Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια. Μερικοί παίχτες όμως θα έπρεπε να "ντρέπονται" από την απόδοση που έχει ο Νίνης. Χωρίς προετοιμασία χωρίς τίποτε και παίζει καλύτερα από μερικούς στην ίδια γραμμή.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με 2-3 προσθηκες η ομαδα θα ειναι ετοιμη να κανει ξανα καλες πορείες στην Ευρωπη.

Σορρυ που γινομαι πριχτης αλλα οντως το πιστευεις αυτο?

Δημοσ.

Νομίζω η λανς πήρε την ισοπαλία υπερβολικά εύκολα. Επίσης απο την τηλεόραση που το είδα, μπορεί να ήταν 50000 παναθηναϊκοί αλλά σε αυτό το γήπεδο δεν τους κατάλαβαν και πολύ οι λανσιώτες.

Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια. Μερικοί παίχτες όμως θα έπρεπε να "ντρέπονται" από την απόδοση που έχει ο Νίνης. Χωρίς προετοιμασία χωρίς τίποτε και παίζει καλύτερα από μερικούς στην ίδια γραμμή.

Ακριβώς ! Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται στον παναθηναϊκό, κάθε χρόνο τα ρίχνουν όλα στην και καλά "κακή προετοιμασία" .. Τόσα χρόνια τώρα μια ανθρωπινή μεταγραφή δεν έχουν κάνει ! Απόρώ ποιος τους φέρνει όλους αυτούς !

Καλά ο ίβανσιτς τρελό γέλιο.. Όλη την ώρα φωνάζει στους άλλους αλλά μια μπαλιά της προκοπής δεν έκανε.

Ο μουνιόθ είχε δώσει λέει οδηγία στους κεντρικούς αμυντικούς να κάνουν όλη την ώρα βαθιές μπαλιές. Προφανώς επειδή έτσι μπήκε το γκολ στη γαλλία. Αλλά τεράστιο λάθος νομίζω.

Δημοσ.

Στην αρχή που μπόρεσε να παίξει από το κέντρο, κάτι γίνονταν. Από τη στιμή όμως που Μπόβιο και Τζιώλης δε μπορούσαν να βγάλουν μπαλίες, τι άλλο να κάνει;

Δημοσ.

Χάσαμε το κέντρο παίδες και κάπου εκεί τελειώσαν όλα.Η Λάνς έπαιξε περισότερο αμυντικά από όσο περίμενα.Το δοκάρι ήταν το κομβικό σημείο, αν εκεί έμπαινε μπορεί να ήταν και διαφορετικά τα πράγματα.Αλλά με το αν.......

Δημοσ.
Σορρυ που γινομαι πριχτης αλλα οντως το πιστευεις αυτο?

Ναι γιατι οχι? Δεν λεμε για μεταγραφες τυπου Αντονσον αλλα για μεταγραφες με όλοι την ουσια. Το προβλημα ειναι μεγαλυτερο στην αμυνα και στα γκολποστ.

Νινης δεξια-Ιβανσιτς αριστερα-Τζιολης+καποιος στο κεντρο-Σαλπι+Παπ η + Μαντζιος.

Δημοσ.

Καλά ο ίβανσιτς τρελό γέλιο.. Όλη την ώρα φωνάζει στους άλλους αλλά μια μπαλιά της προκοπής δεν έκανε.

Μού φαίνεται ότι έβλεπες άλλο αγώνα.Υπάρχει άλλος παίκτης να παλεύει όσο ο Ίβανσιτς ειδικά τον τελευταίο καιρό?Αν θες να μάθεις το πρόβλημα ήταν πού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα Μπόβιο,Τζιώλης κυρίως.

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο κέντρο ήταν ο Τζιόλης με τον Μπόβιο. Ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο! Αποτέλεσμα αυτού η τεράστια τρύπα από το κέντρο προς την αντίπαλη περιοχή. Έτρεχαν οι "καημένοι" οι επιθετικοί αλλά... Η γλώσσα του Σαλπιγκίδη έγινε πράσινη. Είχε φτάσει στο χόρτο από την κούραση.

Δημοσ.
Ναι γιατι οχι? Δεν λεμε για μεταγραφες τυπου Αντονσον αλλα για μεταγραφες με όλοι την ουσια. Το προβλημα ειναι μεγαλυτερο στην αμυνα και στα γκολποστ.

Νινης δεξια-Ιβανσιτς αριστερα-Τζιολης+καποιος στο κεντρο-Σαλπι+Παπ η + Μαντζιος.

ok φιλαρακι οπως νομιζεις.

Απλα σκεφτομαι οτι οταν οι μεγαλες ομαδες(αυτες κερδιζες καποτε)

εχουν παιχταραδες, πως να περιμενεις πορεια απο τον Τζιολη?

Δε προσπαθω να την πω στην ομαδα σου,ο γαυρος ειναι χειροτερος.συζητηση κανουμε

Δημοσ.
1980, είπα να κάνω πίσω, αλλά δεν με αφήνεις! Αυτό που σε πληγώνει ενώ το αγαπάς, δεν το απομακρύνεις, το πλησιάζεις περισσότερο. Εμείς είμαστε που βγάλαμε το γνωστό "όσο με πληγώνεις, τόσο με πωρώνεις". Ήταν όμορφα όταν πήγαινες στο γήπεδο για να δείς την ομάδα, όταν είχες βέβαιο οτι θα κερδίσει ή θα κάνει μεγάλη εμφάνιση. Μόλις άρχισε να κάνει νερά, άρχισες να φωνάζεις και να λες για ντροπές. Τώρα λες οτι θα περιμένεις πολλά καλά αποτελέσματα για να ξαναπάς. Και λές ακόμα "μπάσκετ και πάλι μπάσκετ". Θέλεις να μάθεις λοιπόν τι θυμάμαι και τι ξέρω; Θυμάμαι τον Παναθηναϊκό απο την εποχή που ο Ρότσα και ο Ζάετς ήταν παίχτες, θυμάμαι, μικρό παιδί ακόμα, το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Μεγάλου Μίμη Δομάζου, θυμάμαι τον ημιτελικό με τη Λίβερπουλ, τις άσχημες χρονιές για ένα διάστημα μετά, τις καλές και κακές πορείες στην Ευρώπη. Μάθε τώρα και τι ξέρω: Ξέρω οτι ήθελες να πηγαίνεις στο γήπεδο και να λες οτι είσαι Παναθηναϊκός, μόνο όσο διάστημα ήσουν σίγουρος οτι θα είσαι με τους νικητές, όπως τώρα πηγαίνεις μόνο στο μπάσκετ της ομάδας, Όπως και σίγουρα θα αλλάξεις κατά 180 μοίρες αντίληψη, εαν το μπάσκετ έρθει σε μακρόχρονη κρίση και το ποδόσφαιρο αρχίσει να παίρνει σταθερά τα πάνω του.

η σχεση με την ομαδα μοιαζει με μια ανθρωπινη σχεση υπο μια ενοια. ε οταν

καποιος σου εχει σπασει τα νευρα δεν κρατας μια αποσταση απο αυτον? με

αυτην την λογικη εγω λειτουργω. αυτο δεν σημαινει οτι δεν αγαπαω την

ενοια παναθηναικος αλλα δεν θα γινω και θυμα να πηγαινω σε αυτον που με

πληγωνει. κατα τα αλλα επικρατησε η λογικη , οτι ο παο θα προσπαθησει αλλα

δεν γινετε να περασει. απλα πραγματα. στο μπασκετ πηγαινα και οταν

τρωγαμε σφαλιαρες αλλα ηξερα οτι ο παυλος εκανε οτι μπορουσε δεν κοιταγε

να πιει το αιμα της ομαδας. εγω αλλα λεφτα στον βαρδινογιαννη οσο μπορω

να κοντρολαρω τον εαυτο μου δεν δεχομαι να δωσω.

Δημοσ.
ok φιλαρακι οπως νομιζεις.

Απλα σκεφτομαι οτι οταν οι μεγαλες ομαδες(αυτες κερδιζες καποτε)

εχουν παιχταραδες, πως να περιμενεις πορεια απο τον Τζιολη?

Δε προσπαθω να την πω στην ομαδα σου,ο γαυρος ειναι χειροτερος.συζητηση κανουμε

Οι ομαδες που παιζουν στο Τσαμπιονς Λιγκ γινονται χρονο με τον χρονο ολο και καλυτερες και ειναι ειναι πολυ δυσκολο να κερδισεις.Μια πολυ καλη πορεια παντως στο Ουεφα που το εχουμε υποτιμημενο λες και το περνουμε καθε χρονο μπορουμε να την κανουμε.

Δημοσ.
Δε προσπαθω να την πω στην ομαδα σου,ο γαυρος ειναι χειροτερος.

Σορρυ ρε παιδιά που χαλώ την κουβέντα σας αλλά ολυμπιακό να αποκαλέι το Θρύλο γαύρο πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου.Και κάποιον που λέει πως πατάει γήπεδο:evil:

Σορρυ και πάλι συνεχίστε

Δημοσ.
Σορρυ ρε παιδιά που χαλώ την κουβέντα σας αλλά ολυμπιακό να αποκαλέι το Θρύλο γαύρο πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου.Και κάποιον που λέει πως πατάει γήπεδο:evil:

Σορρυ και πάλι συνεχίστε

υπαρχει κανενα νοημα σε αυτο το ποστ τωρα?

Δημοσ.
υπαρχει κανενα νοημα σε αυτο το ποστ τωρα?

Υπάρχει κάποιο νόημα σε οποιοδήποτε post του omnislash; Εκτός του να προκαλεί γέλια στους θαμώνες του Μπλαμπλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...