Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν τα προσθέσουμε όλα (ΑΕΚ-ΠΑΟ) έχουμε:

3-1

0-0

2-0

2-0

-----

Γαλλία 7 μπαλάκια, Ελλάδα 1.

Καλά, ομάδες είναι αυτές (δεν εξαιρώ και τον ΟΛΥ, Θυμάστε 7-1 από ΓΙΟΥΒΕ όλα σε 1 (ματς) νοικοκυρεμένα)

Με τι ασχολείστε; Γιατι πηγαίνετε στα γήπεδα;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα σε παρακαλέσω όταν κάνεις παράθεση των λεγομένων τού άλλου δεν πρέπει να αλλάζεις ούτε τελεία γιατί δεν έχεις ...πνευματικά δικαιώματα να το κάνεις αυτό.Να αναφέρεις ολόκληρη την πρόταση.Γιατί αυτό δεν είναι παράθεση-αντιπαράθεση αλλά σαν να μας λες ότι, θα γράψω ότι θέλω εγώ!

Δεν το έχω ξαναδεί αυτο πού έκανες να γίνεται από κανέναν Ινσόμνιακ.

Νομίζω είσαι υπερβολικός. Όποιος θέλει να διαβάσει το post σου είναι το ακριβώς από πάνω!! Απλά το έκανα quote για να δείξω σε ποιον απαντάω. Έτσι γίνεται σε πάρα πολλά forum και το έχω δει και εδώ πέρα κάποιες φορές, ειδικά άμα το post είναι σχετικά μεγάλο.

Δημοσ.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!!!

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=42596

Οντως χανεις...Ειναι το κλασσικο "οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται"

1. Ο Παυλος δεν ειπε ποτε ποιον εννουσε.Μπορει να ελεγε την Μπαρτσελονα ή την ΤΣΣΚΑ. Ποιος μυγιαστηκε ομως?

2. ΝΑΙ μας επιασε θυματα ο καλυτερος πλευμεηκερ της Ευρωπης με 1,7 εκ οταν ο Παπαλουκας περνει 2,5.Καλο.Ποσα ειπαμε περνει το σαπακι ο Λιθουανος τουριστας?

3. Εκπληξη ειναι το 200% ευαξηση. Εμ βεβαια, εδω στην μπαλα ο Νινης να δεις πως τους επιασε κοροιδο που πηρε 2000% αυξηση!!

4. Ναι,δεν μπορουμε να καταπιουμε την ηττα. Δεδομενου πως δεν εχουμε κερδισει φετος τον Ολυμπιακο, πραγματικα νιωθουμε μειονεκτικα

5. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...Στο ασχετο πεταμε και ενα Μασιγιαουσκας.Αυτος δεν εχει πιασει κανενα κοροιδο.Με 1 καλη χρονια στην Ταου-και χωρις να παρει κανα Ευρωπαικο-τοσα χρονια περνει φραγκα χωρις να παιζει μπασκετ.Ωραιος.

Δημοσ.
ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ!!!

[...]

2. ΝΑΙ μας επιασε θυματα ο καλυτερος πλευμεηκερ της Ευρωπης με 1,7 εκ οταν ο Παπαλουκας περνει 2,5.Καλο.Ποσα ειπαμε περνει το σαπακι ο Λιθουανος τουριστας?

3. Εκπληξη ειναι το 200% ευαξηση. Εμ βεβαια, εδω στην μπαλα ο Νινης να δεις πως τους επιασε κοροιδο που πηρε 2000% αυξηση!!

[...]

Ο ολυμπιακός πόσα θα ήταν διατεθειμένος να δώσει δηλαδή? Κάτω από 1,7?

Πιθανότατα δεν έχουν καταλάβει την αξία του Διαμαντίδη.

Δημοσ.

Χαχαχαχα μιλάμε οι τύποι είναι σούργελα. Να μην αναφέρω ότι ο τρόπος με τον οποίο πάνε να την πουν θυμίζει n00bάδες insomniacs στο πρώτο τους flame post...

Δημοσ.

Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και του Γιαννακόπουλου η ανακοίνωση ήταν αντίστοιχου επιπέδου.

Κρίμα, πάνω στην άνοδο του μπάσκετ οι πρόεδροι να αποδεικνύονται κάφροι....

Δημοσ.
Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και του Γιαννακόπουλου η ανακοίνωση ήταν αντίστοιχου επιπέδου.

Κρίμα, πάνω στην άνοδο του μπάσκετ οι πρόεδροι να αποδεικνύονται κάφροι....

ο παυλαρας σε κοιταει καλα καλα για κοιτα τον.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι έτσουξε πολύ τον Παναθηναϊκό που ο Ολυμπιακός πήρε το Ματσιγιάουσκας. Ειδικά αφότου όλη τη χρονιά έχει βγάλει μάτια.

Και οι εφημερίδες και όλοι οι Ολυμπιακοί που έλεγαν ότι από του χρόνου με τον Διαμαντίδη ο Ολυμπιακός θα είναι κυριάρχος και άλλα φαιδρά.

Ξυδάκι παιδιά. Περάστε πρώτα στα playoffs της Ευρωλίγκας, πάρτε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και τα ξαναλάμε.

Αστεία πράγματα...

Δημοσ.
Πιστεύω ότι έτσουξε πολύ τον Παναθηναϊκό που ο Ολυμπιακός πήρε το Ματσιγιάουσκας. Ειδικά αφότου όλη τη χρονιά έχει βγάλει μάτια.

Και οι εφημερίδες και όλοι οι Ολυμπιακοί που έλεγαν ότι από του χρόνου με τον Διαμαντίδη ο Ολυμπιακός θα είναι κυριάρχος και άλλα φαιδρά.

Ξυδάκι παιδιά. Περάστε πρώτα στα playoffs της Ευρωλίγκας, πάρτε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και τα ξαναλάμε.

Αστεία πράγματα...

εγω παλι αυτον τον μασιγιαουσκας δεν τον ηξερα καν και ο περισοτερος κοσμος νομιζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...