KaizerSoze Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Και για αλλη μια φορα, ενα τυπακι που κανονικα επρεπε να ειναι σε κανα μπαρ ενεκα σχολικου 3ημερου απεδειξε το αυτονοητο στο ποδοσφαιρο. Οτι υπαρχουν 5-10 πραγματα στο γαμημενο το ποδοσφαιρο οπως η σεντρα ή οπως το "Κρατα-το-κεφαλι-σου-ορθιο-ρε-ηλιθιε-μην-κοιτας-κατω-λες-και-εχεις-σπογγωδη-εγγεφαλοπαθεια" τα οποια δεν μαθαινονται.Ή τα εχεις Ή οχι.Στα 7,στα 17, στα 27 Δεν ειναι υπερβολικος ενθουσιασμος, απλα το παιδι εχει 200 ελλατωματα που διορθωνονται αλλα εχει και αλλα τοσα προτερηματα που ο Βυντρα δεν θα τα αποκτησει ποτε γιατι ορισμενα πραγματα απλα τα εχεις,ναι ή οχι.
1980 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Και για αλλη μια φορα, ενα τυπακι που κανονικα επρεπε να ειναι σε κανα μπαρ ενεκα σχολικου 3ημερου απεδειξε το αυτονοητο στο ποδοσφαιρο. Οτι υπαρχουν 5-10 πραγματα στο γαμημενο το ποδοσφαιρο οπως η σεντρα ή οπως το "Κρατα-το-κεφαλι-σου-ορθιο-ρε-ηλιθιε-μην-κοιτας-κατω-λες-και-εχεις-σπογγωδη-εγγεφαλοπαθεια" τα οποια δεν μαθαινονται.Ή τα εχεις Ή οχι.Στα 7,στα 17, στα 27 Δεν ειναι υπερβολικος ενθουσιασμος, απλα το παιδι εχει 200 ελλατωματα που διορθωνονται αλλα εχει και αλλα τοσα προτερηματα που ο Βυντρα δεν θα τα αποκτησει ποτε γιατι ορισμενα πραγματα απλα τα εχεις,ναι ή οχι. εγω προσωπικα θελω ο νινης να φυγει για εξωτερικο γιατι θα καταστραφει στην παιανια. καιρο ειχα να δω τετια αντιληψη σε παιχτη στην ελλαδα και ευστροφια. εχει καταντησει νεκροταφειο παιχτων.
geovard Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Το πιό βασικό στοιχείο τού Νίνη ακόμη καί από την ποδοσφαιρική τέχνη είναι η μαγκιά.Αυτό το παιδί ήδη είναι αντράκι με όλη τη σημασία.Δεν μπαίνει μέσα καί να τού τρέμουν τα γόνατα.Μάλλον με το θράσος του, κόβει τα πόδια των άλλων!Το παιδί έχει σίγουρα μέλλον αλλά θα ήταν καταστροφικό στα πρώτα του βήματα να απαιτήσει ο κόσμος να πάρει στις πλάτες του την ομάδα.Νομίζω πως έχουν γίνει κολλητάρια με τον Ίβανσιτς.Αυτό τον έχει βοηθήσει να αποβάλλει το άγχος.Το όποιο άγχος μπορεί να έχει ένα άφοβο παιδί. edit: Καί έχει το άτιμο καί ένα χαμόγελο πού σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή.Είναι μοναδική περίπτωση παίκτη πού έχει τόσες συμπάθειες σε φίλους καί αντιπάλους.
Powerline Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Εδώ geovard, θα διαφωνήσουμε. Πρέπει επιτέλους, να αφήσουμε ένα απο τα παιδιά που είναι στην ομάδα γιατί "γεννήθηκαν" σαν παίχτες μέσα απο αυτή, να πάρει την ομάδα απο το χέρι. Ας μην κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε όταν ο Μπασινάς, ο Καραγκούνης, ο Γιούρκας και αρκετοί ακόμα ήταν σαν τον Νίνη και εμείς κράζαμε "γιατί ο Σπάγγος δεν παίρνει παίχτες; Με τους μικρούς τι ελπίδα έχουμε;" Αν είχαμε κάνει μπροστάρηδες τους μικρούς, ίσως κάποια πράγματα να ήταν διαφορετικά. Μήως θυμάται κανείς, την εποχή του Αείμνηστου του Γιάννη του Κυράστα, όταν ο Μπασινάς έπαιρνε παιχνίδια στα πόδια, τι κράξιμο έτρωγε; ή μήπως το παγωμένο ΟΑΚΑ, όταν έκανε ντεμπούτο ο Σεϊταρίδης με τη Μάντσεστερ;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Συμφωνώ για το να φύγει ο Νίνης στο εξωτερικό, όχι γιατί έχω άποψη όσον αφορά το αν καταστρέφονται παίχτες στον ΠΑΟ ή όχι (δεν έχω ιδέα), αλλά γιατί εκεί σίγουρα θα εξελιχθεί πολύ καλύτερα από όλες τις απόψεις (υποδομές και ανταγωνιστικότητα πρωταθλήματος). Θα τον έχουμε άλλωστε και στην Εθνική και θα τον χαιρόμαστε και το καλύτερο είναι να φύγει νωρίς νωρίς ώστε να μην αποκτήσει "εχθρούς". Να είναι το καμάρι της Ελλάδος, όπως είναι τώρα ο Σαμαράς. Μπράβο στο παλληκάρι. Είναι ο δεύτερος πιο συμπαθής μου (μη ΑΕΛίτης) παίχτης. Ο πρώτος είναι ο Σαλπιγγίδης που τον συμπαθούσα από τότε που ήταν στον ΠΑΟΚ γιατί πολύ απλά είναι καλό παιδί. Ελπίζω να αποδειχθεί το ίδιο και για τον Νίνη (ή να φύγει προτού αποκτήσει νοοτροπία Έλληνα if you know what I mean).
KWSN_Men Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δηλώσεις Φανηγκέκα για το ντέρμπι: Ο Φάνης Γκέκας σε δηλώσεις του στον "SuperGay FM" κατέθεσε τα προγνωστικά του εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι: "Είναι δύσκολο να πούμε τι θα γίνει, γιατί και καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι πλεονέκτημα έχει η ΑΕΚ, λόγω της έδρας. Η ΑΕΚ έδειξε στο αγώνα με την Παρί ότι θέλει την δεύτερη θέση, επειδή έβαλε κάποιους αναπληρωματικούς. Και οι 2 ομάδες έχουν αμυντικά προβλήματα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι πιο δεμένη και έχει παίκτες με μεγαλύτερη ποιότητα. Αν παίξει λίγο έξυπνα μπορεί να το κερδίσει το παιχνίδι.
KaiZeR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Πουθενά να μην πάει ο Νίνης...να είναι 2015, μολις 24 και υγιής (μην του σπάσει κανα ταγαρι τα ποδια,σε κανα αγωνα κυπελλου), να σιχαθουμε να τον καμαρωνουμε με τα πρασινα.. Αν μου ελεγε καποιος στην αρχη της χρονιας,υστερα απο την μεταγραφη του victor,οτι στην δεξια πλευρα του παο θα αλωνιζε ενα δεκαεξαχρονο πιτσιρικι με το ονομα νινης και θα εβγαζε ματια, παιζει και να τον εφτυνα στην μουρη...!!
Powerline Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Πουθενά να μην πάει ο Νίνης...να είναι 2015, μολις 24 και υγιής (μην του σπάσει κανα ταγαρι τα ποδια,σε κανα αγωνα κυπελλου), να σιχαθουμε να τον καμαρωνουμε με τα πρασινα.. Αν μου ελεγε καποιος στην αρχη της χρονιας,υστερα απο την μεταγραφη του victor,οτι στην δεξια πλευρα του παο θα αλωνιζε ενα δεκαεξαχρονο πιτσιρικι με το ονομα νινης και θα εβγαζε ματια, παιζει και να τον εφτυνα στην μουρη...!! Αυτό ακριβώς εννοούσα με αυτά που έλεγα πιο πάνω, αδερφέ μου.
Panahs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Απλά για να γίνει αυτό, πρέπει να αλλάξει νοοτροπία η ιδιοκτησία. Πρέπει ο ταρίφας να αρχίσει να σκάει λεφτά για να κρατάει παίκτες του επιπέδου του Νίνη (γιατί έτσι όπως εξελίσσεται το παιδάκι, πάει για πολύ μεγάλος παίχτης). Δεν θεωρώ τις φετινές μεταγραφές κακές. Θεωρώ όμως σημαντικότατο το ότι πρέπει να γίνει το ένα βήμα παραπάνω.
Powerline Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Παναή, αυτό ακριβώς που λές είναι αυτό που λέγαμε όλοι τότε που ανέφερα και πρίν. Αν και βγάζω σπυριά και που το σκέφτομαι, φαντάσου τι θα συνέβαινε αν είχαμε τη σύμπνοια στη διοίκηση που έχει το γαυριστάν. Όχι μόνο θα είχαμε έντεκα στα έντεκα Ντάμπλ, αλλά μπορεί και να είχαμε σηκώσει και καμία κούπα και εκτός συνόρων. Εμείς όμως, είμαστε σπασμένοι σε εχθρούς και φίλους του μικρού. Άλλοι θέλουν Παύλο για αφεντικό, άλλοι όχι. Μας κουμαντάρουν ανάλογα με την αθλητική που δαβάζουμε.
Σκύμνος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Απλά για να γίνει αυτό, πρέπει να αλλάξει νοοτροπία η ιδιοκτησία. Πρέπει ο ταρίφας να αρχίσει να σκάει λεφτά για να κρατάει παίκτες του επιπέδου του Νίνη (γιατί έτσι όπως εξελίσσεται το παιδάκι, πάει για πολύ μεγάλος παίχτης). Δεν θεωρώ τις φετινές μεταγραφές κακές. Θεωρώ όμως σημαντικότατο το ότι πρέπει να γίνει το ένα βήμα παραπάνω. Στο κείμενο που έχει bold δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα!!!
genius_13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 ολο το ματς μπορειτε να το κατεβασετε απο εδω http://www.soccer-fans.gr/index.php?showtopic=14&st=45&gopid=5627entry5627
Members gsarig Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Με αυτά που έχει δείξει ο Νίνης μέχρι τώρα, δε νομίζω πως θα είναι στο χέρι του Βαρδινογιάννη να τον κρατήσει (ήδη οι ισπανικές εφημερίδες έχουν αρχίσει να ασχολούνται μαζί του). Αν μείνει τρία χρόνια ακόμη θα είμαι κι ευχαριστημένος.
dimitris74 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Με αυτά που έχει δείξει ο Νίνης μέχρι τώρα, δε νομίζω πως θα είναι στο χέρι του Βαρδινογιάννη να τον κρατήσει (ήδη οι ισπανικές εφημερίδες έχουν αρχίσει να ασχολούνται μαζί του). Αν μείνει τρία χρόνια ακόμη θα είμαι κι ευχαριστημένος. +1 Μακάρι το παιδί να φύγει για να πάει μπροστά. Εχουμε καταστρέψει σαν χώρα αρκετά ταλέντα. Δεν πρέπει να χαθεί ακόμα ένα.
vastravoud Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δυστυχώς θα πρέπει να συμφωνήσω. Για το δικό του το καλό, μάλλον θα πρέπει να φύγει έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.