Str Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 ειπαμε ρε Μικα, ευρωπαιοι, ηθικοι...αλλα πανω απο ολα ανθρωποι ξερεις τι ειναι να κινδυνευεις απο τα δευτερα ομαδας 4 θεσεις πιο κατω? σα να κετεβηκε ο Παοκ (η ο ΑΡΗΣ που μου αρεσει και περισσοτερο) με τα μικρα του και να επαιζε καποιον απο τους παο-αεκ-οσφπ (ας βαλουμε υποθετικα τον οσφπ που εχει τους πιο elegant και σοφιστικε - μουχαχα οπαδους) {εδω τα αστερια τους θελουν να φυγει ο Νινης κλαιγοντας οταν εγω που μου ειχε ριξει 4αρα τον χειροκροτουσα και ευχομουν να βρει και η δικη μου ομαδα μερικους σαν και αυτον } ---> ασχετο αλλα πρεπει να το πω!!
The_Edge Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 καταρχας τα υποκοριστικα να σου λειπουν. εκτος και αν θελεις να αρχισουμε την κοντρα. δεν αναφερομουν στην μπαλα συγκεκριμενα. ενοω γενικα αν τα εχεις με καποιον πρεπει να τον εχεις απεναντι σου οχι να το παιζεις τσαμπα μαγκας. εγινα κατανοητος τωρα? Sir yes sir!
1980 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Sir yes sir! αν και δεν νομιζω να το γραφεις ειρωνικα , οντως με καταλαβες? γιατι με τα γραπτα δεν το καταλαβαινεις ευκολα δεν μου αρεσει να ερθω σε κοντρα μαζι σου.
johnyboy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 αν και δεν νομιζω να το γραφεις ειρωνικα , οντως με καταλαβες? γιατι με τα γραπτα δεν το καταλαβαινεις ευκολα δεν μου αρεσει να ερθω σε κοντρα μαζι σου. και να ερχοσουν σε κοντρα ο μονος χαμενος θα ησουν εσυ.
1980 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 και να ερχοσουν σε κοντρα ο μονος χαμενος θα ησουν εσυ. μπα ειναι δημοκρατικος δεν χρησιμοποιει την ιδιοτητα του.
The_Edge Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 δεν έχω τίποτα μαζί σου. γενικότερα έχω πρόβλημα όταν πέφτει το επίπεδο των συζητήσεων.
1980 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 δεν έχω τίποτα μαζί σου. γενικότερα έχω πρόβλημα όταν πέφτει το επίπεδο των συζητήσεων. οκ κατανοητο. εγω το μονο που ηθελα να πω με αυτο που εγραψα αν και επαναλαμβανομαι και γινομαι βαρετος ειναι οτι οταν φτασεις στο σημειο να εισαι στην φαση να πλακωθεις με καποιον χωρις να σημαινει οτι ειναι νορμαλ εντελως αυτο τουλαχιστον να τον εχεις απεναντι σου.
firewalker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Τώρα διάβασα την ανακοίνωση που έβγαλε η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός. http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=42596 Έτσι κάνουν όλες οι "προβληματικές" ομάδες... Χα χα χα χα. Τσιμπάνε!!! Όπως τσιμπάει μερικές φορές η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τον Κρόκους.
1980 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Τώρα διάβασα την ανακοίνωση που έβγαλε η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός. http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=42596 Έτσι κάνουν όλες οι "προβληματικές" ομάδες... Χα χα χα χα. Τσιμπάνε!!! Όπως τσιμπάει μερικές φορές η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τον Κρόκους. η μεγαλη μεταγραφη που δεν εχει πατησει παρκε ακομα. το επιχειρημα αυτο το σκεφτηκε πολυ αυτος που το ειπε?
1980 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 παιδια δεν μπορουσα να μην το ποσταρω μιλαμε για αποθεωση http://en.wikipedia.org/wiki/Takis_Tsoukalas edit: παλια μου ειπαν οτι εγραφε the closest thing to an ape αλλα το μαζεψανε.
geovard Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Είπε λοιπόν ο Πέτρος Κόκαλης όπως αντιγράφω από το Sportime.gr Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Πέτρος Κόκκαλης αναφερόμενος στο ντέρμπι «αιωνίων» τόνισε: «Eύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός. Για μας είναι το σημαντικότερο ποδοσφαιρικό απόγευμα». Προσέξτε την δήλωση.Είναι κουτοπόνηρη.Γιατί άν το αποτέλεσμα δεν είναι ευνοικό γιά τον Ολυμπιακό τότε ο Κόκαλης κρατάει το τυχερός ο Παναθηναικός.Αν ο Ολυμπιακός νικήσει ε τότε απλά είναι ο καλύτερος! Μα καλά σε ποιούς νομίζει ότι απευθύνεται.
Panathinaikara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 άντε σε λίγο παίζουμε με Πρόκομ να τη φάμε κι αυτή να τελειώνουμε
johnyboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 άντε σε λίγο παίζουμε με Πρόκομ να τη φάμε κι αυτή να τελειώνουμε Να παρηγορηθουμε λιγο γιατι στο ποδοσφαιρο τρεις λαλουν και δυο χορευουν.
genius_13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 3/3 ! ! ! Δυσκολη νικη και μετρια εμφανιση αλλα κερδισαμε!
Panathinaikara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 βασικά τραγική εμφάνιση και έχω αρχίσει να ψιλοαπογοητεύομαι. Δλδ δεν ξέρω τι φταίει γμτ αλλά παρατηρώ οι νέες μεταγραφές βοηθούν ελάχιστα (Ντελκ,Γιαβτόκας-καλά αυτός σημερα δεν ήταν στην αποστολή) και ο Διαμαντίδης αναγκάζεται να παίζει 30 λεπτά /ματς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.