dark_banishing Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Ναι σε ποιο αθλημα? Στο PES6 μπωρει. Στο ποδόσφαιρο λέω ! Αήττητοι είμαστε φέτος τι να λέμε τώρα ! Και εντός και εκτός.
genius_13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Τι περιμενει ο Τζιγγερ και δεν ανανεωνη απο τωρα τον Μουνιοθ..?
crach13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 ετσι ετσι.Το ευχαριστηθηκα παρα πολυ αυτο.Το περιμενα πως και πως αυτο.Διπλο στο φαλιρακι τους!!!Στα του παιχνιδιου δεν θα αναφερθω μιας και δεν εχουμε και πολλα να πουμε.Παντως το μονο σιγουρο ειναι πως βλεπουμε ασπρη μερα.
dark_banishing Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Τι περιμενει ο Τζιγγερ και δεν ανανεωνη απο τωρα τον Μουνιοθ..? Μήπως ο μουνιόθ περιμένει να ακούσει προτάσεις από την ισπανία ; Εδώ ο μαλεζάνι βρήκε δουλειά στην ιταλία, ο μουνιόθ δεν θα βρεί καμιά ισπανική ; Λέω εγώ τώρα ..
johnyboy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Α οκ.Ειχα ως αστερι του ποδοσφαιρου τον ροναλντινιο αλλα τωρα αλλαξα γνωμη.οφορικουε. και οσο για ανανεωση του Μουνιοθ θα γινει καποια στιγμη.
1980 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 δεν ακουσα την συνεντευξη τυπου.τι ειπε? οτι ο παο επαιζε χωρις συστημα, δεν μπορουσε να αλλαξει μια μπαλια και δεν εχει την ικανοτητα, οτι κατα τυχη κερδισε και κατι τετοια. δεν θυμαμαι ακριβως αλλα σε πολυ υποτιμητικο υφος απεναντι στην αντιπαλη ομαδα και προπονητη.
johnyboy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Καλα ενταξει.Την ειδε μουρινιο.Του χρονου για ρεαλ.εαν ο παο δεν ειχε συστημα και ηταν για τα μπαζα εν ολιγης και καταφερε να τον κερδισει στην εδρα του τοτε αν φτιαξουμε ομαδα ποσα γκολ θα φαει?Λεω εγω τωρα.
Harkon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 ο τύπος έγινε γελοίος και με το υφάκι του έδειξε πόσο τον έτσουξε.. τι νούμερο Θεέ μου...
johnyboy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Βλεπω περιοδο 2003-2004 με αλεφα να μας κανει δωρο πρωταθλημα.Τωρα ετσι οπως παει θα μας κανει και αυτος δωρο.
The_Edge Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 οτι ο παο επαιζε χωρις συστημα, δεν μπορουσε να αλλαξει μια μπαλια και δεν εχει την ικανοτητα, οτι κατα τυχη κερδισε και κατι τετοια. δεν θυμαμαι ακριβως αλλα σε πολυ υποτιμητικο υφος απεναντι στην αντιπαλη ομαδα και προπονητη. Τι Τάκης Λεμονής, τι Τάκης Τσουκαλάς δηλαδή...
KaizerSoze Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Mην ασχολειστε με τον Λεμονη, δεν εχει νοημα, φερανε ενα τυπο σε μια χρονια που ειχαν αποκλειστει απο Ευρωπη, ηταν ηδη μπροστα στο Πρωταθλημα και καταφερε να αποκλειστει στο Κυπελλο για πρωτη φορα στην ιστορια του Ολυμπιακου απο ομαδα Β Εθνικης και μαλιστα σε ΔΙΠΛΟΥΣ αγωνες να χασει εντος υστερα απο 11 χρονια απο τον Παναθηναικο και απλα να διατηρησει μια διαφορα στο πρωταθλημα περισοτερο χαρη στις γκελες τις δικες μας. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, τι να πει?? Οτι το ακριβοπληρωμενο του κεντρο μπλοκαριστηκες απο τον Μποβιο και μονο οτι εκανε απο το πλαιο ο Τοροσιδης? Ενιγουει...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ τα καραγκιοζιλικια στην Παιανια που πηγανε οι φιλαθλοι. Να κανουν τι ??? Τι ειμαστε, σαν τους γαυρους στο μπασκετ που πηγανε μετα το ΟΑΚΑ και μετα πηγαν και μπουζουκια οι παικτες??? Σπουδαια νικη αλλα οχι και για να παει ο κοσμος, σιγα, με ποιον παιζαμε, με την Γιουναιτεντ?
Σκύμνος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 και οσο για ανανεωση του Μουνιοθ θα γινει καποια στιγμη. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος...Δυστυχώς!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Εγώ νομίζω (εκτίμηση, τίποτε περισσότερο) ότι εκτός και αν έχει πρόταση από δυνατή ομάδα της πατρίδας του, θα μείνει στον ΠΑΟ. Να προπονεί τη Μαγιόρκα, δεν τον κόβω...
dimitris74 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 σιγα, με ποιον παιζαμε, με την Γιουναιτεντ? οχι με τον ολυμπιακό clopyright alex ferguson :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.