Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kοιτα, ο Ππαλουκας εκανε τεραστιο συμβολαιο, ειναι πωταγωνιστης στην ΤΣΣΚΑ και ειναι καποιας ηλικιας,παιζει και ρολο "Διαμαντιδη", ε καπου ειναι ρε παιδι μου πως να στο πω, να εχεις στην ιδια ομαδα τον Γκαρνετ και τον Ντανκαν.Μπορει να βρεθει φορμουλα να χωρεσουν αλλα θα δωσεις πολλα λεφτα για κατι που θελει "παπατζιλικια" ενω με τα ιδια λεφτα να μπορεις κατι πιο "δοκιμασμενο"

Για Σπανουλη το καλοκαιρι βλεπουμε, τωρα δεν εχει νοημα.Δεν ειναι μονο τα λεφτα, ο Μπιλης ηθελε να φυγει.Αν το καλοκαιρι επιστρεψει βλεπουμε.

Για τον Παπαλουκά δε διαφωνώ, είναι πολύ δύσκολη περίπτωση, απλώς αλληλοσυμπληρώνεται απίστευτα με το Διαμαντίδη. Ό,τι έχει ο ένας "αδυναμία" το έχει ο άλλος καλύτερο.

Όσο για το Σπανούλη, συμφωνώ ότι είναι περισσότερες οι πιθανότητες να γυρίσει.

Και ο Ζήσης δε θα με χάλαγε καθόλου μα καθόλου.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λογικά τίποτα.

Η αλήθεια είναι πως αμυντικά ο Τόμι δεν θα βοηθούσε καθόλου.

Δεν έιναι αυτή η δουλειά/προσόν του άλλωστε..

Ο Μπατίστ ήταν ανέτοιμος.

Φάνηκε κ με τους Τούρκους.

Ίσως ο Ζοτς να τον κράτησε λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε στο παρκέ.

Αλλά όταν ο Γιαβτόκας έχει πάρει ρόλο διοργανωτή στο πάρτυ που έστεισε ο Σόφο κ οι υπόλοιποι στη ρακέτα μας τι περιμένεις..

Κάπου είχα διαβάσει για αυτόν πως τον φώναζαν Κουρνικόβα..

'because he looks better than he plays.."

Ελπίζω/προσεύχομαι σε ταχεία επαναφορά Μπατίστ κ σε έναν γερό Τομάσεβιτς γιατί χωρίς αυτούς το έργο για την κούπα θα γίνει πολύ δύσκολο..

ΥΓ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν στράβωσε τίποτα επειδή χάσαμε απο τον γαυρό.

Δεν ανακαλύψαμε από το πουθενά προβλήματα.

Απλά είναι καλό που κ που να προσγειώνεσαι έστω κ για λίγο..

Δημοσ.

Αυτό που με προβληματίζει με τον Γιαφτόκας είναι το πόσο τρακαρισμένος είναι. Πέρνει επιθετικό rebound με κοντύτερο παίκτη μπροστά του και βγάζει τη μπάλα έξω αντί να την καρφώσει. Μου θυμίζει παίκτη ηλικίας 12 χρόνων που του έχει κάνει ένα σωρό παρατηρήσεις ο προπονητής του και φοβάται μη κάνει κανένα λάθος.

Πόσα χρόνια συμβόλαιο έχει, ξέρουμε;

Δημοσ.

KWSN_Men o Toμασεβιτς θα φορτονε γρηγορα τον Σχορτσιανιτη με φαουλ.Θα εκανε πολυ καλυτερη δουλεια απο τον ανετοιμο μπατιστ.

Ο Γιαφτοκας αποκλειεται να ξεχασε το μπασκετ που ξερει

http://youtube.com/watch?v=lTsnMFr7-g0

Στο τελος θα γινει το ταμειο και δουμε ποιοι βοηθησαν και ποιοι οχι.

Δημοσ.

Πόσα χρόνια συμβόλαιο έχει, ξέρουμε;

1+1

με οψιόν να σπάσει αν θελήσει να πάει το καλοκαίρι στο ΝΒΑ(να γελάσω τώρα;)

Ίσως κ να έχεις δίκιο κ να έχει άγχος το παιδί..

Είναι κ πρόσφατες οι δηλώσεις του πως μάλλον ο ΠΑΟ ήταν λάθος επιλογή,πως με τον Ζοτς έχουν πολύ τυπικές σχέσεις,πως χάνει την φόρμα του όσο δεν παίρνει αρκετό χρόνο κτλ..

Ίσως πάλι να είναι κ ένας παίκτης που απλά καρφώνει εντυπωσιακά που κ που και ρίχνει κ κανα κόψιμο στα καλά του..Κ για τον ΠΑΟ να είναι λίγος..

Δημοσ.

Η ομάδα αυτό που βλέπω έχει ψυχολογικό πρόβλημα σε δύσκολο ματς, όπως και πέρυσι τέτοια εποχή και με την ΤΑΟΥ και δε μπορώ να το εξηγήσω, αφού είναι καλοί σουτέρ, έχασαν πόσα ελεύθερα σουτ. Ο ψηλός ο Γιαβτόκας ελπίζω να προσαρμοστεί, δε νομίζω ότι είναι τόσο άχρηστος, με την Εφες έπαιξε πολύ καλά,χθες δε του έτυχαν και οι φάσεις. Από το Ντελκ περίμενα περισσότερα, όταν είχε μπάλα του την έκλεβαν πραγματικά απίστευτο για παίκτη του επιπέδου του. Και τέλος, ο Σχορτσιανίτης είναι σέντερ που μόνο ελάχιστοι παίκτες στον κόσμο(και κανείς στην Ευρώπη) μπορούν να αντιμετωπίσουν. Ας ελπίσουμε να βρει καμιά λύση ο Ζέλικο next time.

Δημοσ.
KWSN_Men o Toμασεβιτς θα φορτονε γρηγορα τον Σχορτσιανιτη με φαουλ.Θα εκανε πολυ καλυτερη δουλεια απο τον ανετοιμο μπατιστ.

ο γιαβτοκας ηταν αυτος????? λοβοτομη του κανανε πριν ερθει εδω?

Δημοσ.

Χωρίς να κοιτάξω το βιντεάκι που δίνεις, λογικά το έχω δει. Και τον έχω δει και πιο παλιά. Δεν ήξερε ποτέ σπουδαίο μπάσκετ, αλλά ήταν καλός αμυντικά και έπαιζε με τσαμπουκά. Το κάρφωμα στη μούρη του Στακ εναντίν του Άρη είναι χαρακτηριστικό νομίζω. Ναι αλλά στην άμυνα λογικά δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα απολύτως.

1+1

με οψιόν να σπάσει αν θελήσει να πάει το καλοκαίρι στο ΝΒΑ(να γελάσω τώρα;)

Ίσως κ να έχεις δίκιο κ να έχει άγχος το παιδί..

Είναι κ πρόσφατες οι δηλώσεις του πως μάλλον ο ΠΑΟ ήταν λάθος επιλογή,πως με τον Ζοτς έχουν πολύ τυπικές σχέσεις,πως χάνει την φόρμα του όσο δεν παίρνει αρκετό χρόνο κτλ..

Ίσως πάλι να είναι κ ένας παίκτης που απλά καρφώνει εντυπωσιακά που κ που και ρίχνει κ κανα κόψιμο στα καλά του..Κ για τον ΠΑΟ να είναι λίγος..

Εγώ πάντως τον έχω παρατηρήσει. Πως ακούει τον Ζοτς, πώς αντιδρά όταν βγαίνει έξω. Λες και φοβάται ότι θα τον μαλώσουν. Νομίζω ήρθε στον ΠΑΟ νομίζοντας ότι θα μαμεί και θα δέρνει, αλλά τα βρήκε λίγο διαφορετικά και κομπλεξαρίστηκε. Τρομερή έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Η ομάδα αυτό που βλέπω έχει ψυχολογικό πρόβλημα σε δύσκολο ματς, όπως και πέρυσι τέτοια εποχή και με την ΤΑΟΥ και δε μπορώ να το εξηγήσω, αφού είναι καλοί σουτέρ, έχασαν πόσα ελεύθερα σουτ. Ο ψηλός ο Γιαβτόκας ελπίζω να προσαρμοστεί, δε νομίζω ότι είναι τόσο άχρηστος, με την Εφες έπαιξε πολύ καλά,χθες δε του έτυχαν και οι φάσεις. Από το Ντελκ περίμενα περισσότερα, όταν είχε μπάλα του την έκλεβαν πραγματικά απίστευτο για παίκτη του επιπέδου του. Και τέλος, ο Σχορτσιανίτης είναι σέντερ που μόνο ελάχιστοι παίκτες στον κόσμο(και κανείς στην Ευρώπη) μπορούν να αντιμετωπίσουν. Ας ελπίσουμε να βρει καμιά λύση ο Ζέλικο next time.

Για τον Ντελκ αρχίζω να πιστεύω ότι πιθανόν να μη ταιριάζει με την ομάδα. Όταν παίζει όπως γουστάρει, αν τον αφήσει μέσα ο Ζοτς πιθανόν να αρχίσει να βάζει 50άρες. Αλλά δε χαλάει το παιχνίδι της ομάδας. Όταν πάει να παίξει το παιχνίδι της ομάδας, εξαφανίζεται. Ότι είναι απίστευτος παίκτης, ισχύει βέβαια. Το jump shoot του θα έπρεπε να βιντεοσκοπείται και να διδάσκεται στα παιδάκια.

Ο Σχορτιανίτης, αν σφυρικτεί από διαιτητές με βάση τους Ευρωπαϊκούς κανόνες, είναι για 5λεπτο παιχνιδιού. Αν πάει στην Αμερική, στην επίθεση κάτι πιθανόν θα κάνει, στην άμυνα δεν ξέρω πώς θα τα βγάζει πέρα όμως. Και μην κρίνουμε από τους Αμερικάνους που είδαμε στο παγκόσμιο, οι καλοί ψηλοί δεν ήρθαν.

Δημοσ.

κερδισαμε τον παναθηναικο στο μπασκετ

ο παναθηναικος παιζει μπαλα και νικαει 0-3 την αεκ στα μισα του πρωτου ημιχρονου.

εβαλε γκολ ο μπορχα.

Ποτε θα ξυπνησω?

Δημοσ.

to ειδα κι εγώ κι έμεινα. Α ρε Ζέλικο τον κατέστρεψες τον παίκτη. Πάντως έχει πλάκα να τον βλέπεις να τρέχει να κάνει σκριν φαίνεται οτι είναι έξω από τα νερά του.

Δημοσ.

ευγε τεκνα μου, πολυ το γουσταρα το μαθημα στο αεκακι. Ετσι να ξερουν μεχρι που φτανουν και να κοψουν τα πολλα στοιχηματα και τα μεγαλα λογια.

Μουνιοθ = προπονητης

Φερερ = Παρουσιαστης πρωινης εκμπομπης (παπαδακης) η εστω πρωην προπονητης

Ειναι φανερο οτι δεν ανηκουν στο ιδιο επαγγελμα αυτοι οι δυο.

Δημοσ.

Το πράγμα φάνηκε από τις δύο μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Η ΑΕΚ παίζοντας με τους αναπληρωματικούς της Παρί στο γήπεδό της έχασε με κατεβασμένα χέρια και το τριφύλλι παίζοντας καλό και συγκροτημένο ποδόσφαιρο, έχασε μεν αλλά η αίσθηση ήταν ότι θα μπορούσε να φύγει με διαφορετικό αποτέλεσμα.

Σήμερα απλώς επιβεβαιώθηκε η ευρωπαϊκή εικόνα...

Η ομάδα άρχισε επιτέλους να αποδίδει και πιστεύω το σημερινό αποτέλεσμα να είναι το εφαλτήριο για την αναστροφή της ψυχολογίας της. Ελπίζω μόνο ο ραλάκιας να κάνει δύο πράγματα: να κρατήσει τον Μουνιόθ και να μην φέρει πάλι ένα κάρο παίκτες... (μεταξύ μας πιστεύω ότι θα τα σκατώσει)

Όσο για την ΑΕΚ περνά μια παρατεταμένη κρίση που φαίνεται πολύ έντονα και στο γήπεδο.

Πιστεύω ότι ο Φερέρ είναι αρκετά καλός προπονητής.

Τέλος για τα καλόπαιδα της original τι να πεις;;; Απλά αίσχος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...