Steven Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Το αν θα φύγει η όχι νομίζω εξαρτάται πολύ από το αποτέλεσμα μεθαύριο... Αν είναι συντριβή νομίζω πως δεν έχει ελπίδες... Όχι βέβαια πως αν χάσετε εύκολα σημαίνει κάτι σημαντικό, ούτε σημαίνει πως δεν είναι καλός προπονητής, αλλά όλοι ξέρουμε πως αντιδρούν οι ελληνικές ομάδες σε αυτά τα θέματα...
1980 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 εδω κοιταχτε. φανταστειτε τι θα κανουν αυριο. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Olympiacos_Panathinaikos/144658.html
comfuzio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δεν ειναι μονο το αυριο...καθε φορα το ιδιο ειναι...
The_Edge Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 3-0 τη Λαμία στον τελικό του βόλλευ... http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=76983 Αντρέα, πρέπει να αναβαθμίσεις και την υπογραφή σου!
1980 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι ειχαμε τοσα χρονια να παρουμε το κυπελο. το σνομπαραμε?
geovard Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Άκουσα να λένε στον sportfm ότι ο Παναθηναικός είνα ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο σε συγκομιδή τίτλων σε όλα τα αθλήματα.Έκανε μάλιστα καί αναφορά σ αυτό το CNN.Αληθεύει κάτι τέτοιο ή είναι ράδιο αρβύλα?
blueviper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Έτσι από απορία, μια και δεν γνωρίζω να απαντήσω και τη δική σου...ποιος ο λόγος να το ποστάρεις στο thread του Ολυμπιακού; Περιμένεις να στο επιβεβαιώσει κανένας αλλόθρησκος ή εντάσσεται στα πλαίσια του "να σας μπω στο μάτι";
The_Edge Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 έλα ντε! θα μπορούσε καλλίστα να το έχει ποστάρει πχ στο "αλλοδαπός κτλ κτλ"... γιατί ρε παιδιά μας κάνετε τη ζωή πιο δύσκολη? τέσπα, ας χάσω άλλο λίγο από τον χρόνο μου να το μετακινήσω....
The_Edge Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα... Θα τα καταφέρει ο μετροπόντικας ή θα κολλήσει στα αρχαία?* *Αρχαία = τζόρτζεβιτς, rivaldo κτλ
geovard Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Είστε βέβαιοι ότι δεν έχει καμμία σχέση με το tread τού Ολυμπιακού?Γιατί ρε παιδιά τέτοιες 'αγκιλώσεις'?Αν πρόκειται να μάθει κανείς την αλήθεια από αντίπαλο θα την μάθει όχι από ομόθρησκο πού ευλογάει τα γένια του.Νομίζω δηλαδή.Έπειτα γιατί να μετακινηθέί το μήνυμα.Είσαι σίγουρος ότι δεν θέλει κάποιος να απαντήσει?Έπειτα στη σχετική κουβέντα πού έγινε στον σταθμό πιό πολλοί ήταν οι οπαδοί τού Ολυμπιακού πού συμμετείχαν παρά αυτοί τού Παναθηναικού.Λυπάμαι αν συνέπεσε χρονικά με το σημερινό ντέρμπυ πού είναι ανεξάρτητο απ αυτό.
geovard Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Άκουσα να λένε στον sportfm ότι ο Παναθηναικός είνα ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο σε συγκομιδή τίτλων σε όλα τα αθλήματα.Έκανε μάλιστα καί αναφορά σ αυτό το CNN.Αληθεύει κάτι τέτοιο ή είναι ράδιο αρβύλα? Edit by The_Edge: Μετακινήθηκε από το topic της ΑΕΚ στου Παναθηναϊκού.
The_Edge Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Τοποθετείς δηλαδή ένα post σε σχέση με το ποιος θέλεις να σου απαντήσει αντί να δεις να ταιριάζει με το θέμα? Και ποιος απαγορεύει σε φιλάθλους του Ολυμπιακού να σου απαντήσουν στο topic του Παναθηναϊκού? Εκτός αν πιστεύεις πραγματικά πως το post για τις πόσες κούπες έχει ο Παναθηναϊκός ταιριάζει καλύτερα στο topic του Oλυμπιακού...
The_Edge Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δεν παίζεσαι ρε φίλε... Aντίδραση για την αντίδραση.... Το κάνεις post και στο topic της ΑΕΚ μετά από το πρώτο move που έκανα? Ελπίζω να μην το κάνεις και στου Ιωνικού, στης Bayern και στης Manchester Utd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.