Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
Δεν ξερω γιατι ρε παιδια αλλα Ντικουδης και Κακιουζης για καποιο λογο δεν μου γεμιζαν ποτε ματι. Κανανε μερικα παιχνιδια σουπερ αλλα γενικα δεν μου λεγανε ποτε πολλα. Δεν το λεω επειδη τον πηρε ο ΠΑΟ' date=' αλλωστε το ιδιο λεω και για τον Κακιουζη. Ηταν μια αποψη που ειχα παντα.

Με τον ψηλο ή αλλιως πανυψηλο να δουμε τι θα κανετε.[/quote']

Ο Ντικουδης ειναι πολυ καλος ρολιστας.Δεν ειναι και δεν θα γινει ποτε σταρ.Ειναι για να σου παιζει 30 λεπτα να πιανει τον δυνατο παικτη της αλλης ομαδας και να σου βαζει και 10 ποντους και 6-7 ριμπαουντς.

Με Σισκαουσκας,Μπατιστ,Σπανουλη εμενα για 5αδα μου κανει και ενας ψηλος στυλ Βρανκοβιτς.Να μαζευει,να μαρκαρει,να κοβει,να καλυπτει τις τρυπες της περιφερειας.Επομενως ακομα και ο Μαυροκεφαλιδης μου κανει

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
ε τότε ρε Bougas απο που ενημερώνεσαι;

Διότι το αριστούργημα (sic) το οποίο πόσταρες είναι σε αντίθεση με ότι έχει γραφτεί σε goal' date=' sportday, sportime. Εκτός και αν είσαι ο Συρίγος και ξέρεις κάτι που εμείς δεν ξέρουμε...[/quote']

στον ελαχιστο χρονο που μου απομενει,ενημερωνομαι μονο απο σπορ φμ.

και συγκεκριμενα αυτο το ακουσα απο συριγο και διαμαντοπουλο.

Δημοσ.

εριχναν τις ευθηνες και στις 2 πλευρες.

τωρα το τι πραματικα εγινε,μονο παο και λακοβιτς το γνωριζουν.ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Ο Ντικούδης όταν ήταν σε καλή κατάσταση έκανε πολύ καλά παιχνίδια .Έχω καιρό όμως να τον δω να παίζει σε τέτοιο επίπεδο. (έπαιξε έξω βέβαια όπότε δεν τον βλέπαμε συχνά) .Πάντως μου την σπάει που είναι πολύ επιρρεπής στα επιθετικά φάουλ ,θα δούμε ,ελπίζω να ταιριάξει στο σχήμα,πάντως είναι πολύ δυνατός για 4αρι και έχει καλή έκρηξη.Παίζει αν πάρουμε 5αρι ή πιάσει ο Μαυροκεφαλίδης να δούμε και Μπατίστ να παίζει ακόμα και 3αρι ...

Δημοσ.

Συμφωνα με απολυτα εγκυρες πληροφοριες ο παικτης υπογραφει για 2+1 χρονια στον Παναθηναικο!!!

Δημοσ.

πολλά λεφτά ρε παιδιά

δεν λέω παιχτούρα είναι και μπράβο σας

αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσατε να τσιμπίσετε

2 παιχτόυρες όχι τόσο όνομα

και να κάνετε περισσότερο δουλειά

βέβαια θα βγάλετε λεφτά

με τα διαρκείας που θα φύγουνε λογικά

Δημοσ.

Και καλα κραχτης ο Σαβιολα..

Προσωπικα,δε θεωρω οτι αξιζει για τοσα εκ ευρω παντως...

Εδω χρειαζομαστε μιση ομαδα,και δινουμε τοσα για ενα παικτη?

Δημοσ.
  Kossis είπε:
Συμφωνα με απολυτα εγκυρες πληροφοριες ο παικτης υπογραφει για 2+1 χρονια στον Παναθηναικο!!!

Ναι αλλά δεν μας λες και ποιές είναι αυτές οι έγκυρες πληροφορίες? Έγκυρες πληροφορίες έχει η "Ηχώ" εδώ και ένα μήνα και κατέληξε να ρωτάει με πρωτοσέλιδο τον Βαρδινογιάννη αν εχει κάνει προσφορά ή όχι (αυτή είναι η ελληνική δημοσιογραφία. Και για να μην παρεξηγηθώ, όπου "Ηχώ" βάλτε τον "Πρω" και Ζε Ρομπέρτο).

Δημοσ.

Kandinsky τι κολημα αυτο με τον πρωταθλητη?εγω δεν ειδα μονο πρωταθλητη να γραφει για ζε ρομπερτο,αλλα και απο ολες τις αλλες.

Δημοσ.

Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες οταν ανακοινωθει η αποφαση για Μιλαν-Γιουβεντους ο Παναθηναικος κλεινει Καναβαρο-Βιερα-Ζεεντορφ-Πιρλο και ο Ολυμπιακος κλεινει Νετβεντ-Εμερσον-Τιραμ-Ντιντα-Νεστα

Εγκυρες πληροφοριες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...