρίζεσαι κι ελεύθερα οπτικοακουστικό υλικό που δε σου ανήκει. Αν ήταν έτσι, να περνάγαμε άπαντες μια βόλτα από το αρχειακό της υλικό στη Μεσογείων και να να το παίρναμε στο σπιτάκι μας, για να μη χρειάζεται να κατεβάζουμε κι από το rapidshare χωρίς premium.

Νομίζεις πως το Sport.gr κι όποια άλλα -νόμιμα- site διαθέτουν τις φάσεις, δεν έχουν σκάσει δραχμή;

On topic ή για να μην σπαμάρουμε :P : τα συγχαρητήριά μου στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του.

Δημοσ.
11 χρονια(δεκεμβρη 95) ειχαν να δουν νικη στην εδρα μας οι λαγοι κ βγαλαν κ γλωσσα π κατα τυχη βαλαν γκολ στο 88' .με 8 βαθμους πισω.

δεν το περίμενα ότι θα τσούξει τόσο,αφού συνέβη μετά από 11 χρόνια,κατά τύχη,στο 88,με 8 βαθμούς πίσω,όπως λες κ εσύ(κ μάλιστα στην υπογραφή σου)!...

ΥΓ1: Το ματς ήταν απαράδεκτο

ΥΓ2: Εκτός μιας φάσης, όλες οι ευκαιρίες του οσφπ,προήλθαν από αμυντικά λάθη,κ όχι από οργανωμένες επιθέσεις. Αυτό "μειώνει"την αξία των ευκαιριών?

ΥΓ3: Μπράβο Σάλπι

ΥΓ4: Το τβ μάτζικ-νετ έδωσε πάλι ρέστα χθες !!!!

ΥΓ5: Για το πέναλτυ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Κ για όποιον έχει,ας σκεφτεί,αν συνέβαινε αντίθετα η φάση,θα το έδινε?

ΥΓ6: Οι "παναθηναικάρες" τώρα πανηγυρίζουν,κ στην επόμενη στραβή, θα ξαναβρίσουν...Ας αποφασίσουν...

ΥΓ7: Αν βγούμε τσου λου, κ δώσει ο ταρίφας μπάτζετ, ο μουνιόθ νομίζω ότι θα προτιμήσει να μείνει εδώ παρά στην Χ μαγιόρκα-λεβάντε

ΥΓ8: Ούτε εμένα μου άρεσε που πήγε ο κόσμος να πανηγυρίσει....

ΥΓ9: Λύθηκα στα γέλια με το εξώφυλλο της ώρας σήμερα!

ΥΓ10: Θα έχει πολύ πλάκα στο τέλος της χρονιάς να γίνει μια σούμα, νίκες΄-ήττες στα παιχνίδια παο-οσφπ σε όλα τα αθλήματα....

ΥΓ11: Please,let's sign.... All together...Keep Sir Takis to osfp...

ΥΓ12: Δε θα τους ειρωνευτώ πολύ ακόμα....

Δημοσ.

Κορυφαίοι χθες: Μπόβιο, Νίλσον,Εμπέντε.

Ηδονή το να παίρνεις το διπλό μέσα στο Φάληρο χωρίς να έχεις ομάδα της προκοπής κ χωρίς να προσπάθείς κ πολύ για τη νίκη.

Αυτή έτσι απλά να έρχεται στο 90..

Έτσι απλά..

Ηδονή..

Για την ιστορία κ χθές είχαμε τα γνωστά προβληματάκια μας.

Ο Μπόβιο πήρα επάνω του τον Ριβάλντο κ τον κατάπιε.

Κ μετά έμεινε το βάρος της οργάνωσης του κέντρου στον Αλεχάνδρο Τζιώλη..

Κ μετά ήρθαν οι μέλισσες..

Πλάκα πλάκα ο sir βοιδομάτης-Τάκις έκανε τουλάχιστον το αυτονόητο.

Έβαλε διπλά μαρκαρίσματα-βοήθειες πάνω στους πλάγιους Ίβανσιτς-Νίνη.

Σου λέει αφού θα χαραμίσεις τον ένα χαφ στον άξονα πάνω στον Ρίμπο,θα σου μείνει μόνο ο Τζιώλης..

Εκεί πονάμε..

Μας κλέινεις τα πλάγια χαφ κ κόβεται η ανάπτυξη.

Εξού κ οι βαθιές μπαλιές..

Αλλά όπως προείπα..

Έτσι είναι καλύτερα..

Αυτοί "άρχοντες" στο πρωτάθλημα,εμείς με ομάδα ανάγκης...

Κ το διπλό έτσι πονάει καλύτερα....

Περαστικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...