Powerline Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Λογικά ο Μουνιόθ, θα θελήσει να ανεβάσει τις μετοχές του με μια κάποια αξιοπρεπή προς καλή Ευρωπαϊκή σεζόν. Τότε, δεν θα έχει να σκεφτεί τη Μαγιόρκα, αλλά μάλλον αρκετά παραπάνω, ίσως και απο Αγγλία-Ιταλία.
The_Edge Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 [....]Σπουδαια νικη αλλα οχι και για να παει ο κοσμος, σιγα, με ποιον παιζαμε, με την Γιουναιτεντ? 100% σωστό.
genius_13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 ολυμπιακος- ΠΑΝΑΘΑ Full match download http://www.soccer-fans.gr/index.php?showtopic=14&st=60&gopid=6843entry6843
comfuzio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 δεν παιζει ολοκληρο? μαζι με τα λεπτα 23' εώς το 31'. Thanks παντος
genius_13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Αν το βρω φιλε απο καπου αλλου χωρις αυτην την διακοπη θα ποσταρο η θα σε στειλω ΠΜ.
comfuzio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Thanks Το ψαχνω στο panatha.gr αλλα και εκει τα ιδια links εχουν
revil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Τι ειμαστε, σαν τους γαυρους στο μπασκετ που πηγανε μετα το ΟΑΚΑ και μετα πηγαν και μπουζουκια οι παικτες??? Σπουδαια νικη αλλα οχι και για να παει ο κοσμος, σιγα, με ποιον παιζαμε, με την Γιουναιτεντ? kaizer θα σου πω κατι. Καταρχας στο μπασκετ νικησα μια απο τις 2 καλυτερες ομαδες της ευρωπης. Καλα κανανε και πηγανε. επισης.ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ :D:D:D:D
blueviper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 genius_13...μάλλον το nickname δεν ταυτίζεται με την πραγματικότητα. Δε χρειάζεται να είσαι και genius για να αντιληφθείς, αφενός πως οι δεσμοί που δίνεις παραπέμπουν σε παράνομο περιεχόμενο, αφετέρου η υπογραφή σου είναι μισό μίλι (αλλά πράσινο πάντα). Αν έχεις και καμιά πειρατική κόπια των Vista, μην αμελήσεις να την ποστάρεις! Καταλαβαίνω πάντως πως έχεις κι εσύ ένα forum να συντηρήσεις. Ζήτω το spam.
1980 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 genius_13...μάλλον το nickname δεν ταυτίζεται με την πραγματικότητα. Δε χρειάζεται να είσαι και genius για να αντιληφθείς, αφενός πως οι δεσμοί που δίνεις παραπέμπουν σε παράνομο περιεχόμενο, αφετέρου η υπογραφή σου είναι μισό μίλι (αλλά πράσινο πάντα). Αν έχεις και καμιά πειρατική κόπια των Vista, μην αμελήσεις να την ποστάρεις! Καταλαβαίνω πάντως πως έχεις κι εσύ ένα forum να συντηρήσεις. Ζήτω το spam. μηπως σε κανανε mod και το ξερεις μονο εσυ?
Powerline Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ρε, αφήστε τον εμφύλιο για το Ρέντη! Είναι βρδυά για Durex και λιπαντικά.
blueviper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Αν ήμουν mod πολυαγαπημένε μου φίλε, θα είχα φροντίσει να εξακοντίσω το post του στο Σείριο, αντί να καταθέτω τη γνώμη μου, όπως δικαιούμαι σε κάθε περίπτωση να κάνω. Όπως ακριβώς κάνεις κι εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή.
1980 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Αν ήμουν mod πολυαγαπημένε μου φίλε, θα είχα φροντίσει να εξακοντίσω το post του στο Σείριο, αντί να καταθέτω τη γνώμη μου, όπως δικαιούμαι σε κάθε περίπτωση να κάνω. Όπως ακριβώς κάνεις κι εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή. τον ειρωνευσε και τον κατακρινεις αυτο το θεωρεις καταθεση γνωμης?
blueviper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 τον ειρωνευσε και τον κατακρινεις αυτο το θεωρεις καταθεση γνωμης? Εμ...ναι! Επί της ουσίας των όσων έγραψα, έχεις να πεις κάτι ή απλώς σε χάλασε το περιτύλιγμα; Την επόμενη φορά, θα βάλω και φιόγκο για να μην πάθει και κανείς έμφραγμα από το θέαμα. Έχω μια έμφυτη αλλεργία στο spamming. Λυπάμαι!
1980 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Εμ...ναι! Επί της ουσίας των όσων έγραψα, έχεις να πεις κάτι ή απλώς σε χάλασε το περιτύλιγμα; Την επόμενη φορά, θα βάλω και φιόγκο για να μην πάθει και κανείς έμφραγμα από το θέαμα. Έχω μια έμφυτη αλλεργία στο spamming. Λυπάμαι! μα και αυτο που εγραψες και εσυ spam ειναι μεσα σε αθλητικο thread
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.