johnyboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Εμεις οι απεξω τα ξερουμε αυτα.Ωπος επισης τα ξερει και ο ταριφας.Απλα δεν προκειτε ποτε μα ποτε να αλλαξουμε την χαζονοοτροπια που εχουμε.Πως για τα παντα φταιει ο coach.
fanpan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά μην κινδυνολογούμε, δεν νομίζω ότι θα φύγει ο Μουνιόθ.Ξέρει και η διοίκηση ότι θα φάει πολύ κράξιμο αν τον αφήσει να φύγει.Εξάλου τους τελευταίους προπονητές τους στήριξε. (μερικούς περισότερο ίσως και από ότι έπρεπε!).
Σκύμνος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά μην κινδυνολογούμε, δεν νομίζω ότι θα φύγει ο Μουνιόθ.Ξέρει και η διοίκηση ότι θα φάει πολύ κράξιμο αν τον αφήσει να φύγει.Εξάλου τους τελευταίους προπονητές τους στήριξε. (μερικούς περισότερο ίσως και από ότι έπρεπε!). LOL η πρώτη φορά θα είναι; Ξανά LOL...
KWSN_Men Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Προφανώς όμως, αν κάνουν κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να ξαναπατήσει Παναθηναϊκός στο γήπεδο, παρά μόνο για να τους βρίσει. Αν είναι τόσο ηλίθιοι... Γιατί άλλο να πέρνεις το Μπάγιεβιτς επειδή είδες κι απόειδες με άλλους, κι άλλο να διώχνεις έναν προπονητή που δείχνει καλά στοιχεία (και έχει κερδίσει τον κόσμο σου) για να φέρει σώνει και καλά τον Μπάγιεβιτς (για να σου πάρει πρωταθλήματα).
Σκύμνος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ναι. Όπως σταμάτησαν να πηγαίνουν όταν έκανε σωρηδόν πειράματα στην ομάδα. Μην ανησυχείς. Θα βρουν οι διοικούντες μια ωραιότατη αφορμή και θα φύγει νύχτα κι αυτός...
vastravoud Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Αν ο μαθητευόμενος πρόεδρος δεν κρατήσει το Μουνιόθ, από του χρόνου θα ασχολούμαι ΜΟΝΟ με το μπάσκετ και το τάβλι.
johnyboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Αν ο μαθητευόμενος πρόεδρος δεν κρατήσει το Μουνιόθ, από του χρόνου θα ασχολούμαι ΜΟΝΟ με το μπάσκετ και το τάβλι. Και εγω αυτο θα κανω.Αν και δεν νομιζω να το κανει.Γιατι βλεπει τον μουνιοθ να βγαζει παιχτες απο ακαδημια και αυτο τον συμφερει.
gvaggis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Πάει το βόλλευ... Κρίμα. Περαστικά μας.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Θα ήθελα να πω δύο πραγματάκια: 1) Όσον αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα έχω μια πληροφορία ότι ο Ισπανός φεεύγει και πάει Εσπανιόλ και έχει υπογρ'αψει σε εμάς ο Πρίγκιπας. Με αποτελειωσες...γιατι σημερα φιλαρακι φανατικος μουπε πως πετυχε Μητσου-Βατραχο σε εστιατορειο το Σαββατο Μπορει να τον εχουν για μπακ-απ,μακαρι αλλα πολυ το φοβαμαι...Και αν φυγει ο Μουνιοθ θα παρει και "το παιδι του" Παντως δεν ειναι μονο θεμα διοικησης.Ειχαν πει οτι το "καλοκαιρι θα τα ξαναπουν" αλλα αυτο παει και απο τις 2 πλευρες.Μονομερης ανανεωση δεν παιζει απο περσυ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ σε προπονητη εκτος του νομικου ειναι και μαλακια να τον κρατησεις καμπουλιστικα Στο βολλευ οι αλλοι ηταν καλη ομαδα, μην λεμε μαλακιες.Αμαν καναμε σε καθε ποντο.Στο 3ο σετ παλευαμε με τον χρονο.Εκανε και την μαλακια ο Λαππας στο πιο κρισιμο σημειο,αστα... ΥΓ. Μετα απο πολλα χρονια αγορασα εισητηριο για να παω με Λανς.Ελπιζω να μην με ξενερωσουν
revil Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ελπιζω να μην με ξενερωσουν αχ καιζερ καιζερ ποτε θα μαθεις...
Mika Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Πάει το βόλλευ...Κρίμα. Περαστικά μας. Δυστυχως ενω η χρονια ξεκινησε με ενα απιστευτο σερι στην Ευρωπη στη συνεχεια καταληξαμε να παιζουμε με 4 απο τους 6 βασικους τραυματιες. Εκανε και μ@λ@κια η ομοσπονδια με την κληρωση και πεσαμε σε πολυ δυσκολο αντιπαλο.
1980 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 εγω βλεπω οτι δεν περναμε με τιποτα με λανς στην μπαλα , και οτι θα ξεσπασουμε στο μπασκετ στην μπαρτσελονα. οσο για τον μουνιοθ νοιωθω οτι ο ανθρωπος πρεπει να σκεφτετε που πηγα και εμπλεξα και θα φυγει το καλοκαιρι για την πατριδα του.
johnyboy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 και εγω αυτο πιστευω.Θα φαμε καναπε παλι φετος. Βυντρα+Γκαλιβιτς=αποκλεισμος
Powerline Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Καλά, είμαστε σοβαροί τώρα, ή γίναμε ξαφνικά όλοι original και έχουμε απέναντι το Ντέμη; Εκεί που το έρμο το Ποδοσφαιρικό τμήμα, πάει κάτι να δείξει, βγάζει και παιχταράδες απο τα σπλάχνα του, καθόμαστε και σκιζόμαστε αν θα φύγει ο Μουνιόθ; Αν φύγει, έφυγε! Με αυτή τη λογική, κακώς έφυγε και ο Μαλεζάνι και ο Σούμ και ο Μαρκαριάν και κακώς δεν παίζει ακόμα ο Βαζέχα, ο Δομάζος, ο Βάντσικ, ο Ρότσα ο... Σημασία έχει να παίζει σωστή μπάλα η ομάδα και να χαιρόμαστε για αυτά που πετυχαίνει. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.