Steven Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 εφοσον δεν ησουν μεσα στο γηπεδο για να δεις ποσο προκλητικος ηταν μην ανοιγεις το στομα σου καθολου. Ναι δεν θα μιλάει κανένας επειδή είσαι εσύ εδώ. Ποιός νομίζεις ότι είσαι φίλε μου? Για ξεκαβάλα λίγο... Δεν με ενδιαφέρει αν ήμουν ή όχι στο γήπεδο, με κοινή λογική μιλάω..., αυτή που λείπει από τα post σου στις προηγούμενες 2 σελίδες... και δευτερον ναι απαιτω σεβασμο γιατι ειμαι ο παναθηναικος και ναι ειμαι αυτη την στιγμη η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη κατα κοινη ομολογια. Και ποιά είναι η κοινή ομολογία? Γιατί άμα ρωτήσεις εμένα θα έβαζα θεωρητικά πρώτη της ΤΣΣΚΑ μετά την ΤΑΟΥ και μετά εσένα... Μέχρι να γίνει το final 4 και να δούμε ποια πραγματικά είναι η καλύτερη ομάδα.... Αλλά ναι ξέχασα εγώ απαγορεύεται να ανοίγω το στόμα μου εε??
revil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Για καποιους που εφτασε τελη Φλεβαρη για να βρουν αθλημα να μας την πουνε "επι προσωπικου" Συμφωνα με μεσα δλδ ρε συ καιζερ εσυ στη μπαλιτσα δε μπορεις να μου την πεις επειδη σου ριχνω 10? Νομιζω κανεις λαθος.Εγω προσωπικα εχω τρελη ορεξη για καζουρα αυτη τη στιγμη.Τι και γω τωρα ανακαλυψα το μπασκετακι? anyway μπραβο στην ομαδα,μπραβο και στο ζοτς που πηγε να βοηθησει τπν ολυμπιακο απο τα μαλακισμενα
1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ναι δεν θα μιλάει κανένας επειδή είσαι εσύ εδώ. Ποιός νομίζεις ότι είσαι φίλε μου? Για ξεκαβάλα λίγο... Δεν με ενδιαφέρει αν ήμουν ή όχι στο γήπεδο, με κοινή λογική μιλάω..., αυτή που λείπει από τα post σου στις προηγούμενες 2 σελίδες... Και ποιά είναι η κοινή ομολογία? Γιατί άμα ρωτήσεις εμένα θα έβαζα θεωρητικά πρώτη της ΤΣΣΚΑ μετά την ΤΑΟΥ και μετά εσένα... Μέχρι να γίνει το final 4 και να δούμε ποια πραγματικά είναι η καλύτερη ομάδα.... Αλλά ναι ξέχασα εγώ απαγορεύεται να ανοίγω το στόμα μου εε?? μπορεις να σταματησεις να ποσταρεις σε μενα? με εκνευριζεις εισαι εκτος πραγματικοτητας και με αρχιζεις και με ενοχλεις. η κοινη λογικη δεν ισχυει στο γηπεδο στην ελλαδα και ειδικα οταν παιζει παναθηναικος ολυμπιακος σε οποιοδηποτε αθλημα.και η κοινη ομολογια ειναι οι δηλωσεις των περισοτερων προπονητων της ευρωλιγκας και σταματα να κανεις quote εσυ συγκεκριμενα γιατι δεν καταλαβαινεις τιποτα. στοπ εδω. edit: αν αρχισουνε να μιλανε τωρα για καφριλικια και οι ολυμπιακοι θα τρελαθουμε εντελως. μετα την ριζουπολη δεν εχετε δικαιωμα να μιλησετε για τιποτα. βλεπω οτι αρχιζουμε να ξεχναμε. εγω δεν εχω πεταξει ουτε κερμα στην ζωη μου αλλα δεν μπορω να δεχτω εναν διαιτητη που δεν σεβετε μια ομαδα στολιδι για την ελλαδα και την ευρωπη γενικα και να σπρωχνει κατι μπουρουσηδες και κατι μπαρλους επειδη φορανε κοκινη μπλουζα. τα δυο αντιαθλητικα ηταν εγκληματικα. οχι οτι δεν θα χαναμε και παλι απλα οταν πλησιαζαμε τα σφυριγματα αλλαζαν πλευση αρδην.
Steven Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 μπορεις να σταματησεις να ποσταρεις σε μενα? με εκνευριζεις εισαι εκτος πραγματικοτητας και με αρχιζεις και με ενοχλεις. η κοινη λογικη δεν ισχυει στο γηπεδο στην ελλαδα και ειδικα οταν παιζει παναθηναικος ολυμπιακος σε οποιοδηποτε αθλημα.και η κοινη ομολογια ειναι οι δηλωσεις των περισοτερων προπονητων της ευρωλιγκας και σταματα να κανεις quote εσυ συγκεκριμενα γιατι δεν καταλαβαινεις τιποτα. στοπ εδω. Όπως σου έχουν ξαναπει κάποιοι..όπου θέλω θα κάνω post... Άμα χαλιέσαι και δεν γουστάρεις μην απαντάς, ή ακόμα καλύτερα υπάρχει το κουμπάκι με το θαυμαστικό!! Πάτα το και στην δικαιολόγηση γράψε: ''Ο κακός Ολυμπιακός κάνει πόστ στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ τοπικ και λέει και το ονομά μου. Θέλω τη μαμά μουυυυ'' Δεν με ενδιαφέρει αν σε εκνευρίζω, αδιαφορώ παντελώς είναι η αλήθεια... Άμα κάποτε βγάλεις την υπεροψία από το κεφάλι σου ίσως καταφέρουμε να συζητήσουμε.... Και να πω ότι είμαι από τους Ολυμπιακούς που διαβάζω Π και Φως να καταλάβαινα ως κάποιο σημείο μια τέτοια ηλίθια αντίδραση από σένα.. Αλλά εγώ τουλάχιστον πιο πολύ βρίζω την δική μου ομάδα παρά τις άλλες... Servus man...
The_Edge Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 @1980: Ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του, αρκεί να είναι μέσα στα πλαίσια των κανόνων. Δεν μπορείς να λες σε χρήστη να μη σχολιάζει αυτά που γράφεις. Forum σημαίνει "συζήτηση". @Steven: Μην ξεφεύγεις, δεν υπάρχει λόγος.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Υ.Γ. Από πότε είσαι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης? Το λένε σε όλη την Ευρώπη, εκτός Ελλάδος. Καλύτερη ομάδα των τελευταίων 10 χρόνων: Καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή: Υ.Γ.2 Απο πότε πρέπει οι διαιτητές να αποδίδουν φόρο τιμής στον ΠΑΟ και να τον παίζουν 60-40 στο ΟΑΚΑ? Εγώ νόμιζα ότι παντού θέλουμε να παίζουν 50-50 οι διαιτητές... Θα προτιμούσα να παίζουν επίσης 50-50. Αλλά εχτές δεν έπαιζαν. Σχορτσιανίτης και Σισκάουσκας χέρια μπλεγμένα, ο Σχορτσιανίτης σπρώχνει καθαρά, ο Σισκάουσκας πέφτοντας τον τραβάει κάτω, φάουλ ο Σισκάουσκας. Γιατί αναφέρομαι στη διαιτησία; Γιατί δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να νικήσει ακόμα και στην άσχημη μέρα του. Για ποιο λογο να με κανουνε BAN? Δε μιλάω για εσένα, μιλάω για το ίδιο άτομο με 3 διαφορετικά nicknames.
Alsos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 ολοι το λενε..ο μπαμπης ο σουγιας, ο κωστας ο πεταλουδας... καλυτερη ομαδα εκτος ευρωπης... εγω βλεπω την Maccabi καλυτερη απο εσας και ειναι και πιο προσφατοι οι τιτλοι της... βγαλε τις παροπιδες... οσο για την δευτερη εικονα.. οι πιθανοτητες μια εταιριας στοιχηματων..σε εκαναν κορυφαια ομαδα της ευρωπης ε? οτι ναναι δλδ.. ο μονος λογος να χαιρεσαι ειναι οτι εγω εχω να δω ευρωπαικο τιτλο 10 χρονια ενω εσυ 5..εκει φτασαμε
KWSN_Men Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Εντάξει, αν ο Μπάμπης ο Σουγιάς είναι όλοι οι προπονητές της Euroleague, έχεις δίκιο. Οι πιθανότητες που δίνουν οι στοιχηματζήδες αντικατοπτρίζουν τι πιστεύουν ειδικοί και μη σε όλη την Ευρώπη. Μετράει περισσότερο η δικιά σου γνώμη;
The_Edge Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 [...] ο μονος λογος να χαιρεσαι ειναι οτι εγω εχω να δω ευρωπαικο τιτλο 10 χρονια ενω εσυ 5..εκει φτασαμε Ο μόνος? :-D Το καλό της υπόθεσης τελικά είναι ότι (επιτέλους) αρχίσατε να ασχολείστε με το μπάσκετ!
Alsos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 το λενε ολοι οι προπονητες της ευρωπης ε? η εικονα που δειχνεις αλλα λεει! οσο για τις πιθανοτητες... οι στοιχηματζηδες αντικατοπτριζουν τις τσεπες τους. αντε κανε ποστερ την εικονα με τις πιθανοτητες..να την βλεπεις και να χαιρεται η καρδια σου!
genius_13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 H καρδια μου θα χαιρεται οταν εγω θα σηκωνω τα 3 κυπελλακια και εσυ θα μουρμουριζεις οπως παντα για το τι εφταιξε.
Steven Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Το καλό της υπόθεσης τελικά είναι ότι (επιτέλους) αρχίσατε να ασχολείστε με το μπάσκετ! Το καλό της υπόθεσης είναι ότι άρχισε γενικά ο κόσμος να ασχολείται με το basket. Και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι έχουμε τόσο καλές ομάδες στο πρωτάθλημα μας και τόσο καιρό κανείς δεν νοιαζόταν... Ακόμα όμως ο κόσμος είναι πολύ κολλημένος με το ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστηκά πηγαίνετε να στα αθλητικά site και δείτε που έχουν θάψει τον χτεσινό αγώνα, που όχι απλά ήταν το ντέρμπυ των ντέρμπυ, αλλά νίκησε και ο ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ... Πρώτη είδηση είναι αν πονάει το δεξί παπάρι του Κωσταντίνου και ότι ο Ολυμπιακός έχει κίνητρο να νικήσει τον Ατρόμητο επειδή έχασε στον πρώτο γύρο.. Α ναι ξέχασα και το super derby ΑΕΚ-ΠΑΟ... @KWSN Άμα ισχύουν αυτά που λένε οι bookmakers πολύ χαίρομαι γιατί έχουν τον Ολυμπιακό τρίτο.. Αν και εγώ πιστεύω πως για φέτος θα είναι τεράστια επιτυχία να φτάσουμε final 4.. Από εκεί και πέρα αμα πάρουμε ως αναφορά τη λίστα και να μη μιλάμε για 10 χρόνια γιατι είναι πολύς καιρός...Ας πούμε για 5... η καλύτερη ομάδα είναι η Μακάμπι, η οποία φέτος ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι και τίποτα το φοβερό και τρομερό... Οπότε μην βασίυεσαι σε τέτοιες λίστες..
1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Όπως σου έχουν ξαναπει κάποιοι..όπου θέλω θα κάνω post... Άμα χαλιέσαι και δεν γουστάρεις μην απαντάς, ή ακόμα καλύτερα υπάρχει το κουμπάκι με το θαυμαστικό!! Πάτα το και στην δικαιολόγηση γράψε: ''Ο κακός Ολυμπιακός κάνει πόστ στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ τοπικ και λέει και το ονομά μου. Θέλω τη μαμά μουυυυ'' Δεν με ενδιαφέρει αν σε εκνευρίζω, αδιαφορώ παντελώς είναι η αλήθεια... Άμα κάποτε βγάλεις την υπεροψία από το κεφάλι σου ίσως καταφέρουμε να συζητήσουμε.... Και να πω ότι είμαι από τους Ολυμπιακούς που διαβάζω Π και Φως να καταλάβαινα ως κάποιο σημείο μια τέτοια ηλίθια αντίδραση από σένα.. Αλλά εγώ τουλάχιστον πιο πολύ βρίζω την δική μου ομάδα παρά τις άλλες... Servus man... καταρχας ουσιαστικα με προσβαλεις τωρα . το παραβλεπω επειδη δεν μπορω να κανω κατι στην πραξη γιαυτο δεν εχει νοημα να σε προσβαλω και εγω προτιμω τις πραξεις. κατα δευτερον αν καποιος σου ελεγε σταματα να μου μιλας ρε φιλε με εκνευριζεις θα συνεχιζες να του μιλας? γιατι το κανεις τοτε? δεν ειναι υπεροψια απλα θελω να επιλεγω με ποιον μιλαω. και αν διαβασεις λιγο πισω εσυ ασχοληθηκες μαζι μου οχι εγω με σενα. οποτε σταματα το εδω. τεσπα χασαμε τελειωσε συνεχιζουμε.
1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 @1980: Ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του, αρκεί να είναι μέσα στα πλαίσια των κανόνων. Δεν μπορείς να λες σε χρήστη να μη σχολιάζει αυτά που γράφεις. Forum σημαίνει "συζήτηση". @Steven: Μην ξεφεύγεις, δεν υπάρχει λόγος. η προταση ηλιθια αντιδραση ειναι μεσα στα πλαισια των κανονων?
KWSN_Men Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 @KWSN Άμα ισχύουν αυτά που λένε οι bookmakers πολύ χαίρομαι γιατί έχουν τον Ολυμπιακό τρίτο.. Αν και εγώ πιστεύω πως για φέτος θα είναι τεράστια επιτυχία να φτάσουμε final 4.. Από εκεί και πέρα αμα πάρουμε ως αναφορά τη λίστα και να μη μιλάμε για 10 χρόνια γιατι είναι πολύς καιρός...Ας πούμε για 5... η καλύτερη ομάδα είναι η Μακάμπι, η οποία φέτος ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι και τίποτα το φοβερό και τρομερό... Οπότε μην βασίυεσαι σε τέτοιες λίστες.. Σίγουρα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ανεβασμένα odds επειδή το Final Four είναι στην Αθήνα. Αλλά απόδοση 1.34 είναι πολύ μεγάλο φαβορί, δε νομίζεις; Τα 10 χρόνια δεν είναι καθόλου πολύς καιρός. Και στα τελευταία 5 που λες ο Παναθηναϊκός είχε μειωμένο budjet επειδή δεν έπαιζε στο ΟΑΚΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.