Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά ο Μουνιόθ, θα θελήσει να ανεβάσει τις μετοχές του με μια κάποια αξιοπρεπή προς καλή Ευρωπαϊκή σεζόν. Τότε, δεν θα έχει να σκεφτεί τη Μαγιόρκα, αλλά μάλλον αρκετά παραπάνω, ίσως και απο Αγγλία-Ιταλία.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[....]Σπουδαια νικη αλλα οχι και για να παει ο κοσμος, σιγα, με ποιον παιζαμε, με την Γιουναιτεντ?

100% σωστό.

Δημοσ.
Τι ειμαστε, σαν τους γαυρους στο μπασκετ που πηγανε μετα το ΟΑΚΑ και μετα πηγαν και μπουζουκια οι παικτες??? Σπουδαια νικη αλλα οχι και για να παει ο κοσμος, σιγα, με ποιον παιζαμε, με την Γιουναιτεντ?

kaizer θα σου πω κατι.

Καταρχας στο μπασκετ νικησα μια απο τις 2 καλυτερες ομαδες της ευρωπης.

Καλα κανανε και πηγανε.

επισης.ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ :D:D:D:D:D

Δημοσ.

genius_13...μάλλον το nickname δεν ταυτίζεται με την πραγματικότητα. Δε χρειάζεται να είσαι και genius για να αντιληφθείς, αφενός πως οι δεσμοί που δίνεις παραπέμπουν σε παράνομο περιεχόμενο, αφετέρου η υπογραφή σου είναι μισό μίλι (αλλά πράσινο πάντα).

Αν έχεις και καμιά πειρατική κόπια των Vista, μην αμελήσεις να την ποστάρεις! :P

Καταλαβαίνω πάντως πως έχεις κι εσύ ένα forum να συντηρήσεις. Ζήτω το spam.

Δημοσ.
genius_13...μάλλον το nickname δεν ταυτίζεται με την πραγματικότητα. Δε χρειάζεται να είσαι και genius για να αντιληφθείς, αφενός πως οι δεσμοί που δίνεις παραπέμπουν σε παράνομο περιεχόμενο, αφετέρου η υπογραφή σου είναι μισό μίλι (αλλά πράσινο πάντα).

Αν έχεις και καμιά πειρατική κόπια των Vista, μην αμελήσεις να την ποστάρεις! :P

Καταλαβαίνω πάντως πως έχεις κι εσύ ένα forum να συντηρήσεις. Ζήτω το spam.

μηπως σε κανανε mod και το ξερεις μονο εσυ?

Δημοσ.

Αν ήμουν mod πολυαγαπημένε μου φίλε, θα είχα φροντίσει να εξακοντίσω το post του στο Σείριο, αντί να καταθέτω τη γνώμη μου, όπως δικαιούμαι σε κάθε περίπτωση να κάνω.

Όπως ακριβώς κάνεις κι εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.
Αν ήμουν mod πολυαγαπημένε μου φίλε, θα είχα φροντίσει να εξακοντίσω το post του στο Σείριο, αντί να καταθέτω τη γνώμη μου, όπως δικαιούμαι σε κάθε περίπτωση να κάνω.

Όπως ακριβώς κάνεις κι εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή.

τον ειρωνευσε και τον κατακρινεις αυτο το θεωρεις καταθεση γνωμης?

Δημοσ.
τον ειρωνευσε και τον κατακρινεις αυτο το θεωρεις καταθεση γνωμης?

Εμ...ναι!

Επί της ουσίας των όσων έγραψα, έχεις να πεις κάτι ή απλώς σε χάλασε το περιτύλιγμα; Την επόμενη φορά, θα βάλω και φιόγκο για να μην πάθει και κανείς έμφραγμα από το θέαμα.

Έχω μια έμφυτη αλλεργία στο spamming. Λυπάμαι!

Δημοσ.
Εμ...ναι!

Επί της ουσίας των όσων έγραψα, έχεις να πεις κάτι ή απλώς σε χάλασε το περιτύλιγμα; Την επόμενη φορά, θα βάλω και φιόγκο για να μην πάθει και κανείς έμφραγμα από το θέαμα.

Έχω μια έμφυτη αλλεργία στο spamming. Λυπάμαι!

μα και αυτο που εγραψες και εσυ spam ειναι μεσα σε αθλητικο thread

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...