Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από αναμονή ετών ήρθε η νίκη. Νίκη μέσα στο σπίτι των γαύρων. Η ΗΔΟΝΗ για μας τους Παναθηναϊκούς που τόσο καιρό είχαμε σκυμμένο κεφάλι, και στο τέλος του ματς παρακαλώ!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εύχομαι να είναι η αφετηρία, το έναυσμα για την άνοδο. Είναι μια καλή συγκυρία πιστεύω, μιας που ο γαύρος μοιάζει κορεσμένος και η αεκ έχει άλλου είδους προβλήματα. Αρκεί και από την πλευρά μας να γίνουν επιτέλους οι ΣΩΣΤΕΣ κινήσεις από τον ραλάκια, με πρώτη την ανανέωση του Μουνιόθ.

Στα του παιχνιδιού: Ήταν κακό παιχνίδι με την ομάδα μας λίγο χειρότερη από τον γαύρο. Ασυνεννοησία μερικές φορές στην άμυνα (που ευτυχώς δεν την πληρώσαμε), αμυντικά χαφ που στερούνται "κατεβασιάς" (α ρε Άγγελε που είσαι; ) και νομίζω έλειπε και ένας συνδετικός κρίκος κέντρου-επίθεσης (όχι όμως ότι νοσταλγώ τον Γκονζάλεζ...).

Στα υπέρ μας η αλλαγή ψυχολογίας (μπράβο Μουνιόθ), η ανυπαρξία νεύρων και αψυχολόγητων ενεργειών.

Τέλος, ένα μπράβο στη διαιτησία, έπαιξε το ματς 50-50. Το πέναλτι μπορούσε να το δώσει ή να μη το δώσει. Ήταν δύσκολη φάση. Ας μην είμαστε και αχάριστοι. Άλλες φορές θυμάστε πως μας σφύριζαν...:-D

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχα.Καλα μου αρεσε η σιγουρια του τζονη καλημερη οτι το ειχαν σιγουρο το ματς.Και μπραβο σε αυτους που χειροκροτησαν τον Νινι οταν βγηκε.

Δημοσ.

Ο Ριβάλντο ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί ήταν υπέροχος.

Πρέπει να ανανεώσει κιόλας ο άνθρωπος.

Δημοσ.

Έτσι θέλω να κερδίζω τον ΟΣΦΠ, με 2 ευκαιρίες και μηδέν μπάλα για να πονάει πιο πολύ...

Συγχαρητήρια στον Ιβανσιτς, για άλλη μια φορά, έκανε τα λιγότερα λάθη και ότι κάναμε επιθετικά σε αυτόν οφείλεται.

Δημοσ.

Η μοναδικη φορα που ειδα αθλητικη κυριακη σημερα οχι γιατι κερδισαμε αλλα γουσταρω αφανταστα να βλεπω μετα απο ηττα του γαυρου την ξυνισμενη φατσα του μιχου και του παπαδημητριου που ειδικα τον δευτερο οταν τον βλεπω θελω να του ριξω μια χλεπα στην σκ@τοφατσα.

Δημοσ.
Η μοναδικη φορα που ειδα αθλητικη κυριακη σημερα οχι γιατι κερδισαμε αλλα γουσταρω αφανταστα να βλεπω μετα απο ηττα του γαυρου την ξυνισμενη φατσα του μιχου και του παπαδημητριου που ειδικα τον δευτερο οταν τον βλεπω θελω να του ριξω μια χλεπα στην σκ@τοφατσα.

εγω ηθελα να εχει τον αλλον τον εκπροσωπο τυπου τον αμανατιδη. τι ειπε ρε

στις δηλωσεις ο λεμονης ? προσβαλει ετσι χυμα τον αντιπαλο προπονητη?

εντελως γραφικος.

Δημοσ.

Είναι ντροπή να κάθεται ο Λεμονής στο ίδιο τραπέζι με Ισπανούς προπονητές καί να έχει καί το θράσος να τούς κρίνει! Ο σερ Τάκης πού λέει καί ο Πανόπουλος.

Τον έχει δεί πολύ ψηλά τον αμανέ.Κάτι σαν Μουρίνιο περνάει τον εαυτό του!

Δημοσ.

Εγώ σαν ουδέτερος έχω να πώ ότι γουστάρω να βλέπω του χρόνου τις 2 ομάδες που θα μας εκπροσωπούν στο champions league !! Καλά το τι 7-ρες θα μαζέψετε και οι δυο σας δεν λέγεται !!

Το χειρότερο ματς στην ιστορία του ποδοσφαίρου πρέπει να ήταν σήμερα. Ο παναθηναικός δεν μπορεί να αλλάξει 2 μπαλιές και ο ολυμπιακός να βάλει γκολ σε μια ομάδα που δεν περνάει το κέντρο ! Χαχα ! Γουστάρω !!

Δημοσ.
Aν είναι να κερνάει έτσι, πάω πάσσο...

Σοβαρέψου βρωμοβάζελε!!

Αφού ήτανε φάουλ στον ανατολάκη.

Είρωνες όλοι σας.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Εγώ σαν ουδέτερος έχω να πώ ότι γουστάρω να βλέπω του χρόνου τις 2 ομάδες που θα μας εκπροσωπούν στο champions league !! Καλά το τι 7-ρες θα μαζέψετε και οι δυο σας δεν λέγεται !!

Το χειρότερο ματς στην ιστορία του ποδοσφαίρου πρέπει να ήταν σήμερα. Ο παναθηναικός δεν μπορεί να αλλάξει 2 μπαλιές και ο ολυμπιακός να βάλει γκολ σε μια ομάδα που δεν περνάει το κέντρο ! Χαχα ! Γουστάρω !!

Σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που...???

Δημοσ.
Σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που...???

φέτος είναι αήττητος στην ευρώπη !!

Σοβαρά τώρα ο όφη τι να κάνει με την διοίκηση που έχουμε μπλέξει. Τουλάχιστον έχουμε κρητικούς στην ενδεκάδα και χαιρόμαστε να βλέπουμε δικά μας παιδιά. Όχι σαν την λάρισα που έχει πάρει όλους τους παλαίμαχους του ολυμπιακού και κάτι ξένους από όλες τις χώρες τις αφρικής ή τον άρη που έχει γίνει αποικία της ισπανίας.

Α σόρυ που κόβω τον ειρμό του thread. Συνεχίστε με τον ολυμπιακό έχει πλάκα !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...