1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 ωραια το διορθωνω. παο επαιξε το χειροτερο φετινο του παιχνιδι . ο γαβρος επαιξε οπως οι τουρκοι που τον ξεσκισανε και ο γκερσον ελεγε οτι αυτα δεν γινονται. η διαιτησια σας εσπρωξε σε βαθμο αλητειας. στα πλαυ οφφ ελατε παλι με διαιτησια και ο αγωνας δεν θα τελειωσει.
firewalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 ωπα, ώπα. παιδιά, έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε από το να σβήνουμε τα μηνύματά σας. Να πάτε με την ομάδα του φόρουμ στα γήπεδα και να σβήνεται και τους εκεί ταραξίες. Ωραία θα ήταν να ήταν και εκεί τόσο απλό.
genius_13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Υ.Γ 1 Ετοιμαστείτε για χοντρά γέλια τις επόμενες μέρες. Θα μάθουμε για αυτοκρατορίες (των...εννιά πρωταθλημάτων) που θα ξανασταθούν όρθιες στα πόδια τους. Για παικταράδες που άλωσαν το ΟΑΚΑ και θα καταπιούν την Ευρώπη (καλά θα κάνουν να τοιχοκολήσουν τα αποκόμματα Μπαρλοχαρίσηδες και σία, γιατί δεν βλέπω πως μπορεί να τα ξαναδιαβάσουν στη πορεία της χρονιάς). Όταν καταλαγιάσει ο αχός της...μάχης, θα δουν πάλι στον πίνακα της Α1 πρώτο τον Παναθηναϊκό κι έτσι ο big Σόφο (έκανε ματσάρα και μπράβο του, πάντως) θα κληθούν να ξαναπεράσουν στα πλέι-οφ απ' το ΟΑΚΑ. Ωχ!!!
LL_NEO Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ απο την άλλη θα γούσταρα να πηγαίναμε στα playoff με μειονέκτημα έδρας πάντως...
1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 καλα εγινε μια στραβη. στα πλευ οφφ ελατε σας περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες. μονο μην βαλετε τον βορεαδη παλι γιατι δεν θα τελειωσει ο αγωνας εγγυημενο αυτο που λεω. μεχρι που κοιταγε προκλητικα την κερκιδα.
Alsos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 ωχ.... ο 1980..... το παιδι που προβλεπει τσοντες.... χαχαχα νασαι καλα ρε
KWSN_Men Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Edit: KWSN_Men Το match ΔΕΝ το είδα.. Σίγουρα έχετε βαρεθεί να ακούτε ότι είμαι στη Γερμανία και σπάνια βλέπω αγώνα... Το άκουσα... Απλά γελάω πια κάθε φορά όταν σε οποιαδήποτε νίκη μιλάτε για διαιτητές... Άμα το βρίσκεις βάσιμη δικαιολογία δεν μπορώ να σου πω κάτι... απλά νομίζω σε τέτοιους αγώνες 1-2 λάθος σφυρίγματα (αν υπήρχαν όπως λες) δεν είναι ούτε καν άξια αναφοράς... Προσωπική άποψη πάντα αλλα whatever.. μια παρέα είμαστε όλοι εδώ.. Άρα ΔΕΝ έχεις άποψη. Edit: Και για να συμπληρώσω, δε θεωρώ ότι χάσαμε εξαιτίας της διαιτησίας. Χάσαμε πρωτίστως γιατί παίξαμε χάλια. Όταν παίζεις με μικρές ομάδες πρέπει να κερδίζεις και τη διαιτησία και γι' αυτό δε μας δικαιολογώ. Edit2: @ Mods: Τον scider/jonny/alsos δεν τον είχατε κάνει ban; Τι έγινε;
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 κουλαρε φιλε με το ωραια avatar (και καθολου ακομπλεξαριστο) οι αλλοι ειπανε μπραβο και τελειωσε εσυ ψαχνεις για τσοντες για διαιτησιες .................
1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 ωχ.... ο 1980..... το παιδι που προβλεπει τσοντες.... χαχαχα νασαι καλα ρε εσυ μηπως πηγαινες στο αλσος παλια και απο τα πολλα τριπακια το εχεις καψει? κουλαρε φιλε με το ωραια avatar (και καθολου ακομπλεξαριστο)οι αλλοι ειπανε μπραβο και τελειωσε εσυ ψαχνεις για τσοντες για διαιτησιες ................. και εσυ βαλε παλι κανενα τρενο που εκτροχιαζετε ακομπλεξαριστε και μην μιλας καθολου. και το αβαταρ το εχω πει οτι το εχω βαλει για τους γαβρους που εχουν φαει την παραμυθα του κατασκοπου δεν παει προς ολους.αυτα. και να γραφεις στο τοπικ σας οχι εδω. και αμα μου πεις οτι δεν σας πηγε η διαιτησια με χιλια μαλλον ειδαμε αλλον αγωνα. μεχρι και την κερκιδα προκαλουσε. αυτα δεν γινονται. στο οακα παιζεις την εδρα του παο. σεβασμος στην καλυτερη ομαδα της ευρωπης. γιαυτο μιλησα για αλητεια.
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 sorry δεν θα το ξανακανω αλλωστε σε λιγο εχει τσοντα παλι
Alsos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 @1980..... το παιδι που προβλεπει τσοντες ρε καταλαβαινεις οτι ο καθενας γραφει οπου γουσταρει? τοσο πολυ σε βαρεσε η ηττα δε ξερεις τι λες?? δες τα φιλαρακια σου εδω μεσα που μπαινουν σε αλλα thread και τα κανουν ΟΑΚΑ...
1980 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 sorry δεν θα το ξανακανω αλλωστε σε λιγο εχει τσοντα παλι καλα ετοιμασε κανενα τρενακι τοτε παλι. αμα παρουμε την κουπα ξερεις ομως που θα παει το τρενακι. οχι την ελληνικη αυτη ειναι δεδομενη την ευρωπαικη. @1980..... το παιδι που προβλεπει τσοντεςρε καταλαβαινεις οτι ο καθενας γραφει οπου γουσταρει? τοσο πολυ σε βαρεσε η ηττα δε ξερεις τι λες?? δες τα φιλαρακια σου εδω μεσα που μπαινουν σε αλλα thread και τα κανουν ΟΑΚΑ... εγω δεν γραφω στο τοπικ σας γιατι ειναι για εσας και δεν γουσταρω να γραφετε και εσεις εδω. δεν με νοιαζει τι κανουν τα φιλαρακια μου. δεν με βαρεσε η ηττα η διαιτησια με βαρεσε. σου ειπα παιξατε ενα παιχνιδι που δεν θα το ξαναπαιξετε ποτε. και εμεις το χειροτερο μας. αλλα ο διαιτητης ηταν αλητης και προκλητικος. και τωρα τερμα η συζητηση μεταξυ μας.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Για καποιους που εφτασε τελη Φλεβαρη για να βρουν αθλημα να μας την πουνε "επι προσωπικου"
adi32 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 φιλε η καζουρα ειναι δεκτη απο τους περισσοτερους εδω μεσα και προκαλειται κυριως απο τη συμπεριφορα καποιων οταν καποιος βγαινει και λεει για νικες τσοντες τραινα, ευρωπαικες φορεσιες και περιπατους και τρωει κατραπακιες φυσικο ειναι να τον παρουν στο δουλεμα
Alsos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 φιλε η καζουρα ειναι δεκτη απο τους περισσοτερους εδω μεσακαι προκαλειται κυριως απο τη συμπεριφορα καποιων οταν καποιος βγαινει και λεει για νικες τσοντες τραινα, ευρωπαικες φορεσιες και περιπατους και τρωει κατραπακιες φυσικο ειναι να τον παρουν στο δουλεμα και οχι μονο αυτον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.