Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πει κανεις.Ισα ισα συμπληρωνει αξιοπρεπει ενδεκαδα?Για σενα ποια ενδεκαδα ειναι αξιοπρεπει για την Ευρωπη απο τις ελληνικες?Του οσφπ ? Η της αεκ?

Καμία από τις ελληνικές! Νομίζω είναι προφανές.

Τώρα για τον παναθηναικό τι να πώ ;

Όταν θες 2 γκολ για να περάσεις και στο ημίχρονο κατεβαίνεις με 2 αμυντικά χαφ στο κέντρο, γιατι δεν έχεις ποιον άλλο να βάλεις.

Όταν η άμυνα σου είναι μόρις - γκούμας και αλλαγή ο άντονσον. Αν τραυματιστεί ή τιμωρηθεί δηλαδή ο μόρις δεν έχεις παίκτη να πιάσει ένα γρήγορο επιθετικό των άλλων.

Όταν στα πλάγια έχεις νίλσον, βύντρα, σέριτς, λεοντίου που κανείς από αυτούς δεν είναι αυτή η θέση του, και καμιά φορά βάζεις στα πλάγια και κανένα κότσιο η μόρις γιατί δεν έχεις άλλον !

Όταν βγάζεις βαθιές μπαλιές σε όλο το ματς για να πάρει κεφαλιά ο παπ και ο σάλπι που είναι 2-3 κεφάλια πιο κοντοί από τους αμυντικούς που έχουν οι άλλοι και δεν μπορείς να περάσεις την μπάλα στα πόδια τους.

Ε είναι αυτή ολοκληρωμένη ομάδα ;

Εσένα μέτρο συγκρισης για να καταλάβω είναι ο ολυμπιακός ;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ειναι ολοκληρωμενη ομαδα ουτε ειπα οτι η ομαδα πεταει.

Και εγω θελω 2-3 παιχταραδες στην αμυνα.Και σε μενα δεν αρεσει να παιζουν με μεγαλες μπαλιες ενω δεν εχουμ ψηλο φορ.

Και ναι ειναι προφανες οτι καμια ελληνικα ομαδα δεν εχει ενδεκαδα για να κανει κατι καλο στην Ευρωπη.

Δημοσ.

απλά αναπολώ κάποιες εποχές και προσπαθώ να φανταστώ την τωρινή ομάδα με μια αλλαγή... φανατστείτε καρα αντι για τζιώλη!!!!!! Δε λέω σειταρίδη αντι βύντρα γιατί το παιδί παίζει εκεί που είναι... κρίμα που ο καρα έφαγε μια καριέρα που μετα τον παναθηναικό μόνο πτωτική ήταν :(

Δημοσ.
Ο Παναθηναικός σε κανένα σημείο τού αγώνα δεν έπεισε ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση.Κάποτε ήξερες ότι η αντίπαλη ομάδα αισθανόταν κάποιο φόβο όταν έμπαινε στο γήπεδο.Ενώ τώρα ό προπονητής της Λανς είπε ότι η ομάδα τού Παναθηναικού δεν παρέσυρε με το παιχνίδι της τον κόσμο.Δεν νοιώσαμε καμμία πίεση από την ατμόσφαιρα είπε.Όταν ο άλλος δεν σε φοβηθεί καί σε κοιτάζει στα μάτια δεν μπορείς να τον νικήσεις.

Λοιπόν το πρόβλημα παραμένει.Ας τελειώσει με το καλό η χρονιά καί να δούμε συνολικά τι καταφέραμε.

Τελικά την πρόκριση αποδείχτηκε ότι τη χάσαμε στην Γαλία από τα λάθη των Βίντρα, Γκαλίνοβιτς.Ας ερχόταν εδώ η σούπερ ομάδάρα Λάνς με το 1-1 καί να σούλεγα εγώ τι καθυστερήσεις θα έκαναν καί τι πνεύμα θα πούλαγαν.Έπρεπε τελειώνοντας το ματς χθες να φιλήσουν σταυρωτά τα σαίνια πού ανέφερα πριν.

οταν τα λεγα εγω πεσατε να με φατε.

Δημοσ.
απλά αναπολώ κάποιες εποχές και προσπαθώ να φανταστώ την τωρινή ομάδα με μια αλλαγή... φανατστείτε καρα αντι για τζιώλη!!!!!! Δε λέω σειταρίδη αντι βύντρα γιατί το παιδί παίζει εκεί που είναι... κρίμα που ο καρα έφαγε μια καριέρα που μετα τον παναθηναικό μόνο πτωτική ήταν :(

αν θεωρεί ότι ομάδες σαν την ίντερ και την μπεμφίκα είναι μικρότερες από τον παναθηναικό ή οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα γελιέσαι. στην μπεμφίκα μπορεί να μην είναι βασικός αλλά σε αρκετά παιχνίδια παίζει έστω ως αλλαγή. και να σου θυμήσω ότι ήδη βρίσκεται στους 16 του ουέφα με 2 νίκες.

Α ρε πως πετάμε στα σύννεφα εμείς οι έλληνες!

Δημοσ.
Καμία από τις ελληνικές! Νομίζω είναι προφανές.

Τώρα για τον παναθηναικό τι να πώ ;

Όταν θες 2 γκολ για να περάσεις και στο ημίχρονο κατεβαίνεις με 2 αμυντικά χαφ στο κέντρο, γιατι δεν έχεις ποιον άλλο να βάλεις.

Όταν η άμυνα σου είναι μόρις - γκούμας και αλλαγή ο άντονσον. Αν τραυματιστεί ή τιμωρηθεί δηλαδή ο μόρις δεν έχεις παίκτη να πιάσει ένα γρήγορο επιθετικό των άλλων.

Όταν στα πλάγια έχεις νίλσον, βύντρα, σέριτς, λεοντίου που κανείς από αυτούς δεν είναι αυτή η θέση του, και καμιά φορά βάζεις στα πλάγια και κανένα κότσιο η μόρις γιατί δεν έχεις άλλον !

Όταν βγάζεις βαθιές μπαλιές σε όλο το ματς για να πάρει κεφαλιά ο παπ και ο σάλπι που είναι 2-3 κεφάλια πιο κοντοί από τους αμυντικούς που έχουν οι άλλοι και δεν μπορείς να περάσεις την μπάλα στα πόδια τους.

Ε είναι αυτή ολοκληρωμένη ομάδα ;

Εσένα μέτρο συγκρισης για να καταλάβω είναι ο ολυμπιακός ;

Aδερφε ειλικρινα δεν εχεις καθολου δικιο..Κριμα,μονο πικρα και χολη ξερεις να βγαζεις για τον Παναθηναικο...Εχεις πει τοσο αστεια πραγματα,που ουτε καν θα μπω σε διαδικασια να σε διορθωσω...Αυτα τα κοκκινα γυαλια σου πανε πολυ πλακα-πλακα..ΥΓ Την Πεμπτη δεν επαιζε φιλικο ο Ολυμπιακος με τη ΔΕΗ?

Ναι και οταν ηταν στον Παναθηναικο τον κραζαμε ολοι...Οι γκουμομπασιναδες κλπ...Ελεος ρε σεις...Καλα εκανε κι εφυγε ο Καραγκουνης,τουλαχιστον εκπληρωσε το ονειρο του να παιξει στην Ιταλια...Ασε που ισως το καλοκαιρι να γυρισει στη Παναθα..

Δημοσ.

χαχα έλεος! προφανώς δεν είναι μικρότερες ομάδες απο τον παναθηναικό... όταν λέμε μπεΝφικα εννοούμε τη μεγαλύτερη πορτογαλική ομαδα και Ιντερ οκ όλοι ξέρουμε τι μέγεθος είναι. Εγώ είπα για την καριέρα του μετά τον παναθηναικό, μη κοιτάς που έπαιζε κοίτα τι έχει κάνει! Όταν ήταν στην Ιντερ αλλά και τώρα στην Μπενφίκα είμαι σχεδόν σίγουρος οτι έχεις τις περισσότερες ευρωπαικές συμμετοχές απο κάθε άλλο παίχτη αυτών των ομάδων. Εγώ απλά αναφέρθηκα στο τι έχει πετύχει...

άσε που το είπα σε σύγκριση με τον Τζιώλη ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!!!!

ακριβώς... όπως το είπατε... Γκουμομπασινάδες (ο καραγκούνης που είναι; )... για ρωτήστε έναν παναθηναικό αν είχε χαρεί όταν έφυγε ο Καραγκούνης...

Δημοσ.
Σορρυ ρε παιδιά που χαλώ την κουβέντα σας αλλά ολυμπιακό να αποκαλέι το Θρύλο γαύρο πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου.Και κάποιον που λέει πως πατάει γήπεδο:evil:

Σορρυ και πάλι συνεχίστε

ευχαριστω 1980 και kwsn.

omnislash προσεξε γιατι σε λιγο θα γινεις το "παιδι για να γελαμε" του ινσομνια.

Το μονο που θα σου πω ειναι οτι μπορω να αποκαλω την ομαδα μου οπως θελω.

θα ηθελες ας πουμε να την πω ιεροδουλο της ευρωπης?Χλωμο.

Μας αρεσει δε μας αρεσει φιλαρακι μου ετσι ειναι.Καλα τα πρωταθληματα καλες οι φιεστες αλλα δυστηχως δε μου αρκουν πια.

Εκτος αυτου τωρα.

Εχω διαρκειας στο μπασκετ.Καταλαβαινεις τη διαφορα πιστευω ετσι??Δεν εισαι χαζος...

ΥΓ : Στο μπασκετ νιωθω πως δε με κοροιδευουν,γιαυτο και εχω διαρκειας.

Δημοσ.
omnislash προσεξε γιατι σε λιγο θα γινεις το "παιδι για να γελαμε" του ινσομνια.

Μπα, τον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

για ρωτήστε έναν παναθηναικό αν είχε χαρεί όταν έφυγε ο Καραγκούνης...

συγνώμη...

αλλά(παρότι τον συμπαθώ απίστευτα ως φυσιογνωμία..)χάρηκα όταν έφυγε ο "τυπάρας" κ δεν θέλω να ξαναγυρίσει.

να ανησυχω;

Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας αλλά ο παναθηναικός ίσα ίσα συμπληρώνει αξιοπρεπή ενδεκάδα. Ούτε μια αλλαγή της προκοπής δεν έχει και εσείς κάνετε όνειρα για τσάμπιονς λιγκ. Η μόνη διαφορά σας από τον ολυμπιακό είναι ότι η μάντσετσερ βαρέθηκε και σταμάτησε στα 5.

Ξέχασες ελπίζω όχι σκόπιμα να αναφέρεις ότι από τη στιγμή πού ο Παναθηναικός κατρακύλησε στην Ευρώπη η Ελλάδα από έκτη θέση πήγε δέκατη πέμπτη καί με νύχια καί δόντια προσπαθεί να κρατηθεί εκεί.Να λέμε καί τα θετικά όχι να αμαυρώνουμε τα πάντα.Ναί ο Παναθηναικός ιστορικά είναι γιά την Ευρώπη καί αυτό δεν ξεχνιέται ούτε σβήνεται από κακές επιλογές της διοίκησης τα τελευταία χρόνια.Είσαι σίγουρα απ αυτούς πού θέλουν να βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο καί όχι μισογεμάτο.Πάντως να μην ανησυχούν μερικοί.Η ζωή μας κύκλους κάνει καί τα πράγματα θα φτειάξουν.Εξ άλλου πιό κάτω από εκεί πού είχαν φτάσει δεν πήγαινε.Εδώ κοτζάμ Ρεάλ καί ταλαιπωρείται από προβλήματα τόσο καιρό μέσα από μιά παρατεταμένη πτώση τι να πούμε τώρα εμείς.

Τι θέλω να πω με αυτό το μήνυμα.Μα απλά ότι Ολυμπιακός καί Παναθηναικός ιστορικά τουλάχιστον δεν είναι τα ίδια μεγέθη στην Ευρώπη όπου απουσιάζει η παράγκα.Καί αυτό το βαρέθηκε η Μάντσεστερ είναι τελείως άστοχο.Σε αυτό το επίπεδο κανένας δεν σε λυπάται.

Δημοσ.

Η μόνη διαφορά σας από τον ολυμπιακό είναι ότι η μάντσετσερ βαρέθηκε και σταμάτησε στα 5.

Ξέχασες ελπίζω όχι σκόπιμα ... η Ελλάδα από έκτη θέση πήγε δέκατη πέμπτη ... κτλ ..

Ήθελα να πω ότι οι διαφορές σας βρίσκονται στην ιστορία.

Δημοσ.
Ξέχασες ελπίζω όχι σκόπιμα ... η Ελλάδα από έκτη θέση πήγε δέκατη πέμπτη ... κτλ ..

Θα σε παρακαλέσω όταν κάνεις παράθεση των λεγομένων τού άλλου δεν πρέπει να αλλάζεις ούτε τελεία γιατί δεν έχεις ...πνευματικά δικαιώματα να το κάνεις αυτό.Να αναφέρεις ολόκληρη την πρόταση.Γιατί αυτό δεν είναι παράθεση-αντιπαράθεση αλλά σαν να μας λες ότι, θα γράψω ότι θέλω εγώ!

Δεν το έχω ξαναδεί αυτο πού έκανες να γίνεται από κανέναν Ινσόμνιακ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...