Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτό σε πείραξε the_edge;

τα λαγοί δεν σε ενοχλούν;

η πρέπει να του πω να σκάσει ο απόγονος του στόλου για να είμαστε οκ;

Άστους σήμερα να ξεσπάσουν.... Τα βλέπω και γελάω!!! Να χάνεις ντέρμπυ (στην έδρα σου) και να βγαίνεις να λες τον άλλο λαγό είναι τουλάχιστον διασκεδαστικό!!

Δημοσ.
αυτό σε πείραξε the_edge;

τα λαγοί δεν σε ενοχλούν;

Ε, λέξεις όπως Βάζελος λαγός γαύρος και ποντικός δεν νομίζω να πειράζουν κανέναν πλέον.

Δημοσ.

Ειμαι φιλαθλος που υποστηριζει τον Ολυμπιακο. Αυτα.

PS Επρεπε να ποσταρει και ενας ολυμπιακος εδω μεσα, μονο στου ολυμπιακου το θεμα θα ποσταρουν ολοι οι παναθηναικοι;

Δημοσ.

Το μαϊμουδάκι μας σήμερα αν εξαιρέσει κανείς μία φάση στο πρώτο μέρος που έβγαλε ασίστ στον Ουρουγουανό ήταν φανταστικό!

Δημοσ.

εβλεπα το ματς παρεα με 2 ολυμπιακους . μου την ελεγαν σε ολο το ματς αλλα την πατησαν ..... το πεναλντι ηταν τελικα?

Δημοσ.
Ειμαι φιλαθλος που υποστηριζει τον Ολυμπιακο. Αυτα.

PS Επρεπε να ποσταρει και ενας ολυμπιακος εδω μεσα, μονο στου ολυμπιακου το θεμα θα ποσταρουν ολοι οι παναθηναικοι;

Μα να έχει καί κάτι να πεί όχι απλά να δηλώσει την παρουσία του νομίζω.Λοιπόν συμφωνείς ή όχι με τις 'βαθυστόχαστες' αναλύσεις τού Μίχου?

• Super Moderators
Δημοσ.

Για τη φάση του Παπαδόπουλου με τον Ανατολάκη λες; Φαίνεται να του παίρνει το αριστερό πόδι όπως κάνει να γυρίσει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Δημοσ.

ήταν αλλα τι να το κάνουμε... τελικά δε το είχαμε ανάγκη

(σε όλο το μάτς ήμουν πεπεισμένος οτι το ματς ήταν αβαβα για Χ, λέτε να έκανε μαλακία ο παπ; χαχα)

Δημοσ.
εβλεπα το ματς παρεα με 2 ολυμπιακους . μου την ελεγαν σε ολο το ματς αλλα την πατησαν ..... το πεναλντι ηταν τελικα?

Δε νομίζω ότι υπάρχει αμφισβήτηση.

Δημοσ.

Οχι δε συμφωνω με Μιχο και λοιπα, αν και κουραστηκα λιγο απο τη μπαλα του Παναθηναικου με τις βαθιες μπαλιες. Το πεναλτι ηταν πεναλτι. Ο ανατολακης στη πυρα.

Δημοσ.

Αντε να μας έδεινε και το πέναλντυ... 3 θα βάζαμε:-D

Ο Μίχος είδε 8 κλασικές ευκαιρίες του ΟΣΦΠ για γκολ, κάποιος να του πει ότι το καρναβάλι τελείωσε......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...