Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μεγάλη νίκη. Μπράβο στην Πανάθα!
The_Edge Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 αυτό σε πείραξε the_edge; τα λαγοί δεν σε ενοχλούν; η πρέπει να του πω να σκάσει ο απόγονος του στόλου για να είμαστε οκ; Άστους σήμερα να ξεσπάσουν.... Τα βλέπω και γελάω!!! Να χάνεις ντέρμπυ (στην έδρα σου) και να βγαίνεις να λες τον άλλο λαγό είναι τουλάχιστον διασκεδαστικό!!
firewalker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 αυτό σε πείραξε the_edge;τα λαγοί δεν σε ενοχλούν; Ε, λέξεις όπως Βάζελος λαγός γαύρος και ποντικός δεν νομίζω να πειράζουν κανέναν πλέον.
Freakster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Ειμαι φιλαθλος που υποστηριζει τον Ολυμπιακο. Αυτα. PS Επρεπε να ποσταρει και ενας ολυμπιακος εδω μεσα, μονο στου ολυμπιακου το θεμα θα ποσταρουν ολοι οι παναθηναικοι;
firewalker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Το μαϊμουδάκι μας σήμερα αν εξαιρέσει κανείς μία φάση στο πρώτο μέρος που έβγαλε ασίστ στον Ουρουγουανό ήταν φανταστικό!
mandipl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 εβλεπα το ματς παρεα με 2 ολυμπιακους . μου την ελεγαν σε ολο το ματς αλλα την πατησαν ..... το πεναλντι ηταν τελικα?
geovard Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Ειμαι φιλαθλος που υποστηριζει τον Ολυμπιακο. Αυτα. PS Επρεπε να ποσταρει και ενας ολυμπιακος εδω μεσα, μονο στου ολυμπιακου το θεμα θα ποσταρουν ολοι οι παναθηναικοι; Μα να έχει καί κάτι να πεί όχι απλά να δηλώσει την παρουσία του νομίζω.Λοιπόν συμφωνείς ή όχι με τις 'βαθυστόχαστες' αναλύσεις τού Μίχου?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Για τη φάση του Παπαδόπουλου με τον Ανατολάκη λες; Φαίνεται να του παίρνει το αριστερό πόδι όπως κάνει να γυρίσει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.
andrip Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 ήταν αλλα τι να το κάνουμε... τελικά δε το είχαμε ανάγκη (σε όλο το μάτς ήμουν πεπεισμένος οτι το ματς ήταν αβαβα για Χ, λέτε να έκανε μαλακία ο παπ; χαχα)
The_Edge Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 εβλεπα το ματς παρεα με 2 ολυμπιακους . μου την ελεγαν σε ολο το ματς αλλα την πατησαν ..... το πεναλντι ηταν τελικα? Δε νομίζω ότι υπάρχει αμφισβήτηση.
Freakster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Οχι δε συμφωνω με Μιχο και λοιπα, αν και κουραστηκα λιγο απο τη μπαλα του Παναθηναικου με τις βαθιες μπαλιες. Το πεναλτι ηταν πεναλτι. Ο ανατολακης στη πυρα.
andrip Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 δεν πειράζει είχαμε τον ολυμπιακό να παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο οπότε ισορρόπησε
fanpan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Αντε να μας έδεινε και το πέναλντυ... 3 θα βάζαμε Ο Μίχος είδε 8 κλασικές ευκαιρίες του ΟΣΦΠ για γκολ, κάποιος να του πει ότι το καρναβάλι τελείωσε......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.