revil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 αντε εγω θα σας τα λεω?? τυχεροι "Θα σας βγάλω και την είδηση". Τάδε έφη ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εξερχόμενος από τα αποδυτήρια της ομάδας, όπου συνεχάρη τους παίκτες για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού λοιπόν αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανανέωσε για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η ιστορία του Διαμαντίδη έχει τελειώσει για την επόμενη 3ετία. Το είδατε σήμερα τι σούπερ παίκτης είναι. Είχε ψυχική ηρεμία στο παιχνίδι του". Για να προσθέσει: "Είμαι πολύ χαρούμενος από τη νίκη της ομάδας. Αυτός ήταν ο πραγματικός Παναθηναϊκός. Αυτές είναι οι πραγματικές του δυνατότητες. Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας και αυτό τον υπέροχο κόσμο".
crach13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ετσι το παλικαρι μας.3 χρονια ακομα.Οσο για τον αγωνα δεν τον ειδα αλλα απ'οσα διαβασα αλλα και απο το τελικο σκορ καταλαβα οτι ηταν τσοντουλα!!
gvaggis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Με υγιή Τόμι κ ζεστο Μπέτσι η ομάδα είναι φαβορί για κούπα. Όσο για τη μπάλα: Η λογική λέει πως θα αποκλειστούμε. Θα παίξουμε ηρωικά για 90 λεπτά,αλλά νομίζω πως η Λανς στην αντεπίθεση(όπου είναι μανούλα) θα μας βάλει αργά ή γρήγορα ένα γκολ.. Κ δεν μας έχω για 3 ούτως ώστε να το πάμε παράτα.. Μακάρι η τύχη να είναι με το μέρος μας... Αυτό δε σημαίνει πως οι παίκτες δεν αξίζει αύριο να έχουν τον κόσμο με το μέρος τους.. Αλλά επίσης ούτε αυτό σημαίνει πως ξαφνικά ο Λεοντίου έγινε φοβερό αριστερό μπακ-χαφ,ο Τζιώλης σοβάρεψε κ ο Μπόβιο έγινε Εσιέν.. Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε
comfuzio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Απο Contra.gr(http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/Panathinaikos_Barcelona/143411.html) ΣΧΟΛΙΟ Τι έκανε στον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια ο Λάκοβιτς; Δεν είδαν τον αγώνα με τον ολυμπιακό μάλλον για να το λένε αυτό
firewalker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Πω, πω, πω... Η σημερινή άμυνα της Barcha F.C. κάτι μου θυμίζει...
genius_13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ο Λακοβιτς ηθελε νεες εμπειριες..ε τις πηρε σημερα Έδεσε» Διαμαντίδη για άλλα 3 χρόνια 21/2/2007 21:53 "Θα σας βγάλω και την είδηση". Τάδε έφη ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εξερχόμενος από τα αποδυτήρια της ομάδας, όπου συνεχάρη τους παίκτες για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού λοιπόν αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανανέωσε για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η ιστορία του Διαμαντίδη έχει τελειώσει για την επόμενη 3ετία. Το είδατε σήμερα τι σούπερ παίκτης είναι. Είχε ψυχική ηρεμία στο παιχνίδι του". Για να προσθέσει: "Είμαι πολύ χαρούμενος από τη νίκη της ομάδας. Αυτός ήταν ο πραγματικός Παναθηναϊκός. Αυτές είναι οι πραγματικές του δυνατότητες. Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας και αυτό τον υπέροχο κόσμο".
KaizerSoze Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Ο Διαμαντιδης πως συμφωνησε?Δεν θα πηγαινε στον γαυρο?
revil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μη μασας ρε, εγκυρες πηγες λενε οτι κλεισαμε καποιον στιβ νας τωρα τι να σου πω εγω δε τον ξερω αλλα λενε οτι ειναι καλουτσικος. λολ
revil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 και γω αυτο λεω ποιος στιβ νας και μλκιες,τωρα που ανεβαινει και ο μεγιστος πεν!!!!
KaizerSoze Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Για τον Πεν αληθευει οτι ο Σοφο οταν τον ειδε ειπε "Τιναι αυτος?Ετσι ημουν εγω 5 χρονων" ?
revil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 λολ δεν ειναι και πολυ δυσκολο να το εχει πει Παντως ειχα παντα μια απορια και λεω να την πω εδω μπας και παρω απαντηση. Καποτε ηρθε στην Ελλαδα ο Ραντζα. Καποτε ηρθε στην Ελλαδα ο Ντομινικ. Αληθεια ποσο δυσκολο ειναι να φερεις καποιο ΠΟΛΥ μεγαλο ονομα απο το νβα τωρα πια? Γιατι δε το κανουν η οι Γιανακοπουλοι η οι Αγγελοπουλοι? Θα σκασουν απιστευτα λεφτα,οκ, αλλα θα τα παρουν απο τα εισητιρια,και θα παρουν και οτι κουπα παιζει γυρω γυρω. εντιτ-δλδ αν ερθει(λεμε τωρα μη βαρατε)κανας βινς καρτερ(αδυναμια μου) στον παναθηναικο μεχρι και γω θα τρεξω να κλεισω διαρκειας.
Harkon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Για τον Πεν αληθευει οτι ο Σοφο οταν τον ειδε ειπε "Τιναι αυτος?Ετσι ημουν εγω 5 χρονων" ? R-E-S-P-E-C-T !!!! XAAXAXAXAXXAAXAXXAXA KARALOL!!!
Panathinaikara Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 άσχετο ξέρει κανείς αν αληθεύουν φήμες για Νίκο Ζήση να ντυθεί στα ερυθρόλευκα από καλοκαίρι;
anthony_88 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Λενε οτι θα κοντραριστουν ΠΑΟ και ΟΣΦΠ το καλοκαιρι για το Ζηση, αλλα ο ΠΑΟ ειναι πιο κοντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.