KaizerSoze Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δεν επιτρεπονται τα πολιτικα ή οταν βριζουμε την Αμερικη επιτρεπονται?Γιατι στο τοπικ για το πετρελαιο αρχιζει να γυρναει στο πολιτικο η συζητηση
JIMBREED Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 ξέχασες τα κράνη επρεπε να τους βαλω και κανα κρανος...χαχαχα
Kandinsky Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Από συναδελφική αλληλεγγύη και μόνο, κι επειδή η Θρυλάρα μου έχει φάει ουκ ολίγα παλτά προπονητές εις την τσεφαλήν, εύχομαι ολόψυχα σ' όλους τους φίλους του ΠΑΟ να γλυτώσουν απ' αυτό το παλτό που πάνε να τους φορέσουν. Πάνε να πείσουν οι φυλλάδες ότι ένας 54χρονος, που σε 20 σχεδόν χρόνια έχει πάρει 2-3 τίτλους Δανίας, είναι ο Μεσσίας που θα σώσει τον Παναθηναϊκό. Όξω ρεεεεεε.
LL_NEO Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 ούτε εγώ το έχω καταλάβει αυτό ρε συ kandinsky....
devil_will_cry Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δανος η σουδος ειναι? ε ρε κατι ξυλοκοπους που θα μας κουβαλησει. τελικα δεν προκειτε ποτε να φτιαξουμε ομαδα. κριμα.
adi32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 απο οτι καταλαβα δεν τον βλεπετε με καλο ματι μα ποιον μου θυμιζει ομως?????????
Kandinsky Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Συγνώμη και πάλι ρε παιδιά, μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τί σύστημα είναι το 4-2-3-2?
Kandinsky Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Η απάντηση είναι ολόσωστη αλλά θεωρώ ανεπίτρεπτο να του κλέβουν τα συστήματα που τον καθιέρωσαν στη σκέψη όλων μας! (btw, γεια σου ρε μέγιστε Αλέφα, που έχεις κάνει τη βλακεία και το γλύψιμο του Κόκκαλη άθλημα).
LL_NEO Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Ποιος του το κλεψε ρε συ; Αν και απο το τόπο του ποστ σου ποντάρω σε μια απάντηση Μπάκε ή Μαλεζάνι, λόγω του ότι είμαι στην ξενιτιά δεν έχω σχετική ενημέρωση...
vsls Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Σιγα μη κλεψαμε κ το συστημα με τους κεφτεδες/μπουκαλια/παντοφλες του αλεφα! Μια ζωη ενα βημα μπροστα στη τεχνολογια
antreaslam Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 jimbreed, η φωτο σου ..."μαμαει"!!!!!! οσο για οσους απο εσας παναθηναικαρες,κραζετε απο τωρα τον μπακε, θελω να υπενθυμισω οτι η ομαδα μας επαιξε μπαλαρα επι του ανυπαρκτου (ως εκεινη τη στιγμη),αειμνηστου ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΑΣΤΑ! επισης, εκανε μεγαλες πορειες με τον ινδιανο χουαν, και με τον 100 χρονια μπροστα κυρ βασιλη,κ πηρε νταμπλ με τον εβραιο! αντιθετα,προπονητες οπως οσιμ κ μπενγκστον(ακομα κ μαλεζανι αν θελτε), που ειχαν backround και ονομα,στον παναθηναικο απετυχαν! δε με ενοχλει που δεν τον ξερω(ουτε τον σολιντ ηξερα πριν τον χτυπησουμε εμεις,κ τον παρει ο γαβρος),ουτε απαιτηση να φερει το μουρινιο εχω! μοναδικες μου απαιτησεις ειναι: 1)ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 2)πρωταθλημα οπωσδηποτε του χρονου,με 2 μεγαλες νιλες στυλ 86-87 στον γαβρο 3)επιτελους λιγο καλο ποδοσφαιρο .... ΞΥΠΝΗΣΤΕ τον αυτοκρατορα ρε,οπως τον ξυπνησαμε μονοι μας στο βολλευ αντρων κ γυναικων(οι πιο μυημενοι,θα θυμουνται το περιφημο "υιοθετημενο") κ πηρε τα πανω του!! να ξερουμε για τι γκρινιαζουμε!
devil_will_cry Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 jimbreed' date=' η φωτο σου ..."μαμαει"!!!!!! οσο για οσους απο εσας παναθηναικαρες,κραζετε απο τωρα τον μπακε, θελω να υπενθυμισω οτι η ομαδα μας επαιξε μπαλαρα επι του ανυπαρκτου (ως εκεινη τη στιγμη),αειμνηστου ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΑΣΤΑ! επισης, εκανε μεγαλες πορειες με τον ινδιανο χουαν, και με τον 100 χρονια μπροστα κυρ βασιλη,κ πηρε νταμπλ με τον εβραιο! αντιθετα,προπονητες οπως οσιμ κ μπενγκστον(ακομα κ μαλεζανι αν θελτε), που ειχαν backround και ονομα,στον παναθηναικο απετυχαν! δε με ενοχλει που δεν τον ξερω(ουτε τον σολιντ ηξερα πριν τον χτυπησουμε εμεις,κ τον παρει ο γαβρος),ουτε απαιτηση να φερει το μουρινιο εχω! μοναδικες μου απαιτησεις ειναι: 1)ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 2)πρωταθλημα οπωσδηποτε του χρονου,με 2 μεγαλες νιλες στυλ 86-87 στον γαβρο 3)επιτελους λιγο καλο ποδοσφαιρο .... ΞΥΠΝΗΣΤΕ τον αυτοκρατορα ρε,οπως τον ξυπνησαμε μονοι μας στο βολλευ αντρων κ γυναικων(οι πιο μυημενοι,θα θυμουνται το περιφημο "υιοθετημενο") κ πηρε τα πανω του!! να ξερουμε για τι γκρινιαζουμε![/quote'] Σεβασμο απο τον βαρδινογιαννη ξεχασε τον πρωταθλημα δεν παιρνουμε ουτε του παραχρονου. ειδικα το τρια ουτε για πλακα. παυλο θεε παρε την παε...λεμε τωρα...
antreaslam Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 τοτε.... ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ,ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, οπως λενε κ οι active member! οσο για τον παυλο...ΠΟΤΕ δεν τον στηριξαμε πραγματικα,με πορειες,με αποχες απο γηπεδο,με κραξιμο....με με με με! απλα ολοι το λεμε μεταξυ μας,ποια πιεση να νιωσιε ο τζιγκερ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.