Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν πειράζει είχαμε τον ολυμπιακό να παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο οπότε ισορρόπησε

Η ειρωνια ηταν προς τα εμενα; Ειπα κατι ΠΕΡΙΕΡΓΟ και στραβωσες;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όχι δε στράβωσα μαζί σου κι εγώ άλλοστε είπα οτι το μάτς δε μου άρεσε απο τα πρώτα 5 λεπτά κι οτι έκανε μπαμ για Χ. Αλλα δυστυχώς κανείς απο τους δύο δεν έπαιξε μπάλλα και των 2 το ποδόσφαιρο είναι πιο αργό κι απτο ριπλέυ

Δημοσ.

παρτε και τη δευτερη θεση ρε καρντασια, δε με νοιαζει (αεκτσης γαρ)

το οτι νικησατε μεσα εξω τον γαυρο φετος το (κρυφο)φχαριστηθηκα

50-50 η διαιτησια (λαθος απλο το πεναλντυ που δε δοθηκε) και αφηνιασαν οι γαυροι που επεφταν κατω μπας και παρουν κατι αλλα το κορακι (πως και ετσι?) δικαιο

Δημοσ.

Καί μιάς ο λόγος γιά το πέναλτυ πού πιστεύω ότι ήταν, σκεφτείτε πριν δέκα χρόνια στην αρχή της κυριαρχίας τού Ολυμπιακού το πέναλτι πού σφύριξε ο περιβόητος Παπουτσέλης πού ήταν σίγουρα ένα μέτρο έξω από την περιοχή.Γιά την ιστορία το είχε κερδίσει ο Ίλια Ίβιτς από τον Καλλιτζάκη νομίζω.Έτσι κτίζονταν οι 'αυτοκρατορίες' με τα πήλινα πόδια καί αυτό φαίνεται άμα τη εξόδω από τα σύνορα.Δεν βαριέστε όμως.Υπάρχει Θεός καί βλέπει.

Δημοσ.

Μεγαλος προπονητης ο Μουνιοθ

του λείπουν παικτες στην αμυνα και κεντρικοί .

Ο Παναθηναικος επαιζε παντα την μπαλα κάτω. Τώρα ομως που δεν εχει του παικτες να παιξουν αυτο το παιχνιδι και να αδειασουν τους αντιπάλους (Γεωργιαδηδες Λυμπεροπουλος πχ ) και παιζουν με βαθιες μπαλιες (τροπος παιχνιδιου β εθνικης) ετσι ο Μουνιοθ κανει μαγικά ωστε να κερδιζει τα παιχνιδια.

Μιχος : Μιλαγε σαν φιλαθλος του καφενειου

Παπαδοπουλος ανατροπη : ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ (ετσι παιρνει καποια παιχνιδια ο ολυμπιακος αλλα δεν ισχύουν για τις υπόλοιπες ομαδες

Δημοσ.

Sporfm : O ΟΣΦΠ τον λυπήθηκε τον ΠΑΟ για αυτό και έχασε το παιχνίδι. Τι άλλο θα ακούσουμε? Α ρε πόσο πονάειιιιιιιι

Δημοσ.

Mπράβο στην ομάδα!!! Επιτέλους!!! Άντε να πάρουν τα πάνω τους!!!

Ο αγώναςς ήταν όμως σούπα μεγάλη! Απαράδεκτο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Ειδικά το δεύτερο ημίχρονο δεν βλεπόταν... Μαέστρος ο Μουνιόθ από τον πάγκο!!! Έμπεντε είσαι μεγάλος!!!

Δείτε δηλώσεις του "Πετράκη" στο SportFM: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, ευχαριστούμε τον θεό που μας βοήθησε να φτάσουμε την νίκη. Η βαθμολογική διαφορά δεν μας επιτρέπει να κάνουμε όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως κάναμε δυο νίκες στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα κάναμε τα παιδιά της θύρας 13 χαρούμενους» :) :) :)

Και δεν πειράζει, καλύτερα που δεν έδωσε το πέναλτι για να μην έχουν να λένε... Μετά τον Καπουράνη, έρχεται ο Παπ!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Sporfm : O ΟΣΦΠ τον λυπήθηκε τον ΠΑΟ για αυτό και έχασε το παιχνίδι. Τι άλλο θα ακούσουμε? Α ρε πόσο πονάειιιιιιιι

Ένας νέος χρυσός αιώνας -τι λέω, χρυσή εποχή- ανατέλλει στις σχέσεις των δύο αδελφών σωματίων.

Δημοσ.

Πήρα την πρώτη απάντηση απο γαύρο :

Του ανατολάκη του πήρε τη μπάλα με φάουλ ο Σάλπι!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

τοσα χρονια κυνηγοι.......μια μπεκατσα θα την πιανατε!

χαιρωμαι που σας βλεπω να πανηγυριζετε!

θα κανω φραπε,και θα διαβαζω ολο το βραδι τα ποστ σας!

Δημοσ.

Ωραια..θα θυμηθω και εγω το πεναλτυ του Ανατολακη πανω στον ΠΑΠ που δεν δωθηκε..

Τους πονεσε πιο πολυ απ οτι περιμενα :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...