fanpan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 1980, μια ερώτηση: Αν περάσουμε στους 8 του ΟΥΕΦΑ και παίζουμε για τα ημιτελικά θα πας στο γήπεδο? Εισιτήρια off line έχει στη Λεωφόρο, στη Λ.Κυμης και στο σταθμό Ειρήνης μέχρι της 20:00.Tων 15? έχουν εξαντληθει, από 20 και πάνω.
1980 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 1980, μια ερώτηση: Αν περάσουμε στους 8 του ΟΥΕΦΑ και παίζουμε για τα ημιτελικά θα πας στο γήπεδο? Εισιτήρια off line έχει στη Λεωφόρο, στη Λ.Κυμης και στο σταθμό Ειρήνης μέχρι της 20:00.Tων 15? έχουν εξαντληθει, από 20 και πάνω. καταρχας δεν θα πας στους 8 κατα 90% ξεχασε το. κατα δευτερον οχι δεν θα παω γιατι λειτουργω συνειδητα και μπλοκαρω το οπαδικο συναισθημα που με τραβαει μερικες φορες να παω. 1980, πιστεύεις ότι ο τζίγγερ είναι ικανοποιημένος από της προσέλευση του κόσμου? πόσα εισιτήρια μ.ο έχει ο παο σε πρωτάθλημα? δεν καταλαβαίνει ότι αν η ομάδα πάει καλά θα έχει 30.000 μ.ο στο πρωτάθλημα? στην ουσία, φέτος γίνεται αποχή (συνειδητή και ασυνείδητη). και αυτό θα το καταλάβεις όταν συνειδητοποιήσεις ότι ο παναθηναϊκός δεν ειναι δυνατο να έχει λιγότερους από 6.000 - 7.000 στο γήπεδο. και στη χειρότερη στιγμή στην ιστορία του δεν θα εχει λιγότερους από αυτούς. αν σε όλα τα παιχνίδια μαζεύει αυτό το μίνιμουν ενώ στις εξαιρεσεισ 3-4 αγώνων κάθε χρονιά μαζεύει 30.000 - 40.000, τι νομίζεις, ότι ο τζίγγερ τρίβει τα χέρια του ικανοποιημένος? δεν έχει μυαλό να καταλάβει ότι θα μπορούσε να έχει 30.000 μο? η "αποχή" έχει καταντήσει να ακούγεται σαν αστείο, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτή τη στιγμή έχουμε την παρουσία του μίνιμουν των φιλάθλων που θα μπορούσαμε. το παει καλα ειναι ενα θεμα. και πρωταθλημα να παρει εμενα δεν μου λεει τιποτα. απλα πρεπει να γινει παναθηναικος ξανα . καταλαβαινεις τι ενοοω. εχουμε υποστει πολλες ντροπες.
HaPagan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ παιδιά πήγα χθες το απόγευμα στη Λεωφόρο (μιας και μένω πολύ κοντά) και πήρα εισιτήρια. Αρχικά, ήθελα να πάρω στην 12 που έκαναν 25 ? αλλά δεν είχε ούτε των 20?, ούτε των 25?... Μόνο 15? και 30/35? είχαν μείνει!! Έτσι αναγκάστηκα να πάρω των 15?! Πιστεύω ότι θα έχει μια 40άρα χιλιάδες αύριο! Ελπίζω να παίξουμε ως Παναθηναικός και από εκεί και πέρα ότι βγεί! Πάμε γερά σήμερα στο μπάσκετ να κάνουμε το 2/2 και να τελειώνουμε με την υπόθεση πρόκριση!
Powerline Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Τελικά, φίλτατε 1980, τι είναι αυτό που σε τρομάζει περισσότερο και προσπαθείς να πείσεις όσους περισσότερους μπορείς, να μην πάνε στο γήπεδο στον αγώνα με τη Λάνς; Το οτι ρίξαμε την τεσσάρα στην ΑΕΚ, το οτι η ομάδα δείχνει οτι μπορεί να περάσει τη Λανς, ή το οτι υπάρχει καλή προοπτική για διπλό στο Καραϊσκάκη; Αυτό που δείχνεις, και να με συγχωρέσεις τώρα, είναι οτι τρέμεις μήπως ανέβει πολύ η ομάδα. Αν είσαι όμως Παναθηναϊκός, γιατί να το τρέμεις αυτό;
1980 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Τελικά, φίλτατε 1980, τι είναι αυτό που σε τρομάζει περισσότερο και προσπαθείς να πείσεις όσους περισσότερους μπορείς, να μην πάνε στο γήπεδο στον αγώνα με τη Λάνς; Το οτι ρίξαμε την τεσσάρα στην ΑΕΚ, το οτι η ομάδα δείχνει οτι μπορεί να περάσει τη Λανς, ή το οτι υπάρχει καλή προοπτική για διπλό στο Καραϊσκάκη; Αυτό που δείχνεις, και να με συγχωρέσεις τώρα, είναι οτι τρέμεις μήπως ανέβει πολύ η ομάδα. Αν είσαι όμως Παναθηναϊκός, γιατί να το τρέμεις αυτό; μηπως βλεπεις αορατους δαιμονες? την τεσαρα την εριξες σε πεθαμενους. την λανς δεν την περνας ειδες με τι ευκολια τρωμε γκολ απο μια μετρια ομαδα. προοπτικη για διπλο στο καραισκακη εγω δεν βλεπω με τιποτα. το αν ειμαι παναθηναικος η οχι αστο να το κρινω εγω. αυτο που με φοβιζει ειναι οτι συμβιβαζεστε και πηγαινετε στο γηπεδο .αυτο. ετσι μικραινει η ομαδα χρονο με τον χρονο. χανει το μεταλο της. ερχετε ο καθενας και κανει παρτυ με τον παναθηναικο. που παλια επρεπε να φτυσεις αιμα για να κερδισεις. αυτο ειναι το νοημα.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 την τεσαρα την εριξες σε πεθαμενους. οι ιδιοι πεθανε μειον τον Καφε δεν σου ριξανε 2 με τον κοσμο δικο σου? Οι αλλες ομαδες γιατι δεν ριχνουν 4 στους πεθαμενους? την λανς δεν την περνας ειδες με τι ευκολια τρωμε γκολ απο μια μετρια ομαδα. Ειδα ομως και οτι ειχα ευκαιριες να βαλω κι αλλο, και αυτοι ειχαν βεβαια, αλλα ειδα και οτι τα "ευκολα" γκολ ηρθαν απο 2 γκελες. Δηλαδη θεμα αυτοσυγκεντρωσης. Και στο 1ο ημιχρονο δεν μπηκαν και πολυ μεσα ετσι? Δεν σου λεω οτι ειμαστε καλυτεροι απο την Λανς, λεω οτι απλα μπορουμε.Τουλαχιστον με βαση οσα ειδα στην Γαλλια ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το "μεγαθηριο" Λανς και τον "μικροσκοπικο" Παναθηναικο που λεγαμε πριν το παιχνιδι.Μπορει να φαμε 3 και να κραζουμε αυριο αλλα με βαση το 1ο ματς ΜΟΝΟ ΑΝ εμαθες μονο το σκορ και δεν ειδες το ματς θα λες "Πωπω μας γαμησαν" προοπτικη για διπλο στο καραισκακη εγω δεν βλεπω με τιποτα. ΓΙΑΤΙ???ΓΙΑΤΙ???Πες μου τοσο σε εχει φοβισει ο Ολυμπιακος??? Τι μπαλα παιζει αυτη την εποχη ο Ολυμπιακος που αοκλειεις το διπλο? αυτο που με φοβιζει ειναι οτι συμβιβαζεστε και πηγαινετε στο γηπεδο . Αν ηταν πρωταθλημα θα σου ελεγα ναι αλλα αφου το ξερεις ρε το σαρακι του Παναθηναικου, η Ευρωπη ειναι...Πρωταθλημα δεν εχω παει ουτε μια φορα, εχω παει ομως 2 Ευρωπαικα,δεν μπορω ρε αδελφε, με ιντριγκαρει η Ευρωπη.
Powerline Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 @1980 Και πως είσαι τόσο σίγουρος για όσα λες; Και κάτι ακόμα. Τώρα που η ομάδα είνα σε κρίσιμη φάση είναι που πρέπει να είμαστε όλοι εκει. Όταν είναι σε θέση ισχύος, τότε είναι εύκολο και όλοι θέλουν να είναι εκεί. Μείνε στο σπίτι σου λοιπόν, μέχρι να γίνουν όσα θέλεις και να γίνει η ομάδα όπως ακριβώς την ονειρεύεσαι. Μέχρι τότε, εμείς οι συμβιβασμένοι θα τρέχουμε σε κάθε κατσάβραχο, για να είμαστε κοντά στο Νίνη και καθε Νίνη που θα έρθει.
1980 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 οπα γιατι με πηρατε μονοτερμα. καταρχας το αν θα παω εγω στο γηπεδο η οχι δεν σου πεφτει λογος για να μου πεις κατσε σπιτι σου. εγω δεν αντεχω να πηγαινω στο γηπεδο και να βλεπω τον βυντρα , τον γκουμα τον παπαδοπουλο και ολους αυτους. πηγα τρεις φορες φετος και μου βγαλανε τον καρκινο δεν παλευονται. δεν με εκφραζουν πως να στο πω. στο μπασκετ οι παιχτες αυτοι με εκφραζουν απολυτα. γιαυτο και πηγαινω. οσο για το διπλο στο καραισκακη γιατι δεν θυμαμαι τι αλλο εγραψες δεν το πιστευω με τιποτα γιατι τοσα χρονια τρωω σφαλιαρες στην εδρα του γαβρου. μονο και μονο απο ψυχολογια θα χασουμε. σου ειπα αν δεν δω να ριχνει μια τριαρα μεσα στο σπιτι του γαβρου δεν τους πιστευω με τιποτα. και δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα οσον αφορα την λανς. απλα συμφωνα με την λογικη απλα δεν περνας. τωρα μπαλα ειναι και να περασεις δεν μου λεει τιποτα. και παλι μαυρο χαλι θα εισαι. πρεπει να αλλαξουν παρα μα παρα πολλα. αυτο δεν ειναι παναθηναικος μου φαινετε εχετε αρχισει και ξεχνατε.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε 1980 θα διαφωνησω με τα περισσοτερα οσα λες. Λες οτι δεν εγινε και τιποτα που ριξαμε 4 στην ΑΕΚ(στο τελος καναμε και συντηρηση δυναμεων) οταν τα 4 goal ειναι τα περισσοτερα που εχεις ριξει εκτος εδρας στην ΑΕΚ στην ιστορια του Ελληνικου ποδοσφαιρου. Μπορει η ΑΕΚ να μην ηταν στην καλυτερη κατασταση αλλα ποτε δεν της εχεις ριξει 4 και οταν την βρηκες και σε χειροτερη. Δεν ειμαι υπερ του Τζιγκερ,ειμαι σιγουρος ομως οτι προσπαθει αν και δεν το κατεχει και πολυ το αθλημα. Εγω φετος πηγα μονο με τον Ιωνικο και δεν ξαναπατησα στο γηπεδο αλλα δε αυτο το ματς θα ηθελα να παω αν και δεν μπορω(ειμαι εκτος Αθηνας). για μενα θα ειναι απογοητευση αν δεν γεμισει το γηπεδο(40.000 για μενα θα ειναι λιγο) Η λογικη σου,να μην παει κανεις για να δωσουμε το ''μυνημα'' ειναι λαθος! Αν γεμισει το ΟΑΚΑ θα εχουμε δωσει το μυνημα οτι ο κοσμος του ΠΑΟ θελει να βλεπει καλη μπαλα και προσπαθεια απο τους παιχτες για να ερθει στο γηπεδο και οταν αντιλαμβανεται κατι τετοιο ειναι κοντα στην ομαδα. Απο το να μιζεριαζουμε συνεχεια ειναι καλυτερο να ενισχυουμε την ομαδα οταν βλεπουμε οτι κατι καλο παει να γινει. Το μυνημα εχει δοθει απο τον μεσο ορο του κοσμου που παει στο πρωταθλημα σκεψου και την ψυχολογια των παιχτων αν προκριθουν με 20.000-30.000 κοσμο.
1980 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε 1980 θα διαφωνησω με τα περισσοτερα οσα λες. Λες οτι δεν εγινε και τιποτα που ριξαμε 4 στην ΑΕΚ(στο τελος καναμε και συντηρηση δυναμεων) οταν τα 4 goal ειναι τα περισσοτερα που εχεις ριξει εκτος εδρας στην ΑΕΚ στην ιστορια του Ελληνικου ποδοσφαιρου. Μπορει η ΑΕΚ να μην ηταν στην καλυτερη κατασταση αλλα ποτε δεν της εχεις ριξει 4 και οταν την βρηκες και σε χειροτερη. Δεν ειμαι υπερ του Τζιγκερ,ειμαι σιγουρος ομως οτι προσπαθει αν και δεν το κατεχει και πολυ το αθλημα. Εγω φετος πηγα μονο με τον Ιωνικο και δεν ξαναπατησα στο γηπεδο αλλα δε αυτο το ματς θα ηθελα να παω αν και δεν μπορω(ειμαι εκτος Αθηνας). για μενα θα ειναι απογοητευση αν δεν γεμισει το γηπεδο(40.000 για μενα θα ειναι λιγο) Η λογικη σου,να μην παει κανεις για να δωσουμε το ''μυνημα'' ειναι λαθος! Αν γεμισει το ΟΑΚΑ θα εχουμε δωσει το μυνημα οτι ο κοσμος του ΠΑΟ θελει να βλεπει καλη μπαλα και προσπαθεια απο τους παιχτες για να ερθει στο γηπεδο και οταν αντιλαμβανεται κατι τετοιο ειναι κοντα στην ομαδα. Απο το να μιζεριαζουμε συνεχεια ειναι καλυτερο να ενισχυουμε την ομαδα οταν βλεπουμε οτι κατι καλο παει να γινει. Το μυνημα εχει δοθει απο τον μεσο ορο του κοσμου που παει στο πρωταθλημα σκεψου και την ψυχολογια των παιχτων αν προκριθουν με 20.000-30.000 κοσμο. ενταξει διαφορα νοοτροπιας. εγω πηγα σε τρεις αγωνες. με ιωνικο που εριξα τρελο γελιο , με αεκ , παλι με πιασε νευρικο γελιο με αυτα που ειδα και με τον γαβρο που τον αγωνα τον πηρε ο ενθουσιασμος του βικτορ. απλα δεν μπορω να ταυτιστω με αυτους τους παιχτες με εκνευριζουν αφανταστα. και αυτο το παιχνιδι με την αεκ για μενα ειναι απλα ενα απο τα παιχνιδια που σου βγαινουν ολα. δεν μου λεει εμενα τιποτα. θελω πολλες μα παρα πολλες αποδειξεις για να πειστω οτι κατι αλλαζει. εδω ειμαστε πανω απο δεκα βαθμους πισω απο τον γαβρο και λεμε οτι παμε καλα?
The_Edge Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Εν τω μεταξύ, μη νομίζεις ότι γίνεται κάποια προσπάθεια από εμάς να σε πείσουμε να πας γήπεδο. Δεν γουστάρεις να πας, μην πας, με γεια σου με χαρά σου. Αλλά μη βγαίνεις να λες ότι όσοι πάμε κάνουμε κακό στην ομάδα και [...] συνεχισε να πηγαινεις και θα δεις ποσο καλα θα παμε. Πάνω σε αυτό είναι η μεγάλη μου ένσταση σε σχέση με αυτά που λες.
Mika Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 100αρα για να γουσταρουμε στους Καταλανους Μεγαλη εμφανιση απο τον Λακοβιτς
vastravoud Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Αυτός ο Ναβάρο είναι απίστευτος, πραγματικά τρομερός παίκτης.
The_Edge Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 μακάρι ο τομάσεβιτς να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο. ήταν απίθανος απόψε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.