1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 γιατι μου ειναι τοσο αδιαφορη αυτη η νικη. σιγα σε πεθαμενους ασελγησαμε. ειμασταν ειμαστε και θα ειμαστε χαλια.
andreapaog328 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Καιρό είχα να δώ τον ΠΑΟ να παίζει έτσι... Ας ελπίσουμε ότι σε 3 βδομάδες θα ξαναπαίξει έτσι... Υ.Γ. ΠΑΟ ΟΛΕ !!!
genius_13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 τα γκολ του αγωνα http://www.soccer-fans.gr/index.php?showtopic=14&st=30&gopid=5563entry5563
KWSN_Men Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 γιατι μου ειναι τοσο αδιαφορη αυτη η νικη. σιγα σε πεθαμενους ασελγησαμε. ειμασταν ειμαστε και θα ειμαστε χαλια. Άντε βρίσε και τον Τζίγκερ τώρα. Και τον Γκαλίνοβιτς ή τον Βύντρα. Ξεκολλήστε ρε παιδιά λίγο. Διορθωτικές κινήσεις χρειάζονται, όχι όλα τα υπερβολικά που ακούγονται χρόνια τώρα.
LL_NEO Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ρε γαμώ την πουτάνα μου ρε Μενέλαε ξέρεις πόσες διορθωτικές κινήσεις έχουμε κάνει τα τελευταία 10 χρόνια. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Σε παρακαλώ να μην πιάσουμε αυτή τη συζήτηση σε μια απο τις σπάνιες πλέον στιγμές που η ομάδα αυτή μας έκανε να χαμογελάσουμε
genius_13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μεγαλη νικη σημερα.Μπραβο σε ολους.Ελπιζω να δουμε την Πεμπτη ενα γηπεδο κολαση και αλλη μια τεσσαρα στην ΛΑΝΣ.Μετα παμε με την καλυτερη ψυχολογια στον γαβρο για διπλο.
Σκύμνος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ρε γαμώ την πουτάνα μου ρε Μενέλαε ξέρεις πόσες διορθωτικές κινήσεις έχουμε κάνει τα τελευταία 10 χρόνια. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Σε παρακαλώ να μην πιάσουμε αυτή τη συζήτηση σε μια απο τις σπάνιες πλέον στιγμές που η ομάδα αυτή μας έκανε να χαμογελάσουμε Γεια στο στόμα σου... :mrgreen:
geovard Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 γιατι μου ειναι τοσο αδιαφορη αυτη η νικη. σιγα σε πεθαμενους ασελγησαμε. ειμασταν ειμαστε και θα ειμαστε χαλια. Symfonw apolyta.Egw filoi moy exw stenoxwrithei giati epese to prestiz mas stin Eurwpi.Tha panigyrisw mia prokrisi epi tis lans kai oxi mia niki me ayti tin AEK.den mou kaigetai karfaki gia to elliniko prwtathlima,tha mou peite kai ama den pareis th deyteri thesi den pas cl,pragmati einai ena problima alla to prwtathlhma this elladas einai athlio,sorry gia ta greeklish alla grafw apo ta vista rc1 kai den kserw ti skata epathe kai den emfanizei ellinika ston browser, sto word emfanizei,prwti fora grafw greeklish zitw tin katanoisi sas. edit: Εύρηκα! Λοιπόν είχα απενεργοποιήσει το πρόσθετο ESigilBho Class τού COMODO firewall καί δεν έγραφε Ελληνικά.Γιά όσους έχουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ας δοκιμάσουν να απενεργοποιήσουν το πρόσθετο καί γιόκ Ελληνικά στα μηνύματα!
LL_NEO Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Και να πάω ρε geovard Ευρώπη να κάνω τι; Γαύρος; Διότι με μερικές μονάδες που έχουμε αυτά θα πάθουμε....
1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Symfonw apolyta.Egw filoi moy exw stenoxwrithei giati epese to prestiz mas stin Eurwpi.Tha panigyrisw mia prokrisi epi tis lans kai oxi mia niki me ayti tin AEK.den mou kaigetai karfaki gia to elliniko prwtathlima,tha mou peite kai ama den pareis th deyteri thesi den pas cl,pragmati einai ena problima alla to prwtathlhma this elladas einai athlio,sorry gia ta greeklish alla grafw apo ta vista rc1 kai den kserw ti skata epathe kai den emfanizei ellinika ston browsser, sto word emfanizei,prwti fora grafw greeklish zitw tin katanoisi sas. εγω δεν θελω να παμε στο πρωταθλητριων θα ξεφτιλιστουμε. οχι αλλη ξεφτιλα δεν αντεχω.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ρε γαμώ την πουτάνα μου ρε Μενέλαε ξέρεις πόσες διορθωτικές κινήσεις έχουμε κάνει τα τελευταία 10 χρόνια. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Σε παρακαλώ να μην πιάσουμε αυτή τη συζήτηση σε μια απο τις σπάνιες πλέον στιγμές που η ομάδα αυτή μας έκανε να χαμογελάσουμε Ωραία, θες να το πάρουμε αλλιώς; Τι κερδίζουμε με το να λέμε 'Τζίγκερ πούλα και σήκω φύγε', 'Καρκίνος' κτλ; Μήπως είναι καλύτερα να λέμε 'Μαλάκα Τζίγκερ κράτα το Μουνιόθ'; Symfonw apolyta.Egw filoi moy exw stenoxwrithei giati epese to prestiz mas stin Eurwpi.Tha panigyrisw mia prokrisi epi tis lans kai oxi mia niki me ayti tin AEK.den mou kaigetai karfaki gia to elliniko prwtathlima,tha mou peite kai ama den pareis th deyteri thesi den pas cl,pragmati einai ena problima alla to prwtathlhma this elladas einai athlio,sorry gia ta greeklish alla grafw apo ta vista rc1 kai den kserw ti skata epathe kai den emfanizei ellinika ston browsser, sto word emfanizei,prwti fora grafw greeklish zitw tin katanoisi sas. Ναι αλλά βλέποντας τελευταίες εμφανίσεις, μεταξύ των οποίων και αυτές με τη Λανς και την ΑΕΚ, μπορούμε βάσιμα να ελπίζουμε ότι θα πάμε καλύτερα. Γράψε στο Word και μετά copy-paste
geovard Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ο Μουνιόθ είναι μεγαλος προπονητής αλλά το καλό υλικό τού Παναθηναικού είναι λίγο.Ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα ο άνθρωπος καί προσπαθεί να πάρει ότι μπορεί από τον καθένα καί όμως!Έρχεται ένας Βίντρα καί έναςΓκαλίνοβιτς καί κλωτσούν την...καρδάρα με το γάλα στο τέλος τού αρμέγματος.Εγώ θέλω να μείνει καί να τού αγοράσει ο λάντσια δέλτα ιντεγκράλε όποιον παίχτη τού χρειάζεται καί τού χρόνου εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε! KWSN_Men είδες ρε γμτ δεν το σκέφτηκα με το word.Φταίνε οι μπύρες πού ήπιαμε με ένα φίλο άμα τη επιστροφή από το Παγκρήτιο όπου είδαμε το ΟΦΗ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.
firewalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Αλλού την περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε η τσόντα.
LL_NEO Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Αλλού την περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε η τσόντα. my thoughts exactly...
johnyboy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Εγω πιστευω πως δεν φταινε προπονητες παιχτες κλπ κλπ.φταινε κατα την γνωμη μου ορισμενοι αλλοι.πχ ολοι οι .........ιτς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.