Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε η καζουρα ειναι δεκτη απο τους περισσοτερους εδω μεσα

και προκαλειται κυριως απο τη συμπεριφορα καποιων

οταν καποιος βγαινει και λεει για νικες τσοντες τραινα, ευρωπαικες φορεσιες και περιπατους και τρωει κατραπακιες φυσικο ειναι να τον παρουν στο δουλεμα

ναι ρε φιλε αλλα περιμενε να ηρεμισω πρωτα. τρεμω απο τα νευρα μου ακομα με

τον διαιτητη. δεν εχω νευριασει ποτε στην ζωη μου τοσο με διαιτητη.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ηρεμησε ρε συ παιχνιδι ειναι

πλακιτσα κανουμε :)

απλα οταν τον ειδα να σταματαει και να κοιταει επιμονα την κερκιδα σαν να προκαλει ηθελα να κατεβω και να του ανοιξω το κεφαλι. δεν με εκνευρισε ο ολυμπιακος εκανε φοβερο παιχνιδι αλλα ο διαιτητης. δεν μας σεβαστηκε καθολου.

Δημοσ.
δεν μας σεβαστηκε καθολου.

Ενώ οι καλοί οπαδοί του Παναθηναικού, ναι αυτοί που τον έβριζαν, τον σεβάστηκαν δηλαδή εε??

Γιατί στο ραδιόφωνο που άκουγα γύρισε και κοίταξε την εξέδρα όταν τον έβριζε όλο το γήπεδο... Και εσύ ήθελες να του ανοίξεις το κεφάλι ε, επειδή τόλμησε να σε κοιτάξει... Coolαρε λίγο και σκεψου τι λες... Και όταν τα λέτε να σκέφτεστε ότι και οι διαιτητές είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και το να σε βρίζει ολόκληρο γήπεδο εσένα και την οικογένεια σου δεν είναι ότι καλύτερο... Άμα διαφωνείς να το δοκιμάσουμε και με εσένα και άμα τολμήσεις και γυρίσεις και μας κοιτάξεις τα 10, και οχι 10.000 άτομα, που θα σε βρίζουμε θα σε πλακώσουμε και στο ξύλο.....

Και μη πεις μα ο διαιτητής ήταν μαλάκας και σφύριζε κατά του ΠΑΟ.. Όπως είπε και ο KWSN δεν έχω άποψη, στο ραδιόφωνο πάντως που άκουγα δεν είπαν τπτ για άδικες αποφάσεις, αλλά όπως και να έχει παρατηρητής διαιτησίας δεν υπάρχει? Άμα είναι έτσι όπως τα λες και σας έσφαξε ο διατητής θα πάρει κακή βαθμολογία. Άμα δεν σαρέσει το πως βαθμολογούν τους διαιτητές κάνε τα παράπονα σου στους αρμόδιους... Το να ''παίρνεις το νόμο στα χέρια σου'' και να βρίζεις, α πετάς αντικείμενα κλπ, είναι παντελώς λάθος και μετά να λες και ότι δεν σε σεβάστηκε...

Υ.Γ. Από πότε είσαι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης?

Υ.Γ.2 Απο πότε πρέπει οι διαιτητές να αποδίδουν φόρο τιμής στον ΠΑΟ και να τον παίζουν 60-40 στο ΟΑΚΑ? Εγώ νόμιζα ότι παντού θέλουμε να παίζουν 50-50 οι διαιτητές...

Δημοσ.

Συγχαρητήρια στον οσφπ ,δεν ήταν και τόσο καλό το παιχνίδι βέβαια όσο παρουσιάζεται ,ο ΟΣΦΠ έκλεινε πολύ καλά μέσα και άφηνε περισσότερο τα σουτ μόλις πήρε διαφορά και εμείς χάσαμε μερικά απανωτά.Imo πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Ζιζιτς , Μπουρούσης και δευτερευόντως ο Σόφο

Ο ΠΑΟ ουσιαστικά έπαιζε χωρις αμερικάνους , ο Ντελκ ήταν τραγικός , ενώ ο Μπατίστ ήταν φανερά ανέτοιμος

Το μόνο καλό για ΠΑΟ είναι οτι δύσκολα θα βρεθούν τόσοι παίχτες ταυτόχρονα σε κακή βραδιά και οτι ακόμα και έτσι το πάλεψε και ουσιαστικά το έχασε στο τρίποντο του Τσαρτσαρή

Δεν παίζει άγχος όμως αν καταφέρει ο ΟΣΦΠ και περάσει στον τελικό θα έχουμε την ευκαιρια για ρεβανς

Δημοσ.
οταν καποιος βγαινει και λεει για νικες τσοντες τραινα, ευρωπαικες φορεσιες και περιπατους και τρωει κατραπακιες φυσικο ειναι να τον παρουν στο δουλεμα

Ο πληθυντικός μου προκαλεί εντύπωση βρε adi. Η σημερινή είναι η μόνη απο τις ήττες που μας κοστίζει (και αυτή μόνο σε γοήτρο). Άρα ποιες κατραπακιές;;;;

Απο κει και πέρα φυσικά και η καζούρα είναι καλοδεχούμενη. Άλλωστε οι τελικοί (aka το ξύρισμα του γαμπρού) είναι κοντά. Ακόμα και απο τον scider, μιας και είμαι πονόψυχος. Παρόλαυτα μου προκαλεί εντύπωση η μεγαλοψυχία του the edge που ακόμα δεν τον έχει στείλει για καινούργιο nick.

Δημοσ.
πρωτη ερωτηση εισητηρια παιζουν για αυριο μπασκετ ετσι?

δευτερη ποσους ποντους λετε να ριξουμε στους πελατες? εγω γυρω στους 15 λεω.

Πάλι μέσα έπεσες αρχηγέ...

Έτσι γίνεται όταν έχεις πάρει ψηλά τον αμανέ...

Παραδέχομαι ότι είστε καλύτερη ομάδα,αλλα κράτα και καμιά πισινή καμια φορά,άθλημα είναι.

Δημοσ.

Εγω πιστεύω πως καλύτερα που χάσαμε τώρα παρά το Μάιο που θα είναι και πιο κρίσιμα τα παιχνίδια για να δούμε και τα λάθη μας στις κακές μας μέρες.άλλωστε ήταν μια ήττα μόνο στο γοητρό μας.Πάντως όσον αφορά την διατησία ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως σφυρίξανε το φάουλ του Σισκαουσκας ενώ ο Σχορτσιανίτης έπεσε πάνω του με τους αγκωνες του..ασε για το αντιαθλητικό του Ντικούδη....

Δημοσ.
Ο πληθυντικός μου προκαλεί εντύπωση βρε adi. Η σημερινή είναι η μόνη απο τις ήττες που μας κοστίζει (και αυτή μόνο σε γοήτρο). Άρα ποιες κατραπακιές;;;;

σε σχεση με την καζουρα δεν εννοω μονο το μπασκετ ουτε μονο την ομαδα σας, αλλα ολα τα αθληματα και ολες τις ομαδες

Δημοσ.
Ενώ οι καλοί οπαδοί του Παναθηναικού, ναι αυτοί που τον έβριζαν, τον σεβάστηκαν δηλαδή εε??

Γιατί στο ραδιόφωνο που άκουγα γύρισε και κοίταξε την εξέδρα όταν τον έβριζε όλο το γήπεδο... Και εσύ ήθελες να του ανοίξεις το κεφάλι ε, επειδή τόλμησε να σε κοιτάξει... Coolαρε λίγο και σκεψου τι λες... Και όταν τα λέτε να σκέφτεστε ότι και οι διαιτητές είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και το να σε βρίζει ολόκληρο γήπεδο εσένα και την οικογένεια σου δεν είναι ότι καλύτερο... Άμα διαφωνείς να το δοκιμάσουμε και με εσένα και άμα τολμήσεις και γυρίσεις και μας κοιτάξεις τα 10, και οχι 10.000 άτομα, που θα σε βρίζουμε θα σε πλακώσουμε και στο ξύλο.....

Και μη πεις μα ο διαιτητής ήταν μαλάκας και σφύριζε κατά του ΠΑΟ.. Όπως είπε και ο KWSN δεν έχω άποψη, στο ραδιόφωνο πάντως που άκουγα δεν είπαν τπτ για άδικες αποφάσεις, αλλά όπως και να έχει παρατηρητής διαιτησίας δεν υπάρχει? Άμα είναι έτσι όπως τα λες και σας έσφαξε ο διατητής θα πάρει κακή βαθμολογία. Άμα δεν σαρέσει το πως βαθμολογούν τους διαιτητές κάνε τα παράπονα σου στους αρμόδιους... Το να ''παίρνεις το νόμο στα χέρια σου'' και να βρίζεις, α πετάς αντικείμενα κλπ, είναι παντελώς λάθος και μετά να λες και ότι δεν σε σεβάστηκε...

Υ.Γ. Από πότε είσαι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης?

Υ.Γ.2 Απο πότε πρέπει οι διαιτητές να αποδίδουν φόρο τιμής στον ΠΑΟ και να τον παίζουν 60-40 στο ΟΑΚΑ? Εγώ νόμιζα ότι παντού θέλουμε να παίζουν 50-50 οι διαιτητές...

εφοσον δεν ησουν μεσα στο γηπεδο για να δεις ποσο προκλητικος ηταν μην ανοιγεις το στομα σου καθολου. και δευτερον ναι απαιτω σεβασμο γιατι ειμαι ο παναθηναικος και ναι ειμαι αυτη την στιγμη η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη κατα κοινη ομολογια. το γηπεδο δεν ειναι εκκλησια βρισκεσε εκτος πραγματικοτητας. και δεν ζητησα να παιξει εδρα ζητησα να με παιξει στα ισα. το τι ειπε στο ραδιοφωνο εξαρταται απο το τι σταθμο ακουγες.

Πάλι μέσα έπεσες αρχηγέ...

Έτσι γίνεται όταν έχεις πάρει ψηλά τον αμανέ...

Παραδέχομαι ότι είστε καλύτερη ομάδα,αλλα κράτα και καμιά πισινή καμια φορά,άθλημα είναι.

γιατι εχω ξαναμιλησει για διαφορα για να πεις παλι μεσα επεσα? μου φαινετε πολυ αερα πηρατε με μια νικη.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα έχουμε την τύχη να έχουμε δύο σπουδαίους προπονητές, που καμμιά σχέση δεν έχουν με τους κάφρους της εξέδρας.

Ο Ζοτς φυσικά καταδίκασε τα επεισόδια και είπε το προφανές, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα.

Δημοσ.

Και βέβαια είναι σαφές τώρα ότι δεν υπάρχει ένα καλό "κουμάντο" όταν ο Διαμαντίδης είτε δεν παίζει καλά, είτε φορτωθεί με φάουλ.

Στην Εθνική με τους πολλούς -αξιόπιστους- γκαρντ ο Διαμαντίδης είναι πιο απελευθερωμένος και παίζει καλύτερα. Αλήθεια, δεν μπορεί ο Παυλάρας να φέρει Παπαλουκά και Σπανούλη, και ας φύγουν Μπετσίροβιτς και Ντελκ;

ΟΚ, ονειρεύομαι, το ξέρω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...