Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κι απο μενα παιδια..Θελω να κανω μερικα σχολια σε αυτα που ανεφεραν πιο πανω τα παιδια και να καταθεσω και τη δικη μου αποψη για τον αγωνα...

Μερικα σχολια...

*προς genius_13...φιλε ειπες οτι "Με 2-3 προσθηκες η ομαδα θα ειναι ετοιμη να κανει ξανα καλες πορείες στην Ευρωπη.".

Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.Το να κανεις πορεια στην Ευρωπη ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων.Χρειαζεται μια καλη ομαδα,καλο συνολο και οχι απαραιτητα ενα συνολο παιχτων καλων..Επισης χρειαζεται τυχη,καθως και να εχεις μια καθορισμενη φιλοσοφια στο παιχνιδι σου,κατι που ο ΠΑΟ αρχιζει να αποκτα με τον Μουνιοθ..Απο κει και περα,ειναι και αυτο που λεμε dna...H αλλιως "φανελα"...Βλεπεις για πχ τον ολυμπιακο,οταν βγαινει εκτος εδρας χανει απο το αεροδρομιο..Αυτο δεν ειναι τυχαιο...

*προς dark_banishing...Ειπες οτι "Τόσα χρόνια τώρα μια ανθρωπινή μεταγραφή δεν έχουν κάνει ! Απόρώ ποιος τους φέρνει όλους αυτούς !"

Φανταζομαι οτι δε θες να αρχισω να απαριθμω τους παιχταραδες που εχουν περασει τα τελευταια χρονια απο την Παναθα...Και μη μου πεις οτι δεν τρελαθηκες απο την χαρα σου οταν εμαθες οτι πηραμε Μπιστσαν και Φλαβιο...Οι μεταγραφες ειναι λαχειο..Μπορει να περναμε τον Σαβιολα και να μην επιανε...Η το αναποδο,να περναμε ενα παικτακι της σειρας και να εβγαζε ματια...Και μη μου πεις οτι δε σου αρεσει ο Ιβανσιτς η ο Τζιολης

Αλλα τι λεω...Αφου κατα τη γνωμη σου " Καλά ο ίβανσιτς τρελό γέλιο.. Όλη την ώρα φωνάζει στους άλλους αλλά μια μπαλιά της προκοπής δεν έκανε."...Μαλλον αλλο αγωνα εβλεπες...

Όσο για το Μουνιοθ,φυσικα και δεν πιστευω οτι εδωσε οδηγια στους παιχτες να παιζουν με βαθιες μπαλιες...Ελεος ρε παιδια...Επειδη τοθ βγηκε το γκολ στη Γαλλια ετσι? Ο ΠΑΟ εχει εναν προπονητη με φιλοσοφια στον παγκο του...Δεν εξεταζω αν αυτη ειναι καλη η κακη,αλλα σιγουρα ειναι μια φιλοσοφια,σεβαστη..Προσωπικα μου αρεσει...

Όσο για το κεντρο..Πρεπει να καταλαβουμε οτι ο Τζιολης και ο Μποβιο ειναι ΟΛΟΙΔΙΟΙ παικτες...Τα θετικα και τα αρνητικα που εχουν ειναι ιδια και στον ενα και στον αλλο...Απλα ο ΠΑΟ χρειαζεται ενα αμυντικο χαφ καλο,με οργανωτικες ικανοτητες..Μαλλον οπως το κοβω δε θα αγοραστει ο Μποβιο,εκτος αν πεσουν πολυ οι απαιτησεις της ομαδας του και ο Εκι δυσκολα θα γυρισει στα επιπεδα που επαιζε παλια...

Η ομαδα εχει πλεον στοχο το κυπελλο...Και τη δευτερη θεση..Και ενδομυχα σιγουρα ενα διπλο στο "ναο"...

ωωω τι κριμααα παει χαλασε το τρεμπλ... ωωωω τι κοσμος μαμα!

Φιλε Ολυμπιακος εισαι?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ωωω τι κριμααα παει χαλασε το τρεμπλ... ωωωω τι κοσμος μαμα!

Το πήρε το Εύρηκα το τρέμπλ. Μαζί με την υπερομάδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ που το Σάββατο δεν είχε τυχαίο αποτέλεσμα και τρίζει τα δόντια της σε όλη την Ευρώπη.

Δημοσ.

Το τρεμπλ είχε χαθεί από την προετοιμασία βρε ,όταν η θρυλική αρμάδα καλύτερη κατά 200% από περσι τρομοκρατούσε όλη την ευρώπη (στα φιλικά). (Μέχρι να βρεθεί ο ΠΑΣ να πάρει την πρόκριση σε 2πλο παιχνίδι)

Μπόβιο και Τζιόλης τα έχουμε ξαναπεί στα περισσότερα παιχνίδια δεν μπορύν να παίζουν μαζί γιατί όντως μοιάζουν πολύ σαν παίχτες Μπόβιο δεν υπάρχει περίπτωση να αποχτηθεί εκτός αν η ομάδα του που είναι σε κακή οικονομικ'η κατάσταση κατεβάσει το ποσό μέχρι κανα 500.000 για να ξεφορτωθεί το μεγάλο συμβόλαιο του.

Μην ξεχνάμε οτι ο ΠΑΟ παίζει χωρίς τα 3 μεγαλύτερα συμβόλαια του (Έκι ,Μπίσκαν και Βίκτορ) ,ας προσέχαμε ,ας ελπίσουμε να θέλει ο Μουνιοθ να μείνει γιατί έχουμε βαρεθεί τα πειράματα

Η Λανς άλλη φορά να κάνει καθυστέρηση από το 15' :-p

Δημοσ.
sportime46526lkr1.th.jpg

του χρονου παλι τρεμπλ...

δηλαδη οτι γραφουν οι εφημεριδες σημαινει οτι αντιπροσωπευει και τον κοσμο?

ακυρο εντελως.

Δημοσ.

Ο Παναθηναικός σε κανένα σημείο τού αγώνα δεν έπεισε ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση.Κάποτε ήξερες ότι η αντίπαλη ομάδα αισθανόταν κάποιο φόβο όταν έμπαινε στο γήπεδο.Ενώ τώρα ό προπονητής της Λανς είπε ότι η ομάδα τού Παναθηναικού δεν παρέσυρε με το παιχνίδι της τον κόσμο.Δεν νοιώσαμε καμμία πίεση από την ατμόσφαιρα είπε.Όταν ο άλλος δεν σε φοβηθεί καί σε κοιτάζει στα μάτια δεν μπορείς να τον νικήσεις.

Λοιπόν το πρόβλημα παραμένει.Ας τελειώσει με το καλό η χρονιά καί να δούμε συνολικά τι καταφέραμε.

Τελικά την πρόκριση αποδείχτηκε ότι τη χάσαμε στην Γαλία από τα λάθη των Βίντρα, Γκαλίνοβιτς.Ας ερχόταν εδώ η σούπερ ομάδάρα Λάνς με το 1-1 καί να σούλεγα εγώ τι καθυστερήσεις θα έκαναν καί τι πνεύμα θα πούλαγαν.Έπρεπε τελειώνοντας το ματς χθες να φιλήσουν σταυρωτά τα σαίνια πού ανέφερα πριν.

Δημοσ.

Τα οποία σαΐνια δυστυχώς είναι δικά μας. Δεν φταίει η Λανς που εμείς έχουμε τέτοιους παίχτες στην ομάδα.

Απογοήτευση το ματς. Παραήταν χαλαροί οι γάλλοι. Τόσο πολύ που εκνεύριζαν. Εκεί όμως πιστεύω ότι φάνηκε κάπως και η διαφορά επιπέδου...

Δημοσ.

Για τη διαφορά επιπέδου... Καλά δεν το έχετε καταλάβει;;;

Οι μεγάλοι του κέντρου παίρνουν ότι παικτες περισσεύουν από Δυτ.Ευρώπη και τα μεγάλα πρωταθλήματα. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης παίρνουν ότι περισσεύει από Αθήνα κλπ. Πάντα θα υπάρχει διαφορά επιπέδου :mrgreen:

Δημοσ.

Μπραβο στον μπασκετικο ολυμπιακο που το σαββατο πανηγυριζε για την νικη του επι του ΠΑΟ.ειδαμε το χαλι στην ευρωλιγκα.

Δημοσ.

Και μη μου πεις οτι δε σου αρεσει ο Ιβανσιτς η ο Τζιολης

Και μη μου πεις πως σου άρεσε ο Ίβανσιτς μέχρι κ πριν από 10 μέρες...

Κ προς θεού μη μου πεις πως σε καλύπτει η ενδεκάδα του ΠΑΟ να έχει παίκτες σαν τον Τζιόλη(πάλι καλά που έπιασετη κεφαλιά χθες γιατί θα αναρωτιόμουν αν ψηνόταν να παίξει καθόλου μπάλα..)

Όσο για το κεντρο..Πρεπει να καταλαβουμε οτι ο Τζιολης και ο Μποβιο ειναι ΟΛΟΙΔΙΟΙ παικτες...

Γιατί ολόιδιοι;;

Επειδή χάνονται κατά τη διάρκεια του αγώνα μαζί;

Οπώς στο στρατό που πηγαίναμε πίσω απο τα δέντρα για να μη μας χώσουν αγγαρεία;

Δεν είναι καθόλου ίδιοι.

Ο Μπόβιο τουλάχιστον ξέρει τουλάχιστον τι σημαίνει "φάουλ τακτικής".

Ο Τζιόλης έκοψε 2 ΜΟΝΟ φορές εχθές.

Τις μέτρησα.Δεν ήταν δύσκολο..

Ο Μπόβιο επίσης δεν θα τη παλέψει να κουβαλήσει έστω κ 2 μέτρα τη μπάλα.

Ο Αλεχάνδρο όμως θα προσπαθήσει τουλάχιστον..Άσχετο που θα την πουλήσει στο καπάκι.

Ο Τζιόλης έχει καλύτερη τεχνική κατάρτιση από τον Βραζιλίάνο(είναι στάνταρ;;)

Ο Μπόβιο είναι πιο γρήγορος.

Τέλος πάντων για να μη το τραβήξω κι άλλο,πιστεύω πως οι 2 τους κάνουν ΕΝΑ καλό αμυντικό μέσο.Αν το δεις έτσι,αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια!

Η ομαδα εχει πλεον στοχο το κυπελλο...Και τη δευτερη θεση..

Η ομάδα είχε αυτό το στόχο εδώ κ καιρό τώρα...

Δεν τον απέκτησε επειδή μας απέκλεισαν οι Γάλλοι.

Δημοσ.

Αλήθεια πως μπορεί να νοιώθει ένα παιδί πού δεν έχει κλείσει ακόμη τα δεκαεφτά παίζοντας μπροστά σε πενήντα χιλιάδες κόσμο καί παιρνοντας πρωτοβουλίες?Όταν σε κοιτούν εκατό χιλιάδες μάτια δεν πρέπει λογικά να μην πατούν καλά τα πόδια σου?

Δημοσ.

*προς dark_banishing...Ειπες οτι "Τόσα χρόνια τώρα μια ανθρωπινή μεταγραφή δεν έχουν κάνει ! Απόρώ ποιος τους φέρνει όλους αυτούς !"

Και μη μου πεις οτι δεν τρελαθηκες απο την χαρα σου οταν εμαθες οτι πηραμε Μπιστσαν και Φλαβιο...Οι μεταγραφες ειναι λαχειο..

Δεν τρελάθηκα αλλά ας πούμε ότι είχα τρελαθεί. Εμένα οι δουλειά μου δεν είναι να κάνω μεταγραφές οπότε δικαίωμα μου να τρελαθώ. Ο άλλος που τον έφερε υποτίθεται ότι είναι δουλειά του να βρεί ένα παίκτη που και καλός είναι και ταιριάζει με την ομάδα. Φυσικά υπάρχει ένα ποσοστό τύχης αλλά τώρα 3 χρόνια έρχονται παίκτες και φεύγουν την επομένη.

Αλλα τι λεω...Αφου κατα τη γνωμη σου " Καλά ο ίβανσιτς τρελό γέλιο.. Όλη την ώρα φωνάζει στους άλλους αλλά μια μπαλιά της προκοπής δεν έκανε."...Μαλλον αλλο αγωνα εβλεπες...

Μού φαίνεται ότι έβλεπες άλλο αγώνα.Υπάρχει άλλος παίκτης να παλεύει όσο ο Ίβανσιτς ειδικά τον τελευταίο καιρό?Αν θες να μάθεις το πρόβλημα ήταν πού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα Μπόβιο,Τζιώλης κυρίως.

Δηλαδή ποιο είναι το αναμενόμενο του τζιόλη και του μπόβιο; Αμυντικά χαφ της σειράς είναι και οι δυο τους. Ο ίβαντσιτς πάντα πάλευε. Αλλά μέχρι εκεί. Το γέλιο είναι σε μια φάση που έχει την μπάλα ο λεοντίου έξω από την περιοχή και αυτός αντί να κάνει κίνηση κάθεται και σηκώνει τα χέρια του και διαμαρτύρεται στον συμπαίκτη του ενώ η φάση εξελίσσεται.

Όσο για το Μουνιοθ,φυσικα και δεν πιστευω οτι εδωσε οδηγια στους παιχτες να παιζουν με βαθιες μπαλιες.

Νομίζω τον άκουσα στη συνέντευξη τύπου να το λέει. Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου.

Συγνώμη κιόλας αλλά ο παναθηναικός ίσα ίσα συμπληρώνει αξιοπρεπή ενδεκάδα. Ούτε μια αλλαγή της προκοπής δεν έχει και εσείς κάνετε όνειρα για τσάμπιονς λιγκ. Η μόνη διαφορά σας από τον ολυμπιακό είναι ότι η μάντσετσερ βαρέθηκε και σταμάτησε στα 5.

Δημοσ.
Συγνώμη κιόλας αλλά ο παναθηναικός ίσα ίσα συμπληρώνει αξιοπρεπή ενδεκάδα. Ούτε μια αλλαγή της προκοπής δεν έχει και εσείς κάνετε όνειρα για τσάμπιονς λιγκ. Η μόνη διαφορά σας από τον ολυμπιακό είναι ότι η μάντσετσερ βαρέθηκε και σταμάτησε στα 5.

Τι να πει κανεις.Ισα ισα συμπληρωνει αξιοπρεπει ενδεκαδα?Για σενα ποια ενδεκαδα ειναι αξιοπρεπει για την Ευρωπη απο τις ελληνικες?Του οσφπ ? Η της αεκ?

Ειδαμε και της αλλαγες του οσφπ..παππας..μπαμπανγκιντα,μπουλουτ.Για γελια..

Ο οσφπ εχει σπασει οτι αρνητικο ρεκορ υπαρχει στην Ευρωπη.Εγω δεν ξερω καποια αλλη ομαδα που να μην εχει κερδισει εκτος εδρας ενω παιζει 10 χρονια στην Ευρωπη.Δεν ξερω αλλα ομαδα εκτος απο την ντεμπορτιβο και τον οσφπ που να εχει φαει 7 γκολ απο τα δευτερα της Γιουβε.

Αντιθετος θυμαμαι πριν 5 χρονια τον Κωνσταντινου να καρφωνει την μπαρτσα,τον Ολισαντεμπε να καρφωνει την πορτο,τον Σοουζα να καρφωνει την Γιουβε και αλλα πολλα.Ποιος οσφπ στην ευρωπη..απλα δεν υπαρχουν..ειναι ανυπαρκτοι.

Το γελιο που πεφτει εδω και τοσα χρονια με τους παιχταραδες που ταχα μου φερνει ο γαβρος δεν λεγετε.Απο τον ζαρντελ μεχρι τον Νεο Βιειρα και τον νεο Ροναλντινιο.Απο τον ζε ρομπερτο που ερχετε εδω και 1 χρονο μεχρι τον Αιμαρ,τον Κρις και αλλους.Απο τον Λε γκεν μεχρι τον Λουξεμπουργκο.

Και φετος μας λενε για ανανεωση?ποια ανανεωση ρε?Ανανεωση ειναι η παραμονη τον τζορτζεβιτς που δεν μπορει να κανει μια κουρσα?Του Ριβαλντο που βρεικε κοροιδα και περνει 2εκ Ευρο το χρονο?Ποια ανανεωση?

Στον Παναθηναικο το προβλημα ειναι οτι αυτοι που κανουν κουμαντο δεν εχουν καμια σχεση με το ποδοσφαιρο.

Εχουν γινει μεταγραφες που γελουσε και ο οπαδος ομαδας Γ εθνικης.(Μιτου κτλπ).

Αν φετος ο Μουνιοθ ειχε ερθει απο το καλοκαιρι και εκανε προετοιμασια,μεταγραφες αυτος ο Παναθηναικος δεν θα ειχε προβλημα να παρει το πρωταθλημα.Αντιθετα ηρθε ο Μπακε που ουτε προετοιμασια δεν ηξερε να κανει,ουτε μεταγραφες αφου οτι του φερναν ελεγε ναι ουτε συστημα ουτε τιποτα.Για την καθε οπερα καλος ηταν αλλα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που θελουμε καμια σχεση..

Ας ανανεωσουν τον Μουνιοθ και ας τον αφησουν να δουλεψει οπως ξερει αυτος και 2-3 προσθηκες και παιδια απο την ακαδημια μας που ειναι μακραν η καλυτερη στην Ελλαδα.Για οποιον δεν ξερει υπαρχει μια καταπληκτικη φουρνια στις ακαδημιες.

Μερικες φασεις απο τον αγωνα ΠΑΟ-λανς

http://www.soccer-fans.gr/index.php?showtopic=14&st=45&gopid=5909entry5909

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...